اولين مجله الكترونيكي بازي سنتر

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

مجله به چه صورت عرضه شود ؟

• DVD

رای‌ها: 24 75.0%
  • CD

رای‌ها: 8 25.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    32
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام

معمولا تو مراكز استانها 24 تا 48 ساعت طول ميكشه.....و شهرستانهاي ديگه يه 12 ساعت اضافه ميشه...

نوشته شده توسط parham_safa:
خالی فسور منظوره من ملکی مشتق شده از ملک به معنیه پادشاه و پری بود مه ملکی مشتق شده از ملک به معنیه زمین . ( چی شد ؟ )
منم متوجه نشدم چی نوشتی
فقط میدونم اونی که تو میگی اینجوری نوشته نمیشه ;)
درسته ؟

همين الان پست مجله رو برام اورد واقعا عاليه منكه يه خرده توش گشتم واقعا عالي كار شده

نميتونم وصفش كنم

بايد بگم خسته نباشيد اقا بهزاد و بقيه دوستاني كه براي اين مجله زحمت كشيده اند

انشا الله يه روز مجله الكترونيك ماهانه خود سايت منتشر بشه

همين الان پست مجله رو برام اورد واقعا عاليه منكه يه خرده توش گشتم واقعا عالي كار شده

نميتونم وصفش كنم

بايد بگم خسته نباشيد اقا بهزاد و بقيه دوستاني كه براي اين مجله زحمت كشيده اند

انشا الله يه روز مجله الكترونيك ماهانه خود سايت منتشر بشه

سلام

خوشحالم حسام جان كه مجله خوب اجرا شده....البته نقاط ضعف بسياري داشت كه به همت بچه ها مخصوصا علي آقا تا حدود بسياري حل شد....

من هم منتظر اون روز هستم كه مجله به صورت ماهيانه چاپ بشه.....

سلام سلام سلام
اومدن اين بازي رو به همه ي پرنس باز هاي عزيز تبريک مي گم!!!
بچه ها من ديروز و امروزم رو کامل گزاشتم و يک مقاله ي خيلي بلد بالا(8-9 صفحه)نوشتم در مورد سري بازي هاي پرنس و چون متاسفانه مجله زود عرضه شد به اون نرسيد
الان دارم عکس هاش رو آپ مي کنم
لطفا بگين چي کارش کنم اول بزارم اينجا يا تو اون تايپيک يا به آقا علي بگگ اشکال گيري کنه و بزاره تو صفحه ي اصلي؟؟؟
آخه دلم نمي آد خلاصه بشه!!!
در ضمن من دارم سعي مي کنم رو زمين صافش راه برم ديوار پيش کش امضامم بخونيد مي فهميد گيم اسپات هيچ کارست!!!

مجله هنوز به دست من نرسيد!!!

سلام

مقاله رو بفرست براي علي آقا.....

مجله هم از شانس بد خورده به جمعه....ولي فكر نمي كنم به روز تعطيل ربطي داشته باشه.....فكر مي كنم همين روز ها به دستت برسه

بهزاد جان با چه پستی فرستادی ؟؟ سفارشی یا معمولی ؟؟؟

چرا نرسیده هنوز ؟؟

سلام ...

بهزاد جون يك بار ديگه اون شماره حساب و چگونگي ارسال را بنويس ... حالش نيست بچرخم پيدا كنم ... در ضمن تو هر صفحه بايد يكبار تكرار كني تا همه ببينن ... يا توي امضات بزار ...

ممنون

بهزاد جان با چه پستی فرستادی ؟؟ سفارشی یا معمولی ؟؟؟

چرا نرسیده هنوز

سلام

من با پست سفارشي فرستادم....وقتي پرسيدم چقدر طول مي كشه گفت 48 ساعت....اونم براي مراكز استانها.....شهرهاي ديگه هم كمي بيشتر....يعني بايد فردا صبح دست تمام بچه ها مجله باشه

بهزاد جون يك بار ديگه اون شماره حساب و چگونگي ارسال را بنويس ... حالش نيست بچرخم پيدا كنم ... در ضمن تو هر صفحه بايد يكبار تكرار كني تا همه ببينن ... يا توي امضات بزار ...

سلام حامد جون

باور كن اون آدرسي كه ازت داشتم رو گم كردم و الا برات مي خواستم بفرستم/

خواستم pm بدم گفتم شايد واقعا هيچ علاقه اي به داشتن اين مجله نداشته باشي (مث همه مديران محترم سايت كه مجله رو به همين نام داريم درباره اون برنامه ريزي مي كنيم
wink.gif
)

حالا يه بار ديگه آدرس رو بده....من حتما برات مي فرستم

سلام

بهزاد جون می خواستم بدونم تا کی فروش این مجله ادامه داره

چون من برای تهیه مانی یه خورده مشکل دارم تا الان 140 تومن خرجه سوختی کامپیوترم کردم بدبخت توی یه ماه
چند بار پوکید تازه باید 30 تومن دیگه هم خرچش کنم می خواستم بدونم تا کی فروش مجله ادامه داره
که من توی دو یکی دو هفته آینده می تونم اون سی تومن رو جمع کنم بعد پولو مجله رو واریز کنم

راستی اگه تونیسنید یه سری به سایت گیم اسپات بزنید و امتیاز کاربرها رو یه نگاهی بندازید

http://www.gamespot.com/ps2/action/princeofpersia3/review.html

سلام
منم میخواااااااااام .
الهی تو گلوت گیر کنه !!!!!!!
حامد میخواستم برات بذارشون . ولی وقتی خودش پستت رو دیده و نذاشته . من چه کاره بیدددددمممم ؟؟؟

چون من برای تهیه مانی یه خورده مشکل دارم تا الان 140 تومن خرجه سوختی کامپیوترم کردم بدبخت توی یه ماه

سلام

خليل جون...بابا من مجله رو براي بعضي ها فرستادم كه حتي نمي دونم كي هستن...يعني حتي يه دونه پست هم تو بازي سنتر نزدن...ولي چون درخواست داده بودن من هم براشون فرستادم....شما كه جاي خود داري...آدرس رو براي من pm كن...منتظرم.

حامد میخواستم برات بذارشون . ولی وقتی خودش پستت رو دیده و نذاشته . من چه کاره بیدددددمممم

دستت درد نكنه پرهام جان

مجله به دست بچه هاي تهراني رسيده......دست شماها هم مي رسه...

سلام

بهزاد جون یعنی شما مجانی هم کار میکنید
این که نمیشه پول پست و خود مجله چی میشه

بهزاد جون یعنی شما مجانی هم کار میکنید
این که نمیشه پول پست و خود مجله چی میشه

هر موقع وقت كني برام مي فرستي خليل جون...من عجله اي ندارم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or