انویدیا: دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    nvidia

raya2

کاربر سایت
در یک مصاحبه از مجله ی PowerPlay با Tony Tamasi از شرکت انویدیا در مورد کارت های گرافیک با عنوان آسمان سقوط نمی کند, این جمله بیان شده که: "دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد." و دلیل این گفته نیز پول نداشتن غولهای کنسولی (مایکروسافت و سونی) برای رقابت در این زمینه (گرافیک) عنوان شده.
nvidia.jpg

وی در ادامه می افزاید:

در زمان Xbox 360 و PS3, کنسولها با PC برابر بودند. اگر شما داخل آن جعبه های کنسولی را نگاه می کردید, تکنولوژیهای گرافیکی ساخته شده توسط AMD و NVIDIA را مشاهده می کردید که در آن زمان تمامی این ابداعات گرافیکی توسط کمپانی های گرافیک ساز PC انجام می شد.

NVIDIA هر ساله نزدیک به 1.5 میلیارد دلار برای تحقیقات و پیشرفتهای گرافیکی خرج می کند و این در حالیست در طول عمر یک کنسول ما باید نزدیک 10 میلیارد دلار خرج کنیم. و سونی و مایکروسافت قادر به پرداخت این پول نیستند. آنها ظرفیت سرمایه گذاری برای رقابت با PC را ندارند ولی ما بعلت اقتصاد پلکانی, توان آن را داریم چون سال به سال ما بیش از 100 میلیون تراشه به فروش میرسانیم.
سرچشمه

من نمیدونم این حرف چه ربطی به تاپیک داره اخه....
وقتی از چیزی اطلاع نداری دوست من ، نظر نده...
اون 99 دلار یا 199 دلار که میشنوی . قیمت ایفون با قرداد خط تلفن هستش نه قیمت ایفون به تنهایی
قیمت ایفون هم بدون قرارداد بین 600 تا 700 دلاره

باشه بابا نزن مارو:|

اول عمر کنسولها همین Crysis برای PC اومد که از نظر تکنولوژی گرافیکی از همه‌ی عناوینی که تا چند سال بعدش روی کنسول ساخته شدن هم جلوتر بود. بحث مام دقیقا بحث تکنولوژی گرافیکه و صحبت اینه که کنسول همیشه چند دوره از PC عقب‌تره. همین بازیهایی که اسم بردی (که اکثرشون 3-4 سال بعد از لانچ کنسول اومدن) اکثرا در حد کرایسیسی که سال 2007 ریلیز شد نبودن (لطفا 4 تا نوجوانِ فن بوی نیان بحث مقایسه گرافیک Crysis با GOW و Killzone رو راه بندازن!)
حتی خود Crysis که 4 سال بعد روی کنسول اومد هم در حد نسخه‌ی PC سال 2007 نبود! همین موضوع نشون میده که تکنولوژی PC چه الان چه 7 سال پیش چه 10 سال پیش چه 20 سال پیش از کنسول خیلی جلوتر بوده
بعدشم تا دیروز شما داشتی در مورد بازیهای مولتی پلتفرم بحث میکردی! الان 6 تا بازی رو نوشتی که همشون اختصاصی کنسولن!؟

من گفتم به غیر از کرایسیس ! اصلا کرایسیس و بذار کنار ! کرایسیس 1 زمانی اومد که تازه کارت های GeForce 8800 GTX به اوج رسیده بودن . اون زمان این کارت ها به زور بازی کرایسیس و اجرا میکردن . این کارت ها دقیقا 8 November سال 2006 وارد بازار شدن . یعنی درست زمانی که PS3 منتشر شده بود . درواقع قدرت کنسول هاینسل فعلی هم تقریبا در حد و اندازه همون GeForce 8800 GTX بود به علاوه اینکه از یه CPU و رم خلی قدرتمند برخوردار بودن که از GPU پشتیبانی میکرد . پس کرایسیس 1 یه بازی واقعا تک برای ورود به نسل GTX بود . مابه کرایسیس کاری ندرایم . تو همون سال 2006 ما F.E.A.R و Just Cause و داشتیم که با کیفیت واقعا عالی ای اجرا میشدن . البته اگر این نکته رو در نظر بگیریم که این بازیا دقیقا همزمان با ورود کنسول ها اومدن و سازنده ها هم اصلا آشنایی با سخت افزار کنسولی نداشتن که این بازیا رو برای کنسول ها ساختن !

