انواع Motherboard های X360 و طریقه شناسایی مدل Falcon

آقا اشکان که گفته بود آرکید ntsc j نداره تازه همش هم فالکون نیست و امکان داره zephyr باشه؟
البته جسارت نباشه:blushing:

عزیز J این پک روز 6 مارس عرضه شد.
در ضمن چون تاریخ این رجیون از کنسول Arcade نسبت به تمامی مدل ها جدیدتر هست پس مطمئنا Falcon هست.در ضمن تاحالا هر Arcade که من دیدم Falcon بوده.حداقل اینهایی که پیام آورده بوده...

آقا اشکان که گفته بود آرکید ntsc j نداره تازه همش هم فالکون نیست و امکان داره zephyr باشه؟
البته جسارت نباشه
فالکون بودنش مهمه یا ریجن ش؟!. شما وقتی میخوای کنسول رو بخری، دقت کن ببین زده 175 وات نه، اگر 175 بود 100% فالکونه. در ضمن همه ارکیدها فالکون هستن.

فالکون بودنش مهمه یا ریجن ش؟!. شما وقتی میخوای کنسول رو بخری، دقت کن ببین زده 175 وات نه، اگر 175 بود 100% فالکونه. در ضمن همه ارکیدها فالکون هستن.[
با سلام
دوستان من تمام صفحات این تابیک رو خوندم و کنجکاو شدم که ببینم دستگام فالکون هست یا نه برای همین هارد رو دروردم و ان قاب طوسی رو هم در وردم و با جراغ مطالعه داخلش رو دیدم فالکون بود اما یسری از اطلاعاتی که در مورد فالکون میگفتین ربطی به فالکون نداره
مثلا دستگاه من pre هست با 203 وات و تاریخ ساخت 28.7.2007!!!!
ولی خوب تیم رو fdou زده...
دستگام pal هست...

فالکون بودنش مهمه یا ریجن ش؟!. شما وقتی میخوای کنسول رو بخری، دقت کن ببین زده 175 وات نه، اگر 175 بود 100% فالکونه. در ضمن همه ارکیدها فالکون هستن.[
با سلام
دوستان من تمام صفحات این تابیک رو خوندم و کنجکاو شدم که ببینم دستگام فالکون هست یا نه برای همین هارد رو دروردم و ان قاب طوسی رو هم در وردم و با جراغ مطالعه داخلش رو دیدم فالکون بود اما یسری از اطلاعاتی که در مورد فالکون میگفتین ربطی به فالکون نداره
دستگام pal هست...

فکر نکنم دستگاهت فالکون باشه.احتمال زیاد Zephyr هست با هیتسینک اضافه.تا دستگاه رو باز نکنی نمی تونی کامل تشخیص بدی چیه.
در ضمن وقتی توان مصرفی 203 وات هست پس فالکون نیست چون اون توان مصرفیش 175 وات هست.

با سلام
دستگام pal هست...
از طرف هارد هیچی دیده نمی شه. من نمی دونم شما چی رو دیدی و متوجه شدی که کنسولت فالکونه. باید از زیر کنسول نگاه کنی نه از زیر هارد.
البته منم نوشته بودم که این مطالب حالت کاملا 100% ندارند و استئناهایی هم می تونه وجود داشته باشه.

یه نگاه به پشت آداپتور کنسول هم بکن ببین Outpot DC رو چند نوشته؟

پشت اداپتور من نوشته Outpot DC 203 w من گیج شدم یعنی مادربرد زایفر هستش:confused: پدرام میگه فالکونه حالا شما میگی اگه 203 وات هست مادربردش زایفره. اگه زایفره احتمال 3 چراغه شدن بیشتره:(

اقا پدرام گله هر چی بگه من قبول میکنم اگه بگه فالکونه حتما فالکونه:love:

پشت اداپتور من نوشته Outpot DC 203 w من گیج شدم یعنی مادربرد زایفر هستش:confused: پدرام میگه فالکونه حالا شما میگی اگه 203 وات هست مادربردش زایفره. اگه زایفره احتمال 3 چراغه شدن بیشتره:(

اقا پدرام گله هر چی بگه من قبول میکنم اگه بگه فالکونه حتما فالکونه:love:

من طبق تصاویری که اشکان گذاشته بود و با کنسولت مقایسه کردم به نظرم فالکون هست.

اینم عکسش : http://i32.tinypic.com/2edoxes.jpg

اشکان جان هم یه چک کنه ببینه چیه...

در ضمن بقول اشکان استثنا هم هست...

