اولین تریلر از گیم پلی بازی GTA V فردا منتشر خواهد شد!

hitman- 47

کاربر سایت
200px-Rockstar_Games_logo.svg.png

راکستار در توییتر به طور رسمی اعلام کرد که اولین تریلر از گیم پلی بازی GTA V فردا منتشر خواهد شد.این تریلر در بین ساعت های 10/7 AM ET منتشر خواهد شد.
این ساعت به وقت تهران برابر است با 6:30

#GTAV
Official Gameplay Video Coming Tmrw. 10am Eastern.Grand Theft Auto V pic.twitter.com/hzSZGA6thZ

— Rockstar Games (@RockstarGames) July 8, 2013

منبع

آخرین ویرایش:
آقایون توجه کردین اون جای تریلر که فرانکلین داشت پشت ماشین آدم می کشت یکی رو رد کرد اونم دیگه ادامه نداد به تیر زدن؟:دی

خداییش حیف نیست که از این همه وسعت که یه بازی میتونه داشته باشه،بگذری و از سرعت اسلحه عوض کردن و این که چرا مجازات توی بازی اینجوریه گیر بدی؟:d
کلا کار به این که کدوم بازی متاش بیشتره، کدوم بازی از چه تعداد نقد متای بالا گرفته و.....ندارم،به نظر من از همین الان بهترین بازی نسله همین و بس:d
بازی هم که کلا انگار Loading نداره!:dتو IV هر لباسی که میخواستی پرو کنی یه Loading خوشکل هم به صورت ضمیمه داشت!:dولی این یکی لباس عوض میکنه Loading نداره،ماشین اسپرت میکنی Loading نداره!:dدم سازندش گرم:dتو IV کلی پول میموند رو دستت نمیدونستی باهاش چیکار کنی تو این یکی با بورس سر و کار داری:d
تازه باید اینو هم در نظر گرفت که *R نخواسته همه چیز بازی رو نشون بده:dکلا خدا بهمون رحم کنه:d

من الان مفتخر شدم دیدمش , واقعا نمیدونم چی بگم , انگاری یکی به مغزم دنده معکوس داده :| ما با اون مرحله سرقت از بانک تو IV چقد حال کردیم حالا این V سراسر مراحل اون مدلی هست ... با اونجاش حال کردم که فرانکلین رفت و ماریجوانا خرید :d یه زندگی سراسر آمریکایی

آقایون توجه کردین اون جای تریلر که فرانکلین داشت پشت ماشین آدم می کشت یکی رو رد کرد اونم دیگه ادامه نداد به تیر زدن؟

چرا اگه دقت کنی همون جایی که میخواد اون نفرات بالایی رو بزنه تیر هاش از کنارت در میرن

بخش مولتی واقا جالبه شهری با این عظمت تازه با یه دنیای وسیع زیر اب فکر کنید مولتی بزنیم بعد بریم زیر اب جنگ و درگیری بشه یا اینکه شما بری بپری پشت یه F16 بعد ملتو ببندی به رگبار شهرو به هم بریزی ...
من دارم یرم یه تلویزیون led سامسونگ بخرم تا این بازی رو در زمان عرضش با بالاترین کیفیت ممکن تجربه کنم...

من بهتون قول میدم فرانکلین پسر نامشروع Cj هستش. چون صداش تیپش نژادش قیافش همش بهش میخوره. :d در ضمن نگران Las Venturas و San Fierro نباشید چون بزودی قراره بصورت DLC عرضه بشن. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or