اولین تریلر از گیم پلی بازی GTA V فردا منتشر خواهد شد!

hitman- 47

کاربر سایت
200px-Rockstar_Games_logo.svg.png

راکستار در توییتر به طور رسمی اعلام کرد که اولین تریلر از گیم پلی بازی GTA V فردا منتشر خواهد شد.این تریلر در بین ساعت های 10/7 AM ET منتشر خواهد شد.
این ساعت به وقت تهران برابر است با 6:30

#GTAV
Official Gameplay Video Coming Tmrw. 10am Eastern.Grand Theft Auto V pic.twitter.com/hzSZGA6thZ

— Rockstar Games (@RockstarGames) July 8, 2013

منبع

آخرین ویرایش:
چند روز پیش به برادرم میگفتم که همون انمیشینی که موقع عوض کردن شخصیت نشون داده میشه واسه GOTY شدن بازی کافیه! :d

وقتی با ماشین میزنه به دیوار و خراب میشه (که اصلا در سری های قبلی نبوده ) به نظرتون ایجاد یک فیزیک بهتر برای ماشین ها برای *R کاری داره؟؟؟؟ به نظرم تمامی این چیزها زمان ریلیز بازی حل خواهد شد شک نکنید.
یک چیزی هم در مورد *R هست که تا اینجا بهش ایمان آوردم اینکه موقعی که تریلر نشون میده اولا همه چیز بازی رو یکباره رو نمیکنه و سورپرایزهای زیادی در بازی قرار میده و کیفیت تریلر ها نسبت به بازی به مراتب ضعیف تر هست که هایپ الکی نکرده باشه.
دقیقا موردی که در تریلر های RDR وجود داشت!!! کیفیت پایین در تریلر های و گرافیک بینظیر در بازی اصلی...

71 روز دیگه ... :| من نخوام صبر کنم کیو باید ببینم :|
جناب عزرائیل رو باید ببینید:dولی خداییش نمیتونم اینهمه شادی و مسرت دوستان رو درک کنم خصوصا با اون انفجارهای الکیش.گیم پلی هم که نشون ندادن شاید من ندیدم.الان ملت میان ما رو اعدام خیابانی میکنن:d

درسته ولی نیکو لاقل یه دست تو جیبش میکرد بعد آرپیچی در می آورد شعبده بازی نمیکرد

بازی از هر نظر عالیه شکی توش نیست ولی میشد رویه این موضوع بیشتر خلاقیت به خرج بده
یه ایراده دیگیه بازیم آسیب ندیدن ماشین ها هنگامه ضربه خودن که تو قسمت ماشین حمل پول میبینی با چه شدتی ضربه میخوره ولی خط هم نمی افته روش !!!

دست تو جیبش میکرد بازوکا در میاورد شعبده بازی نبود جالبه :d
خوذت داری میگی ماشین پول . پراید که نیست !! ماشین پوله اونم آمریکایی . با چی بهش زدیم ؟ فیلو فنجون بودن . دقت کن تورفتگی به وجود اومد .

mohammadl021
میشه یه سساک برداری سلاح بذاری توش بذاری صندوق عقب

اگه ماشینت منفجر بشه یا به هر دلیلی از بین بره یا دزدیده بشه که تو این بازی خیلی طبیعیه چکار میکنی . وقتی هم پیاده بشی هندونه رو حتما زیر بغل بگیری :-&

دست تو جیبش میکرد بازوکا در میاورد شعبده بازی نبود جالبه :d
خوذت داری میی ماشین پول . با چی بهش زدیم ؟ فیلو فنجون بودن . دقت کن تورفتگی به وجود اومد .

اگه ماشینت منفجر بشه یا به هر دلیلی از بین بره یا دزدیده بشه که تو این بازی خیلی طبیعیه چکار میکنی . وقتی هم پیاده بشی هندونه رو حتما زیر بغل بگیری :-&

این دیگه طبیعی تو دنیا واقعی هم اتفاق میافته میری پول میدی دوباره سلاح میخری

جناب عزرائیل رو باید ببینید:dولی خداییش نمیتونم اینهمه شادی و مسرت دوستان رو درک کنم خصوصا با اون انفجارهای الکیش.گیم پلی هم که نشون ندادن شاید من ندیدم.الان ملت میان ما رو اعدام خیابانی میکنن:d
فقط پستت رو پاک کن :) :d

پنجمین حماسه میتازد :x

Best Of The Best!

کلا اون V توی تایتل بازی پُر بی راه نیست،،ویکتوری امسال برای *Rــه

اینو:
Grand Theft Auto 5′s producer and lead mission designer Imran Sarwar has said the game will contain over 1,000 modifications for your cars and motorbikes in the game

امام GTA!!

واقعا نمیشه با بازیای دیگه مقایسش کرد خیلی از بازیای دیگه جلوتره یجورایی میشه گفت gta v یه گیم نیست یه چیزی فراتر از گیمه قشنگ تو بازی میشه زندگی کرد راکستار بازم داره نشون میده که از بقیه ی استدیوها خیلی سرتره

اون شخصیت چهارم به احتمال 90 درصد شخصیت خودمونه توی مولتی پلیر که میشه شخصی سازی کرد و اینا و دیگه به جای رفتن توی منو هر موقع خواستیم با یه انتخاب وارد مولتی بشیم.

از همان اکتبر 2011 که بازی رسمآ معرفی شد حتی یک ثانیه هم توی GOTY بودنش در هر سالی که عرضه میشد شک نکردم

به نظرم راک استار کاملآ به هدفش از ساخت بازی رسیده:

'' The Biggest Open World Game to Date ''

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or