اولین تریلر از Max Payne 3 تا ساعاتی دیگر

Behrooz

کاربر سایت
سلام !
mp3-5-600x170.jpg

به محض ریلیز تریلر، می توانید آن را از اینجا مشاهده و دانلود کنید !

• Like
Reactions: Farh@d
عجب تاپیکی شده اینجا!همه عصبانی!
هنوز بازی نیومده دارن فش میدن اگه بیاد که دیگه....:d
باز من میگم تا با دستای:d خودتون بازی نکردید قضاوت نکنید

یه پدر خدا بیامورزی بیاد بگه این اهنگ اول تریلر اسمش چی بوووود ؟ :d
اسم خاصی نداره. معمولا با اسم Max Payne 2 Main Theme شناخته میشه. سازنده های این اثر هم Kärtsy Hatakka و Kimmo Kajasto هستن ...
http://www.youtube.com/watch?v=omQ-7wZTXvI
= = = = = = = = = = =
در مورد خود بازی نظر خاصی ندارم. نمیشه از روی یه تریلر در موردش قضاوت کرد اما امیدوارم اون فضای neo-noir بازی توش برقرار باشه. فقط به RE4 نسل هفتم تبدیل نشه ...

مطمئن باش rockstar به بازی گند نمیزنه شاید اون جو بازی های قبلی رو نداشته باشه ولی مسلما یه بازی polish شده و کامل مثل بقیه بازی های rs تحویل میده که هرچی goty هست رو درو میکنه و 4 میلیون نسخه هم فروش میره مینیمم .
میخوام 100 سال سیاه نشه.. یه عده نوب برن بخرنش به من چه؟ اصلا مگه max payne: g*y tony به چه درد من میخوره؟ من مکس پین به همون سبک میخواستم! یه بازی داشتیم که همیشه تو فکرم بهترین بود اونم نابود شد!
داستانش منو کشته! میخواد بره دختر نجات بده کلشو کچل میکنه! یعنی داستان به این چیپی و مسخرگی فقط از R* ـه احمق بر میاد

پسر همه گفتند درایور بده، اما من یکیو راضی کرد به عنوان کسی که خاطرات خوبی با درایور دارم!!!
رزیدنت اویل جریانش فرق داره المان هایی مثل گیم پلی خاص خودش رو داره اما مکس پین تو گیم پلیش چیز انحصاریی نداره. فقط یه داستان غنی داشت! که تا وقتی هم بازی عرضه نشه، کسی داستانش رو نخواهد فهمید. مقایسه اویل با مکس پین کاملا غلطه!
اشتباه میکنی دوست عزیز. من نمیومدم این دوتا بازی رو باهم مقایسه کنم. اون فقط مثالم بود تا منظور منو بهتر متوجه بشید.
به هر حال این نظر شما بود ولی کسی که طرفدار واقعی این سری باشه مطئنا این بازی رو یه آی پی جدید میشناسه نه نسخه سوم مکس پین.
تمام خاطراتی که با مکس پین داشتیم رو باید به گور ببریم. با این تریلر رسما فاتحه بازی خونده شد!

اول که تریلر شروع شد و آهنگش پخش شد یه حالات جالبی بهم دست داد که با اسمایلی میذارم براتون :دی

اول که آهنگ پخش شد = >:d<

بعد که چهره هایی از بازی مشخص شد = :-o => :| => :((

بعد که کل تریلر رو دیدم = =))

یعنی مردم از خنده هااااااااااااااا. مکس پین به سبک RDR و GTA =)) خیلی خدا بود کلی خندیدیم :))

