انویدیا: دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    nvidia

raya2

کاربر سایت
در یک مصاحبه از مجله ی PowerPlay با Tony Tamasi از شرکت انویدیا در مورد کارت های گرافیک با عنوان آسمان سقوط نمی کند, این جمله بیان شده که: "دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد." و دلیل این گفته نیز پول نداشتن غولهای کنسولی (مایکروسافت و سونی) برای رقابت در این زمینه (گرافیک) عنوان شده.
nvidia.jpg

وی در ادامه می افزاید:

در زمان Xbox 360 و PS3, کنسولها با PC برابر بودند. اگر شما داخل آن جعبه های کنسولی را نگاه می کردید, تکنولوژیهای گرافیکی ساخته شده توسط AMD و NVIDIA را مشاهده می کردید که در آن زمان تمامی این ابداعات گرافیکی توسط کمپانی های گرافیک ساز PC انجام می شد.

NVIDIA هر ساله نزدیک به 1.5 میلیارد دلار برای تحقیقات و پیشرفتهای گرافیکی خرج می کند و این در حالیست در طول عمر یک کنسول ما باید نزدیک 10 میلیارد دلار خرج کنیم. و سونی و مایکروسافت قادر به پرداخت این پول نیستند. آنها ظرفیت سرمایه گذاری برای رقابت با PC را ندارند ولی ما بعلت اقتصاد پلکانی, توان آن را داریم چون سال به سال ما بیش از 100 میلیون تراشه به فروش میرسانیم.
سرچشمه

حالا شايد اين صحبت من تا حدي آف تاپيك باشه اما ميگم چون احساس ميكنم بعضي از PC Gamer هاي گرامي دوستاني رو كه با كنسول بازي ميكنن تينجيجر خطاب ميكنن و احتمالا فكر ميكنن يه كمي هم احمق هستن.
.

رو چه حسابی این فکر رو میکنی شما الان؟! بعد من که هم pc دارم هم کنسول چی میشم اون موقع؟!

ولي خيلي كوته فكرانست كه عناوين بزرگ كنسولي رو فقط به علت كنسولي بودن طرد كنيم بازي خوب رو بايد بازي كرد حالا چه رو كنسول چه رو PC واقعا از خير بازيايي مثل RDR يا GTA V و حتي TloU گذشتن كار يه گيمر واقعي نيست.

اصلا چنان رفتی off topic که افتادی بیرون ا اون ور! کی اینجا اومد گفت عناوین کنسول طرد؟! بعد کی گفته هر کس TLOU بازی نکنه گیمر واقعی نیست؟ این قوانین رو از کجا میارید شما؟!

قیافه شما کنسول بازها دیدنه وقتی ما داریم با نهایت گرافیک از GTA V رو PC لذت می‌بریم!

البته ممكن است كه قيافه ما ديدني باشه چون چون ممكنه كه GTA V روي PC هم بياد اما قطعي نيست
در ضمن الان من با يخچالمون اين پست رو نمينويسم و اگر GTA V روي PC بياد من هم مثل شما با همين PC ميتونم بازيش كنم پس دليل قيافه ي ديدني رو نميدونم ولي باز هم ممكنه كه GTA V روي PC نياد اونوقت ممكنه چهره ي شما ديدني باشه

- - -ویرایش - - -

رو چه حسابی این فکر رو میکنی شما الان؟! بعد من که هم pc دارم هم کنسول چی میشم اون موقع؟!

اصلا چنان رفتی off topic که افتادی بیرون ا اون ور! کی اینجا اومد گفت عناوین کنسول طرد؟! بعد کی گفته هر کس TLOU بازی نکنه گیمر واقعی نیست؟ این قوانین رو از کجا میارید شما؟!
دوست عزيز توضيح دادم كه پست بعضي از دوستان رو كه ميخونم مثل همين پستي كه كوت كردم كنسول بازها رو ..... فرض كردن در پاسخ به اون دوستان نوشتم دليل آتيشي شدن شما رم نميدونم

حالا شايد اين صحبت من تا حدي آف تاپيك باشه اما ميگم چون احساس ميكنم بعضي از PC Gamer هاي گرامي دوستاني رو كه با كنسول بازي ميكنن تينجيجر خطاب ميكنن و احتمالا فكر ميكنن يه كمي هم احمق هستن.
آقا بهزاد حرف شما دربست قبول ولي شما و بعضي از دوستان ديگه يه نكته ي خيلي كليدي رو اصلا بهش توجه نميكنيد اينم اينكه شما بازي نميكني تا اشكال خوشگل ببيني شما بازي نميكني شونصد ميليون پولي گون رو مانيتور ببيني گر چه گرافيك هم مهمه اما در درجه چندم اهميت قرار داره. مهمترين دليلي كه شما بازي ميكني گيم پلي قويه. PC هميشه به عنوان يه پلتفورم مهم مطرح بوده و خواهد بود ولي خيلي كوته فكرانست كه عناوين بزرگ كنسولي رو فقط به علت كنسولي بودن طرد كنيم بازي خوب رو بايد بازي كرد حالا چه رو كنسول چه رو PC واقعا از خير بازيايي مثل RDR يا GTA V و حتي TloU گذشتن كار يه گيمر واقعي نيست.

