انحصاری بودن Mgs4 و Ff Xiii برای Ps3 تضمين شده نيست!

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام
سايت آلمانی Gamefront.de خبری رو به شرح زير منتشر کرده که ترجمه شده از سايت ژاپنی روزنامهMaichini :

http://mainichi.jp/

Enterbrain-Präsident: 'Keine Garantie für Final Fantasy XIII- und MGS4-Exklusivität'

13.10.07 - Für die bislang nur für PS3 angekündigten Spiele Final Fantasy XIII (Square Enix) und Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (Konami) gibt es keine Garantie, dass sie wirklich nur exklusiv für die PS3 erscheinen werden.

Diese Ansicht vertritt Hirokazu Hamamura, der Präsident des Enterbrain Verlags (Famitsu), laut der Mainichi Newspapers während seiner Rede vor Journalisten in Tokyo
.
خوب اين خبر داره به نقل از رييس Famitsu اعلام ميشه
ايشون يعنی آقای Hirokazu Hamamura رييس Enterbrain امروز 13 اکتبر به خبرنگار روزنامه Mainichi Newspaper در Tokyo اينهارو اعلام ميکنه
و ميگه که بازيهای Final Fintasy XIII از Square Enix و Metal Gear Solid 4 از Konami به هيچ وجه اختصاصی بودنشون برای کنسول PS3 تضمين شده نيست
و ما نميتونيم با اطمينان بگيم که بازی واقعاً انحصار ی خواهد بود!! (يعنی همه چيز واقعيات در هاله اي از ابهام قرار داره)

PS: اين خبر چون متنش آلمانی بود و ما هم از ترجمش بر ميومديم کاربر ehsan_srk از طريق پيام خصوصی لينکش رو برای من ارسال کرد و من فقط ترجمه کردم , تو TeamXbox Forum و Forum GameFaQs هم نقل شده بودش البته که همش از منبع اصلی يعنی همونجايی که اوّل نوشتم بود , در مورد خبر هم البته ميتونه يه نظر شخصی باشه امّا کلاً اين آقا کسی نيست که زير سؤال ببره خودش رو , شايد هم يه چيزايی بدونه ..

ولشون کن بابا بزار خوش باشن. اینا توو زدن assassin's creed رو 1 دی وی دی 9 موندن حالا مخوان متال گیر 60 گیگی رو رو دی وی دی بزنن. تا وقتی پیتر مورچه بفهمه چنتا دی وی دی میشه جنگ کنسولا تموم میشه.:laughing:
نمیدونم این طرفدار های PS3 اینقدر ضایع میشند و باز هم دست از ضایع شدن بر نمیدارن.
برادر من بزرگان همه روی 9 گیگ عرضه شدن شما چی دارید بگید؟ L.A.I.R که روی 25 گیگ عرضه شد خیلی سر بود؟ آرکاد های Xbox اون میگیرفت ...
نکنه HS که 10 گیگ فقط آهنگ هاش تونست بازی Gears رو پشت سر بزاره؟
آه یادم نبود
البته در گیجی مسئولین ماکروسافت که شکی نیست ! یه بابایی توهم زده بود با فامیتسو مصاحبه کرده بود ، فکر کرده بود RE5 برای اولین باره که آنونس میشه !
55.gif
کلی با یارو خبرنگاره چونه زده بود از آخرم گفته بود باید برم مطمئن شم که تو TGS 2k5 هم بوده ! بابت حجمش هم که مساله ای نیست ! فوقش رو دو تا DVD میزنن ( عین کنسولای Boogh Generation !! ) بحث ما سر اینه که بعضی بازیا با مولتی پلتفرم شدن اصالتشون زیر سوال میره. مثل MGS ! از طرفی بعضی شرکتا برای پول هرکاری میکنن ، حتی آبروی خودشونو حاضرن ببرن. و از طرفی سونی هم اهل پول خرج کردن برای خریدن بازی نیست !
نتیجه میشه JunkBox 360 فنهای عزیز اینجوری ذوق میکنن ! بعد از یه جای چنان میخورن که از اون موقع به بعد کنار آرم Xbox یه روبان مشکی میزنن !
اصالت؟ اگر قرار بود اصالت ها حفظ بشه بازی های بزرگی مثل Halo عرضه نمیشدند. اگر قرار بود سازنده ها و... اخلاقی برخورد کنند و نگاهی به پول نداشته باشند الان گرافیک نسل هفتم با گرافیک نسل پنجم فرق نمیکرد و گاه بدتر هم میشد!
اصالت این نیست که وقتی گفتند MGS یعنی سونی! اصالت این که یک بازی از اول تا آخر قدرت خودش حفظ کنه و چه روی PS چه روی Xbox چه روی PC موفق باشه.
به نظرم این اصالت ، اگر اصالتی که شما میگید وجود داشت الان همه سازنده ها پس رفت داشته اند.

