اولین بازی Warhorse با طعم CryENGINE 3

.Evanescence.

کاربر سایت
[TABLE="width: 700"]
[TR]
[TD]
23893381549777209035.jpg

شما از سری Mafia راضی بودید؟ از Operation Flashpoint چطور؟ اگر از این دو بازی لذت بردید ، بدانید خالقان این دو یک استودیو به نام Warhorse تشکیل دادن.
این استودیو قرار دادی بست تا بتواند برای اولین بازی خود از موتور قدرتمند CryEngine 3 استفاده کند.این بازی هنوز به طور رسمی معرفی نشده است اما تهیه کننده بازی آقای Martin Klima بیان کرد:
"اعضای تشکیل دهنده استودیو Warhorse از افراد کهنه کار این صنعت هستند که چند عنوان AAA را در کارنامه دارند.ما برای این بازی RPG نوآورانه بسیار هیجان زده هستیم و مطمئنا به این استودیو کمک خواهیم کرد تا در بازی جدید خود از CryENGINE 3 استفاده کنند."
هنوز معلوم نیست این بازی چه مدل RPG خواهد بود ولی با توجه به سابقه اعضای این استودیو می توان حدس زد این یک بازی اکشن است.اگر Mafia 1 را ملاک قرار دهیم،مطمئنا این بازی از نظر داستانی هم عالی خواهد شد.
باید منتظر یک بازی بسیار زیبا از این استودیو تازه تاسیس باشیم.

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]منبع
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

اولین انجینی که ژاپنی‌ها رفتن سمتش UE3 بود. به عنوان مثال Frame City Killer (که عمراً کسی نمیدونه چیه! :biggrin1:) با این انجین ساخته شد.
یادش بخیر ! :دی اگه کنسل نمیشد شاید الآن شماره سومش هم منتشر شده بود ! :دی

یه واقعیتی هست که بنظرم نمیشه کتمانش کرد :d ببینید من اصلاً به بهترین گرافیک کنسولی کاری ندارم من فقط دارم در مورد ظرفیت و پتانسیل انجین صحبت میکنم ؛ اینکه CE3 تو یسری موارد اختلاف زیادی با انجین های دیگه بوجود آورده ( مخصوصاً انجین های مولتی پلتفرم ) مثلاً تو افکت های تصویری ، نورپردازی ، و فیزیک اجسام (که این مورد شخصاً برام خیلی اعجاب برانگیز بود که چطوری همچین فیزیکی رو کنسول داریم میبینیم) سایه های دینامیک و الی آخر . . .
در مورد این تکنیک بارها و بارها گفتم ولی بازم میگم این نورپردازی بینظیر کرایسیس به واسطه تکنیک Global Illumination چیزی نیست که بخوایم به راحتی از کنارش عبور کنیم همین مورد به تنهایی مثل معجزه میمونه اجرا شدن رو کنسول !

پیشنهاد میکنم حتماً این ویدئو ببینید تا با خصوصیات این تکنیک سنگین بیشتر آشنا شید :
Cryengine 3 - Global Illumination - YouTube

بنظرم یکی از فرق های اصلی CE 3 با باقی انجین های این نسل این هست که کرایتک در هیچ موردی کم نذاشته هیچ افکت و تکنیکی رو فدای اون یکی نکرده از نورپردازی و تعداد نامحدود منابع نور بگیرید تا سایه زنی شلوغی و سنگینی لوکیشن و چه از لحاظ تعداد کارکتر و آبجکت چه از لحاظ افکت های دینامیک ، فیزیک اجسام آب و در آخر محیط نسبتاً بزرگ بازی ؛ رو هر مورد دست میذاری بازی کم نمیاره حتی تو مولتی پلیر هم بنظرم گرافیک بازی بی نهایت عالی هست . اگه کسی دوست داشت بیاد رو تک تک موارد دست بذاریم و با انجین های دیگه مقایسه ـش کنیم مثلاً نورپردازی (تو شرایط و محیط های مختلف )، مثلاً افکت انفجار ، مثلاً فیزیک اجسام و . . . . ببینیم جلو چندتا بازی کم میاره .
در کل درسته بازی افت فریم داره ، باگ داره ولی از طرفی کرایتک از لحاظ تکنیکی داره چیزی فراتر از این نسل نشون میده(بنظر خودم) و با اینکه این اولین تجربه کنسولیشون بوده اکثریت سایت ها اذعان میکنن بازی در زمان عرضه بهترین گرافیک کنسولی داره ولی خوب یجورایی شانس نیاورد آخر سال غولی یه نام u3 اومد که تو بدترین حالت باز ایراد گرفتن ازش سخته ، و از لحاظ پرفومنس بر خلاف کرایسیس 2 عالی عمل کرده و ایرادات گرافیکی خیلی کم داره (یا شاید اصلاً نداشته باشه) :d
حرفت درسته ولی همه اینا رو با کلی قربونی تحویل میداد ! :دی افت فریم ناجور ، AA داغون و روح مانند (!) ، باگ های مختلف ، هوش مصنوعی بعضآ داغون و گیر کردن دشمن توی در و دیوار ، دیر لود شدن در حد لیگ برتر ، سایه های لرزون و ژله مانند ! :دی ، رزولوشن Sub HD و ... ! :دی کنسول چون محدودیت داره ، بازیساز باید یه جوری بازی رو بسازه که این جور مشکلاتش کمتر باشه. شاید خیلی استودیوهای دیگه اگه بخوان بتونن گرافیکی حتی بهتر از بازی های فعلی خودشون ارائه بدن ولی این همه مشکل هم داشته باشه ! :دی ولی به جاش هم این مشکلات رو ندارن (یا کمتر دارن) هم گرافیک فوق العاده ای ارائه میدن !