با این حال 2 تا بازی بالا که مولتی هم هست ، اگر از نسخه PC همون سال بهتر نبودن ، بدتر هم نبودن ( و بازم میگم باید اینو درنظر بگیری که این بازیا اولین بازیهای کنسولی بودن ) . سال بعدش هم Colin McRae: DiRT اومد که برای اولین بار ، اولین بازی ای بود که روی کنسول از تکنولوژی گرافیکی Tessellation استفاده میکرد . در کنارش هم میشه با شاهکار Assassin's Creed اشاره کرد که برای اولین بار روکنسول اجرا میشد ! و واقعا کیفیت بسیار بالایی داشت . حالا اینا بازیهای مولتی هستن . اگر فرض و رو بازیهای انحصاری در نظر بگیریم ، بازیهایی مثل FORZA و Halo ، از معادل بازی های PC مثلا هم سبکشون تو همان سال یه سرو گردن بالاتر بودن !

قدرت PC ها تو اون زمان در حد GeForce های 8800 بوده نه بیشتر ! تو همون اوایل کنسولهای نسل هفتم که اومدن ، هم من و هم آمارهای مختلف نشون میدن ، حداقل تا 3 ، 4 سال اول ، ازنظر قدرت سخت افزاری برتر از PC ها بودن ! بعد که سری GTX اومد تازه افول کنسولها شروع شد . البته این نظر شخصیه خودمه و شاید هم اشتباه گفته باشم ! تو تکنولوژی گرافیکی هم به نظرم انحصاری هایی که اون اوایل برای کنسول ها اومدن ، از بازیهای معادل هم سبکشون تو pC خیلی قویتر ظاهر شدن . تنا بازی شاخصی که تو همون اوایل خیلی خوب قدرت PC رو با کارت های 8800 نشون داد ، BioShock بود که بهترین بازی PC 2007 بود ک هتمام جوایز و درو کرد ! البته نسخه X360 اش هم با این کیفیت خیلی بالایی داشت ، اما به نظر خودم ، چون اوایل نسل بود ، سازنده نتونسته بود خوب این بازی رو روی X360 و PS3 آمادش کنه . بریا همین نسخه PC خیلی بهتر بود . اما بازیهای دیگه در این حد نیستن .

من تا حالا نیومدم وسط چیزی بگم ولی الان احساس میکنم وقتشه بگم. واقعا قصد توهین ندارم، خواهشا کسی بهش برنخوره ولی این موردی هست که متاسفانه با همه گیر شدن اینترنت مد شده و خیلی ضرر میزنه اینه: هر کسی با خوندن دو سه تا مطلب سطحی تو اینترنت فکر میکنه دیگه علامه دهر شده و به خودش اجازه میده تو هر موضوع اظهار نظر کنه و fact صادر کنه. فقط قضیه شما نیست من خیلی دیدم تا بحث میشه یه عده تند تند میان یه سری چیزایی که خوندن میگن بدون اینکه درست ازش سر در اورده باشن. من خودم دارم واسه phd الکترونیک تو electronic packaging قسمت printing electronics کار میکنم و همین جا میگم: به خدا، به هر کس که اعتقاد دارید این موارد به این سادگی نیستن، اینقدر پیچیده هستن که professor بالا سر من هم نمیتونه بیاد نظر بده در موردشون. حالا شما یه جا خوندی 22 نانومتر فکر کردی تموم دیگه قله های علم رو فتح کردی!
محض اطلاع تمام دوستای گلم اینجا بگم که پشت صحنه این ها یه سری مطالب بسیار پیچیده هست که کسی پیدا نمیشه از همشون سر دربیاره. هر پشرفتی، هر نوآوری هم که انحام میشه به این راحتی منتشر نمیشه و شمای مصرف کننده فقط تو جنس مصرفی میبینی. البته مهمترین دلیلش اینه که بر عکس این مطالب جذاب که شما میخونی تو اینترنت و کیف میکنی مطالب اصلی اینقدر خسته کننده و بیمزه هست که هیچ وقت دربارش سایت ها ی معمولی نمینویسن چون شما میخونی خوابت میگیره:p. اصلا هم هجان انگیز نیست!

درپایان بگم که این بحث شما این نیست که از حوصله همه خارجه، اصلش اینه که از سواد همه خارج هست، حتی از من و امثال من ;).