1- من نه کسی رو Teenager خطاب کردم و نه احمق

2- من توی هیچکدوم از پستام نگفتم که تمامی PC Gamerها باید در درجه‌ی اول دنبال گرافیک باشن. خودم هنوز که هنوزه گاهی اوقات Commandos 2 یا حتی Superfrog بازی میکنم!

3- من توی یکی از پستهای اول هم گفتم که چون اکثر PC Gamerها به سبکهایی مثل RPG، FPS، Strategy و Point and Click Adventure علاقه دارن، طبیعیه که برای بازیهایی مثل RDR یا TLoU حسرت نخورن. چون این سبک جزو علایق اصلیشون نیست. با این حال ممکنه یه PC Gamer یه زمانی روی کنسول هم مثلا RDR بازی کنه. نمونش همین Darkfie1d خودمون که همه به عنوان یه Hard*core PC Gamer میشناسنش و تا جایی که میدونم هم همیشه از سری GTA بدش میومده ولی الان بدش نمیاد GTA V رو امتحان کنه ببینه چیه

4- من هیچ بازی و هیچ کنسولی رو رد نکردم. از ابتدا بحث من فقط و فقط در مورد گرافیک بازیها روی PC و کنسول بوده. جایی هم نگفتم که اگر کسی PC Gamer باشه حتما باید سیستمش High End باشه. گفتم اون دسته از PC Gamerهایی که مثلا سبک مورد علاقشون FPS هست و چون گرافیک بالا یکی از فاکتورهای اصلی توی این سبکه، همیشه ابزار لازم برای لذت بردن از سرگرمیشون رو تامین میکنن حالا به هر قیمتی که میخواد باشه

1- من نه کسی رو Teenager خطاب کردم و نه احمق
2- من توی هیچکدوم از پستام نگفتم که تمامی PC Gamerها باید در درجه‌ی اول دنبال گرافیک باشن. خودم هنوز که هنوزه گاهی اوقات Commandos 2 یا حتی Superfrog بازی میکنم!
3- من توی یکی از پستهای اول هم گفتم که چون اکثر PC Gamerها به سبکهایی مثل RPG، FPS، Strategy و Point and Click Adventure علاقه دارن، طبیعیه که برای بازیهایی مثل RDR یا TLoU حسرت نخورن. چون این سبک جزو علایق اصلیشون نیست
4- من هیچ بازی و هیچ کنسولی رو رد نکردم. از ابتدا بحث من فقط و فقط در مورد گرافیک بازیها روی PC و کنسول بوده. جایی هم نگفتم که اگر کسی PC Gamer باشه حتما باید سیستمش High End باشه. گفتم اون دسته از PC Gamerهایی که مثلا سبک مورد علاقشون FPS هست و چون گرافیک بالا یکی از فاکتورهای اصلی توی این سبکه، همیشه ابزار لازم برای لذت بردن از سرگرمیشون رو تامین میکنن حالا به هر قیمتی که میخواد باشه
خوب الان من شما رو بهتر درك ميكنم و همينطور كه توضيح دادم روي سخنم بيشتر با يه سري ديگه از برادران و دوستان بود
خودم به شخصه تقريبا عنوان خوبي از ادونچرهاي Point And Click نمياد كه از زير دستم در بره و واقعا يه فن تمام عيارم ولي از اون طرف بازياي كنسولي رو هم نميتونم از دست بدم واقعا شاهكارهاي بزرگي هستن. علي لاخصوص تو بحث ريسينگ به معناي تمام كلمه بايد كنسول باز بود.
البته بحث بازياي استراتژيك PC هم خيلي مهمه درسته تو اين چند وقته بازي خوبي نداشتيم ولي C&C تو راهه و اميدوارم به خوبي Generals باشه در كل هر جور كه فكر ميكنم از هيچكدوم نميتونم بگذرم و بحث PC VS CONSOLE رو يكي از بيهوده ترين بحث ها ميدونم البته اميدوارم اين حرفم به معناي جسارت به دوستاني كه تو اين تاپيك پست دادن تعبير نشه

ببین دوست عزیز ، GTA که سهلِ
وقتی بازیهای نظیر MK , Castlevania و امثالهم همه پی سی شدن بازی مثل GTA V که از اول LEAD PLATFORM شـــــ PC بوده و هنوزم هست 100%
دوباره به پلتفرم اصلی خودش برمیگرده شکی درش نیست .

هنوز بوی گندی که AMD به کنسول های جدید زده با اون چیپ های چیپش بلند نشده
خبر از اجرای روی 30 فریمِ !
و باز هم بدون AA و ....