این بحث ها فایده ای نداره! Engine در درجه اول باید قابل دسترسی و قابل اجرا باشه؛ CE3 اگر از مریخ هم اومده باشه وقتی دو تا استدیو نام آشنا و به درد بخور هم ازش استفاده نمی کنن و اونایی هم که استفاده می کنن به جز خود Crytek بلد نیستن چه جوری ازش کار بکشن و حتی اگر بتونن هم ازش کار بکشن نمیتونن به درستی روی PS3 و 360 اجزا کنن؛ در نهایت فقط به درد ثبت در تاریخ میخوره. من نمیخوام CE3 رو با UE3 مقایسه کنم ولی حداقل تو موردی که گفتم واقعا UE3 یه انجین واقعا همه جانبه و حتی قوی بوده طوری که شده نامزدهای بهترین گرافیک هم حتی توسط این انجین ساخته شدند.

بنظرم یکی از فرق های اصلی CE 3 با باقی انجین های این نسل این هست که کرایتک در هیچ موردی کم نذاشته هیچ افکت و تکنیکی رو فدای اون یکی نکرده از نورپردازی و تعداد نامحدود منابع نور بگیرید تا سایه زنی شلوغی و سنگینی لوکیشن و چه از لحاظ تعداد کارکتر و آبجکت چه از لحاظ افکت های دینامیک ، فیزیک اجسام آب و در آخر محیط نسبتاً بزرگ بازی ؛ رو هر مورد دست میذاری بازی کم نمیاره حتی تو مولتی پلیر هم بنظرم گرافیک بازی بی نهایت عالی هست . اگه کسی دوست داشت بیاد رو تک تک موارد دست بذاریم و با انجین های دیگه مقایسه ـش کنیم مثلاً نورپردازی (تو شرایط و محیط های مختلف )، مثلاً افکت انفجار ، مثلاً فیزیک اجسام و . . . . ببینیم جلو چندتا بازی کم میاره .
در کل درسته بازی افت فریم داره ، باگ داره ولی از طرفی کرایتک از لحاظ تکنیکی داره چیزی فراتر از این نسل نشون میده(بنظر خودم) و با اینکه این اولین تجربه کنسولیشون بوده اکثریت سایت ها اذعان میکنن بازی در زمان عرضه بهترین گرافیک کنسولی داره ولی خوب یجورایی شانس نیاورد آخر سال غولی یه نام u3 اومد که تو بدترین حالت باز ایراد گرفتن ازش سخته ، و از لحاظ پرفومنس بر خلاف کرایسیس 2 عالی عمل کرده و ایرادات گرافیکی خیلی کم داره (یا شاید اصلاً نداشته باشه) :d
خب آریا قشنگ گفت.
در تکمیل حرفش، تو از کجا میدونی اگر Epic نمیومد خیلی چیز هارو فدا نمیکرد یا ND که بازیش از با ثبات ترین ها توی فریم ریت هست میومد افت فریم میداد بهتر از C2 نمیشد؟
واقعیت امر اینجاست که Crytek اومده بدون توجه به توانایی کنسول ها، یک بازی ساخته و داره میده دست ملت، که یه عالمه افت فریم، aa داغون، هوش مصنوعیی پائین و باگ های عجیب و غریب داره. حالا مثلا Gears Of war که خودم ازش دلخوشی ندارم رو ببین، بحث U3 نیست وگرنه اون رو هم بحث میکردیم که یکی از با ثبات ترین بازی هاست، اینا میان یه ثباتی رو برقرار میکنن. اتفاقا کرایتیک میاد یک سری چیز ها رو فدا میکنه. مثلا میاد افکت نورپردازی رو میزاره تو بازی ولی به جاش از یه قسمت بازی مجبور میشه بزنه یا افت فریم بوجود میاد.

اینجا مثلا همه T10 تحسین میکنند که نیمد مثل GT5 کنه بازیش رو که شب و روز باشه ولی افت فریم، ولی وقتی بحث C2 میشه باز میان تحسین میکنن که مثل U3 یا Gears Of War 3 نیمدن یه سری چیز بزارن ولی افت فریم نداشته باشن.
ببین چی رو داری با چی مقایسه میکنی ؟! AW تقریبا یه بازی SUB HD بود یعنی من کمتر برام پیش اومده که تکسچری توش ببینم که رزولوشنش HD بوده باشه ! جدای از این مسئله همون کیفیت رو با تعداد کمی particle effect ارائه میکرد که خودش گویای ضعف این انجین هست و تنها ویژگی مثبت بازی نورپردازیش بود که خب اونم امروز دیگه چیز عجیبی نیست. حالا همه اینا داره روی یه موتور انحصاری اجرا میشه و تمام وقت سازنده فقط داره صرف بهینه کردن بازی روی 360 میشه و نهایتش ما چنین چیزی رو میبینیم درحالی که crysis2 همزمان روی سه پلتفرم عرضه شد و اون همه مورد تمجید سایت ها قرار گرفت حالا بگذریم از حجم افکتهای بازی و ویژگی های انحصاری این موتور که توی هیچ انجینی درحال حاضر یافت هم نمیشه !
cryengine 3 یه موتور فوق العادست و گواه این مسئله ، وسعت فن بیس های این موتور و البته استودیو های سازنده ای هست که هر روز داره بهش اضافه میشه.
من که کلا بحثی درباره انجین AW نداشتم این رو سینا کشید وسط.
ولی با این حال به نظرم انجین AW خیلی بهتر از انجین C2 هست که بازیش یا باگه یا . . .