من اصلا هیچ ادعایی نکردم و جایی هم نگفتم علامه دهرم ! :| اگر قراره بحث خیلی تخصصی باشه که هیچ کسی چیزی نمیفهمه ! اون وقت همه باید نظاره گر باشن ! ولی همین مطالعات کوچیک وپراکنده که افراد مختلف انجام میدن ، باعث میشه بحث های مختلفی به وجود بیاد و با کنار هم گذاشتن اطلاعات ، بحث به یه نتیجه برسه . در اون مورد هم من اصلا ادعا نکردم و فقط گفتم مطالبی رو نوشتم ( با کمک یکی از دوستان ) که لینکش و دادم هر کی دوست داره بخونه . همون مطلب و به هیچ وجه تو وب فارسی نمیتونید پیدا کنید و تا جایی که خودم وقت گذاشتم و گشتم ، چنین وطلبی وجود نداره . بالاخره یه مقدار بیشتر وقت گذشتم و مطالعه بیشتری داشتم و میتونم بگم اطلاعات بیشتری دارم . اما ادعا نکردم ، چون بحث اونقدر سنگین و پیچیده هست که واقعا از حد سوادمون خارجه !

مابه کرایسیس کاری ندرایم

چه جالب! بحث سره تکنولوژیهای گرافیکه و شما به بازیی که بهترین تکنولوژیهای گرافیکی زمان خودش و حتی 2-3 سال بعدشو ارائه کرده میگی ما بهش کاری نداریم loool
شما برای من توضیح بده چجوری کنسولها تا 3-4 سال از PCهای اون زمان قوی‌تر بودن (یعنی تقریبا تا سال 2010 کنسولها به وضوح از PCها جلوتر بودن) بعد سال 2011 کرایسیس رو برای کنسول پورت میکنن و گرافیکش به وضوح از نسخه‌ی PC که 4 سال پیش ریلیز شده پائین‌تره؟؟
همون F.E.A.R هم که مثال زدی با اینکه 1 سال دیرتر روی کنسول اومد گرافیک نسخه‌ی PCش به مراتب بهتر بود. Assassins Creed هم به همچنین.

بازیهایی مثل FORZA و Halo ، از معادل بازی های PC مثلا هم سبکشون تو همان سال یه سرو گردن بالاتر بودن !

:)) این حرفا رو جایی نزن. ممکنه بهت بخندن! Halo 3 از بازیهای PC اون زمان یه سرو گردن بالاتر بود؟؟؟؟؟؟؟ Halo 3 سپتامبر 2007 منتشر شد کرایسیس 2 ماه بعدش. من که شخصا روم نمیشه حتی گرافیک این 2 تا بازی رو مقایسه کنم چه برسه بگم گرافیک Halo 3 بالاتره اونم تازه یه سرو گردن! البته میدونم الان میای میگی ما به Crysis کاری نداریم lool

بعد خیلی جالبه شما از یه طرف میگی اوائل نسل کنسولا خیلی از PC قوی تر بودن و گرافیک بازیها (چه مولتی و چه انحصاری) روی کنسولا بهتر بود، و از اون طرف میگی اوائل نسل سازنده‌ها با سخت افزار کنسولا آشنایی نداشتن و گرافیک بد بازیها به خاطر این موضوعه. شما هنوز خودت دقیقا نمیدونی چی داری میگی. فقط میخوای بحثو ادامه بدی که مثلا نشون بدی کم نیاوردی

قدرت PC ها تو اون زمان در حد GeForce های 8800 بوده نه بیشتر

روی PCهای همون زمان هم میشد 2 تا 8800 به صورت SLI بست پس قدرت PCها خیلی بیشتر از یدونه 8800 بوده

هم من و هم آمارهای مختلف نشون میدن ، حداقل تا 3 ، 4 سال اول ، ازنظر قدرت سخت افزاری برتر از PC ها بودن !

خودت که هیچی، ولی از این امارهای مختلف از منابع معتبر اگه داری بذار همه استفاده کنن
یه بار دیگه لازمه یادآوری کنم که Crysis سال 2007 منتشر شد که میشه 2 سال بعد از اومدن 360 و 1 سال بعد از اومدن PS3. این حداقل 3-4 سال رو من نمیدونم از کجات اوردی

کلا مجبور نیستی هی این موضوعو ادامه بدی. بیخودی هم خودتو خسته نکن و دنبال بازیهای اوائل و اواسط و اواخر نسل نگرد. چون توی هیچ مقطعی گرافیک بازیهای کنسول از بازیهای PC بهتر نبوده. اگرم چند مورد انگشت شمار پیدا بشه به خاطر پورت بد و بی توجهی سازنده بوده. در بقیه موارد گرافیک روی PC به مراتب بهتر بوده

