اولین تریلر از Max Payne 3 تا ساعاتی دیگر

Behrooz

کاربر سایت
سلام !
mp3-5-600x170.jpg

به محض ریلیز تریلر، می توانید آن را از اینجا مشاهده و دانلود کنید !

• Like
Reactions: Farh@d
تریلر را دیدیم :d
موزیکش همون تم اصلی مکس پین بود
خود مکس هیچ شباهتی به مکس نداشت بیشتر شبیه مکس گلابی بود تا مکس پین:d
ولی تریلر خوبی بود اگه از قیافه ی مکس فاکتور بگیریم همه چیز قشنگ بود

فقط آهنگش بوی مکس پین میداد .... هر چند راکستار کارش درسته و در آخر گیم بد نمیده بیرون ولی این تریلر که مالی نبود و گرافیک هم فاجعه بود از نظر من ... با گوریل بودن هم مشکلی ندارم ...فقط تم و داستان بازی واسم مهمه ...حالا گیم پلی و باگ و گرافیک رو میشه یکاریش کرد :دی

خب تریلرش دیدم من خیلی بهش امیدوار شدم خیلی خوب بود مخصوصا که نشون میده چه بلایی سر مکس پین آوردن و این شکلیش کردن :d
راستی از موشن کپتچر استفاده کرده بودن یا من احساس میکردم؟ :-/

واقعا از راکستار بعید بود . گرافیک حتی به رد دد هم نمی رسه در حال که بازی اوپن ورد نیست . واقعا دارم فکر می کنم راکستار عمدا داره مردم رو نا امید می کنه ! :(( آقا اصلا گرافیک بخوره تو سرشون . این تم زرد چیه آخه ؟ مثل این که رو بازی گلاب به روتون ، .... ! :-s:((

آخرین ویرایش:
جالب بود! ولی من چشمم آب نمیخوره مثل مکس Remedy شه! یه جورایی کاملا مشخصه یه شرکت دیگه ای ساختتش ! گرافیک های کات سین ش که بیشتر شبیه La Noire بودش ! آخه چرا از یه انجین دیگه استفاده نمیکنن که حداقل یه چیز متنوع تری از سری های قبلی بازیهای Rockstar بشه! ضمنا ، چرا آخه مکس باید کچل باشه ؟؟؟ دیوونمون کردن چی از کچلی ایشون گیرشون میاد فروش بازی بیشتر میشه ! اصلا حس Max Payne بهم دست نداد.واسه خاطر همینه که میگم Alan خیلی بیشتر شبیه Maxـه! تا Max 3
اولین شات بازی از کله کچلش بود اولین تریلرش هم باز بعد اینهمه انتظار از کله کچلش رونمایی شد! خدا رحم کنه ... به شدت این هیکل و قیافه مکس جدید تو ذوق میزنه! حالا باز اون قسمتی که مو داره بیشتر بهش میاد

خوب تریلر رودیدم. جو و حال و هواش که خیلی عوض شده و به قول دوستان مکس پین نیست. ولی مطمئنن بازیه خوبی از آب در میاد. بیشتر شبیه همون gta بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or