اولين مجله الكترونيكي بازي سنتر

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

مجله به چه صورت عرضه شود ؟

• DVD

رای‌ها: 24 75.0%
  • CD

رای‌ها: 8 25.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    32
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آقا بهزاد من پول رو ربختم به حساب ادرس رو هم از طريق پيام خصوصي ميفرستم خدمتتون

موفق باشين.

راستي دوستان اين هفته انگار پرنس عزيز ريليز ميشه ؟ اگه اين سيدي تا آخرهفته اينم بياد تو دستم واقعا عالي ميشه تا دو هفته ديگه كه پرنس هم بياد تو بازار ايران ديگه بتره از اين نميشه......

متاسفانه آقا علي ديگه هيچ وقت بر نمي گرده ديشب با من چت کرد حرف هاي عجيبي مي زد
گفت به همه بگو من ديگه براي هميشه اينترنت و بازي و بازيستنر رو رها کردم!!!

اقاي علي مجرد رو ميگين ؟ مگه ميشه؟

Attachments

• Mil21.jpg
    Mil21.jpg
    35 KB · مشاهده: 38
نه اون علي رو مي گم اونيکي نه مجرد!!!
بهزاد جان مي شه زود تر بفرستي نمي تونم صبر کنم!!!

تبلیغ مجله در صفحه اول قرار گرفت. امیدوارم خوشتون بیاد.

با تشکر

سلام
خيلي ممنون
خيلي قشنگ بود
واقعا مرسي
اما بايد جاهاي ديگه هم تبليغ کنيم اگه بدونم کي مي آد مي تونم تبليغ رو شروع کنم!!!

سلام

ميلاد جان....نيازي نبود فيش رو اسكن كني با اين حال ممنون

نه اون علي رو مي گم اونيکي نه مجرد

جريان چي هست؟

تبلیغ مجله در صفحه اول قرار گرفت. امیدوارم خوشتون بیاد.

با تشکر

سلام اشكان جان...بي نهايت از لطفي كه مي كني ممنون......خستگي رو از تن همه بيرون كردي

راستي امشب من ok رو بگيرم فردا همه رو مي فرستم....

کدوم علی ؟؟
من که گیج شدم !!!
علی اویل ؟؟؟

فكر مي كنم منظورش arlf يا همون علي باشه....اصلا جريان چي هست

سلام
علي alprh
هر کس جريان رو مي خواهد بدونه به من PM بده چون بهزاد جان راست مي گه بهتر هست اينججا نگم!!!

سلام

بهزاد جون به علی جان هم گفتم ایشون هم تایید کردند فقط گفت که عکس های جدید رو که بهزاد گشته جای گزین کن کدوم عکس ها رو میگه

بهزاد جون به علی جان هم گفتم ایشون هم تایید کردند فقط گفت که عکس های جدید رو که بهزاد گشته جای گزین کن کدوم عکس ها رو میگه

كدوم عكس ها!!!

اگه عكس هايي جديدي هست كه تازه گرفتم...اونها رو كه داخل فايل خود مجله مي ذارم...در لوگو من اونها رو به كارنبردم....يعني باز گذاشتن اونها در لوگو كلي كار رو عقب مي اندازه

راستي پس اگه ok شده شما كار خودتو پيگيري كن....ممنون

به نام خدا​

این اولین مجله الکترونیکی Bazi Center است که با کمک مدیران و دوستان این سایت طراحی و ساخته شده است . به امید روزی که این مجله به صورت مستمر شود و یکی از افتخارات این سایت و همه اهالی Bazi Center شود .

این اولین پیش نمایش کلی از این مجله است که من از سرپرست پروژه بهزاد آقا گرفتم و تا زمان نمایش نهایی از مجله برای شما میگذارم .

اول باید از همه دوستانی که در ساخت این مجله کمک کردند تشکر کنم و توضیحی که چطور به فکر ساخت و پخش این مجله شد را توضیح بدهم .

