اولین تریلر از Max Payne 3 تا ساعاتی دیگر

Behrooz

کاربر سایت
سلام !
mp3-5-600x170.jpg

به محض ریلیز تریلر، می توانید آن را از اینجا مشاهده و دانلود کنید !

• Like
Reactions: Farh@d
کاملا تابلو بود که با یه موسیقی میخوان بزور این احساس رو به بیننده القا کنن که چشات رو ببند فقط به موسیقی گوش کن! چی می شنوی؟ مکس پینه دیگه! هی می گفتید نیست ! یعنی هیچ ارتباطی من بین موسیقی و صحنه های در حال پخس ندیدم!
ولی جدا این موسیقی کولاک می کنه.من عجیب هوس کردم دوباره مکس پین ها رو برم و فراموش کنم این تریلر رو. همین امشب برم سراغ دانلود.

چون عادت داشتم مکس رو توی نیویورک و برف و بارون و راهرو و اینجور چیزا ببینم ، این به نظر یه جوری میرسه :دی
ولی بازی بدی به نظر نمیاد

• Like
Reactions: Tehanu
همین الان تریلر رو دیدم و هنوز درست بررسیش نکردم ولی به نظر یه بازی معمولی میومد یه چیزی مابین GTA و Kane & Lynch ، در کل انتظار بیشتری داشتم
خب TGS هم شروع شد ، MP3 که زیاد جالب نبود حالا ببینیم Devil May Cry چکار میکنه

Edit : الان دوباره تریلر رو دیدم ، صدای مکس و موسیقی بازی خوب بود بقیه اش :-&
حالا که با دقت بیشتری نگاه کردم مکس آخرای تریلر با همین هیکل گوریل مانندش یکی از اون شیرجه های معروفش رو زد که ... :|

آخرین ویرایش:
من معتقدم از موسیقی بازیهای قبلی تو این شماره استفاده نمیشه.
دلیلش هم اینه که تو تریلر زمانی که مکس خسته و معتاد رو نشون میده و هنوز تو شوک از دست دادن خانواده اش هستش ، آهنگ دراماتیک قدیم رو گذاشتن اما وقتی که شروع به جنگ می کنه آهنگ عوض میشه.

بدینوسیله درگذشت فرانچایز مکس پین رو خدمت همه طرفداران دوآتیشه این بازی من جمله خودم تسلیت عرض می کنم :(

مهمتر از گیم پلی که چیز زیادی نشون داده نشد ، جو و اتمسفر فرانچایز Max Payne هست که این بازی رو به بهترین بازی عمرم تبدیل کرده بود که به لطف*R با تم زرد رنگ نورپردازی این بازی و داستان ضعیفتر داره نابود میشه مقایسه کنید با تم سیاه و سفید مکس پین 1و2 که خیلی بجا و کم از رنگ توش استفاده شده بود ولی اینجا همه گل باقالی پوشیدن:(

این مکس اون مکسی که چیزی واسه از دست دادن نداره، نیست (هرچقدرم زور بزنه نمیتونه بشه)
این اتمسفر اون اتمسفر سیاه و سرد (با الهام گرفتن از شب و زمستان) شماره اول نیست
داستان این بازی(نجات دادن یک نفر) اون داستان درگیرکننده شماره اول(جستجوی مسببین قتل همسر و فرزند و کابوسها و حس انتقام ) نیست
جالبه بازی فارنهایت با الهام گرفتن از شهر نیویورک و زمستان به یک بازی موفق تبدیل شد ولی مکس پین رفته برزیل که چیز پیچیده ای نداره و سالی یه دونه برف هم نمیباره توش (بحث برف نیست بحث انتقال سردی و نا امیدی و رمزآلود بودن هست)
تو این بازی با یه باند گانگستری مواجه هستیم که بلافاصله با شنیدن نام برزیل به ذهن متبادر میشه ولی توی مکس 1و 2 با یک سیستم فاسد روبرو می شدیم که ظاهراً قانونمدار ولی در باطن وامدار شیطان بود.
به همون دلیل که بازی مکس پین 1 بازی نامبر وان بنده و خیلیای دیگه هست فیلم Se7en هم با استفاده از محیط بی روح و سرد و بارانی نیویورک فیلم نامبر وانم هست (فقط سکانس آخر فیلم خورشید رو میبینیم که همه چی روشن میشه و کنایه از روشن شدن کل ماجرا در محیطی خارج از شهر هست)

ای کاش MAX PAYNE 3 که تریلرش رو دیدیم نام MAX PAYNE رو یدک نمی کشید (به رنگ ها دقت کنید)
ای کاش محور اصلی داستان این بازی فلاش بکی به ماجراهای مکس پین 1و 2 بود
ای کاش ...
ای کاش ...

• Like
Reactions: amirmahmood
راکستار هیچ وقت بازی بدی نداده بیرون ، تریلر امیدوار کننده بود.
قبول دارم که *R هیچ موقع بازی بدی بیرون نمیده ولی نمیدونم چرا همیشه قیافه شخصیت اصلی بازی رو انقدر ضایع میسازه اون از شخصیت اصلی GTA ! اون از RD ! به به اینم از بازی MAX PAYNE نما !!!!

قطعا میانگین بازی بالای 90 ِ :دی
منم اولین چیزی که با دیدن تریلر به ذهنم رسید متای بالای 90 و از نامزدهای گوتی 2012 بود :دی !لول ...
ولی تم و حال و هوا مکس پین رو نمیرسونه ... کاش رمدی انجینش رو میداد به R* این بازی رو با انجین Alan Wake میدیدیم :|:دی !

• Like
Reactions: Isildur

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or