ی چیپ SNAPDRAGON 800 روی گوشی موقع بازی اونقدر داغ میکنه دستت پشت گوشی داغ میشه تازه چیپش اندازه نخوده و از 60 فریم هم پایین تر نمیاد .
باز بگو کنسول .

quote_icon.png
نوشته شده توسط Behzad
چه جالب! بحث سره تکنولوژیهای گرافیکه و شما به بازیی که بهترین تکنولوژیهای گرافیکی زمان خودش و حتی 2-3 سال بعدشو ارائه کرده میگی ما بهش کاری نداریم loool
شما برای من توضیح بده چجوری کنسولها تا 3-4 سال از PCهای اون زمان قوی‌تر بودن (یعنی تقریبا تا سال 2010 کنسولها به وضوح از PCها جلوتر بودن) بعد سال 2011 کرایسیس رو برای کنسول پورت میکنن و گرافیکش به وضوح از نسخه‌ی PC که 4 سال پیش ریلیز شده پائین‌تره؟؟

خیلی جالبه که PC فن بودن شما اونقدر حدش زیاده که بین اون همه بازی فقط به کرایسیس گیر دادی و میگی ، ( چون کرایسیس تمام کارت های گرافیک اونموقع و به چالش کشیده ) ، پس PC چه 7 سال قبل ، چه 10 سال قبل و ... در تمام زمانها از کنسول قویتر بوده !!! و جالب تر اینجاست که یه سری PC فن مثل خودتون هم بهتون لایک میدن :| از اون چیزایی که فقط تو بازی سنتر میشه دید ! آخرش هم میگی چون میخوای کم نیاری فقط داری بحث و ادامه میدی !

شماخودت این کاره ای و چندین سال بود از سایت های خراجی مقاله و ... ترجمه میکردی ! بهتر نیست یه مقدار وقت بذاری تا تفاوت قدرت زمانی که کنسول ها اومدن و با PC ببینی . وقتی خودت تو این کار واردی ، پس من نیابد برات مدرک و منبع پیدا کنم !! به هر حال من رو این حرفم همچنان هستم که زمانی که کنسولها تو سال 2005 - 2006 عرضه شدن ، تا چند سال ازنظر قدرت از PC ها جلوتر بودن . حالا اینکه سازنده ای نبوده که بتونه از این قدرت استفاده کنه ، به دلیل اشنا نبودن به سخت افزار کنسولها بود . وگرنه فرض کن HALO4 با گرافیکی که الان داره ، همون موقع یا 2 سال بعد میومد . اما 7 سال بعدش اومده . خوب کنسولها هم که سخت افزارشون ثابته . پس نتیجه میگریم که همون زمان حتی سال اول هم اخرین بازی های نسل میتونستن رو کنسول ها بیان . اون وقت خیلی تفاوت بیشتر مشخص میشد .
همون F.E.A.R هم که مثال زدی با اینکه 1 سال دیرتر روی کنسول اومد گرافیک نسخه‌ی PCش به مراتب بهتر بود. Assassins Creed هم به همچنین.
منبع ؟ بنچمارک ؟
بعد خیلی جالبه( 1 ) شما از یه طرف میگی اوائل نسل کنسولا خیلی از PC قوی تر بودن و گرافیک بازیها (چه مولتی و چه انحصاری) روی کنسولا بهتر بود، و از اون ( 2 ) طرف میگی اوائل نسل سازنده‌ها با سخت افزار کنسولا آشنایی نداشتن و گرافیک بد بازیها به خاطر این موضوعه. شما هنوز خودت دقیقا نمیدونی چی داری میگی. فقط میخوای بحثو ادامه بدی که مثلا نشون بدی کم نیاوردی
این 2 تا جمله کاملا قابل فهمه و جدا از هم هستن ! شما ربطش دادی به هم !
1 ) شما خودت جمله ای که نوشتی رو یه بار بخون ! نه تناقصی وجود داره و نه ایرادی ! اوایل نسل کنسولها 100% از pC ]ها قویتر بودن . من دارم میگم قویترین کارت اون زمان 8800 بود . اون وقت شما میگی 8800 از اوایلی که کنسولها اومدن قویتره ! خیلی خنده داره ! الان چند تا PC فن هم میان بهت لایک میدن :)) جالب اینجاست که هیچ بنچمارکی مبنی بر صحت حرفهای شما وجود نداره ! البته چند پست قبل گفته بودی چه الان ، چه 7 سال قبل ، چه 10 سال قبل و چه .... همیشه PC قویتر بوده ، هیچ وقت یادمون نمیره ! :d

