انواع Motherboard های X360 و طریقه شناسایی مدل Falcon

اقایون دستتون درد نکنه من فهمیدم که مادربردش فالکونه
از شما اقا پدرام و noctambulant (ببخشید اسمتون رو نمیدونستم )خیلی تشکر میکنم

حالا مادربردش هر چی که هست خوبه جی تی ا رو بچسب و بعد رزیدنت اویل 5

خدا رو شکر که فهمیدی فالکونه.دیگه عکس کنسولت رو گذاشتم نباید شک داشته باشی حاجی.

اشتباه از من بود طرف هارد نه اونطرفی که دگمه پاور نزدیکشه...
کاری نداره یه تست بزن هم خودت مطمین میشی هم به حرف ما میرسی...
اینجا چجوری عکس میشه گذاشت!؟

شما می تونید برای راحتی کار کنسولت رو هم باز کنی.باز کردن کنسول کاری نداره.فقط یه سری قطعات می خواد که میشه اونم ردیف کرد.آموزشش هم که توی اینترنت ریخته.

با سلام به دوستان عزیز.
من میخوام بین ps3 & xbox360 یکی رو بگیرم .
مسلما xbox بخاطر ارزون بودن بازیهاش گزینه بهتریه . حالا یه سوال داشتم آیا کسی هستش تو فروم که تاریخ ساخت کنسولش xbox360 . 2007 به بالاست سه چراغ شده باشه یا مشکل گرمایی داشته باشه . و آیا این مدلهای فالکون احتمال 90 % سالمه یعنی چند ساعت در روز میشه باهاش بازی کرد . و آیا این 203 w هایی که تو بازاره که میگن مادربوردش فالکونه که احتمالا cpu 90 هستش خوبه یا باید حتما 175w 65 نانومتری گیر بیاریم . و آیا کلا وایسیم تا ps3 کپی خور بشه ؟ با تشکر فراوان

آیا این 203 w هایی که تو بازاره که میگن مادربوردش فالکونه که احتمالا cpu 90 هستش خوبه یا باید حتما 175w 65 نانومتری گیر بیاریم . و آیا کلا وایسیم تا ps3 کپی خور بشه ؟ با تشکر فراوان
مال منم رو ترانسش همین واتو زده اما فالکونه با هیت سینک جدید. اگه میخوای بگیری بعد تاریخ 8/07، میشه گفت تو همه باندلها Falcon میزنن. همین 360 رو بگیر و حالشو ببر چون الان اوناییکه PS3 دارن واسه GTA مخصوصا اوایل ریلیزش باید حداقل یه چیزی بین 100 تا 50-140 رو بسلفن .

مال منم رو ترانسش همین واتو زده اما فالکونه با هیت سینک جدید. اگه میخوای بگیری بعد تاریخ 8/07، میشه گفت تو همه باندلها Falcon میزنن. همین 360 رو بگیر و حالشو ببر چون الان اوناییکه PS3 دارن واسه GTA مخصوصا اوایل ریلیزش باید حداقل یه چیزی بین 100 تا 50-140 رو بسلفن .

امین جان دقیقا حرف شما درسته روی پاور ساپلای من 175 W

دوستان خبری در مورد main جدید x360 وجود داره اصلا قرار هست که بعد falcon مین دیگه ای بیاد یا نه اگر هست کی قراره وارد بازار بشه؟

قرار هست 3 مدل مادربورد جدید بیاد که یکیش تا اواخر سال 2008 یا اوایل 2009 روی دستگاه ها گذاشته میشه...توی بخش XBox 360 تاپیکش هست بشین بخون...

با سلام.
چند سوال در مورد XBOX360 Arcade داشتم،
اول اينكه براي هك كردن كنسول، كدوم درايو رو داشته باشه بهتره؟ آيا درايوي هست كه هك نشه؟ براي موقع خريد، از كجاي جعبه ميشه تشخيص داد اون كنسول چه درايوي داره.(چون ظاهرا "ديسك درايو" رو تو كنسول 360 هك ميكنن)
دوم اينكه چون Arcade ها هارد ديسك ندارن، اگه براي يه بازي يك آپديت بياد اونوقت چطوري شما بايد اونو بگيرين و اگه 360 اونو ميگيره، كجا ذخيره ميكنه.
سوم اينكه شما خريد Arcade رو توصيه ميكنين؟
چهارم و آخر اينكه آيا خودم ميتونم كنسول رو هك كنم يا بايد به دست اهلش سپرد؟

