اسم خاصی نداره. معمولا با اسم Max Payne 2 Main Theme شناخته میشه. سازنده های این اثر هم Kärtsy Hatakka و Kimmo Kajasto هستن ...یه پدر خدا بیامورزی بیاد بگه این اهنگ اول تریلر اسمش چی بوووود ؟ :d
میخوام 100 سال سیاه نشه.. یه عده نوب برن بخرنش به من چه؟ اصلا مگه max payne: g*y tony به چه درد من میخوره؟ من مکس پین به همون سبک میخواستم! یه بازی داشتیم که همیشه تو فکرم بهترین بود اونم نابود شد!مطمئن باش rockstar به بازی گند نمیزنه شاید اون جو بازی های قبلی رو نداشته باشه ولی مسلما یه بازی polish شده و کامل مثل بقیه بازی های rs تحویل میده که هرچی goty هست رو درو میکنه و 4 میلیون نسخه هم فروش میره مینیمم .
اشتباه میکنی دوست عزیز. من نمیومدم این دوتا بازی رو باهم مقایسه کنم. اون فقط مثالم بود تا منظور منو بهتر متوجه بشید.پسر همه گفتند درایور بده، اما من یکیو راضی کرد به عنوان کسی که خاطرات خوبی با درایور دارم!!!
رزیدنت اویل جریانش فرق داره المان هایی مثل گیم پلی خاص خودش رو داره اما مکس پین تو گیم پلیش چیز انحصاریی نداره. فقط یه داستان غنی داشت! که تا وقتی هم بازی عرضه نشه، کسی داستانش رو نخواهد فهمید. مقایسه اویل با مکس پین کاملا غلطه!
اون قبلیه نازنینتر بود این که حالش خراب بود دیگه چه انتظاری داری!!من موندم مکس اون نازنین موشو چرا با ماشین زد !؟
آی گفتی سینا آی گفتی، اول تیر پخش کردن دست و دلم لرزید بعدش ...What a huge disappointment
هر ثانیه ازش که میگذشت آدم بیشتر ناامید میشد!اولش رو با اون موزیک شروع کردن که به نظر من دلیلی جز سوء استفاده از حس نوستالوژی بیننده نداشت!یعنی من کوچکترین ارتباطی بین اون موزیک و تم بازی ندیدم!درگیریهاش هم که عین GTA IV بود!خُشک و آروم!
من واقعا نمیدونم چی باید بگم دیگه،این عکسا خودش گویای همه چیز هست:
![]()
![]()
.