اولين مجله الكترونيكي بازي سنتر

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

مجله به چه صورت عرضه شود ؟

• DVD

رای‌ها: 24 75.0%
  • CD

رای‌ها: 8 25.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    32
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تبریک میگم بهزاد جان . و البته به همه اونایی که تو تهسه این مجله همکاری داشتن

تبریک . تبریک . تبریک . خیلی خوشحالم

از لطف همه دوستان ممنون....من فقط واسطه بودم...

ولي اميدوارم در شماره ها و كارهاي بعدي همه دوستان هنر هاي خودشونو به كار بگيرن

مثلا سايه خانم رو من وبلاگ ايشون رو ديدم.....متن نويسي ايشون حرف نداره....مي تونيم رو نوشتن مقاله ها رو ايشون حساب كنيم

پرهام رو ميشه رو اطلاعات خوبش درمورد حساب كرد...همچنين خوب گشت و گذار مي كنه تو اينترنت.

من به عنوان عضو كوچيكي از خانواده بازي سنتر از همه دوستان دعوت ميكنم تا در شماره هاي بعدي براي مجله خودشون همكاري كنند......

اااااااااااااا |!!!
مجله دیگه کجا بود ؟ کی پخش میشه ؟؟

دست همه کسانی که در تهیش زحمت کشیدن درد نکنه با اینکه نیمدونم کیا هستن .. فقط بهزاد رو مطمئنم !!!
بهزاد جون زودتر بگو چطور باید بخرمی که من دارم می میرم !!

دست همه کسانی که در تهیش زحمت کشیدن درد نکنه با اینکه نیمدونم کیا هستن .. فقط بهزاد رو مطمئنم !!!
بهزاد جون زودتر بگو چطور باید بخرمی که من دارم می میرم !!

سلام

همون طوري كه مونا گفتي من فقط واسطه بودم .

ذوستان زيادي در درنقش گرفتن اين حركت سهم داشتن...

البته در مجله هم از اون دوستان تشكر شده

دوستاني كه مايل به داشتن مجله هستن

با عرض معذارت شماره حساب رو خدمتشون مي دم( اينكه مي گم معذرت دوست داشتم از ته دل براي همه حداقل اين اولي رايگان مي فرستادم ولي!)

مربوط به عابر بانك هست

1238300447008_به نام مهدي رشيديان _بانك سپه شعبه مشهد

مبلغ 2000 ت(تاييد شده توسط مديريت سايت علي آقا مجرد)

اين هزينه فقط بابت مبلغ خود سيدي و همچنين هزينه ارسال مي باشد.

تاكيدد مي كنم دوستاني كه اصلا تمايل ندارن كه وجهي بابت مجله بدن ولي مجله رو داشته باشن هم هيچ مشكلي نداره

من مجله رو تا آخر هفته براي دوستاني كه آدرس به من دادن ارسال ميكنم

مونا و سايه و پرهام جان

اگه دوست دارين مجله رو داشته باشين آدرس خودتونو برام بفرستيد

موفق باشيم(حامد جان كجايي)

سلام.
منم خیلی خوشحالم که بالخره مجلتون به راه افتاد.
فقط فکر کنم دوستان این قدر کم لطف نباشن که بخوان پول برای مجله ندن
++++
راستی ما اگه پول رو بریزیم حساب شما از کجا میفهمین که پول ریخته به حساب منظورم اینه که شما به چه حسابی قبول میکنین که مثلا من پول ریختم به حسابتون

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
منم خیلی خوشحالم که بالخره مجلتون به راه افتاد.
فقط فکر کنم دوستان این قدر کم لطف نباشن که بخوان پول برای مجله ندن
++++
راستی ما اگه پول رو بریزیم حساب شما از کجا میفهمین که پول ریخته به حساب منظورم اینه که شما به چه حسابی قبول میکنین که مثلا من پول ریختم به حسابتون
من تا اونجای که میدونم خود دارنده ی حساب میتونه ریز پرداختها و دریافتهاش رو بهمراه شماهر حساب و نامه افرادی که رو بگیره !
خوب بهزاد هم همین طوری می فهمه دیگه !!

