NINJA GAIDEN 2
کاربر سایت
با سلام
یه 360 دیدم تاریخش مال 9/2007
j هم هست
203w هم هست
پرمیوم هم هست؟؟؟؟؟؟:cheesygri
HDMI نداره!
بخرم؟؟؟:cheesygri
با سلام
یه 360 دیدم تاریخش مال 9/2007
j هم هست
203w هم هست
پرمیوم هم هست؟؟؟؟؟؟:cheesygri
HDMI نداره!
بخرم؟؟؟:cheesygri
البته حق با پدرام جان هست. این کنسول مدل Launch و قدیمیه ولی اون برچسب بیخودی نیست چون پلاک دستگاست و نمیشه الکی چسبوند. اتفاقا دقیقا همون روزا پک شده .اما نکته جالب اینکه این کنسول ممکنه حتی 7-8 ماه قبل ساخته شده باشه اما بدلیل وجود مشکل سه چراغ اونو دوباره به خط تولید برگردوندن و با یسری مثلا اعمال بهینه سازی(اضافه کردن هیت سینک که اگه بازش کنی کاملا مشخصه)، اومدن و رفع عیب کردن و دادن به کشورهای جهان سوم مثل ما .این باید Launch باشه چون HDMI نداره.اون 9/2007 هم فکر کنم یه برچسب بیخودی باشه.
یه سوال دارم
به نظرتون می ارزه کنسول خودم رو که لانچ هست رو بفروشم و یه فالکون بگیرم
الان کنسول بنده فن هاش 12 ولت و تا چندین ساعت هم باهاش بازی کردم و مشکلی نداشته ولی مسئله اینه که نمیشه با خیال راحت با این کنسول بازی کرد
کسایی که با هر دو مدل کار کردن, حرارتی که کنسول های فالکون دارن نسبت به لانچ چجوریه؟

کامل که نه ، مثلا درایو رو نمیتونید تشخیص بدید . برد دستگاه رو هم از روی اطلاعات روی پک مثل تاریخ ساخت ، تیم سازنده ، ولتاژ و ... که در صفحه اول این تاپیک بحث شده تا حدودی میشه تشخیص داد ولی انکانم داره مشخصات متچ باشه ولی برد کنسول چیز دیگه ای باشه .سلام
یکی از دوستان من میخواد یه کنسول نو از اونور براش بخرند . میخواستم بدونم ایا در حالت اکبند یعنی بدون باز کردن جعبه میشه 100درصد نوع مادربورد و GPU و درایو رو تشخیص داد ؟ اگه بله چه جوری ؟ و اینکه ایا ماکروسافت قسط داره 360 با مادربرد جدیدتری عرضه کنه ؟ یا قسمت رو کاهش بده ؟
با تشکر
سلام
یکی از دوستان من میخواد یه کنسول نو از اونور براش بخرند . میخواستم بدونم ایا در حالت اکبند یعنی بدون باز کردن جعبه میشه 100درصد نوع مادربورد و GPU و درایو رو تشخیص داد ؟ اگه بله چه جوری ؟ و اینکه ایا ماکروسافت قسط داره 360 با مادربرد جدیدتری عرضه کنه ؟ یا قسمت رو کاهش بده ؟
با تشکر
با تشکر از دوستان عزیز
پدرام جان منظور من از فهمیدن نوع درایو این نبود که خود کنسول رو باز کنم بلکه این بود که ایا روشی هست که قبل از باز کردن پلمپ جعبه و بیرون اوردن دستگاه نوع درایو را فهمید ؟