سال بعدش هم Colin McRae: DiRT اومد که برای اولین بار ، اولین بازی ای بود که روی کنسول از تکنولوژی گرافیکی Tessellation استفاده میکرد .
نمیخواستم پست بدم.
ولی خدایی, Tessellation؟

من اصلا هیچ ادعایی نکردم و جایی هم نگفتم علامه دهرم ! :| اگر قراره بحث خیلی تخصصی باشه که هیچ کسی چیزی نمیفهمه ! اون وقت همه باید نظاره گر باشن ! ولی همین مطالعات کوچیک وپراکنده که افراد مختلف انجام میدن ، باعث میشه بحث های مختلفی به وجود بیاد و با کنار هم گذاشتن اطلاعات ، بحث به یه نتیجه برسه . در اون مورد هم من اصلا ادعا نکردم و فقط گفتم مطالبی رو نوشتم ( با کمک یکی از دوستان ) که لینکش و دادم هر کی دوست داره بخونه . همون مطلب و به هیچ وجه تو وب فارسی نمیتونید پیدا کنید و تا جایی که خودم وقت گذاشتم و گشتم ، چنین وطلبی وجود نداره . بالاخره یه مقدار بیشتر وقت گذشتم و مطالعه بیشتری داشتم و میتونم بگم اطلاعات بیشتری دارم . اما ادعا نکردم ، چون بحث اونقدر سنگین و پیچیده هست که واقعا از حد سوادمون خارجه !

اول: بحث کردن تو موردی که ازش سررشته نداری معنی نمیده، شما هم خیلی ببخشید در حدی علم نداری که اینجا بحث های علمی راه بندازی.
دوم: با این مطالعات ناقص و مبتدیانه بحث به نتیجه میرسه ولی نتیجه من درآوردی. همه شما با هم اطلاعاتتون رو کنار هم بذارید 1 هزارم اونی نمیشه که تو این کارها خبرس.
سوم: شما داری از اطلاعاتت استفاده میکنی که بگی حق با شماست تو بحث. این عادت رو شما و همه بچه ها اینجا باید کنار بذارن که برای به کرسی نشوندن حرفشون میان یه سری مطالبی پیچیده به نظر رسیده میگن تا تظاهر کنن میدونن دارن چی میگن.
برادر من، دوست عزیز! شما تو پست هات در مورد کلی مسائل علمی اطهار نظر کردی، اون 22 نانو متر رو که گفتی دیگه من نتونستم بشینم و نگاه کنم دیگه...شما داری با حرف هات از جمله عدم توانایی درک چشم انسان در مورد تصاویر high res و یا فریم بالا در مورد علم اناتومی بدن انسان نظر میدی. با اظهار اینکه کامپیوتر ها نمیتونن از یه حدی واسه پردازش گرافیک بالا پیشرفت کنن تو علم کامپیوتر، الکترونیک، فیزیک نانو و خیلی چیزهای دیگه نظر میدی. بنده به عنوان کسی که تا حدی توی مسائل علمی مربوط به خودم سر رشته دارم اینا رو که میبینم تا حدی به من بر میخوره! شاید عجیب به نظر بیاد ولی وقتی 10 سال وقت گذاشتی واسه کسب تخصص بعد ببینی کسانی میان و در موردی با کمترین اطلاعات نظر میدن دقیقا حس fanboy های اینجا بهت دست میده . شاکی میشی. من به شخصه دیگه نیمتونم تحمل کنم وقتی این رفتار رو اینجا ها میبینم! یکی میره یه چیزی در مورد اینکه مثلا ps4 فلان چیزش 2 ترافلاپس یا هر کوفت دیگه هست و xboxone 1.5 هست. میشینه میگه خب، 2 بزرگتر از 1.5 پس ps4 بهتره. چپ میره راست میاد همین ها رو هی تکرار میکنه و احساس دانشمند بودن بهش دست میده!
در پایان چند مورد رو سریع اشاره کنم:
-چشم انسان توانایی تشخیص کیفیت خیلی بالاتر از این رو هم داره، برای مثال الان مانیتور های 120 هرتز کم کم دارن جای مانیتور های قدیمی رو میگیرن. تلوزیون های 4K هم که ایشالا معرف حضورتون هست؟ فکر کردید سازنده ها و طراحان این تکنولوژی ها با دونستن اینکه چشم کسی تشخیص نمیده دارن این نوآوری ها رو میکنن؟!
-بر فرض کنسول های نسل قبل در سال 1 و یا دوم ورود از هر pc قوی تر بودن. من تا حدودی این رو قبول دارم ولی، یه بار دیگه برو تاپیک رو بخون انگار وسط بحث اصلا یادت رفته تاپیک در مورد چی بود. گفته شده از این به بعد(اینجا رو bold شده بخون!) دیگه کنسول ها نمیتونن قوی تر از PC ها بشن. شما این مسئله رو قبول نداری؟ اگر نداری لطفا تشریف ببر و کمی در مورد بازی ها آینده بخون که با کارت گرافیک نسل قبل از کنسول های نسل بعد بهتر اجرا میشن.