من تا اونجای که میدونم خود دارنده ی حساب میتونه ریز پرداختها و دریافتهاش رو بهمراه شماهر حساب و نامه افرادی که رو بگیره !
خوب بهزاد هم همین طوری می فهمه دیگه !!
وقتی تقاضا بره بالا خوب کار یکم سخت میشه.
شاید بهزاد منو بشناسه که پول ریختم حساب ولی بقیه رو که نمیشناسه

smile.gif
دوستان من حرفشون براي من سند هست....همون طوريكه گفتم هر كسي كه آدرس به من داده باشه من هم من مجله رو براش مي فرستم.

مشكلي نيست امين جان

سلام بر بهزاد عزيز و ديگر دوستان خوبم كه كار بزرگ راه اندازي مجله الكترونيكي سايت را به اتمام رساندن ... خسته نباشيد ... اين پول به نظر من تا به امروز بهترين پولي است كه براي خريد يك مجله پرداخت خواهم كرد ... و من هم براي اولين مجله با حرف بهزاد موافقم كه همه بچه ها حرفشون سند هست ... من واقعا به داشتن دوستاني مثل شما افتخار ميكنم ...

به اميد روزهاي آفتابي و زيباي بازي سنتر

موفق باشيم

حامد

راستی یه سوال.شما هم عین بازی رایانه از این عکسای بزرگ دارین تو مجلتون.اگه دارین من یه پیشنهاد دارم.صد در صد همتون قسمت BAZI CENTER'S Wallpaper رو یاد دارین.چرا اونجا شما یه موضوع نمیدین تا بچه ها یه چیزی طراحی کنن و طرح برتر به چاپ برسه؟البته همه اینها در صورتیه که شما اون عکسو داشته باشین.(فقط یه نظر بود)

سلام

سلام بر بهزاد عزيز و ديگر دوستان خوبم كه كار بزرگ راه اندازي مجله الكترونيكي سايت را به اتمام رساندن ... خسته نباشيد ... اين پول به نظر من تا به امروز بهترين پولي است كه براي خريد يك مجله پرداخت خواهم كرد ... و من هم براي اولين مجله با حرف بهزاد موافقم كه همه بچه ها حرفشون سند هست ... من واقعا به داشتن دوستاني مثل شما افتخار ميكنم ...

حامد جان....من هم واقعا خوشحالم كه اينجا تنها يه سايت نيست ...براي من هميشه اين خوشحالي وجود داره كه امروز به سايت مي يام با دوستان خوبي قرار ملاقات دارم....

اين كوچكترين كار من براي اثبات دوستي من هست...

منم میخوام.همین فردا هم پولشو میریزم.من پولو بریزم چه جوری تحویل بگیرم؟

شما كه همشهري خودم هستي...اگه آدرس بدي شخصا خودم برات مي يارم...

مونا و سايه و پرهام جان

اگه دوست دارين مجله رو داشته باشين آدرس خودتونو برام بفرستيد

مرسی از لطفت آقا بهزاد . خیلی خوشحالم که بلاخره مجله راه افتاد . ایشالا این اولین مجله بابی باشه برای پیشرفت هرچه بیشتر بازی سنتر .

ایشالا این اولین مجله بابی باشه برای پیشرفت هرچه بیشتر بازی سنتر .

همچنين همكاري همه بچه ها....دوست نداريم كه تو مجله ازچند نفر تشكر كنيم...دوست داريم كه اسم همه اعضا رو بنويسيم...

smile.gif
دوستان من حرفشون براي من سند هست....همون طوريكه گفتم هر كسي كه آدرس به من داده باشه من هم من مجله رو براش مي فرستم.

مشكلي نيست امين جان
ممنون از اطمینانت.
ولی بازم میگم این طوری نمیشه... هر جوری راحتی
منم به نوبه ی خودم به همه ی بچه های بازی سنتر تبریک میگم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or