در تاپیک بازی پرنس که توی فروم سایت قرار دارد دوستان اخبار و Demo و عکس های جدید رو می بینند
یک سری از دوستان که توی این تاپیک فعالیت بیشتری داشتند اطلاعات را میان خودشان ردو بدل میکردند با استقبال چند نفر از دوستان مواجه شدند و این اولین جرقه بود که این اطلاعات را به صورت دیتا رایت و به هر کس که می خواست بدهند بعد از مدتی اطلاعات به صورت PDF تغییر کرد .
با صحبت مدیر سایت علی آقا تصمیم گرفته شد که کار به صورت حرفه ای تر دنبال بشه و یک کار جذاب تر و کامل تری از آب در بیاد .
تکمیل پروژه حدود یک ماه طول کشیده است

( این خلاصه ای از شروع کار هست )

خوب حالا نوبت معرفی بخش ها و قسمت های مجله است

این صفحه اول مجله هست

hsnhg1.jpg

بخش ها شامل Demo های هر سه نسخه پرنس است که تعداد 30 Demo گلچین شده

hs5a85.jpg

موزیک Prince Of Persia The Sands Of Time

hs5a36.jpg

و به همراه چندین ScreenShot و WallPaper

+++++++++++++++++++++++++++++

در ادامه این پروژه قرار است که تاریخچه بازی پرنس و ایران باستان هم منتشر شود

+++++++++++++++++++++++++++++

نحوه ارسال پول و دریافت مجله

به شماره حساب :1238300447008_بانك سپه_شعبه مشهد/به نام مهدي رشيديان
مبلغ 2000 تومان واریز کرده و آدرس کامل خورد را به صورت PM به آقا بهزاد داده تا مجله رو برای شما پست کنند .

ارسال آدرس

من همین جا از تمامی دوستان و مدیر پروژه علی آقا و تمام مدیران سایت Bazi Center برای تلاش های که برای این سایت کشیده اند تشکر میکنم

سلام بچه ها من داشتم الان این پست خلیل جان رو می خوندم یاده دمسهای پرنس افتادم که شکل my camputer و my document و ... به پرنس تغییر میده خواستم اگه می خواهیین لینک دنلودشو بدم که دانلود کنین بزارین تو سی دی واسه نصب راستش تازه یادم و الا زودتر می گفتم بهتون :neutral: اگه خواستین حتما بگین من که فاینال 10 رو الان رو پی سیم نصب کردم و حتی صفحه لود ویندوز هم به پرنس تغییر می ده !

سلام به همه دوستان

امید وارم که این پیش نمایش برای شما مفید باشه تا نمایش نهایی از این مجله و فروش خوب اون

امین جون و کسانی که دوست دارند کار تبلیغات رو برای این مجله توی سایت انجام بدند میتونند این ویرایش امضا رو انجام بدند

PHP:
[CENTER][SIZE=5]اولین مجله الکترونیکی بازی سنتر[/SIZE][/CENTER] 
[CENTER][IMG]http://img.majidonline.com/pic/16442/Prince32.gif[/IMG]
[SIZE=4]ثبت نام آغاز شد[/SIZE]
   [URL=http://bazicenter.com/forums/showpost.php?p=13072&postcount=206][IMG]http://img.majidonline.com/pic/16443/2.jpg[/IMG][/URL] 
[SIZE=3]برای مشاهده اولین پیش نمایش رو کلید بالا کلیک کنید [/SIZE] 
[/CENTER]

نوشته شده توسط mgs3:
سلام بچه ها من داشتم الان این پست خلیل جان رو می خوندم یاده دمسهای پرنس افتادم که شکل my camputer و my document و ... به پرنس تغییر میده خواستم اگه می خواهیین لینک دنلودشو بدم که دانلود کنین بزارین تو سی دی واسه نصب راستش تازه یادم و الا زودتر می گفتم بهتون :neutral: اگه خواستین حتما بگین من که فاینال 10 رو الان رو پی سیم نصب کردم و حتی صفحه لود ویندوز هم به پرنس تغییر می ده !

اگه میتونی لینکشو بده

نوشته شده توسط Police _ 110:
اگه میتونی لینکشو بده

دارم دنبالش می گردم چون خیلی وقت سایتشو تو هستوریم بوده اما وین عوض کردم پاک شده دارم می گردم ببینم پیداش می کنم خیلی باحال خداکنهفقط پیداش کنم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or