شما رو دیدم یاد خودم افتادم وقتی برای اولین بار MGS2 رو روی ps2 دوستم دیدم. اونموقع گفتم دیگه این تهشه، از این بیشتر نمیشه پیشرفت کرد. یا وقتی برای بار اول lcd دیدم، یا dvd...علم همیشه جا برای پیشرفت داره...

آخرین ویرایش:
اول: بحث کردن تو موردی که ازش سررشته نداری معنی نمیده، شما هم خیلی ببخشید در حدی علم نداری که اینجا بحث های علمی راه بندازی.
دوم: با این مطالعات ناقص و مبتدیانه بحث به نتیجه میرسه ولی نتیجه من درآوردی. همه شما با هم اطلاعاتتون رو کنار هم بذارید 1 هزارم اونی نمیشه که تو این کارها خبرس.
سوم: شما داری از اطلاعاتت استفاده میکنی که بگی حق با شماست تو بحث. این عادت رو شما و همه بچه ها اینجا باید کنار بذارن که برای به کرسی نشوندن حرفشون میان یه سری مطالبی پیچیده به نظر رسیده میگن تا تظاهر کنن میدونن دارن چی میگن.
برادر من، دوست عزیز! شما تو پست هات در مورد کلی مسائل علمی اطهار نظر کردی، اون 22 نانو متر رو که گفتی دیگه من نتونستم بشینم و نگاه کنم دیگه...شما داری با حرف هات از جمله عدم توانایی درک چشم انسان در مورد تصاویر high res و یا فریم بالا در مورد علم اناتومی بدن انسان نظر میدی. با اظهار اینکه کامپیوتر ها نمیتونن از یه حدی واسه پردازش گرافیک بالا پیشرفت کنن تو علم کامپیوتر، الکترونیک، فیزیک نانو و خیلی چیزهای دیگه نظر میدی. بنده به عنوان کسی که تا حدی توی مسائل علمی مربوط به خودم سر رشته دارم اینا رو که میبینم تا حدی به من بر میخوره! شاید عجیب به نظر بیاد ولی وقتی 10 سال وقت گذاشتی واسه کسب تخصص بعد ببینی کسانی میان و در موردی با کمترین اطلاعات نظر میدن دقیقا حس fanboy های اینجا بهت دست میده . شاکی میشی. من به شخصه دیگه نیمتونم تحمل کنم وقتی این رفتار رو اینجا ها میبینم! یکی میره یه چیزی در مورد اینکه مثلا ps4 فلان چیزش 2 ترافلاپس یا هر کوفت دیگه هست و xboxone 1.5 هست. میشینه میگه خب، 2 بزرگتر از 1.5 پس ps4 بهتره. چپ میره راست میاد همین ها رو هی تکرار میکنه و احساس دانشمند بودن بهش دست میده!
در پایان چند مورد رو سریع اشاره کنم:
-چشم انسان توانایی تشخیص کیفیت خیلی بالاتر از این رو هم داره، برای مثال الان مانیتور های 120 هرتز کم کم دارن جای مانیتور های قدیمی رو میگیرن. تلوزیون های 4K هم که ایشالا معرف حضورتون هست؟ فکر کردید سازنده ها و طراحان این تکنولوژی ها با دونستن اینکه چشم کسی تشخیص نمیده دارن این نوآوری ها رو میکنن؟!
-بر فرض کنسول های نسل قبل در سال 1 و یا دوم ورود از هر pc قوی تر بودن. من تا حدودی این رو قبول دارم ولی، یه بار دیگه برو تاپیک رو بخون انگار وسط بحث اصلا یادت رفته تاپیک در مورد چی بود. گفته شده از این به بعد(اینجا رو bold شده بخون!) دیگه کنسول ها نمیتونن قوی تر از PC ها بشن. شما این مسئله رو قبول نداری؟ اگر نداری لطفا تشریف ببر و کمی در مورد بازی ها آینده بخون که با کارت گرافیک نسل قبل از کنسول های نسل بعد بهتر اجرا میشن.