برادر من بزرگان همه روی 9 گیگ عرضه شدن شما چی دارید بگید؟ L.A.I.R که روی 25 گیگ عرضه شد خیلی سر بود؟ آرکاد های Xbox اون میگیرفت ...
نکنه HS که 10 گیگ فقط آهنگ هاش تونست بازی Gears رو پشت سر بزاره؟
ميثو تو احيانآ Lair و بازيهاي Arcade xbox رو جفتشون رو بازي كردي كه اين مقايسه رو انجام دادي برادر من؟(با شناختي كه از تو دارم عمرآ !)
بعد HS و 10 گيگ فضاي براي صداهاي بازيش چه ربطي به Gears داره كه بخواد ازش بهتر باشه يا بدتر؟

ميثو تو احيانآ Lair و بازيهاي Arcade xbox رو جفتشون رو بازي كردي كه اين مقايسه رو انجام دادي برادر من؟(با شناختي كه از تو دارم عمرآ !)
بعد HS و 10 گيگ فضاي براي صداهاي بازيش چه ربطي به Gears داره كه بخواد ازش بهتر باشه يا بدتر؟
از لحاظ نمره ای عرض کردم سپی جان!
والا وقتی که سازنده میاد ادعا میکنه فلان بازی 10 گیگ فقط صداش یعنی خیلی بازی توپی هست دیگه! یا وقتی سازنده بازی Kz2 میاد میگه هر مرحله بازی 2 گیگ میشه پس خیلی باید شاخ باشه بد میگم؟ بگو بد میگی! پس چرا هیچ کدوم از این ها که تا امروز اومدن قدرتشون بالاتر از Gears خودمون نبوده؟
این بحث من نکردم که بگم قدرت کدوم کنسول بیشتر یا بحث فن بویی بکنم.
فقط گفتم که این آقایی که عرض میکنند MGS روی 60 گیگ هست و 360 چه به این بازی ها گفتم که Gears با 9 گیگ که اونم 9 گیگ کامل پور نکرده بود یکی از بهترین بازی های نسل بعد که هر گیمری بازی کرده عاشقش شده.
این رو هم یادم رفت بگم MGS 4 خود کوجیما گفت هیچ مشکلی نیست میشه روی 3 تا دی وی دی 9 گیگ عرضه اش کرد.
بعد کی گفته 60 گیگ فضای MGS هست؟

والا وقتی که سازنده میاد ادعا میکنه فلان بازی 10 گیگ فقط صداش یعنی خیلی بازی توپی هست دیگه! یا وقتی سازنده بازی Kz2 میاد میگه هر مرحله بازی 2 گیگ میشه پس خیلی باید شاخ باشه بد میگم؟ بگو بد میگی! پس چرا هیچ کدوم از این ها که تا امروز اومدن قدرتشون بالاتر از Gears خودمون نبوده؟
1. نه! وقتي ميگه 10 گيگ فقط براي صداي بازي دليل نميشه كه حتمآ بازي بهترين بازي از همه لحاظ خواهد بود. دليل اين هست كه بخش صداي بازي فوق العاده بايد باشه.(كه بخش صداي HS هم خوب بود)
2. موضوع گيرز كه روي DVD9 جا شده ربطي به ديگر بازيها نداره. Epic شركت قدرتمندي هست و تونسته كه بازي رو طوري بهينه سازي كنه كه توي يك DVD جا بشه. اپيك و Bethesda تونستن Gears و Oblivion به اون عظمت رو اون طوري جا بدن ولي خب همه كه نميتونن. هنر و قدرتش رو ندارن. اينجاست كه ميگن اگه از ديسكهاي با ظرفيت بالاتري براي بازيهاي 360 استفاده ميشد بهتر بود.(همان طور كه ميگن Cell پيچيدست و اين پيچيدگي معمولآ اكثر بازيساز رو به دردسر ميندازه پس Cell بده! اما بعضي ها مثل Insomniac و Naughty Dog بازيهاشون براي PS3 تقريبآ بدون هيچ تآخير و مشكلي مياد.)

