انواع Motherboard های X360 و طریقه شناسایی مدل Falcon

این باید Launch باشه چون HDMI نداره.اون 9/2007 هم فکر کنم یه برچسب بیخودی باشه.
البته حق با پدرام جان هست. این کنسول مدل Launch و قدیمیه ولی اون برچسب بیخودی نیست چون پلاک دستگاست و نمیشه الکی چسبوند. اتفاقا دقیقا همون روزا پک شده .اما نکته جالب اینکه این کنسول ممکنه حتی 7-8 ماه قبل ساخته شده باشه اما بدلیل وجود مشکل سه چراغ اونو دوباره به خط تولید برگردوندن و با یسری مثلا اعمال بهینه سازی(اضافه کردن هیت سینک که اگه بازش کنی کاملا مشخصه)، اومدن و رفع عیب کردن و دادن به کشورهای جهان سوم مثل ما .
پ.ن: کلا به این مورد میگن کنسول استوک هست .

اینم یکی از Halo3 Special Edition ها که امروز کپی خور کردم و از کنسول های آقا پیام بود.مادربوردش هم فالکون بود.

قابل توجه Bazi_Khor عزیز که دستگاه برای ایشون هست :

2edoxes.jpg

یه سوال دارم
به نظرتون می ارزه کنسول خودم رو که لانچ هست رو بفروشم و یه فالکون بگیرم
الان کنسول بنده فن هاش 12 ولت و تا چندین ساعت هم باهاش بازی کردم و مشکلی نداشته ولی مسئله اینه که نمیشه با خیال راحت با این کنسول بازی کرد
کسایی که با هر دو مدل کار کردن, حرارتی که کنسول های فالکون دارن نسبت به لانچ چجوریه؟

یه سوال دارم
به نظرتون می ارزه کنسول خودم رو که لانچ هست رو بفروشم و یه فالکون بگیرم
الان کنسول بنده فن هاش 12 ولت و تا چندین ساعت هم باهاش بازی کردم و مشکلی نداشته ولی مسئله اینه که نمیشه با خیال راحت با این کنسول بازی کرد
کسایی که با هر دو مدل کار کردن, حرارتی که کنسول های فالکون دارن نسبت به لانچ چجوریه؟

من هم شاید همین کار رو کنم.البته اگر میگم شاید به یه دلیل هست.اونم این که پولم جمع بشه یه الایت با مادربورد فالکون بگیرم.

من هم کنسولم بی مشکل هست ولی به قول تو با خیال راحت نمیشه کار کرد باهاش.

من چند وقت پیش یکیشو که برای کپی خور آورده بودن با کنسول خودم برای مقایسه هم زمان روشن گذاشتم که کنسول من با اینترکولر خیلی زودتر از کنسولی که Falcon بود داغ کرد. :((

سلام

یکی از دوستان من میخواد یه کنسول نو از اونور براش بخرند . میخواستم بدونم ایا در حالت اکبند یعنی بدون باز کردن جعبه میشه 100درصد نوع مادربورد و GPU و درایو رو تشخیص داد ؟ اگه بله چه جوری ؟ و اینکه ایا ماکروسافت قسط داره 360 با مادربرد جدیدتری عرضه کنه ؟ یا قسمت رو کاهش بده ؟

با تشکر

سلام

یکی از دوستان من میخواد یه کنسول نو از اونور براش بخرند . میخواستم بدونم ایا در حالت اکبند یعنی بدون باز کردن جعبه میشه 100درصد نوع مادربورد و GPU و درایو رو تشخیص داد ؟ اگه بله چه جوری ؟ و اینکه ایا ماکروسافت قسط داره 360 با مادربرد جدیدتری عرضه کنه ؟ یا قسمت رو کاهش بده ؟

با تشکر
کامل که نه ، مثلا درایو رو نمیتونید تشخیص بدید . برد دستگاه رو هم از روی اطلاعات روی پک مثل تاریخ ساخت ، تیم سازنده ، ولتاژ و ... که در صفحه اول این تاپیک بحث شده تا حدودی میشه تشخیص داد ولی انکانم داره مشخصات متچ باشه ولی برد کنسول چیز دیگه ای باشه .

بله ، اسمش jasper هست که تا 4-5 ماه دیگه عرضه میشه و از ویژگی های اون gpu 65nm هست و کاهش قیمت هم داره . مایکرو گفته این برد همچیزو بهتر میکنه !

سلام

با تشکر

برای تشخیص درایو بدون باز کردن Box دستگاه به تاپیک زیر برید :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2786

3 مادربورد جدید احتمالا در راه هست.البته تاریخ عرضه اش تا آخر سال 2008 فکر کنم باشه.

اینجا می تونی درباره مادربورد های جدیدش بخونی : http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=12141

با تشکر از دوستان عزیز

پدرام جان منظور من از فهمیدن نوع درایو این نبود که خود کنسول رو باز کنم بلکه این بود که ایا روشی هست که قبل از باز کردن پلمپ جعبه و بیرون اوردن دستگاه نوع درایو را فهمید ؟

با تشکر از دوستان عزیز

پدرام جان منظور من از فهمیدن نوع درایو این نبود که خود کنسول رو باز کنم بلکه این بود که ایا روشی هست که قبل از باز کردن پلمپ جعبه و بیرون اوردن دستگاه نوع درایو را فهمید ؟

از اون اطلاعات روی برچسب جعبه وقتی توی اینترنت توی سایت XBox360Drives بری درایو و نوع مادربورد رو می تونی بفهمی.

دوستان بنظر شما تیک زدن در بعضی از بازیها ربطی به مادربورد داره؟
مثلا غیر از مشکل گرمای چه فرقی بین مادر بردهای جدید میکنه؟
امکان داره مادر برد قدرت کشش نداشته باشه تو بعضی از بازیها؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or