2 ) کجای این جمله غلطه !؟ :-/:|
روی PCهای همون زمان هم میشد 2 تا 8800 به صورت SLI بست پس قدرت PCها خیلی بیشتر از یدونه 8800 بوده
این جمله نشون دهنده اینه که به طور نسبی قبول کردی که اوایل انتشار کنسولهای نسل هفتم ، PC ها ضعیف تر بودن .
خودت که هیچی، ولی از این امارهای مختلف از منابع معتبر اگه داری بذار همه استفاده کنن . یه بار دیگه لازمه یادآوری کنم که Crysis سال 2007 منتشر شد که میشه 2 سال بعد از اومدن 360 و 1 سال بعد از اومدن PS3. این حداقل 3-4 سال رو من نمیدونم از کجات اوردی
من نیاز به اثبات حرفم ندارم . چون درست میگم . بهتره شما و اون PC فن هایی که بهت لایک میدن منابع و بنچمارکی که خلاف حرف های منو ثابت میکنه بذارن تا همه ببینن . منظورم من از 3-4 سال اینه که تو فاصله زمانی 2005 تا 2008-2009 کمتر بازی PC ای وجود داشته که بتونه قدرتی بهتر از بازیهای کنسول از خودش به نمایش بذاره . فرض کن تو این مدت 40 تا بازی PC و 40 تا بازی کنسول منتشر شده . از این 40 تا هم یدونه کرایسیس دارید که فقط به همون گیر میدید ! چیز دیگه ای ندارید که ! اون 39 تای دیگه کلا از کعدلوشن تو کنسول ضعیف تر بودن . این نظر منه . میخواید قبول نکنید ، نکنید .
چون توی هیچ مقطعی گرافیک بازیهای کنسول از بازیهای PC بهتر نبوده. اگرم چند مورد انگشت شمار پیدا بشه به خاطر پورت بد و بی توجهی سازنده بوده. در بقیه موارد گرافیک روی PC به مراتب بهتر بوده
حتی انحصاریهای اوایل نسل ! :| از اون حرفا بود که ادم و به خنده میندازه ! :d

==================================================

جالبه این کنسول فن هایی که تا قبل از این سر هر موضوعی فروم و تا مرز جنون پیش میبردن ، چرا خبری نیست ازشون :d ترسوها فرار کردین ؟! :d
quote_icon.png
نوشته شده توسط aiat_gamer
اول: بحث کردن تو موردی که ازش سررشته نداری معنی نمیده، شما هم خیلی ببخشید در حدی علم نداری که اینجا بحث های علمی راه بندازی.
دوم: با این مطالعات ناقص و مبتدیانه بحث به نتیجه میرسه ولی نتیجه من درآوردی. همه شما با هم اطلاعاتتون رو کنار هم بذارید 1 هزارم اونی نمیشه که تو این کارها خبرس.
سوم: شما داری از اطلاعاتت استفاده میکنی که بگی حق با شماست تو بحث. این عادت رو شما و همه بچه ها اینجا باید کنار بذارن که برای به کرسی نشوندن حرفشون میان یه سری مطالبی پیچیده به نظر رسیده میگن تا تظاهر کنن میدونن دارن چی میگن.
برادر من، دوست عزیز! شما تو پست هات در مورد کلی مسائل علمی اطهار نظر کردی، اون 22 نانو متر رو که گفتی دیگه من نتونستم بشینم و نگاه کنم دیگه...شما داری با حرف هات از جمله عدم توانایی درک چشم انسان در مورد تصاویر high res و یا فریم بالا در مورد علم اناتومی بدن انسان نظر میدی. با اظهار اینکه کامپیوتر ها نمیتونن از یه حدی واسه پردازش گرافیک بالا پیشرفت کنن تو علم کامپیوتر، الکترونیک، فیزیک نانو و خیلی چیزهای دیگه نظر میدی. بنده به عنوان کسی که تا حدی توی مسائل علمی مربوط به خودم سر رشته دارم اینا رو که میبینم تا حدی به من بر میخوره! شاید عجیب به نظر بیاد ولی وقتی 10 سال وقت گذاشتی واسه کسب تخصص بعد ببینی کسانی میان و در موردی با کمترین اطلاعات نظر میدن دقیقا حس fanboy های اینجا بهت دست میده . شاکی میشی. من به شخصه دیگه نیمتونم تحمل کنم وقتی این رفتار رو اینجا ها میبینم! یکی میره یه چیزی در مورد اینکه مثلا ps4 فلان چیزش 2 ترافلاپس یا هر کوفت دیگه هست و xboxone 1.5 هست. میشینه میگه خب، 2 بزرگتر از 1.5 پس ps4 بهتره. چپ میره راست میاد همین ها رو هی تکرار میکنه و احساس دانشمند بودن بهش دست میده!
در پایان چند مورد رو سریع اشاره کنم:
-چشم انسان توانایی تشخیص کیفیت خیلی بالاتر از این رو هم داره، برای مثال الان مانیتور های 120 هرتز کم کم دارن جای مانیتور های قدیمی رو میگیرن. تلوزیون های 4K هم که ایشالا معرف حضورتون هست؟ فکر کردید سازنده ها و طراحان این تکنولوژی ها با دونستن اینکه چشم کسی تشخیص نمیده دارن این نوآوری ها رو میکنن؟!
-بر فرض کنسول های نسل قبل در سال 1 و یا دوم ورود از هر pc قوی تر بودن. من تا حدودی این رو قبول دارم ولی، یه بار دیگه برو تاپیک رو بخون انگار وسط بحث اصلا یادت رفته تاپیک در مورد چی بود. گفته شده از این به بعد(اینجا رو bold شده بخون!) دیگه کنسول ها نمیتونن قوی تر از PC ها بشن. شما این مسئله رو قبول نداری؟ اگر نداری لطفا تشریف ببر و کمی در مورد بازی ها آینده بخون که با کارت گرافیک نسل قبل از کنسول های نسل بعد بهتر اجرا میشن.

