اولین اخبار از VGA 2011

بازی سال از نظر Spike VGA کدام خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    258

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Spike TV در 10 دسامبر برنامه Video Game Awards 2011 را شروع خواهد کرد
.به احتمال زیاد Metal Gear Solid: Rising در این برنامه حضور دارد
Geoff Keighley در tweet نوشته :
"واقعیت اینه که کوجیما بالاخره Metal Gear Solid: Rising را در VGA 2011 به نمایش در خواهد اورد "
و همینطور ادامه داد
"Alan Wake جدید معرفی خواهد شد . Bioware عنوان جدیدی رو از استدیو تازه کاری به نمایش در خواهد اورد
عکس هایی از این بازی در مجله Game Informer ماه دسامبر وجود خواهد داشت"
همچنین نامزد ها برای بهترین بازی سال عبارت اند از

The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Uncharted 3: Drake’s Deception
  • Batman: Arkham City
  • Portal 2
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword
  • نامزد های بازی های مورد انتظار برای عرضه در 2012

• Halo 4
  • The Last Guardian
  • Diablo III
  • BioShock Infinite
  • Mass Effect 3

آخرین ویرایش:
دوستاني كه ميگن معرفي AW2 غير عادي يادآوري كنم كه Gears 3 هم تو برنامه Late night showـه Jimmy falLon معرفي شد! قبلش هم تو Xbox live لو داده بودن. باز اين قرار تو VGA بصورت رسمي معرفي شه. Forza 4 هم يه ويديو قبلش Leak شد و بعدا در VGA معرفي شد. اين عكس ها و Leak شدن هاي قبل از معرفي رسمي بخاطر Hypeـه
شما این مزخرفات رو از کی شنیدی؟

امیدوارم GOTY امسال یا portal 2 بشه یا skyrim. تا اینجا از نظر من حق portal 2 هستش.
راجع به alan wake هم خیلی حالم گرفته شد دوست داشتم روی pc هم بیاد تا ما هم این شاهکار رو تجربه کنیم ولی صد حیف:(.
ویندوز 8 که از xbl پشتیبانی میکنه شاید اون موقع خریدمش :d................یعنی میشه :x

عجب لیست نامزدهایی
4.gif
عجب رقابتی
4.gif
من یکی که خیلی مشتاق نتیجش هستم :d

اصلا از همین الان داره داد میزنه که batman بهترین بازی سال حاضرم شرط ببندم کاشکی گیرزم بین نامزدا بود بهترین شوترم با توجه به تجربه ای که از MW3 داشتم تو این دو روز مطمئنم خودشه رقیب نداره تو این سبک آنچارتدم که بهترین گرافیکو از همین الان گرفته و رفته پی کار خودش همچنین بهترین بازی PS3

susha :
پس باید منتظر win 8 باشیم. کلا من این بازیرو اون موقع که داشت میومد تمام تریلرهاش رو دانلود میکردم و میدیدم و حسرت میخوردم:(. عاشق جو و حال و هواش بودم ولی خیلی حیف شد که روی pc نیومد. این REMEDY واقعا جو بازی هاش بسیار زیبا و سایکوتیک هستش max payne 1 و تا حدودی نسخه ی 2 رو من بخاطر این جوش بیشتر از 10 بار تموم کردمشون. ولی نسخه ی 3 دیگه اصلا نمیشه روی جوش مطمئن بود بخاطر نبود remedy. فقط میشه به گیم پلیش امیدوار بود. روی همین حساب خدا خدا میکردم که alan wake روی pc بیاد تا اون جو تاریک و روانیه کارهای remedy رو دوباره توی این بازی ببینم که متاسفانه روی pc هیچوقت نیومد.

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا هر وقت پستای نیما رو میخونم توش اسم انچارتد3 هست فکر میکنم داره طعنه میزنه :دی

ما که آرزو داریم نسخه جدید آلن ویک تایید بشه ولی این دانلودی بودن رو مغز آدم راه میره ...
بین اینا یکی رو انتخاب کردن خیلی سخته ...بعد شما اسم همه رو اوردین به جز The Legend of Zelda: Skyward Sword ...این یه بازیه ها چغندر نیست (با اینکه از نظر خودم هم شانسی نداره :دی)

سایت XBLA Fans یه عکس گذاشته و گفته مال منوی بازیه!

لازم به ذکره این سایت اولین سایتی بود که 6 ماه پیش، شایعه دانلودی بودن AW بعدی رو مطرح کرد...:دی

• Like
Reactions: Fratos
اوه اوه الانه که دوستان اعتبار VGA رو هم از ریشه زیر سوال ببرن به خاطر کاندید نکردن گیرز اونم تو این لیست که ممکنه اشتباهی هم شده باشه توش یا لیست نهایی نباشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or