شما رو دیدم یاد خودم افتادم وقتی برای اولین بار MGS2 رو روی ps2 دوستم دیدم. اونموقع گفتم دیگه این تهشه، از این بیشتر نمیشه پیشرفت کرد. یا وقتی برای بار اول lcd دیدم، یا dvd...علم همیشه جا برای پیشرفت داره...
پستای حسین رو که میخونم احساس میکنم دوربین مخفیه:|
اون از تسلیشن روی کنسول, اینم از به فنا دادن قانون مور. عصن یه وعضی!

بروسلی :) عزیز بعضی موقع بحثها رو منطقی میشه ادامه داد ولی وقتی همه نتیجه رو میدونن ادامه دادنش کلیشه میشه و همه فکر میکنن طرف لجبازه .

وقتی اساتیدی مثل کیوان ، بهزاد میان نظر میدن بیراهه نمیان حرفی بزنن . بیکارم نیستن طومارهای بی قائده دوستانو نقل قول کنن . پست میدن که یه چیزی دستگیر دوستان بشه .
شما که میگی کاربران حالیشون نمیشه توی بحثای تخصصی (کنایه میزنید) دو تا بحث تخصصی راه بنداز که ارزش نقل قول داشته باشه تا ببینی چند نفر در موردش نظر میدن .

شما برای من توضیح بده چجوری کنسولها تا 3-4 سال از PCهای اون زمان قوی‌تر بودن (یعنی تقریبا تا سال 2010 کنسولها به وضوح از PCها جلوتر بودن) بعد سال 2011 کرایسیس رو برای کنسول پورت میکنن و گرافیکش به وضوح از نسخه‌ی PC که 4 سال پیش ریلیز شده پائین‌تره؟؟
کاری به بحث Console vs. PC ندارم ولی این دوتا سوال رو میتونم جواب بدم:d
بر اساس حرف nvidia حدود شش ماه کنسول قویتر از PC های اند بوده یعنی نشون میده برای یه مدت زمان (هرچند کم) کنسول به صورت مطلق قویتر از PC بوده :dاما خب از لحاظ استدلال کنسول گیمری میشه گفت که متوسط سیستم PC گیمر تا حدود 2-3 سال پایین تر از قدرت کنسول ها بود , یعنی اگه PC گیمر بودی به احتمال زیاد بازیهارو با کیفیت کمتر کنسولی ها بازی میکردی (مگه اینکه سرمایه زیادی رو PC میزاشتی که خب خیلیها توی خارج از کشور این پول رو ندارن چه برسه به ایران)
مقایسه crysis1 ــی که روی PC سال 2011 با نسخه کنسولی 2011 اشتباهه چون اکثر PC های 2007 توانایی اجرای کرایسیس رو نداشتن چه برسه که تجربه ی مشابه نسخه کنسولی رو ارائه بدن و حتی تا مدتی بعدش هم جمله Can it RUN Crysis مد بود.

اما چیزی که این نسل آزار دهندست اینه که همین ابتدا (هنوز کنسول نیومده) با 600$ میشه PC قویتر بست (2005 نمیشد) چه برسه به زمانی که کنسول ها ریلیز شن و سالهای بعدش

همیشه سازنده ها تو هر زمینه و رشته ای بدنبال پولن
پولم توی ارضا کردن نیازهای عوام و اکثریت جامعس
الان مثلا کمپانی های موسیقی بالاترین قراردادهاشون با امثال One Direction و جاستین بیبر و امثالهمه چرا چون کلی بچه کشته مردشونن و سود آورن ( حالا کاری نداریم این علاقه از روی هنری که اینا دارن نیست چون هنر خاصی ندارن و فقط یه سری جذابیت های کودکانس)
صعنت فیلم هم همین ... الان بیشترین فروش رو انیمشن ها فیلم های ومپایری و زامبی ها دارن
این وسط کلی بند موسیقی و فیلم ساز فوق العاده هنرمند هستن که بخاطر نداشتن این همه توده و درنتجیه نبود ساپورت مالی دارن بدون حمایت هدر میرن
دنیای گیم هم دقیقا همینه
الان سود توی ساخت بازی برای تینجرهاست
کسایی که کنسول دارن... چون معمولا حوصله ی نصب بازی ندارن
حال کار با موس و کیبورد ندارن
کسایی که دوست دارن هرلحظه بازی بهشون بگه مستقیم برن دنبال فلان Objective
وگونه پایرسی و اینا چرندی بیش نیست