این بحث ها فایده ای نداره! Engine در درجه اول باید قابل دسترسی و قابل اجرا باشه؛ CE3 اگر از مریخ هم اومده باشه وقتی دو تا استدیو نام آشنا و به درد بخور هم ازش استفاده نمی کنن و اونایی هم که استفاده می کنن به جز خود Crytek بلد نیستن چه جوری ازش کار بکشن و حتی اگر بتونن هم ازش کار بکشن نمیتونن به درستی روی PS3 و 360 اجزا کنن؛ در نهایت فقط به درد ثبت در تاریخ میخوره. من نمیخوام CE3 رو با UE3 مقایسه کنم ولی حداقل تو موردی که گفتم واقعا UE3 یه انجین واقعا همه جانبه و حتی قوی بوده طوری که شده نامزدهای بهترین گرافیک هم حتی توسط این انجین ساخته شدند.
بدبختی اینه خود سازنده اش هم نتونسته بهترین عملکرد رو از انجین بگیره به نظرم :|.

برای درک بهتر و باورت بشه که راست میگم :دی میتونی بری مقاله DF را بخونی که گفته افکتهای محیطی AW بینظیر بوده در حاله اینکه DF با گرافیکه کرایسیس 2 روی کنسول زیاد حال نکرده بود :دی بالاخره کرایسیس 2 هم با یک سال تاخیر نسبت به aw اومده و...................
ببین فرخ من که شخصاً به alan wake و انجینش ارادت خاصی دارم ( اینو خوب میدونی :d ) و اینکه تا اینجای کار دوستان یسری مقایسه ها رو بین CE 3 و wake انجام دادن بنظرم اینجور مقایسه عادلانه نیست به خاطر همون مواردی که خودت اشاره کردی و اینکه ALan wake بازی هست که به صورت OW طراحی شده ، پس از لحاظ افکت های تصویری و اینکه بگیم خوبه یا بده زمانی منصفانه ـست که با بازی های OW مقایسه ـش کنیم نه کرایسیس 2 نه u3 و امثالهم . ولی اینکه گفتی DF با کرایسیس 2 حال نمی کنه شاید یکی از دلایلش این باشه که DF به فریم و ثباتش (در کل پرفورمنس ) بازی خیلی اهمیت میده و این مورد دقیقاً نقطه ضعف کرایسیس 2 هست :d
یادش بخیر ! :دی اگه کنسل نمیشد شاید الآن شماره سومش هم منتشر شده بود ! :دی
حرفت درسته ولی همه اینا رو با کلی قربونی تحویل میداد ! :دی افت فریم ناجور ، AA داغون و روح مانند (!) ، باگ های مختلف ، هوش مصنوعی بعضآ داغون و گیر کردن دشمن توی در و دیوار ، دیر لود شدن در حد لیگ برتر ، سایه های لرزون و ژله مانند ! :دی ، رزولوشن Sub HD و ... ! :دی کنسول چون محدودیت داره ، بازیساز باید یه جوری بازی رو بسازه که این جور مشکلاتش کمتر باشه. شاید خیلی استودیوهای دیگه اگه بخوان بتونن گرافیکی حتی بهتر از بازی های فعلی خودشون ارائه بدن ولی این همه مشکل هم داشته باشه ! :دی ولی به جاش هم این مشکلات رو ندارن (یا کمتر دارن) هم گرافیک فوق العاده ای ارائه میدن !
آریا این موارد میدونم و گفتم قبول دارم (غیر هوش مصنوعی که از کرایسیس 2 بدترش زیادن :d ) ولی اینو در نظر بگیر کرایسیس 2 اولین تجربه کراتیک رو کنسول هست ، یعنی : " اولین تجربه = غولی به نام کرایسیس 2 " ببین ما الان UE 3 داریم که بعد گذشت 5 ، 6 سال تو سال 2011 توان واقعیش رو میبینیم ، یا مثلاً ND با آپدیت و بازنویسی هایی که میکنه در u3 قدرت واقعی انجینش رو نشون میده (تفاوت u1 و u3 ببین ) البته این واضح هست که به هیچ عنوان نمیشه انتظار پیشرفتی مثل پیشرفت های u2 نسبت به u1 ، گیرز3 نسبت 1 رو از کرایتک و CE3 ـش داشت ولی اینو یادمون نره کرایتک تازه اول راهه :d (دیر شروع کرد ولی خیلی خوب :d )شک نکن کرایتک هم مثل سایر استدیو های سازنده انجین بیکار نمیشینه و انجینش رو آپدیت میکنه ، نواقص ـش رو تا جای ممکنه بر طرف میکنه و هرچه قدر این نسل ادامه پیدا کنه مسلماً بازی های به مراتب بهتر و زیباتری با استفاده از این انجین قدرتمند ساخته میشن.

@ میثم:
جوابت تو رو هم یجواریی دادم ولی یه مورد ـو اضافه کنم اونم اینکه همون طوری که مازیار گفت به هیچ عنوان نمی تونی شرکتی مثل ND با کرایتک مقایسه کنی چون یکی داره رو سه تا پلتفرم کار میکنه اون یکی رو یه کنسول ، در مورد مقایسه با ue که گفتی به نظر شخص من به قدری اختلاف زیاد هست (به خصوص با عناوینی که قبل از آپدیت ue 3 ساخته شدن) که این عیب ایرادات کرایسیس 2 هم دردی از ضعف اونها دوا نمیکنه و اینکه همون عناوین ساخته شده با ue3 هم همچین بی عیب ایراد نبودن مثل خود گیرز 3 که قید AA میزنه ، بعضی جاها افت فریم داره (البته محسوس ـه ) و حتی ST هم تو بعضی موارد قابل رویت هست .

آخرین ویرایش:
دوستان ظاهرا یادشون رفته رو کنسول چی از کرایسیس2 دیده بودند !!!!!!!!!بی شک بالاترین چیزی بود که رو ایکس باکس دیده بودیم !!!!!!aw- گریز- rage-هم با اینکه خوب بودند ولی اصلا در حد اندازه های کرایسیس2 رو کنسول نبودند.
تنها عنوانی که می تونه برای به نظرم برای کرایسیس2 رو کنسول رقیب باشه ویچر 2 هست .
به این زودی بازی بد شد !هزار تا ایراد دیگه !!!!!!..........................
فن بازی هم حدی داره !!!!!!!!!!

