اولین تریلر از گیم پلی بازی GTA V فردا منتشر خواهد شد!

hitman- 47

کاربر سایت
200px-Rockstar_Games_logo.svg.png

راکستار در توییتر به طور رسمی اعلام کرد که اولین تریلر از گیم پلی بازی GTA V فردا منتشر خواهد شد.این تریلر در بین ساعت های 10/7 AM ET منتشر خواهد شد.
این ساعت به وقت تهران برابر است با 6:30

#GTAV
Official Gameplay Video Coming Tmrw. 10am Eastern.Grand Theft Auto V pic.twitter.com/hzSZGA6thZ

— Rockstar Games (@RockstarGames) July 8, 2013

منبع

آخرین ویرایش:
b-)یه نکته جدید:
اون هم این که تو عکس زیر تو طبقه ی بالایی هستیم یعنی می شه وارد برج و ساحتمان ها شد ولی فعلآ نمی دونم با اسانسور رفته اونجا یا با راه پله!!
yyechsnbda0411sq9j5.png

تا حالا نشده قبل از عرضه بازی این همه مطمئن باشم. واقعا GOTY شدن کمترین کاری هست که میشه از این شاهکار قدردانی کرد.

یه جاش که فرانکلین اسلحه رو عوض میکنه ضعیف بود فقط :|

کلت تو دستشه یه دفعه تبدیل میشه به کلاش :| اصن هیچ حرکتی واسه خارج کردنه اسلحه از لباس نیست عین gta San شده
:D

ولی یه دونه باشه بازیی <3

فکم افتاد عجب چیزی بشه این بازی :-o همیشه این بازی جزو محبوب ترین بازیاست مگر کسی پیدا میشه از این خوشش نیاد من که باهاش زندگی کردم :d

GOTY امسال چی بشه خدا میدونه ( The Last Of Us یا Gta V یا bioshock infinite ؟؟؟؟ )

آخرین ویرایش:
یه جاش که فرانکلین اسلحه رو عوض میکنه ضعیف بود فقط :|

کلت تو دستشه یه دفعه تبدیل میشه به کلاش :| اصن هیچ حرکتی واسه خارج کردنه اسلحه از لباس نیست عین gta San شده
:D

ولی یه دونه باشه بازیی <3

نمیشه عزیز چرا ؟ فکر کردی راک استار بهش فکر نکرده ؟!! شما که همش تو جنگ نیستی با همین سلاحهای سنگین تو شهرم میری . این هم اسلحه رو کولت یکم تابلو نمیشی توی شهر ؟؟ پلیسها شک نمیکنن ؟ سنگین نمیشی ؟ انتخابهات کمتر نمیشه برای حمل سلاح ؟ کجا قایمش کنیم ؟ پس نتیجه میگیریم بهترین کار ممکنه رو کرده .

بطور وحشتناکی منتظر بازی ام :d. تنها مشکلی که من دیدم تو تریلر قسمت رانندگیش بود که آرکیدتر شده بود و از حالت شبیه ساز IV فاصله گرفته بود و امیدوارم گزینه ای بزارن واسه عوض کردن گیمپلی رانندگی.

نمیشه عزیز چرا ؟ فکر کردی راک استار بهش فکر نکرده ؟!! شما که همش تو جنگ نیستی با همین سلاحهای سنگین تو شهرم میری . این هم اسلحه رو کولت یکم تابلو نمیشی توی شهر ؟؟ پلیسها شک نمیکنن ؟ سنگین نمیشی ؟ انتخابهات کمتر نمیشه برای حمل سلاح ؟ کجا قایمش کنیم ؟ پس نتیجه میگیریم بهترین کار ممکنه رو کرده .

درسته ولی نیکو لاقل یه دست تو جیبش میکرد بعد آرپیچی در می آورد شعبده بازی نمیکرد

بازی از هر نظر عالیه شکی توش نیست ولی میشد رویه این موضوع بیشتر خلاقیت به خرج بده
یه ایراده دیگیه بازیم آسیب ندیدن ماشین ها هنگامه ضربه خودن که تو قسمت ماشین حمل پول میبینی با چه شدتی ضربه میخوره ولی خط هم نمی افته روش !!!

بطور وحشتناکی منتظر بازی ام :d. تنها مشکلی که من دیدم تو تریلر قسمت رانندگیش بود که آرکیدتر شده بود و از حالت شبیه ساز IV فاصله گرفته بود و امیدوارم گزینه ای بزارن واسه عوض کردن گیمپلی رانندگی.

به نظرم اشتباه دیدی ( البته منم همین فکرو کردم ) ولی فکر کنم راککستار گفته بود ماشین سواری بازی از بازی need for speed بهتره

- - -ویرایش - - -

میشه یه سساک برداری سلاح بذاری توش بذاری صندوق عقب

- - -ویرایش - - -

درسته ولی نیکو لاقل یه دست تو جیبش میکرد بعد آرپیچی در می آورد شعبده بازی نمیکرد

بازی از هر نظر عالیه شکی توش نیست ولی میشد رویه این موضوع بیشتر خلاقیت به خرج بده
یه ایراده دیگیه بازیم آسیب ندیدن ماشین ها هنگامه ضربه خودن که تو قسمت ماشین حمل پول میبینی با چه شدتی ضربه میخوره ولی خط هم نمی افته روش !!!

اینا تا زمان ریلیز بازی حل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or