• Like
Reactions: Hodor
من خوشم اومد، به نظرم داستان باید قوی باشه، مکس یه بار برای اینکه نتونسته بود از زن و خونوادش محافظت کنه نابود شد، حالا دوباره ضربه میخوره، چون همون داستان دوباره اتفاق می افته، یه همچین چیزی هرکسی رو تا مرز جنون پیش میبره، مکس همون مکس هست، فقط دیگه قاطی کرده، هیچ شخصیت معقولی همیشه توی یه حالت احساسی نمیمونه، همه کم میارن، به نظرم میتونن خیلی رو داستان بازی کار کنن، اون تم سنگین و تاریک و دپ بازی هم میتونه توی روز ادامه پیدا کنه، مگه آفتاب یا مهتاب به شخصیت مکس احیانا آسیبی میزنه که نصف بچه ها گیر دادین چرا توی شب نیست ؟! یا مو داشتن و نداشتنش روی شخصیتش تاثیر میزاره ؟!
اونایی که واقعا فنش هستن میدونن ، مکس به خاطر زجر و دردش و اون شخصیتش خیلی هارو به خودش جذب میکرد، نه به خاطر موی بلند یا ماه توی آسمونش، قبول دارم فضای تاریک و او شب و بارون و برف و کابوساش، خیلی آدم رو به شخصیت مکس نزدیک میکرد، ولی قرار نیست چون توی روز اتفاق میفته نشه همون حس رو توش پیدا کرد!
من خوشم اومد، چون مکس رو همون شخصیتی نشون دادن که بود و قراره هنوز هم عذاب بکشه، و وجدانش عذابش بده

تریلر فوق العاده بود.
گرافیک معمولی بود.
به طرز عجیبی تو روز روشن و رنگ مایل به زرد بازی بازم یه حس غم وجود داشت! ، هر چند اگر Remedy می ساخت خیلی بازی پر تر و باارزش تری می شد ، ولی اصلا انتظارشو نداشتم انقدر خوب کار کنن.
من اینو ترجیح میدم به ریمیک مکس 2 با گرافیک Alan Wake.
الان که دارم فکر میکنم می بینم اگه میخواست بازم زیر برف و بارون با بارونی تو شب آدم بکشه خنده دار می شد! :دی
راضیم :دی

• Like
Reactions: Crystal Vamp
What a huge disappointment
هر ثانیه ازش که میگذشت آدم بیشتر ناامید میشد!اولش رو با اون موزیک شروع کردن که به نظر من دلیلی جز سوء استفاده از حس نوستالوژی بیننده نداشت!یعنی من کوچکترین ارتباطی بین اون موزیک و تم بازی ندیدم!درگیریهاش هم که عین GTA IV بود!خُشک و آروم!
من واقعا نمیدونم چی باید بگم دیگه،این عکسا خودش گویای همه چیز هست:
images

wallpapermaxpayne2thefallofmaxpayne021600_2.jpg
آی گفتی سینا آی گفتی، اول تیر پخش کردن دست و دلم لرزید بعدش ...

ورداشتن بازی رو کردن شبیه این بازی های تگزاسی و بکش برو جلو، همه محیط ها روشن کو اون حس Noire ؟ از بازی یه صدای مکس مونده و یه این آهنگه همین و بس ...
مکس پین شیکم داره در سطح خودم :|.
فکر میکردم بازی مزخرف باشه ول نه دیگه تا این حد

اینا همه سیاست *R چون با این تریلر انتطار همه مخاطب هارو داره پایین میاره بعد با تریلر های بعدی که بازم به مکس های قبلی نمیرسن ولی تقریبا تم همون رو دارن بیشتر از اونی که فک کنین مخاطب جذب میکنه میگی نه نیگا کن
laugh3-smiley.gif

هوم. نوآر رو شما در رنگ‌بندی خلاصه می‌کنید؟ چیزی که من دیدم کاملا نوآر بود. مکس پین هم به اوج ِ یه ضدقهرمان نئونوآر رسیده دیگه.

معدله شما اینطوریه که، رنگ تند شده. جالبه که رنگ شاد هم نشده حتی. تُند شده یک مقدار. که تفاوتی نداره. خیلی از مراحل تو MP2 همین فاز رنگ رو داشتند. مکس شکم درآورده، که بازم جالبه، خیلی خسته‌تر شده شخصیتش نسبت به قبل، بنابراین دیگه غمگین نیست بازی؟

بابا بیخیال شید اه اه اه اه
با یه تریلر چند دقیقه ای ضحمات چند ساله راکستار به فحش نکشید
قطعا بازی خوبی از آب در میاد
به قول معروف هرچه از راکستار رسد نیکوست :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or