GEOW3 که تنوع رنگ داشت , موتورش هم که UE بود:dچرا همه به UE گیر میدن , از EPIC خوشتون نمیاد ؟! :d
مشکل از موتور نیست مشکل اینه که دیگه هر بازی رو میبینی با همین موتور ساخته شده و یجوری انگار محیط بازی رو قبلا یجایی دیدی و برات تکراریه
مشکل UE نیست مشکل تکراری شدنشه
من تا محیط BULLET رو دیدم یاد گیرز افتادم تا تریلر BIOSHOCK رو دیدم یاد محیط های بولت و گیرز افتادم و ...
بدبختی اینه خود سازنده اش هم نتونسته بهترین عملکرد رو از انجین بگیره به نظرم
می تونه برا سخت افزاری معمول امروزی نمیشه همه که سیستم HIGH END ندارن
وقتی سیستم های امروزی هنوز تو CRYSIS 1 میمونن ..........
من خودم با I5 2500 و 560TI نتونستم کراسیس 1 رو روی اخرین گرافیک بازی کنم

آخرین ویرایش:
واقعیته :|.
مشکلات افت فریم اینقدر زیاد بود که به شخصه که توی فهمیدن فریم شوت هستم و یه بازی از 60 به 24 افت فریم کنه متوجه نمیشم راه به راه متوجه افت فریم C2 میشدم. اصلا فقط یک محیط یا دو محیط نبود.
در خیلی از محل های بازی افت فریم شاهدیم اوجش هم اون مرحله بود که توی موزه بودیم اگر اشتباه نکنم و شب بود، عملا بازی با 5 یا 6 هم میرسید فریمش . . .
من نمیدونم ST رو چرا کردین پیرهن عثمان؟ خیلی از بازی های دیگه هم بودن به اندازه همین بازی AW دارن ولی هیچکس هیچی ازش نمیگه.
ST های بازی اینقدر هم نبودن که تو میگی :|.

آخه هیچ ربطی ندارن، نه Remedy اومد گفت ما بهترین انجین نسل رو ساختیم، نه هیچ وقت کسی جزء Remedy با انجینش بازی ساخته. ولی Crytek که خودش جر داره میده و هر روز اعلام میکنه ما بهترینیم ما عالی هستیم.
انجینی دادن بیرون که مثلا قرار بود یه سری کمپانی ها بیان ازش انجین رو بخرن بازی بسازن که خداروشکر فعلا حتی یک بازی AAA هم توسط این این انجین توسط یک کمپانی دیگه ساخته نشده.
حالا واقعیت رو این دفعه نشونت میدم:|
===
بیخودی از خودت عدد تراوش نکن! فریم 5 یا 6 از سرعت ورق زدن صفحات کتاب هم کمتره! فریم زیر 15 بیاد اصلا نمیشه دو قدم راه رفت. قبول دارم افت فریم داره، ولی این اعداد نیست.

کرایتک میگه، چون از لحاظ فنی هست. CE3.0 هم خودش رو تو Crysis2 نشون داد. انتظار که نداری فرداش سیل بازیای CE3.0ـی سرازیر بشه؟ این لیست بازیایی که با CE3.0 در حال ساخته یا ساخته شده:
Commercial Games (24)

ArcheAge (PC) - XLGames
- Third-person massively multiplayer online role-playing game

ASTA - The War of Tears and Winds (PC) - Polygon Games

Cabal 2 (PC) - ESTsoft

Class3 (X360) - Undead Labs
- Third-person zombie-survival online open-world game

Crysis (PS3, X360) - Crytek
- First-person science-fiction shooter
- Released: October 4, 2011

Crysis 2 (PC, PS3, X360) - Crytek
- First-person science-fiction shooter
- Released: March 22, 2011

Eclipse (PC, PS3, X360) - Digital Armada
- First-person science-fiction shooter, multiplayer only

Enemy Front (PC, PS3, X360) - City Interactive
- First-person World War 2 shooter
- Release: Q2 2012

Forged by Chaos (PC) - Panzar Studio
- Third-person massively-multiplayer online action game with role-playing elements
- Release: 2012

Golfzon - GolfWedo
- Golf simulator

Homefront 2 (PC, PS3, X360) - Crytek
- First-person shooter
- Release: 2014

Lethal Enterprise (PC, PS3, X360) - New World Interactive
- First-person free-to-play shooter

Lichdom (PC, PS3, X360) - Xaviant
- Single-player story-based action game with role-playing elements

MechWarrior Online (PC) - Piranha Games
- First-person free-to-play mech combat game
- Release: Summer 2012

Nexuiz (PC, PS3, X360) - Illfonic
- Arena first-person shooter
- Release: Early 2012

Project NED (PC) - WeMade Entertainment

RYSE (X360/Xbox 3?) - Crytek
- First-person melee experience set in the time of the Roman Empire
- Kinect support

Sniper: Ghost Warrior 2 (PC, PS3, X360) - City Interactive
- First-person shooter
- Release: Q2 2012

Sniper: Ghost Warrior 3 (?) - City Interactive
- First-person shooter
- Sniper 3 job postings on Careers page

SNOW (PC) - Poppermost Productions
- Open-world skiing and snowboarding game

Stone Rage (PC) - Mountainwheel Games
- Third-person online action game set in the prehistoric era

Tour Golf Online (PC) - OnNet
- Multiplayer golf game

Traction Wars (PC) - Traction Wars Team
- First-person World War 2 free-to-play shooter, tactical multiplayer teamplay