شما رو دیدم یاد خودم افتادم وقتی برای اولین بار MGS2 رو روی ps2 دوستم دیدم. اونموقع گفتم دیگه این تهشه، از این بیشتر نمیشه پیشرفت کرد. یا وقتی برای بار اول lcd دیدم، یا dvd...علم همیشه جا برای پیشرفت داره...

شما بهتر نیست به جای این همه افسوس خوردن ، چیزایی که فکر میکنی درسته رو بنویسی تا ما هم از سواد بالاتون استفاده کنیم ؟! و بازم بهتر نیست که اگر فکر مکنید اون 22 نانومتر که گفتم حرف اشتباهیه ، توضیح مفصلی ارائه کنید تا همه یه چیزایی یاد بگیریم ! اون 22 نانومتر که گفتم اصلا حرف من نیست و حرف سازنده های چیپه ! یعنی با این گیر دادنت اونا رو داری زیر سوال میبری ! من فقط حرف اونا رو نقل و قول کردم . وگرنه من نه مهندس سخت افزارم ، نه طراح چیپ و تراشه !

ضمنا بهتره یه بار دیگه پست های قبلیم و بخونی و بعد نقل و قول کنی و اسم TV 4K و بیاری ! بنده چندین بار گفتم چشم انسان نمیتونه تو یه TV 24 یا مثلا 40 کیفیت تصاویر و ، حالا هر چه قدرم که میخواد بالا بره ، فرق نداره ، تشخیص بده . این مورد رو TV بزرگتر به دلیل متراکم نبودن پیکسل ها فرق میکنه . مثلا یه تصویر یا ویدئوی استاندارد Full HD رزولوشنی برابر با 1920X1080 داره که تراکم پیکسلش میشه 2073600 و برای یه سری اینچ ها مناسبه . الان به قول شما تصاویر بهتر و بالاتر از Full HD اومده که روزولشونش بالاتر از 3000 تاست . خوب این کیفیت تو فقط تو TV ]ا بزرگ میتونی تشخیص بد و خوب ببینی ! متوجه شدی ؟!
quote_icon.png
نوشته شده توسط Völundr
پستای حسین رو که میخونم احساس میکنم دوربین مخفیه:|
اون از تسلیشن روی کنسول, اینم از به فنا دادن قانون مور. عصن یه وعضی!

2 بار اسم تسلیشن و اوردی ! توضح بده کجای حرفم ایراد داره ، تا اشتباهم و اصلاح کنم ! البته بعد از یه جستجو ساده دیدم تسلیشن تو DIRT 2 استفاده شده . قانون مور رو هم قشنگ توضیح بده ببینم کجای حرفم ایراد داشت !؟!؟!؟!
مور یه چیزی گفته که خلافش داره اثباتش میشه . مور به وضوح از تیک تاک تو قانونش صحبت کرده :

تیک و تاک یعنی اینکه : ( این قانون هر 2 سال یه بار چرخه اش عوض میشه و همون قانونیه که انویدیا اون رو سرلوحه و قانون تمام تولیداتش قرار داده و طبق اون پیش میره ) .

تیک : بهبود تکنولوژیهای فعلی . یعنی نسل جدید معرفی میشه که نسبت به نسل قبلی از معماری کوچیک تری برخورداره . برای مثال اومدن معماری 32 نانومتری به جای 45 نانومتری.
تاک :به معنای یک کشف جدید است. کشفی که میتونه به کلی معماری آینده رو تغییر بده . مثلا معماری معماری Haswell که خیلی خیلی با معماری Sandy Bridge و Ivy Bridge متفاوته .

طبیعیه که 2 برابر شدن نعداد ترانزیستورها تو هر 18 ماه یا بیشتر به معنای کوچیکتر شدن ابعاد Die ترانزیستورهاست . یعنی به سرعت به جایی میرسیم که محدودیّت‌های فیزیکی اجازهٔ این نصف شدن ابعاد رو دیگه نمیده و این یعنی توقف کوچیک شدن تراشه ها روی فرایند ساخت 22 نانومتر ! این همون حرفیه که من چند صفحه قبل زدم و شما ( که احتملا پست منو نخوندی و اون دوستمون که ادعا میکنه 10 سال فلان جا تحقیق کرده ) از حرف من ایراد گرفته !! برای همینه که اینتل مدتهاست داره روی رایانه های کوانتومی تحیقق میکنه . قانون مور داره به پایان خودش میرسه و این دست مورد و قانونش نیست . بلکه محدودیت های طبیعیه فیزیکه . امیدوارم خوب متوجه شده باشی .

