سلام بهزاد جون واعقا که حال کردم برای اولین مجله استارت خوبی هستش نمی گم که در حد مجله های حرفه ای هستش ولی برای اولین مجله کار بسیار خوب و تمیزی هستش
راستی از عکس با حالت ممنون راستی یه چند سوال داشتم برای پیش نمایش که جواب بدی من همین امشب تکمیلش میکنم میزارم توی سایت Ok
ممنون خليل جان....
من بايد جواب همه سوالهارو بدم
زمانش كه حدود 1 ماه پيش
بذار از اول جريان برات بگم
همون طوريكه ميدوني تاپيك پرنس و همينطور خود بازيرو من و چند تا ديگه ازبچه ها از جمله خودت علاقه خاصي داريم
اطلاعات من و همين طور رهام و وحيد هر كدوم يه جوري پراكنده بود...براي همين تصميم گرفتيم كه اطلاعات رو ميان خودمون رد و بدل كنيم.....همين جرقه اي ش براي عناون كردن موضوع مجله
چند تا از اعضا هم تو همون تاپيك ديدن كه ما داريم دموها رو رد و بدل مي كنيم درخواست دادن كه براي اونها هم بفرستيم
ولي چون تمام اين اتفاقات در سايت بازي سنتر رخ داده بود من اصلا دوست نداشتم كاري رو دراين سايت انجام بديم كه يه جورايي سو استفاده از امكانات سايت به حساب بياد
براي همين هم اين موضوع علني كرديم تا همه استفاده كنند....
اول كاملا معموليمي خواستيم كاركنيم...يعني فقط ريختن اطلاعات و رايت اونها
بعد قرار شد كه فايلها رو pdf كنيم و سپس دست بچه ها بديم
با مشورت علي آقا ايشون گفتن اگه قراره كاري بشه چه بهتر كه خوب شروع بشه/.....من هم مصمم شدم به كمك همه بچه ها يه كار خوب و قابل قبول(با تمام عيب هايي كه داره...چون من اصلا اصلا حرفه اي نيستم) رو ارايه بديم....
البته از زمان شروع تا همين امشب مجله دستخوش تغييرات اساسي شده تا شده اين.....
به هر حال من فردا از تمام مجله عكسي ميگيرم و مي ذارم
دموها در حدود 30 تا هست از هر 3 نسخه اين بازي
موزيك ها فقط از شماره 1 هست
عكس هايي به صورت اسكرين شات و همچنين والپيپر هم هست
در مورد داستان هم بايد بگم يه جايي براش در شماره بعدي باز مي كنيم
دست اندركاران هم اول از همه بايد بگم تمامي اعضا سايت
چون اگه اونها نبودن و ازاين كار حمايت نمي كردن هيچ وقت چنين كاري رو صورت نمي گرفت
بعد هم آقاي علي مجرد كه ازاول كار تا همين الان نظارت كامل داشتن و بايد بگم مجله رو ايشون صفحه بندي و موضوع آرايي كردن
مطالب وحيد و رهام خيلي به دردم خورد...يعني شايد 80% دموها و عكس ها رو اين دوستان خوب برام فرستادن...بعد هم خود شما خليل جان و همچنين بهزاد (رنجر )كه همكاري مي كردن
و بقيه دوستان كه هميشه به تاپيك سر زدن و حمايت كردن
نحوه پرداخت هم
شماره حساب :1238300447008_بانك سپه_شعبه مشهد/به نام مهدي رشيديان
همون طوري كه گفتم به محض تاييد شدن نهايي مجله رو من به دست تمام دوستاني كه به من آدرس دادن مي رسونم........
فعلا هم آدرس ها رو دوستان به من pm مي دن....
خيلي پرحرفي كردم......ممنون خليل جان