Warface (PC) - Crytek
- First-person free-to-play shooter

Unannounced & Rumored Commercial Games (7)

??? - Larva Game Studios

??? - Ruffian Games

??? - Space Cowboys Studio
- First-person shooter

??? - Turtle Rock Studios
- First-person shooter

??? - UTV Ignition Games

??? - Warhorse Studios
- Open-world role-playing game

??? (PS3, X360) - Whiteout

Non-Commercial Games (3)

Reinforced (PC) - Delta Code Studio
- First-person shooter, co-operative gameplay

Titanic - Lost in the Darkness (PC) - ORM Entertainment
- First-person story-driven R.M.S. Titanic exploration game

Umbra (PC) - UmbraGame
- Hack 'n slash horror fantasy role-playing game
درسته در حد UE3 نیست، ولی برای شروع یه انجین که تازه 2011 خودش رو نشون داده بد نیست.
Dinosaur
Miesam
سر جمع 5 تا بازی نیستن تو این نسل AA درست درمون داشته باشن. بعد داری به AAـه C2 گیر میدی؟ در ضمن همه ی بازی ها یه چیزی رو قربونی میکنن. فقط توجه بهش نمیشه. این حرف Sami Vanhatalo لید تکنیکال آرتیست(!)ـه Alan Wake در مورد وجود Screen tearing: (یه جورایی جواب میثم هم هست!:دی حالا نگو من حرف از AW نزدم و اینا!:دی)
While playing Alan Wake on a Xbox 360, if the game framerate drops below 30 FPS we resort to screen tearing (same idea as Gears of War uses).
الان اینجا منم میتونم بگم اگه کرایتک میخواست این کار رو بکنه، راحت میتونست فریمش رو رو 30 قفل کنه، یا دیگه فوقش از افت فریم کم کنه.
خیال جفتتون هم راحت. همه ی بازی های تاپ از نظر گرافیکی، بالاخره از یه جاشون زدن. وسعت محیط، فیزیک کاربردی (نه قِل خوردن اجسام رو زمین و تخریب ساختمونای از پیش رندر شده:دی) AA، نورپردازی داینامیک، حجم دار و ندار(!)، سایه های داینامیک و ... فقط کرایتک به واسطه ی اولین تجربش از چند جا کم آورده که باز هم همونش، با اختلاف از 90% بازیای نسل بهتره. با اختلاف کم هم از 99% بهتره. سره اون 1% هنوز بین علما اختلاف هست!:دی
بدبختی اینه خود سازنده اش هم نتونسته بهترین عملکرد رو از انجین بگیره به نظرم :|.
ببین، این حرفی که میزنی دیگه برمیگرده به توانایی انجین. یعنی خط قرمزای کنسول رو در نظر نگرفتن! شما میتونی بهترین عملکرد انجین رو روی نسخه ی PC ببینی. اگه هم منظورت رو کنسوله، پس نگو بهترین عملکرد انجین! چون بحث پتانسیل انجین، با بازی ای که با اون انجین ساخته شده خیلی فرق میکنه.

آخرین ویرایش:
امیدوارم بازی از لحاظ گیم پلی و داستان قابل قبول باشه، از لحاظ گرافیکی که تضمین شدست.

نمیدونم بعضی‌ها که میگن به غیر از خود Crytek شرکت دیگه‌ای نمیتونه خوب از Cry Eng استفاده کنه منظورشون چیه؟!!!! میشه دو تا بازی با این شرایط نام ببرید؟ بگذارید Sniper:GW2 که اولین بازی ساخته شده با این انجین خارج از استودیوی Crytek هست بیاد، بعد قضاوت کنید. این انجین بهترین انجین این نسله، با Crysis 2 این موضوع ثابت شدست.

مازیار این پستت به من نچسبید مجبورم جواب بدم :دی اولا انجینه aw انجینه فوق العاده قدرت مندیه ! دلیل نیست چون روی 360 اونم به خاطر اشتباهه خود بازیساز باعث شد کیفیت بازی بیاد پایین ضعفه انجین بیخونیش ! اشتباهه بازیساز میگم چون اولا این انجین انحصاری نبوده !( که گفتی انجینه انحصاری ) انجین بازی کاملا مولتی پلتفورم طراحی شده و تا نزدیکای عرضه بازی داشته روی هر دو پلتفورم ( pc و 360 ) ساخته میشده ! که بعدا گفتند انحصاری برای 360 یعنی از اول فقط روی 360 کار نکردند . مورد دیگه بازی اول قرار بوده ow باشه به همین خاطر انجینه بازی کاملا ow طراحی شده ( که یه انجینه ow نسبت به خطی حجم افکتها میره بالاتر در نتیجه محدود بودن بازی ساز در خلق افکتهای بینظیر نسبت به بازی های خطی میشه ) که سازنده ها همین اواخر تصمیم به خطی بودن بازی گرفتند و فقط با موانع جلوی گردشت را تو محیط گرفتند ! منظورم اینه اگه از اول تصمیم به خطی میگرفتند و انجین بازی را همونطوری طراحی میکردند بازی از خیلی لحاظ مثل کیفیت تکسچرها و افکتهای پیشرفته هم پیشرفت میکرد .