quote_icon.png
نوشته شده توسط dns2
شما که میگی کاربران حالیشون نمیشه توی بحثای تخصصی (کنایه میزنید) دو تا بحث تخصصی راه بنداز که ارزش نقل قول داشته باشه تا ببینی چند نفر در موردش نظر میدن .
من در جواب یکی از دوستان که این حرف و زد ، چنین چیزی گفتم . قراره نیست همه الامه دهر باشن که . خودمم خیلی چیزا رو بلد نیستم ! پس این کنایه نیست و چیزی که گفتم شامل حال خودمم میشه . ناراحتی هم نداره .

آخرین ویرایش:
این موضوع توانایی چشم انسان در درک تصاویر رو من هم چند جا خونده بودم که میگفتند تو نمایشگر های کوچیک فرقی ندارند ولی وقتی گوشی های galaxy s3,galaxy s4 رو تو دستم گرفتم و یک ویدئو یکسان با کیفیت 1080p (اس3 720 پیکسل نشان میداد) دیدم فهمیدم که کاملا این حرف چرت هست و حتی تفاوت تو نمایشگر 5 اینچی بسیار بالاست

شکر میون کلامتون

منطق پشت این جمله خیلی عرفانی بود اصلا ، منو شدید تو فکر فرو برده. فقط خواستم یه مقدار وقتش رو بیشتر کنید اگه امکانش هست.

شمایی که PC فنی خلافش و ثابت کن ! وگرنه توهم شما منو تو فکر فرو میبه که چرا PC فن ها اینقدر مغرورن که حرف درست و قبول نمیکنن ! PC همیشه از کنسول قویتر بوده ( از نظر کلی ) . تو اجرای تکنولوژی های بازی و پردازش گرافیکی بازیها تو همون 3 یا نهایتا 4 سال اول که X360 و PS3 اومدن قضیه برعکس بوده و کنسول 100%قویتر بوده . ادعات میشه اشتباه میگم ، ثابت کن خوب . برو 4 تا بنچمارک رسمی بازی اون سالها رو ببین . البته اگه بدونی بنچمارک چیه ! . وگرنه با پست هات فروم و مشعف نکن .

شمایی که PC فنی خلافش و ثابت کن ! وگرنه توهم شما منو تو فکر فرو میبه که چرا PC فن ها اینقدر مغرورن که حرف درست و قبول نمیکنن ! PC همیشه از کنسول قویتر بوده ( از نظر کلی ) . تو اجرای تکنولوژی های بازی و پردازش گرافیکی بازیها تو همون 3 یا نهایتا 4 سال اول که X360 و PS3 اومدن قضیه برعکس بوده و کنسول 100%قویتر بوده . ادعات میشه اشتباه میگم ، ثابت کن خوب . وگرنه با پست هات فروم و مشعف نکن .

اینکه اون زمان سازنده ها زیاد به PC توجه نداشتن و روی کنسولهای جدید تمرکز کرده بودن دلیل بر این نمیشه که کنسولها قویتر بودن .

خیلی جالبه که PC فن بودن شما اونقدر حدش زیاده که بین اون همه بازی فقط به کرایسیس گیر دادی و میگی ، ( چون کرایسیس تمام کارت های گرافیک اونموقع و به چالش کشیده ) ، پس PC چه 7 سال قبل ، چه 10 سال قبل و ... در تمام زمانها از کنسول قویتر بوده !!! و جالب تر اینجاست که یه سری PC فن مثل خودتون هم بهتون لایک میدن :| از اون چیزایی که فقط تو بازی سنتر میشه دید ! آخرش هم میگی چون میخوای کم نیاری فقط داری بحث و ادامه میدی !

شماخودت این کاره ای و چندین سال بود از سایت های خراجی مقاله و ... ترجمه میکردی ! بهتر نیست یه مقدار وقت بذاری تا تفاوت قدرت زمانی که کنسول ها اومدن و با PC ببینی . وقتی خودت تو این کار واردی ، پس من نیابد برات مدرک و منبع پیدا کنم !! به هر حال من رو این حرفم همچنان هستم که زمانی که کنسولها تو سال 2005 - 2006 عرضه شدن ، تا چند سال ازنظر قدرت از PC ها جلوتر بودن . حالا اینکه سازنده ای نبوده که بتونه از این قدرت استفاده کنه ، به دلیل اشنا نبودن به سخت افزار کنسولها بود . وگرنه فرض کن HALO4 با گرافیکی که الان داره ، همون موقع یا 2 سال بعد میومد . اما 7 سال بعدش اومده . خوب کنسولها هم که سخت افزارشون ثابته . پس نتیجه میگریم که همون زمان حتی سال اول هم اخرین بازی های نسل میتونستن رو کنسول ها بیان . اون وقت خیلی تفاوت بیشتر مشخص میشد .

