اولين مجله الكترونيكي بازي سنتر

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

مجله به چه صورت عرضه شود ؟

• DVD

رای‌ها: 24 75.0%
  • CD

رای‌ها: 8 25.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    32
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آقا بدست منم رسید
خیلی عالی بود
ولی بهزاد جون بابا این صفحه اتو ران رو یخورده کوچیرکتر میکردی .. پدرم در میاد تا اون ته صفحه (که تمام گزینه ها و اینا قرار گرفته رو !!) انتخاب کنم !! یجوری تنظیم میکردی تا برای رزولوشن های پایین هم سازگار باشه !!!

ولی کارتون عالی بود
دست همه تون درد نکنه !!

اقا مطمئنی همین صفحه هست چرا پس نمیاد
بیا این جا رو ببین:
نحوه ارسال پول و دریافت مجله

به شماره حساب :1238300447008_بانك سپه_شعبه مشهد/به نام مهدي رشيديان
مبلغ 2000 تومان واریز کرده و آدرس کامل خورد را به صورت PM به آقا بهزاد داده تا مجله رو برای شما پست کنند .

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
بیا این جا رو ببین:
نحوه ارسال پول و دریافت مجله

به شماره حساب :1238300447008_بانك سپه_شعبه مشهد/به نام مهدي رشيديان
مبلغ 2000 تومان واریز کرده و آدرس کامل خورد را به صورت PM به آقا بهزاد داده تا مجله رو برای شما پست کنند .
ممنون دستت درد نکنه بل اخره اومد نمی دونم چرا اینجا که سرعت اخرش ولی این تاپیک رو دیر اورد

ولی بهزاد جون بابا این صفحه اتو ران رو یخورده کوچیرکتر میکردی .. پدرم در میاد تا اون ته صفحه (که تمام گزینه ها و اینا قرار گرفته رو !!) انتخاب کنم !! یجوری تنظیم میکردی تا برای رزولوشن های پایین هم سازگار باشه !!!

سلام

خوشحالم كه مجله به دستت رسيد مونا جان

من اول صفحه رو رو رزوليشن 800×600 گذاشته بودم...ولي به درخواست مديريت اونو تغيير دادم....

راستي مگه مانيتور شما چند اينچ هست؟

ولي باز هم شرمنده

سلام
هنوز به دست من نرسيد
بهزاد گفتي به عينک سازي فرستادي؟؟؟
فردا برم دوباره بپرسم;)

سلام
هنوز به دست من نرسيد
بهزاد گفتي به عينک سازي فرستادي؟؟؟
فردا برم دوباره بپرسم

بله رهام جان به همون آدرسي كه به من دادي برات فرستادم...احتمالا امروز اومده كه شايد مغازه شما هم تعطيل بوده

سلام بهزاد جان مرسی واسه من رسید اما خیلی مشکل داره مخصوصا در auto run این سی دی همش گیر می کنه :sad: :neutral: ;)

سلام بهزاد جان مرسی واسه من رسید اما خیلی مشکل داره مخصوصا در auto run این سی دی همش گیر می کنه
sad.gif
neutral.gif
wink.gif

سلام

رضا جان..لطفا ببين در سيستم هاي ديگه هم مشكل داره تا يكي ديگه برات بفرستم

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

رضا جان..لطفا ببين در سيستم هاي ديگه هم مشكل داره تا يكي ديگه برات بفرستم

سلام بهزاد جان دموهاش و همه قمست ها اجرا می شن اما نه از auto run برنامه تمام لینک ها و قسمت های و گزینه ها و ایکن های auto run که واردشون می شی گیر می کنن فقط عکس پشت صفحه می یاد دیگه هیچی چیزی روشون نیست و گیر می کنه

سلام بهزاد جان دموهاش و همه قمست ها اجرا می شن اما نه از auto run برنامه تمام لینک ها و قسمت های و گزینه ها و ایکن های auto run که واردشون می شی گیر می کنن فقط عکس پشت صفحه می یاد دیگه هیچی چیزی روشون نیست و گیر می

من سيدي ها رو روي سرعت معمولي زدم...حالا اگه روي سيتمهاي ديگه همين طوري اجرا ميشه من برات مي فرستم

بهزاد تا من سفارش میدم این مشکلات رو حل کن.
من خوشم نمیاد سی دی خراب باشه ها
36.gif

(دیدی چه پر رو هستم(.

بهزاد تا من سفارش میدم این مشکلات رو حل کن.
من خوشم نمیاد سی دی خراب باشه ها

سلام

امين جون...من همه رو تست كردم ...بچه ها هم كه تا الان دستشون رسيده هم همچين مشكلي نداشتن

من تا جايي كه تونستم مشكلات رو رفع كردم....شما حالا مي فرماييد چشم......

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or