انجینه aw نه تنها تا همین الان به نظر خودم رو دسته نورپردازیش نیست حتی تولید سایه های کاملا داینامیک و ریل تایم هم کاملا بی رقیبه . مورد دوم تو بازی کنار نورپردازی و سایه های کاملا حجم دار وجود مه کاملا حجم دار بود که بازم داینامیک بودند در کنار اون هم موشن بلور فوق العاده سنگین و استثنای بازی بود . کلا یه بازی پر از افکتهای محیطی بود بار گرافیکی را فوق العاده سنگین میکرد . که همین مورد را هم میتونی به تاپیک نسخه PC سر بزنی که بازی در بالاترین تنظیمات سیستم بسیار سنگینی میخواد :دی
حالا گذاشته از این ها تاثیر پذیری محیط aw بود که با برخورد به بوته و گیاه ها به طبیعی ترین صورت با بدن کارکتر عکس العمل نشون میداد که یه همچین چیزی را با این دقت تو بازی های دیگه ندیده بودم . حتی اشیاء های محیطی هم همینطوری بود .
محیط بازی هم کاملا بر مبنای ow ساخته شده با ابجکتهای بسیاز زیاد تو محیطش که این ابجکتها هم بر عکس خیلی بازی لودینگ نمیشدند .
برای درک بهتر و باورت بشه که راست میگم :دی میتونی بری مقاله DF را بخونی که گفته افکتهای محیطی AW بینظیر بوده در حاله اینکه DF با گرافیکه کرایسیس 2 روی کنسول زیاد حال نکرده بود :دی بالاخره کرایسیس 2 هم با یک سال تاخیر نسبت به aw اومده و...................
همین الان اگه ویدئو های aw نسخه pc را ندیدی برو بببین در کل بازی زاییده نشده حداقل تو محیط شب بتونه مثل aw جنگل را اونهمه واقعی طراحی کنه :دی
ولی قبول دارم انجینش مثل انجین cryengine 3 کامل نیست اما همه چی به کامل بودن نیست مهم اینکه اون ابزارهایی که تو انجین هست چطوری میشه تو بازی استفاده کرد به بهترین صورت . همین الان انجینه ue3 از لحظ انعطاف پذیری خیلی بهتر از انجینه کرایتک عمل میکنه مثلا همین الان برو به ویدئو های دموی masseffect 3 نگاه کن که موتور پایه ue3 هست رسما با فیلم سینمایی فرقی نداره :دی یا همین bioshock infinite با اون گرافیک فوق العادش داره با ue3 ساخته میشه و حتی خود بازیه بتمن و......
کرایسیس 2 هم روی کنسول بازی کم ایرادی نبود یه بازی پر از افت فریم و هوش مصنوعی در بعضی قسمت ها پایین و محیط با تاخیر لودینگ ابجکتها و ......
خب اولا که بازی حداقل یک سال داشته به صورت انحصاری برای 360 ساخته میشده که اصلا زمان کمی نیست. دوما که این یه چیز مشخصه که کیت 360 و dx مایکروسافت برای اون ، به شدت به pc شباهت داره و کار رو برای استودیو هایی که برای این دو بازی میسازن خیلی راحت میکنه. زمانی به نظر من یه انجین مولتی پلتفرمه که بتونه کدهاشو رو ps3 هم اجرا کنه. در خصوص تعامل با محیط ما red dead رو داشتیم که هم open-world بود و هم به طرز خارق العاده ای تو میتونستی به تمام گیاها برخورد کنی و روشون تاثیر بذاری علاوه بر اون قبلش هم مثال ها بسیار زیاده پس اون رو به عنوان یه پوئن مثبت حساب نکن.درباره گندی هم که تو بلوری بودن تکسچرها زدن که هیچ بحثی نیست و فکر میکنم تو این زمینه رکورد زده باشن. من گاهی اوقات نمیتونستم حتی ابش رو با تشک پنبه ای تمییز بدم:d اما نور پردازی ! همونطور که گفتم نورپردازی بازی بسیار عالی بود و توش هیچ شکی نیست ولی خب بازی ای که مکانیزم گیم پلی اون بر اساس نور طراحی شده ، خب بدیهیه که باید بتونه روش به خوبی مانور بده ولی با این حال بازم نبود خیلی از افکتهای مربوط به اون مثل contact shadow یا realtime local reflection و variable penumbraو یه سری چیزای دیگه برای بازی ای که تمام مانورش روی نورپردازیه ، یه نکته منفی حساب میشه که البته همه اونهابه طرز کاملا انحصاری توی cryengine 3 وجود داره و توی crysis 2 ازشون استفاده شده.
unrael 3 فوق العادست ولی من حتی یه بازی تا به حال باهاش ندیدم که مثلا depth of field واقع گرایانه ای داشته باشه یا توش از تکنیک های نسل بعد مثل همین تسلاشن استفاده شده باشه.ضمنا توی فیزیک هم همیشه این موتور ضعیف عمل کرده ! حالا این درحالیه که cryengine 3 طوری طراحی شده که علاوه بر استفادش توی این نسل ،از الان میشه باهاش بازیهایی برای نسل بعد ساخت !

باز اسم این انجین اومد و شما اومدی یه تیکه بارش کنی ؟!
اون زمان که crysis رو با cryengine 2 ساختن ، اومدی گفتی انجینی که یه بازی باهاش میسازن و سیستم فضایی برای اجرا نیاز داره و هیچ سازنده دیگه ای هم ازش استفاده نمیکنه ، بدرد لای جرز دیوار میخوره و باقی ماجرا...حالا اومدن با cryengine 3 یه بازی به شدت بهینه رو که روی عموم سیستمها اونم با کیفیت عالی اجرا میشه و روی سایر پلتفرم ها خیلی ازش تعریف و تمجید شده و کلی استودیو لایسنسش کردن و امارش هر روز داره بیشتر میشه ، برمیگردی میگی ؛ انجینی که دو تا استودیو درست درمون لایسنسش نکنن بدرد تاریخ میخوره و................. عجب !
انصافا من نمیتونم منطق تنفر رو هضم و درک کنم ! اقا از این کرایتک بدت میاد یا ازشون کینه داری یا اصولا از ریختشون خوشت نمیاد خب دیگه این کارا چیه عزیز من ، بیا بگو من اصولا با اینا حال نمیکنم و خلاص.