منبع ؟ بنچمارک ؟

این 2 تا جمله کاملا قابل فهمه و جدا از هم هستن ! شما ربطش دادی به هم !
1 ) شما خودت جمله ای که نوشتی رو یه بار بخون ! نه تناقصی وجود داره و نه ایرادی ! اوایل نسل کنسولها 100% از pC ]ها قویتر بودن . من دارم میگم قویترین کارت اون زمان 8800 بود . اون وقت شما میگی 8800 از اوایلی که کنسولها اومدن قویتره ! خیلی خنده داره ! الان چند تا PC فن هم میان بهت لایک میدن :)) جالب اینجاست که هیچ بنچمارکی مبنی بر صحت حرفهای شما وجود نداره ! البته چند پست قبل گفته بودی چه الان ، چه 7 سال قبل ، چه 10 سال قبل و چه .... همیشه PC قویتر بوده ، هیچ وقت یادمون نمیره ! :d

2 ) کجای این جمله غلطه !؟ :-/:|

این جمله نشون دهنده اینه که به طور نسبی قبول کردی که اوایل انتشار کنسولهای نسل هفتم ، PC ها ضعیف تر بودن .

من نیاز به اثبات حرفم ندارم . چون درست میگم . بهتره شما و اون PC فن هایی که بهت لایک میدن منابع و بنچمارکی که خلاف حرف های منو ثابت میکنه بذارن تا همه ببینن . منظورم من از 3-4 سال اینه که تو فاصله زمانی 2005 تا 2008-2009 کمتر بازی PC ای وجود داشته که بتونه قدرتی بهتر از بازیهای کنسول از خودش به نمایش بذاره . فرض کن تو این مدت 40 تا بازی PC و 40 تا بازی کنسول منتشر شده . از این 40 تا هم یدونه کرایسیس دارید که فقط به همون گیر میدید ! چیز دیگه ای ندارید که ! اون 39 تای دیگه کلا از کعدلوشن تو کنسول ضعیف تر بودن . این نظر منه . میخواید قبول نکنید ، نکنید .

حتی انحصاریهای اوایل نسل ! :| از اون حرفا بود که ادم و به خنده میندازه ! :d

==================================================

جالبه این کنسول فن هایی که تا قبل از این سر هر موضوعی فروم و تا مرز جنون پیش میبردن ، چرا خبری نیست ازشون :d ترسوها فرار کردین ؟! :d

شما بهتر نیست به جای این همه افسوس خوردن ، چیزایی که فکر میکنی درسته رو بنویسی تا ما هم از سواد بالاتون استفاده کنیم ؟! و بازم بهتر نیست که اگر فکر مکنید اون 22 نانومتر که گفتم حرف اشتباهیه ، توضیح مفصلی ارائه کنید تا همه یه چیزایی یاد بگیریم ! اون 22 نانومتر که گفتم اصلا حرف من نیست و حرف سازنده های چیپه ! یعنی با این گیر دادنت اونا رو داری زیر سوال میبری ! من فقط حرف اونا رو نقل و قول کردم . وگرنه من نه مهندس سخت افزارم ، نه طراح چیپ و تراشه !

ضمنا بهتره یه بار دیگه پست های قبلیم و بخونی و بعد نقل و قول کنی و اسم TV 4K و بیاری ! بنده چندین بار گفتم چشم انسان نمیتونه تو یه TV 24 یا مثلا 40 کیفیت تصاویر و ، حالا هر چه قدرم که میخواد بالا بره ، فرق نداره ، تشخیص بده . این مورد رو TV بزرگتر به دلیل متراکم نبودن پیکسل ها فرق میکنه . مثلا یه تصویر یا ویدئوی استاندارد Full HD رزولوشنی برابر با 1920X1080 داره که تراکم پیکسلش میشه 2073600 و برای یه سری اینچ ها مناسبه . الان به قول شما تصاویر بهتر و بالاتر از Full HD اومده که روزولشونش بالاتر از 3000 تاست . خوب این کیفیت تو فقط تو TV ]ا بزرگ میتونی تشخیص بد و خوب ببینی ! متوجه شدی ؟!

2 بار اسم تسلیشن و اوردی ! توضح بده کجای حرفم ایراد داره ، تا اشتباهم و اصلاح کنم ! البته بعد از یه جستجو ساده دیدم تسلیشن تو DIRT 2 استفاده شده . قانون مور رو هم قشنگ توضیح بده ببینم کجای حرفم ایراد داشت !؟!؟!؟!
مور یه چیزی گفته که خلافش داره اثباتش میشه . مور به وضوح از تیک تاک تو قانونش صحبت کرده :

تیک و تاک یعنی اینکه : ( این قانون هر 2 سال یه بار چرخه اش عوض میشه و همون قانونیه که انویدیا اون رو سرلوحه و قانون تمام تولیداتش قرار داده و طبق اون پیش میره ) .

