اولین تریلر از گیم پلی بازی GTA V فردا منتشر خواهد شد!

hitman- 47

کاربر سایت
200px-Rockstar_Games_logo.svg.png

راکستار در توییتر به طور رسمی اعلام کرد که اولین تریلر از گیم پلی بازی GTA V فردا منتشر خواهد شد.این تریلر در بین ساعت های 10/7 AM ET منتشر خواهد شد.
این ساعت به وقت تهران برابر است با 6:30

#GTAV
Official Gameplay Video Coming Tmrw. 10am Eastern.Grand Theft Auto V pic.twitter.com/hzSZGA6thZ

— Rockstar Games (@RockstarGames) July 8, 2013

منبع

آخرین ویرایش:
آقا یعنی امکانش نیست که واسه ی نسل بعد بیاد؟ :دی آخه ما پی سی بازا مریض که نیستیم آخر نسلیه 1تومن بدیم واسه تجربه ی این بازی :| هنوز غرق تریلرم مخصوصا صحنه ی دزدی از بانکش :x

یه چیز برام جالبه و اون هم اینکه راک استار تا حالا هر تصویر یا ویدیویی از محیط درون بازی منتشر کرده مخصوص نسخه PS3 بوده و تا کنون تصویری از نسخه X360 منتشر نکرده،از اونجایی که سازندگان بازیها برای تریلر بازیشون بهترین نسخه رو انتخاب می کنند می شه گفت نسخه PS3 نسخه برتر GTA V هست مانند بازی Red Dead Redemption که نسخه برتر مربوط به کنسول X360 بود

خواهشن این نظر رو ازش برداشت فن بازی نکنید،من واقعیت رو گفتم و دوست دارم بعد از این پستم بحث فن بازی رو نبینم و پستم نقل قول نشه...

راستی...مچکریم راک استار:-d

یه چیز برام جالبه و اون هم اینکه راک استار تا حالا هر تصویر یا ویدیویی از محیط درون بازی منتشر کرده مخصوص نسخه PS3 بوده و تا کنون تصویری از نسخه X360 منتشر نکرده،از اونجایی که سازندگان بازیها برای تریلر بازیشون بهترین نسخه رو انتخاب می کنند می شه گفت نسخه PS3 نسخه برتر GTA V هست مانند بازی Red Dead Redemption که نسخه برتر مربوط به کنسول X360 بود

خواهشن این نظر رو ازش برداشت فن بازی نکنید،من واقعیت رو گفتم و دوست دارم بعد از این پستم بحث فن بازی رو نبینم و پستم نقل قول نشه...

نیازی به فن بازی نیست اصلا هم هر چند مشخص نیست از رو فن میگی :دی

بازی که بیاد مقایسه میشه می بینیم مثل RDR GTA IV میشه قضیه یا نه

همین تریلر اولی گیم پلی بازخوردش باعث شد پیش فروش بازی فوق العاده سرعت بگیره :دی

نظرات ملت رو :دی

Day.One.Buy.Awesome.Video.More.Hyped.Than.Ever.

PS4 pre-order cancelled. I’ll play this for a year and then get one. Holy mother of Thor!!

نه بابا،فن بازی چیه؟الان دیگه کسی فن بازی در نمیاره اخر نسلی:d
GTA iv که ps3 لید پلتفرمش بود و بازی رو برای xbox360 , pc پورت کردند.pc که افتضاح از اب در اومد و ولی در نسخه کنسولی تفاوتی دیده نشد.الان که GTA V رو به صورت موازی برای xbox360 , ps3 ساختند.دیگه 1% هم جای شک باقی نمیمونه.مگه مکس پین تفاوتی داشت؟مگه xbox360 قبلا نشون نداد که چقدر بازی های مخصوصا openworld رو خوب هندل میکنه؟read dead , اسکایریم.
...

غواصی زیر آب !!
سوییچ کردن بین کارکترها !!
خرید لباس ( عین san andreas ) و خالکوبی !!
دوچرخه ! سرمایه گداری تو بورس !
الان من این طوری ام :
35917772044051479048.gif

دقت کردین طراحی دوچرخه چقدر با جزئیات بود مخصوصا نور پردازی بازی خیلی خوب کار شده حرکات صورت هم به خوبی la noire بود . خیلی عالیهههه .
راستی ویدیو رو با حجم 307 دانلود کنید حجم اصلیش همینه

بعد از دیدن تریلر فقط میشه گفت WoW
من تو ذهنم بود که بین کاراکترها بشه سوئیچ کرو ولی نه دیگه به این باحالی که همزمان واسه یه حرکت بین سه تاکاراکتر بشه سوئیچ کرد!!!! WoW

آقا میگن ساحت Watch dogs کنسل شده و سازندگان این بازی گریبان ها را پاره کرده و نعره زنان سر به بیابان گذاشته اند :d

فقط باید سجده کرد در مقابل راکستار یعنی هر کی به جز راکستار خواست Open world بسازه فقط باید بگی Are you kidding me ? :دی

خطاب به تمام دوستان: اگه بازی هواپیمایی دوست داری GTA V بازی کن. اگه بازی ماشین دوست داری GTA V بازی کن. اگه بازی تنیس دوست داری GTA V بازی کن. اگه بازی نقش آفرینی دوست داری GTA V بازی کن . اگه اکشن سوم شخص ناب دوست داری GTA V بازی کن . و از همه مهم تر اگه یه بازی Open world ناب دوست داری GTA V بازی کن :bighug:

حالا اگه همه این سبک هارو دوست داشته باشیم باید چی بازی کنیم ؟
اخر تریلر می نویسه که تمام قسمت های تریلر 100% از داخل بازی تهیه شده یعنی هیچ کدوم ا تصویر ها رندر شده و ...نیست اون قسمت که دیوار خراب شد یا اون قسمت که هواپیما ی شهر زیر پاشه اصلا ادم باورش نمی شه که اینا قراره رو کنسول اجرا بشن .جدا کنسول خیلی چیز معرکه ای هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or