کاری به بحث Console vs. PC ندارم ولی این دوتا سوال رو میتونم جواب بدم:d
بر اساس حرف nvidia حدود شش ماه کنسول قویتر از PC های اند بوده یعنی نشون میده برای یه مدت زمان (هرچند کم) کنسول به صورت مطلق قویتر از PC بوده :dاما خب از لحاظ استدلال کنسول گیمری میشه گفت که متوسط سیستم PC گیمر تا حدود 2-3 سال پایین تر از قدرت کنسول ها بود , یعنی اگه PC گیمر بودی به احتمال زیاد بازیهارو با کیفیت کمتر کنسولی ها بازی میکردی (مگه اینکه سرمایه زیادی رو PC میزاشتی که خب خیلیها توی خارج از کشور این پول رو ندارن چه برسه به ایران)
مقایسه crysis1 ــی که روی PC سال 2011 با نسخه کنسولی 2011 اشتباهه چون اکثر PC های 2007 توانایی اجرای کرایسیس رو نداشتن چه برسه که تجربه ی مشابه نسخه کنسولی رو ارائه بدن و حتی تا مدتی بعدش هم جمله Can it RUN Crysis مد بود.

اما چیزی که این نسل آزار دهندست اینه که همین ابتدا (هنوز کنسول نیومده) با 600$ میشه PC قویتر بست (2005 نمیشد) چه برسه به زمانی که کنسول ها ریلیز شن و سالهای بعدش

بحث این تاپیک از اول سر این نبوده که چند % از افراد توانایی خرید PC High End رو دارن.
اما در مورد صحبت شما، باید به این نکته توجه داشت که همه‌ی کسانی که سال 2007 کرایسیس رو بازی کردن Gamer نبودن یا حداقل PC Gamer نبودن. یه موقع هست که یه نفر واقعا عاشق PC Gaming ئه. چنین شخصی حتی اگه آدم اصلا پولداری هم نباشه برای ارضا کردن علایقش همیشه پول جمع میکنه. من خودم سال 2007 کارت گرافیکم 8800GTS 512MB بود که اون زمان فکر کنم دومین کارت قوی موجود توی بازار بود. شما اطمینان داشته باش کسایی که چه اون زمان و چه الان و چه هر زمان دیگه‌ای دنبال PC Gaming باشن و به این فیلد علاقه داشته باشن، همیشه لوازم مورد نیاز برای لذت بردن از سرگرمی مورد علاقشون رو تامین میکنن.
این وسط یه عده دیگه هستن که یه بازی رو فقط بازی میکنن تا ببینن چیه که همه انقدر دارن تعریف میکنن. دقیقا مثل کسایی که وقتی Nintendo Wii اومد رفتن خریدن تا فقط ببینن چیه که انقدر صدا کرده. کرایسیس یا خیلی دیگه از بازیهایی که یهو یه سرو صدای اینجوری درست میکنن هم همین شرایطو دارن. مثلا آقای X که یه PC متوسط رو به خوب داره و گهگاهی 4 تا بازی هم روش انجام میده، وقتی میبینه و میشنوه که همه جا دارن میگن یه بازی به اسم مثلا کرایسیس اومده که میگن گرافیکش با اختلاف بهترین چیزیه که تاحالا دیده شده، میگه بذار برم امتحان کنم ببینم چیه. در مورد اینجور اشخاص بله حق با شماس و شاید تجربه‌ای که از گرافیک کرایسیس داشتن در حد نسخه‌ی کنسولی هم نبوده باشه. معمولا هم همین دسته از افراد هستن که میان میگن گرافیک کنسولای نسل هفتم تا چند سال از PC بهتر بوده و یهو میان میگن Colin McRae Dirt سال 2007 روی X360 از تکنیک Tessellation استفاده میکرده!!! (که آدم واقعا با خوندن چنین نظراتی میخواد سر به بیابون بذاره) نه کسایی که تونستن بازیها رو توی زمان خودش روی بهترین کیفیت تجربه کنن (و این دسته همون دسته‌ی اصلی محسوب میشن که بهشون میگن PC Gamer)

اینجا هم بحث ما اصلا این دسته از افراد نیستن. بحث اینه که کنسول (چه نسل جدید و چه نسل قدیم) به عنوان یه سخت افزار بسته تا کجا میتونه پیش بره و PC به عنوان یه سخت افزار بدون محدودیت و مدام در حال پیشرفت تا کجا میتونه پیش بره