تیک : بهبود تکنولوژیهای فعلی . یعنی نسل جدید معرفی میشه که نسبت به نسل قبلی از معماری کوچیک تری برخورداره . برای مثال اومدن معماری 32 نانومتری به جای 45 نانومتری.
تاک :به معنای یک کشف جدید است. کشفی که میتونه به کلی معماری آینده رو تغییر بده . مثلا معماری معماری Haswell که خیلی خیلی با معماری Sandy Bridge و Ivy Bridge متفاوته .

طبیعیه که 2 برابر شدن نعداد ترانزیستورها تو هر 18 ماه یا بیشتر به معنای کوچیکتر شدن ابعاد Die ترانزیستورهاست . یعنی به سرعت به جایی میرسیم که محدودیّت‌های فیزیکی اجازهٔ این نصف شدن ابعاد رو دیگه نمیده و این یعنی توقف کوچیک شدن تراشه ها روی فرایند ساخت 22 نانومتر ! این همون حرفیه که من چند صفحه قبل زدم و شما ( که احتملا پست منو نخوندی و اون دوستمون که ادعا میکنه 10 سال فلان جا تحقیق کرده ) از حرف من ایراد گرفته !! برای همینه که اینتل مدتهاست داره روی رایانه های کوانتومی تحیقق میکنه . قانون مور داره به پایان خودش میرسه و این دست مورد و قانونش نیست . بلکه محدودیت های طبیعیه فیزیکه . امیدوارم خوب متوجه شده باشی .

من در جواب یکی از دوستان که این حرف و زد ، چنین چیزی گفتم . قراره نیست همه الامه دهر باشن که . خودمم خیلی چیزا رو بلد نیستم ! پس این کنایه نیست و چیزی که گفتم شامل حال خودمم میشه . ناراحتی هم نداره .

آقا جان داری اشتباه می‌کنی، چرا اصرار داری ثابت کنی حرف اشتباهت درسته؟!

00065367814120929638.gif

شمایی که PC فنی خلافش و ثابت کن ! وگرنه توهم شما منو تو فکر فرو میبه که چرا PC فن ها اینقدر مغرورن که حرف درست و قبول نمیکنن ! PC همیشه از کنسول قویتر بوده ( از نظر کلی ) . تو اجرای تکنولوژی های بازی و پردازش گرافیکی بازیها تو همون 3 یا نهایتا 4 سال اول که X360 و PS3 اومدن قضیه برعکس بوده و کنسول 100%قویتر بوده . ادعات میشه اشتباه میگم ، ثابت کن خوب . وگرنه با پست هات فروم و مشعف نکن .
من اصلا فن پی سی نیستم ، اتفاقا بازی کردن روی کنسول خیلی برام لذت بخش تره. فقط اون تیکه رو خوندم متوجه شدم کسی که اشتباه می کنه باید حرفشو ثابت کنه و نه برعکس!
کل کل شما کلا روی تعاریف اشتباهی هست که در نظر گرفتی. اینکه میگی کنسول قویتر بوده بعد دلیل که ازت میخوان ارجاع میدی به گرافیک بازی ها. که خب هیچ ارتباطی به قویتر بودن کنسول نداره، بحث API ها هست. در مورد گرافیک بازی ها هم به شخصه هیچ اهمیتی برام نداره بحث به کجا میرسه، هیچ ربطی هم به پست اول نداره. شاید بی اهمیت ترین دلیل برای خرید کنسول مقایسه گرافیکی بین بازی ها باشه.

من اصلا فن پی سی نیستم ، اتفاقا بازی کردن روی کنسول خیلی برام لذت بخش تره. فقط اون تیکه رو خوندم متوجه شدم کسی که اشتباه می کنه باید حرفشو ثابت کنه و نه برعکس!
کل کل شما کلا روی تعاریف اشتباهی هست که در نظر گرفتی. اینکه میگی کنسول قویتر بوده بعد دلیل که ازت میخوان ارجاع میدی به گرافیک بازی ها. که خب هیچ ارتباطی به قویتر بودن کنسول نداره، بحث API ها هست. در مورد گرافیک بازی ها هم به شخصه هیچ اهمیتی برام نداره بحث به کجا میرسه، هیچ ربطی هم به پست اول نداره. شاید بی اهمیت ترین دلیل برای خرید کنسول مقایسه گرافیکی بین بازی ها باشه.

حرفتون متین . بنده هم این حرفا رو از خودم نمیزنم . بلکه از روی مطالب و بنچمارک ها و .. ای میگم در اوایل نسل تو بسیاری از منابع منتشر شده بود . وگرنه بیکار و الاف نیستم که بیام رو حرفم پافشاری کنم . چیزیه که خیلی از منابع بهش اشاره کردن . حالا شاید از زاویه دیگه . به هر حال اگر همه فکر میکنن اشتباه میکنم ، از همه عذرخواهی میکنم که سرشون و درد اوردم . اگر هم اندکی حرفم درسته که نتیجه رضایت بخشی داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or