به نام خدا
این اولین مجله الکترونیکی Bazi Center است که با کمک مدیران و دوستان این سایت طراحی و ساخته شده است . به امید روزی که این مجله به صورت مستمر شود و یکی از افتخارات این سایت و همه اهالی Bazi Center شود .
این اولین پیش نمایش کلی از این مجله است که من از سرپرست پروژه بهزاد آقا گرفتم و تا زمان نمایش نهایی از مجله برای شما میگذارم .
اول باید از همه دوستانی که در ساخت این مجله کمک کردند تشکر کنم و توضیحی که چطور به فکر ساخت و پخش این مجله شد را توضیح بدهم .
در تاپیک بازی پرنس که توی فروم سایت قرار دارد دوستان اخبار و Demo و عکس های جدید رو می بینند
یک سری از دوستان که توی این تاپیک فعالیت بیشتری داشتند اطلاعات را میان خودشان ردو بدل میکردند با استقبال چند نفر از دوستان مواجه شدند و این اولین جرقه بود که این اطلاعات را به صورت دیتا رایت و به هر کس که می خواست بدهند بعد از مدتی اطلاعات به صورت PDF تغییر کرد .
با صحبت مدیر سایت علی آقا تصمیم گرفته شد که کار به صورت حرفه ای تر دنبال بشه و یک کار جذاب تر و کامل تری از آب در بیاد .
تکمیل پروژه حدود یک ماه طول کشیده است
( این خلاصه ای از شروع کار هست )
خوب حالا نوبت معرفی بخش ها و قسمت های مجله است
این صفحه اول مجله هست
بخش ها شامل Demo های هر سه نسخه پرنس است که تعداد 30 Demo گلچین شده
موزیک Prince Of Persia The Sands Of Time
و به همراه چندین ScreenShot و WallPaper
+++++++++++++++++++++++++++++
در ادامه این پروژه قرار است که تاریخچه بازی پرنس و ایران باستان هم منتشر شود
+++++++++++++++++++++++++++++
نحوه ارسال پول و دریافت مجله
به شماره حساب :1238300447008_بانك سپه_شعبه مشهد/به نام مهدي رشيديان
مبلغ 2000 تومان واریز کرده و آدرس کامل خورد را به صورت PM به آقا بهزاد داده تا مجله رو برای شما پست کنند .
ارسال آدرس
من همین جا از تمامی دوستان و مدیر پروژه علی آقا و تمام مدیران سایت Bazi Center برای تلاش های که برای این سایت کشیده اند تشکر میکنم