تریلر را دیدیم :d
موزیکش همون تم اصلی مکس پین بود
خود مکس هیچ شباهتی به مکس نداشت بیشتر شبیه مکس گلابی بود تا مکس پین:d
ولی تریلر خوبی بود اگه از قیافه ی مکس فاکتور بگیریم همه چیز قشنگ بود
فقط آهنگش بوی مکس پین میداد .... هر چند راکستار کارش درسته و در آخر گیم بد نمیده بیرون ولی این تریلر که مالی نبود و گرافیک هم فاجعه بود از نظر من ... با گوریل بودن هم مشکلی ندارم ...فقط تم و داستان بازی واسم مهمه ...حالا گیم پلی و باگ و گرافیک رو میشه یکاریش کرد
خب تریلرش دیدم من خیلی بهش امیدوار شدم خیلی خوب بود مخصوصا که نشون میده چه بلایی سر مکس پین آوردن و این شکلیش کردن :d
راستی از موشن کپتچر استفاده کرده بودن یا من احساس میکردم؟
واقعا از راکستار بعید بود . گرافیک حتی به رد دد هم نمی رسه در حال که بازی اوپن ورد نیست . واقعا دارم فکر می کنم راکستار عمدا داره مردم رو نا امید می کنه ! آقا اصلا گرافیک بخوره تو سرشون . این تم زرد چیه آخه ؟ مثل این که رو بازی گلاب به روتون ، .... !
جالب بود! ولی من چشمم آب نمیخوره مثل مکس Remedy شه! یه جورایی کاملا مشخصه یه شرکت دیگه ای ساختتش ! گرافیک های کات سین ش که بیشتر شبیه La Noire بودش ! آخه چرا از یه انجین دیگه استفاده نمیکنن که حداقل یه چیز متنوع تری از سری های قبلی بازیهای Rockstar بشه! ضمنا ، چرا آخه مکس باید کچل باشه ؟؟؟ دیوونمون کردن چی از کچلی ایشون گیرشون میاد فروش بازی بیشتر میشه ! اصلا حس Max Payne بهم دست نداد.واسه خاطر همینه که میگم Alan خیلی بیشتر شبیه Maxـه! تا Max 3
اولین شات بازی از کله کچلش بود اولین تریلرش هم باز بعد اینهمه انتظار از کله کچلش رونمایی شد! خدا رحم کنه ... به شدت این هیکل و قیافه مکس جدید تو ذوق میزنه! حالا باز اون قسمتی که مو داره بیشتر بهش میاد