شاید این دوستمون پافشاری زیاد کرده و بعضی از حرفاش اشتباه باشه
ولی نمیشه کسی رو از بحث کردن منع کرد،فکر کنم هرکس با هر سطحی از اطلاعات حق مباحثه و طرح سوال رو داشته باشه،تهش اینه که میفهمه اشتباه میکرده و اطلاعاتش ناقص بوده
تخصص نسبیه و کسی به کمالش نمیرسه که بگیم حالا تو حق حرف زدن داری

بحث این تاپیک از اول سر این نبوده که چند % از افراد توانایی خرید PC High End رو دارن.
اما در مورد صحبت شما، باید به این نکته توجه داشت که همه‌ی کسانی که سال 2007 کرایسیس رو بازی کردن Gamer نبودن یا حداقل PC Gamer نبودن. یه موقع هست که یه نفر واقعا عاشق PC Gaming ئه. چنین شخصی حتی اگه آدم اصلا پولداری هم نباشه برای ارضا کردن علایقش همیشه پول جمع میکنه. من خودم سال 2007 کارت گرافیکم 8800GTS 512MB بود که اون زمان فکر کنم دومین کارت قوی موجود توی بازار بود. شما اطمینان داشته باش کسایی که چه اون زمان و چه الان و چه هر زمان دیگه‌ای دنبال PC Gaming باشن و به این فیلد علاقه داشته باشن، همیشه لوازم مورد نیاز برای لذت بردن از سرگرمی مورد علاقشون رو تامین میکنن.
این وسط یه عده دیگه هستن که یه بازی رو فقط بازی میکنن تا ببینن چیه که همه انقدر دارن تعریف میکنن. دقیقا مثل کسایی که وقتی Nintendo Wii اومد رفتن خریدن تا فقط ببینن چیه که انقدر صدا کرده. کرایسیس یا خیلی دیگه از بازیهایی که یهو یه سرو صدای اینجوری درست میکنن هم همین شرایطو دارن. مثلا آقای X که یه PC متوسط رو به خوب داره و گهگاهی 4 تا بازی هم روش انجام میده، وقتی میبینه و میشنوه که همه جا دارن میگن یه بازی به اسم مثلا کرایسیس اومده که میگن گرافیکش با اختلاف بهترین چیزیه که تاحالا دیده شده، میگه بذار برم امتحان کنم ببینم چیه. در مورد اینجور اشخاص بله حق با شماس و شاید تجربه‌ای که از گرافیک کرایسیس داشتن در حد نسخه‌ی کنسولی هم نبوده باشه. معمولا هم همین دسته از افراد هستن که میان میگن گرافیک کنسولای نسل هفتم تا چند سال از PC بهتر بوده و یهو میان میگن Colin McRae Dirt سال 2007 روی X360 از تکنیک Tessellation استفاده میکرده!!! (که آدم واقعا با خوندن چنین نظراتی میخواد سر به بیابون بذاره) نه کسایی که تونستن بازیها رو توی زمان خودش روی بهترین کیفیت تجربه کنن (و این دسته همون دسته‌ی اصلی محسوب میشن که بهشون میگن PC Gamer)

اینجا هم بحث ما اصلا این دسته از افراد نیستن. بحث اینه که کنسول (چه نسل جدید و چه نسل قدیم) به عنوان یه سخت افزار بسته تا کجا میتونه پیش بره و PC به عنوان یه سخت افزار بدون محدودیت و مدام در حال پیشرفت تا کجا میتونه پیش بره
حالا شايد اين صحبت من تا حدي آف تاپيك باشه اما ميگم چون احساس ميكنم بعضي از PC Gamer هاي گرامي دوستاني رو كه با كنسول بازي ميكنن تينجيجر خطاب ميكنن و احتمالا فكر ميكنن يه كمي هم احمق هستن.
آقا بهزاد حرف شما دربست قبول ولي شما و بعضي از دوستان ديگه يه نكته ي خيلي كليدي رو اصلا بهش توجه نميكنيد اينم اينكه شما بازي نميكني تا اشكال خوشگل ببيني شما بازي نميكني شونصد ميليون پولي گون رو مانيتور ببيني گر چه گرافيك هم مهمه اما در درجه چندم اهميت قرار داره. مهمترين دليلي كه شما بازي ميكني گيم پلي قويه. PC هميشه به عنوان يه پلتفورم مهم مطرح بوده و خواهد بود ولي خيلي كوته فكرانست كه عناوين بزرگ كنسولي رو فقط به علت كنسولي بودن طرد كنيم بازي خوب رو بايد بازي كرد حالا چه رو كنسول چه رو PC واقعا از خير بازيايي مثل RDR يا GTA V و حتي TloU گذشتن كار يه گيمر واقعي نيست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or