1. اينجاست كه ميگن اگه از ديسكهاي با ظرفيت بالاتري براي بازيهاي 360 استفاده ميشد بهتر بود

اگ بازیهای ایکس باکس هم رو دیسکهای ظرفیت بالا بود الان باید میرفتی بره هر دیسک 50 تومن پول بدی یا 10 تومن بدی برات عوض پس خدا رو شکر که رو همین dvd9 ها بازی میسازنو میدن دست ملت

اگ بازیهای ایکس باکس هم رو دیسکهای ظرفیت بالا بود الان باید میرفتی بره هر دیسک 50 تومن پول بدی یا 10 تومن بدی برات عوض پس خدا رو شکر که رو همین dvd9 ها بازی میسازنو میدن دست ملت
بحث بحثه جهانیه,ایران رو بنداز دور:)

فقط میتونم بگم که دارید میسوزید. چون متال4 رو 360 نمیاد. تازه شما تووو کشورایی که قاچاقی و.... بازی میکنن بردید. این 11میلیون 2/3 میلیونش قاچاق بازان. :laughing:

فقط گفتم که این آقایی که عرض میکنند MGS روی 60 گیگ هست و 360 چه به این بازی ها گفتم که Gears با 9 گیگ که اونم 9 گیگ کامل پور نکرده بود یکی از بهترین بازی های نسل بعد که هر گیمری بازی کرده عاشقش شده.
این رو هم یادم رفت بگم MGS 4 خود کوجیما گفت هیچ مشکلی نیست میشه روی 3 تا دی وی دی 9 گیگ عرضه اش کرد.
بعد کی گفته 60 گیگ فضای MGS هست؟

اولاَ dvd9 اسمشه 9 گیگ نیست 8.5 گیگه . بلوری دولایه هم 50 گیگه . کوجیما هم نگفته 50 گیگه ، تقاضای 50 گیگی کرده همین .
دومآ میشه اون جمله ای رو که کوجیما گفته رو 3 تا dvd9 میشه جاش دادرو بهم نشون بدید .چون من هر کدوم از مصاحبه های کوجیمارو دیدم اصلاَ فکر دادن این بازیو رو 360 نمی کرد .پس لطفاَ با لینک و مدرک حرف بزنید اونم معنبر.

ویرایش : بلوری 100 گیگ میدونم داریم

این محصول prototype هست و جزو spec رسمی بلوری نیست!

اولاَ dvd9 اسمشه 9 گیگ نیست 8.5 گیگه . بلوری دولایه هم 50 گیگه . کوجیما هم نگفته 50 گیگه ، تقاضای 50 گیگی کرده همین .
دومآ میشه اون جمله ای رو که کوجیما گفته رو 3 تا dvd9 میشه جاش دادرو بهم نشون بدید .چون من هر کدوم از مصاحبه های کوجیمارو دیدم اصلاَ فکر دادن این بازیو رو 360 نمی کرد .پس لطفاَ با لینک و مدرک حرف بزنید اونم معنبر.

البته باید کوجیما امیدوار باشه تا زمانی که میخواد رو بده بیرون تولید BD DL در حدی باشه که بتونه بدون خرج اضافی بازی رو replicate کنه. با توجه به اینکه MGS بازی پرطرفداریه و قطعا فروش زیادی میکنه نیاز به تولید دیسک زیادی داره که با توجه به وضع کنونی تولید بلوری های دولایه (با توجه به خود اطلاعاتی که خود سونی داده) به صرفه نیست مگه اینکه سونی حاضر باشه subsidize کنه برای تولیدش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or