اديت:
چون من دارم از دوبي كنسول رو ميگيرم، اگه PAL يا NTSC باشه چقدر فرق ميكنه؟

با سلام.
چند سوال در مورد XBOX360 Arcade داشتم،
اول اينكه براي هك كردن كنسول، كدوم درايو رو داشته باشه بهتره؟ آيا درايوي هست كه هك نشه؟ براي موقع خريد، از كجاي جعبه ميشه تشخيص داد اون كنسول چه درايوي داره.(چون ظاهرا "ديسك درايو" رو تو كنسول 360 هك ميكنن)
دوم اينكه چون Arcade ها هارد ديسك ندارن، اگه براي يه بازي يك آپديت بياد اونوقت چطوري شما بايد اونو بگيرين و اگه 360 اونو ميگيره، كجا ذخيره ميكنه.
سوم اينكه شما خريد Arcade رو توصيه ميكنين؟
چهارم و آخر اينكه آيا خودم ميتونم كنسول رو هك كنم يا بايد به دست اهلش سپرد؟

اديت:
چون من دارم از دوبي كنسول رو ميگيرم، اگه PAL يا NTSC باشه چقدر فرق ميكنه؟

درایو BenQ هم هزینه کپی کردنش کمتره هم این که خودت می تونی کپی کنی.خیر همه درایو ها هک میشن اما Hitachi 79 سخت تر از بقیه هست.آرکید ها اصلا فکر نکنم غیر از BenQ درایو دیگه ای روشون باشه.
امکان داره روی مموری ذخیره کنه ولی خوب بعضی هاش حجمشون بالاست.
من پیشنهاد می کنم Premium یا Halo بگیری.چون اونجا خیلی ارزون تر از اینجاست.اینجا که میاد گمرکی می خوره برای همین گرون هست.اما موقع خرید هم تاکید کن به فروشنده که فالکون باشه و درایوش BenQ باشه.در ضمن درایو BenQ رو خودت راحت می تونی هک کنی.
رجیون PAL و NTSC فرقشون فقط توی فراوانی بازی ها و راحت گیر اومدنشون هست.البته NextGen و اگر اشتباه نکنم West Game همه رجیون ها رو میارن.NTSC به راحتی PAL توی دوبی گیر نمیاد اما یه خوبی که PAL داره برقش 220 هست نیاز نیست دیگه ترانس بخری براش.
در کل امکان داره چون خودت می خوای بیاری و گمرکی نمی خوره با 400 تومان بتونی Elite هم بخری.

با تشكر از پاسختون.
بدون باز كردن جعبه چطوري ميتونم بفهمم كه درايو BenQ داره يا نه و اينكه دليل تاكيدتون روي مدل Elite چيه.

این رو باید از فروشنده بپرسی.نوع درایو فقط با Open شدن درایو قابل تشخیص هست از روی شکل و رنگ و شیار ها...
Elite بالاترین مدل هست به همین دلیل پیشنهاد میدم.همین 120 گیگابایت هارد بعدا بدرد می خوره...

این رو باید از فروشنده بپرسی.نوع درایو فقط با Open شدن درایو قابل تشخیص هست از روی شکل و رنگ و شیار ها...
Elite بالاترین مدل هست به همین دلیل پیشنهاد میدم.همین 120 گیگابایت هارد بعدا بدرد می خوره...
البته رو هارد الایت هر چیزی رو نمیشه ریخت و فقط برا لایو بازا خوبه

من دستگاه Arcadeخریدم تاریخشم 2008 هست
دستگاه قدیمم به رحمت خدا رفت می خوام بدونم من که (البته نخندینا) روزی 6 ساعت به بالا پاشم اتفاقی واسش نمی افته؟

من دستگاه Arcadeخریدم تاریخشم 2008 هست
دستگاه قدیمم به رحمت خدا رفت می خوام بدونم من که (البته نخندینا) روزی 6 ساعت به بالا پاشم اتفاقی واسش نمی افته؟

سعی کن دورش خنک باشه...البته می تونی از Intercooler استفاده کنی.اگر 12 ولت هم کنی که چه بهتر.
اما سعی کن اوایل 4-5 ساعت بازی کنی بعد کم کم بیشتر کنی زمان رو...

درود ب همه دوستان
فکر نمیکنم جاش اینجا باشه ولی چون همه عزیزان در مورد مادربوردها این قسمت رو چک میکنن بهتره همین جا بگم. امروز بیشتر فروشگاهای عرضه کنسول رو گشتم که جالبه بدونید مدل Arcade وحشتناک تو بازار پُر شده و بصورت دست جمعی "زافیر" هستن ( چه معجره ای ! ) حتی مدل الیت. پس موقع خریدن حتما به 175w بودن توجه کنید.

پ.ن. اول گیر بدید که کنسول رو کپی نشده میخواید که برید LIVE بازی کنید. در این صورت باید جعبه ش 100% پُلُمپ باشه. بعدش یا خودتون کپی کنید یا اینکه ادرس یک فرد محترم و منصف ( این واژه داره تبدیل به افسانه میشه ولی هنوز هستن کسانی که شیر پاک خورده باشن مثل خودمون :دی ) میدم بهتون که جلوی چشماتون در 10 دقیقه کارتون رو راه بندازه و هزینه کمی بگیره و هر FW را که خواستید براتون نصب کنه :p.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or