ین فرخ من که شخصاً به alan wake و انجینش ارادت خاصی دارم ( اینو خوب میدونی :d ) و اینکه تا اینجای کار دوستان یسری مقایسه ها رو بین CE 3 و wake انجام دادن بنظرم اینجور مقایسه عادلانه نیست به خاطر همون مواردی که خودت اشاره کردی و اینکه ALan wake بازی هست که به صورت OW طراحی شده ، پس از لحاظ افکت های تصویری و اینکه بگیم خوبه یا بده زمانی منصفانه ـست که با بازی های OW مقایسه ـش کنیم نه کرایسیس 2 نه u3 و امثالهم . ولی اینکه گفتی DF با کرایسیس 2 حال نمی کنه شاید یکی از دلایلش این باشه که DF به فریم و ثباتش (در کل پرفورمنس ) بازی خیلی اهمیت میده و این مورد دقیقاً نقطه ضعف کرایسیس 2 هست :d

نه مصطفی ، اتفاقا مقایسه AW و C2 اصلا مشکلی نداره . C2 محیطش به قدر کافی بزرگ هست و محیط قابل دسترست از AW بیشتره . DD ـه عالی تو اکثر چشم انداز ها هم بهش اضافه کنی می بینی هیچ مشکلی نداره .

خب اولا که بازی حداقل یک سال داشته به صورت انحصاری برای 360 ساخته میشده که اصلا زمان کمی نیست. دوما که این یه چیز مشخصه که کیت 360 و dx مایکروسافت برای اون ، به شدت به pc شباهت داره و کار رو برای استودیو هایی که برای این دو بازی میسازن خیلی راحت میکنه. زمانی به نظر من یه انجین مولتی پلتفرمه که بتونه کدهاشو رو ps3 هم اجرا کنه. در خصوص تعامل با محیط ما red dead رو داشتیم که هم open-world بود و هم به طرز خارق العاده ای تو میتونستی به تمام گیاها برخورد کنی و روشون تاثیر بذاری علاوه بر اون قبلش هم مثال ها بسیار زیاده پس اون رو به عنوان یه پوئن مثبت حساب نکن.درباره گندی هم که تو بلوری بودن تکسچرها زدن که هیچ بحثی نیست و فکر میکنم تو این زمینه رکورد زده باشن. من گاهی اوقات نمیتونستم حتی ابش رو با تشک پنبه ای تمییز بدم:d اما نور پردازی ! همونطور که گفتم نورپردازی بازی بسیار عالی بود و توش هیچ شکی نیست ولی خب بازی ای که مکانیزم گیم پلی اون بر اساس نور طراحی شده ، خب بدیهیه که باید بتونه روش به خوبی مانور بده ولی با این حال بازم نبود خیلی از افکتهای مربوط به اون مثل contact shadow یا realtime local reflection و variable penumbraو یه سری چیزای دیگه برای بازی ای که تمام مانورش روی نورپردازیه ، یه نکته منفی حساب میشه که البته همه اونهابه طرز کاملا انحصاری توی cryengine 3 وجود داره و توی crysis 2 ازشون استفاده شده.
unrael 3 فوق العادست ولی من حتی یه بازی تا به حال باهاش ندیدم که مثلا depth of field واقع گرایانه ای داشته باشه یا توش از تکنیک های نسل بعد مثل همین تسلاشن استفاده شده باشه.ضمنا توی فیزیک هم همیشه این موتور ضعیف عمل کرده ! حالا این درحالیه که cryengine 3 طوری طراحی شده که علاوه بر استفادش توی این نسل ،از الان میشه باهاش بازیهایی برای نسل بعد ساخت !

باز اسم این انجین اومد و شما اومدی یه تیکه بارش کنی ؟!
اون زمان که crysis رو با cryengine 2 ساختن ، اومدی گفتی انجینی که یه بازی باهاش میسازن و سیستم فضایی برای اجرا نیاز داره و هیچ سازنده دیگه ای هم ازش استفاده نمیکنه ، بدرد لای جرز دیوار میخوره و باقی ماجرا...حالا اومدن با cryengine 3 یه بازی به شدت بهینه رو که روی عموم سیستمها اونم با کیفیت عالی اجرا میشه و روی سایر پلتفرم ها خیلی ازش تعریف و تمجید شده و کلی استودیو لایسنسش کردن و امارش هر روز داره بیشتر میشه ، برمیگردی میگی ؛ انجینی که دو تا استودیو درست درمون لایسنسش نکنن بدرد تاریخ میخوره و................. عجب !
انصافا من نمیتونم منطق تنفر رو هضم و درک کنم ! اقا از این کرایتک بدت میاد یا ازشون کینه داری یا اصولا از ریختشون خوشت نمیاد خب دیگه این کارا چیه عزیز من ، بیا بگو من اصولا با اینا حال نمیکنم و خلاص.
من متوجه نمیشم چرا من باید از Crytek بدم بیاد! من Crysis 2 رو بازی کردم؛ واقعا هم لذت بردم. مشکل ما اینه که انجین و بازی رو با هم قاطی می کنم. من الان بیام یه چیزی بسازم که قصد دارم اون رو عرضه کنم ولی فقط خودم از توش سر در بیارم؛ مشخصه محصول من به درد هیچکس نمیخوره. بیا برای من لیست کن بازی های بزرگی که با Cry Engine نوشته شده از اونور بازی های بزرگی که مثلا با موتور Unreal نوشته شده؛ شاید CE3 از UE3 قوی تر باشه ولی مهم تر از قدرت انعطاف پذیری یا همون User Friendly بودن ِ اون محصول ِ ...

مشکل اینجاست که نمیخواید علاقتون رو از منطقتون جدا کنید. اینکه اگر Crysis بازی ِ خوبیه و ما عاشق Crytek هستیم؛ مطلقا دلیل بر این نیست که بیایم از CE3 هم دفاع کنیم. Cry Engine یه موتور من درآوردی ِ که فقط یرلی و گروهش ازش سر درمیارن؛ چون خودشون ساختنش؛ دقیقا به درد جرز لای دیوار هم نمیخوره.