ما نوکرتیم حاجی

به نظر من حتما فالکونه ، عکسی که آقا پدرام گذاشت رو ببینید و به inductor ها توجه کنید .

6sq6n20.jpg

فقط مدل فالکون 2 تا inductor داره ، حالا توان مصرفیش شاید جزو استثنا باشه .

اگه زفیر با هتسینک اضافه بود باید اینشکلی باشه . ( به inductor ها توجه کنید ، 3 تا هستند )

6ka0qpi.jpg

الان زیر اداپتور رو نگاه کردم 175w زده
جالبه ولی روی جعبه 203w زده...
دستگاهم از جده گرفتم 380 تومان درومد
دوست عزیزی که گفتن از زیر هارد نمی شه دید چرا میشه دید!!!!! هارد رو در بیار قاب طوسی رنگم در بیار با یه چراغ مطالعه 100w کاملا inductor را میبینی!!!!!

اقا پیام همون روز که من رفتم دستگاه رو بگیرم رفت و یه چراغ قوه اورد و انداخت داخل دستگاه فکر کنم زیر دستگاه بود نمیدونم دقیق ، بنده ی خدا به من گفت نگاه کن دو تا سیم پیچ :pمیبینی ( inductor ) منم که هیچی حالیم نبود سیم پیچ ها رو دیدم و گفتم اره میبینم هر چی شما میگی درسته . فکر کنم فالکون باشه ، اقا اشکان هم نظر خودشون رو بگن ممنون میشم

الان زیر اداپتور رو نگاه کردم 175w زده
جالبه ولی روی جعبه 203w زده...
دستگاهم از جده گرفتم 380 تومان درومد
دوست عزیزی که گفتن از زیر هارد نمی شه دید چرا میشه دید!!!!! هارد رو در بیار قاب طوسی رنگم در بیار با یه چراغ مطالعه 100w کاملا inductor را میبینی!!!!!
عجیبه ! تو پست قبلی به عکس 360 دقت کنید . زیر هارد - درایو وجود داره و زیر درایو هم هتسینک . inductor ها پایین کنسول قرار دارند ، من نمیدونم چطور شما از طرف هارد اونارو میبینید !
روی جعبه ، 2 تا برچسب روی هم خورده شده ؟ همون برچسبی که اطلاعاتی مثل تاریخ ساخت ، توان مصرفی و تیم رو نوشته .

85xgtu1.jpg

شما احتمالا اون inductor کرم رنگ که زیر درایو قرار داره رو میبینید که هدف اون پایینی هاست !

آخرین ویرایش:
اقا پیام همون روز که من رفتم دستگاه رو بگیرم رفت و یه چراغ قوه اورد و انداخت داخل دستگاه فکر کنم زیر دستگاه بود نمیدونم دقیق ، بنده ی خدا به من گفت نگاه کن دو تا سیم پیچ :pمیبینی ( inductor ) منم که هیچی حالیم نبود سیم پیچ ها رو دیدم و گفتم اره میبینم هر چی شما میگی درسته . فکر کنم فالکون باشه ، اقا اشکان هم نظر خودشون رو بگن ممنون میشم

عزیز به عکس 2 پست بالاتر پست خودت و عکس کنسول خودت نگاه کنی میبینی که کنسولت فالکون هست.حالا اگر 203 وات زده استثنا بوده و امکان داره بخاطر رجیون ها بعضی مواقع اینطوری بشه...(البته شاید)

اقایون دستتون درد نکنه من فهمیدم که مادربردش فالکونه
از شما اقا پدرام و noctambulant (ببخشید اسمتون رو نمیدونستم )خیلی تشکر میکنم

حالا مادربردش هر چی که هست خوبه جی تی ا رو بچسب و بعد رزیدنت اویل 5

اشتباه از من بود طرف هارد نه اونطرفی که دگمه پاور نزدیکشه...
کاری نداره یه تست بزن هم خودت مطمین میشی هم به حرف ما میرسی...
اینجا چجوری عکس میشه گذاشت!؟

اشتباه از من بود طرف هارد نه اونطرفی که دگمه پاور نزدیکشه...
کاری نداره یه تست بزن هم خودت مطمین میشی هم به حرف ما میرسی...
اینجا چجوری عکس میشه گذاشت!؟
خوب درسته ، فقط از همونجا ( زیر کنسول ) میشه inductor هارو دید ، شما گفتید از قسمت هارد!!!!

رو
insertimage.gif
کلیک کن و لینک عکس رو بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or