من متوجه نمیشم چرا من باید از Crytek بدم بیاد! من Crysis 2 رو بازی کردم؛ واقعا هم لذت بردم. مشکل ما اینه که انجین و بازی رو با هم قاطی می کنم. من الان بیام یه چیزی بسازم که قصد دارم اون رو عرضه کنم ولی فقط خودم از توش سر در بیارم؛ مشخصه محصول من به درد هیچکس نمیخوره. بیا برای من لیست کن بازی های بزرگی که با Cry Engine نوشته شده از اونور بازی های بزرگی که مثلا با موتور Unreal نوشته شده؛ شاید CE3 از UE3 قوی تر باشه ولی مهم تر از قدرت انعطاف پذیری یا همون User Friendly بودن ِ اون محصول ِ ...

مشکل اینجاست که نمیخواید علاقتون رو از منطقتون جدا کنید. اینکه اگر Crysis بازی ِ خوبیه و ما عاشق Crytek هستیم؛ مطلقا دلیل بر این نیست که بیایم از CE3 هم دفاع کنیم. Cry Engine یه موتور من درآوردی ِ که فقط یرلی و گروهش ازش سر درمیارن؛ چون خودشون ساختنش؛ دقیقا به درد جرز لای دیوار هم نمیخوره.
آرش، بالاتر هم گفتم. موج استفاده از UE3 تو این نسل بعد از موفقیت چشم گیر GeOW1 راه افتاد. الان هم هنوز یک سال از اومدن Crysis2 و نشون دادن قدرت CE3.0 رو کنسول نگذشته. زمان میبره تا استودیو ها بیان این انجین رو لایسنس کنن. خیلی هاشون پروژه هاشون رو قبل از اومدن C2 کلید زدن. خیلی هاشون قبلا با UE3 کار کردن. مسلمه نمیان یهو از یه انجینی که قبل باهاش کار کردن و به قول معرف لِمش دستشونه، یهو سوویچ کنن رو یه انجین دیگه! ولی با این حال من بالا لیست 24 بازی ای که در حال ساخت با این انجین هست رو گذاشتم. 11 تا استودیوی دیگه هم هستن که انیجن رو لایسنس کردن، ولی هنوز بازی ای رونمایی نکردن.
کلا میخوام بگم که این پروسه ی جا افتادن CE3.0 یه شبه به وقوع نمیپیونده و زمان میبره. بزار Wii U بیاد و تب نسل بعد همه گیر بشه، اونوقت این انجین توانایی هاشو نشون میده.

بابا هر انجینی بدی ها و خوبی های خاص خودش رو داره . ما به صورت دقیق نمیتونیم بگیم این مشکلاتی که بازی داره به خاطر انجینش هستش امکان داره کم کاری سازنده باشه اما چیزی که مشخص هستش وقتی تعداد بازی با انجین ساخته میشه مشخص میشه که مشکل از خود انجین هستش که در تمام بازی ها به یه صورت هستش .

درست مثل دیر لود شدن بافت ها در UE3 تمام انقدر دعوا نداره که صبر کنید اگه چند تا بازی دیگه هم با cry3 امد و... مشکل داشت بعد میشه نشست و دید نظر کدام یک درست تر هستش و کدام انجین مشکلات بیشتری داره از نظر کلی نه یک انجین جدید رو با انجینی که دهنش رو بازی ساز ها سرویس کردن مقاسیه کنید.

مازیار نشد دیگه بی انصافی نکن اگه داری معیار رو کنسول قرار میدی پس نسخه کنسولی کرایسیس 2 در نظر بگیر افکت هایی مثل shadow variable penumbra ، SSDO و RLR (این آخری که اصلاً تو بازی ایی مثل alan wake کار برد نداره! :d محیط صیغلی میخواد با جنگل alan wake جور نیست :d ) با استفاده از امکانات DX11 خلق شده پس مقایسه ـش با alan wake منصفانه نیست گرچه خود من از لحاظ تکنیکی نوپردازی کرایسیس 2 سرتر میدونم.

crysis-2-directx-11-performance-review-6.gif

ssdoanim2.gif

crysis-2-directx-11-performance-review-2.gif

نه مصطفی ، اتفاقا مقایسه AW و C2 اصلا مشکلی نداره . C2 محیطش به قدر کافی بزرگ هست و محیط قابل دسترست از AW بیشتره . DD ـه عالی تو اکثر چشم انداز ها هم بهش اضافه کنی می بینی هیچ مشکلی نداره .
بی انصافی ـه بخدا قبول دارم محیط کرایسیس2 بزرگه ولی بهش نمی گن OW ! فرهود جان اینکه قابل دسترس نیست یه بحثه اینکه بگیم بازی محیط ـش OWـه یه بحث دیگه alan wake محدود شده ولی دلیل نمیشه بیام با Crysis 2 مقایسه ـش کنیم در حقیقت این محدودیت چیزی تغییر نداده یعنی انجین داره محیط به صورت کامل رندر میکنه فقط ما اجازه دسترسی بهش نداریم.

آخرین ویرایش:
ای بابا خدایی خسته نمیشین 20 ~ 25 خط کامنت میذارین :d خوشم میاد هیچی هم تو جیبتون نمیره انقد کامنتای طولانی میذارین :d

اصلا UE رو با CE مقایسه نکنید , الآن دیگه هر شرکتی که میخواد بسازه یا خودش موتور طراحی میکنه یا از UE استفاده میکنه :d ولی CE چی ؟!

خود Crytek توش مونده ! :d

البته نیم خط آخر شوخی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or