انحصاری بودن Mgs4 و Ff Xiii برای Ps3 تضمين شده نيست!

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام
سايت آلمانی Gamefront.de خبری رو به شرح زير منتشر کرده که ترجمه شده از سايت ژاپنی روزنامهMaichini :

http://mainichi.jp/

Enterbrain-Präsident: 'Keine Garantie für Final Fantasy XIII- und MGS4-Exklusivität'

13.10.07 - Für die bislang nur für PS3 angekündigten Spiele Final Fantasy XIII (Square Enix) und Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (Konami) gibt es keine Garantie, dass sie wirklich nur exklusiv für die PS3 erscheinen werden.

Diese Ansicht vertritt Hirokazu Hamamura, der Präsident des Enterbrain Verlags (Famitsu), laut der Mainichi Newspapers während seiner Rede vor Journalisten in Tokyo
.
خوب اين خبر داره به نقل از رييس Famitsu اعلام ميشه
ايشون يعنی آقای Hirokazu Hamamura رييس Enterbrain امروز 13 اکتبر به خبرنگار روزنامه Mainichi Newspaper در Tokyo اينهارو اعلام ميکنه
و ميگه که بازيهای Final Fintasy XIII از Square Enix و Metal Gear Solid 4 از Konami به هيچ وجه اختصاصی بودنشون برای کنسول PS3 تضمين شده نيست
و ما نميتونيم با اطمينان بگيم که بازی واقعاً انحصار ی خواهد بود!! (يعنی همه چيز واقعيات در هاله اي از ابهام قرار داره)

PS: اين خبر چون متنش آلمانی بود و ما هم از ترجمش بر ميومديم کاربر ehsan_srk از طريق پيام خصوصی لينکش رو برای من ارسال کرد و من فقط ترجمه کردم , تو TeamXbox Forum و Forum GameFaQs هم نقل شده بودش البته که همش از منبع اصلی يعنی همونجايی که اوّل نوشتم بود , در مورد خبر هم البته ميتونه يه نظر شخصی باشه امّا کلاً اين آقا کسی نيست که زير سؤال ببره خودش رو , شايد هم يه چيزايی بدونه ..

دوست عزیز آقا رضا من خیلی ممنونم که لااقل شما خیلی راحت حقیقت رو میگی در مورد منبع خبریت و اینم بدون که من اصلاَ مخالفش نیستم فقط می گم اگه دقت کنی توی همون سایت بارها و بارها شده که یه خبریو می گن بعد بلافاصله ردش می کنن یا هر چیز دیگری ... میگم وقتی میای یه خبری راجب 360 میزاری که بر ضد ps3 هست بیا در قبالش خبرهای ps3 هم بزار نه اینکه 10 تا از این بگی یه دونه از اون همون منبعت n4g رو نگاه کنی تقریباَ یه همچین نظمی داره بگذریم که این مدت بیشتر از نصف خبراش مال ps3 هستش اما همه خبرها رو میگه سانسور خبر نمی کنه .
در مورد خبرنویسیت هم من میگم سعی کن توسایت دیگران رو به جون هم نندازی همین چون مطمئن باش اگه الان من نمیومدم اینارو بگم شاهد چند صفحه دعوا بچه ها بودیم همونطور که در بخشهای دیگه راحت دیده میشه . و فکر نمی کنم از اینکه شما نظرت رو بگی یا نگی تغییری در سرنوشت این دو کنسول داشته باشه جز جرو بحث هوادارای این دو رقیب.
به حر حال من پیشنهاد خودم رو بهت دادم خواستی به دید خوب بهش نگاه کن و در کارت استفاده کن خواستیم نکن به من که لطمه ای نمیزنی من کارم چیز دیگه ایه قبلاَ هم که خبر میزاشتم بخاطر این بود که افرادی مثل شما نبودن الان که هستن دیگه نیازی به من نیست . فقط در خد یه راهنمایی دوستانه که ازم بر میاد دریغ نمی کنم حالا دوست شما منظور من رو جور دیگه ای متوجه شد کار نداریم منم گفتم بهش من خیلی راحت می گم فنبوی ps3 هستم با اینکه بیشتر کنسولها رو دارم حتی در تعداد زیاد ولی دربین اینها از این خوشم میاد در عین حال هیچ وقت تو سر اون یکی سعی می کنم نزنم بی دلیل چون حداقل هیچی که نباشه یه اطلاعات فنی درباره جفتشون دارم که شاید هیچ کس تو سایت نداشته باشه چون کارمه همونطور که کار شما خبرنگاریه سایته البته توسایت رو می گم(امیدوارم شاهد حضور بهترت باشیم). به هر حال بحث رو همینجا به نظر من تمومش کنیم بهتره چون خودمون داریم بیخودی بحث تازه راه میندازیم .
موفق باشید
باتشکر

آخرین ویرایش:
این ماکروسافت با این پولی که داره ، صنعت بازی رو به گند میکشه ! نه تنها ماکروسافت بلکه همه شرکت ها با پول هر کاری میخوان بکنن میکنن ، حالا ماکرو رو برا این مثال زدم که وضعش خیلی خرابه ! همین شینجی میکامی ( که خیلی هم بهش ارادت دارم ) چقدر سرشو ، ریششو ، مامانشو
39.gif
قسم خورد که نمیزارم RE4 برای PS2 بیاد ، هنوز دو هفته نگذشته بود ملت PS2 دار ، زودتر از GC داراش بازی رو تموم کردن !!!
مثلا در مورد MGS 4 خود کوجیما هم شک داره به کار خودش !!! تو مصاحبه هاش وقتی ازش درباره X360 سوال میکنن هی زیر سبیلی رد میکنه یا یه جوری طرف رو میپیچونه !
این ماکروسافت ( خصوصا ماکروسافت منظورمه ! ) با پول هرکاری میکنه ! شرکتا هم بدشون نمیاد به پول و پله برسن ، حالا میخواد کارگردان بازی خودشو چاک چاک کنه ! همین Crysis دیگه وقتی بازی تو میدون EA بیفته ، آخر عاقبت اون بازی معلومه !!! فردا سر از Wii و DS درمیاره
45.gif

منم رئيس فاميتسو بودم و ازم ميپرسيدن آقا سپهر ميتوني به ما قول بدي كه MGS4 و FF13 براي ps3 انحصاري هستن يا نه؟ منم با اين وضعيت كه هيچ چيز قابل پيش بيني نيست همين جواب رو ميدادم!
اين حرف رئيس فاميتسو هم نميتونه دليل بشه كه اين 2 بازي مولتي ميشن...ميتونه دليل بشه كه اين 2 بازي 100 درصد انحصاري نيستن كه با اين وضعيت فعلي در مورد هيچ عنواني نميشه به انحصاري بودن اطمينان 100 درصد داشت...

مرسی اعتماد به نفس :)

منم رئيس فاميتسو بودم و ازم ميپرسيدن آقا سپهر ميتوني

ولی در کل حرفت درسته و اونم نميتونست بياد بگه که نه من 100 % مطمئن هستم که بازی برای کنسول ديگری نميآد

این ماکروسافت با این پولی که داره ، صنعت بازی رو به گند میکشه ! نه تنها ماکروسافت بلکه همه شرکت ها با پول هر کاری میخوان بکنن میکنن ، حالا ماکرو رو برا این مثال زدم که وضعش خیلی خرابه ! همین شینجی میکامی ( که خیلی هم بهش ارادت دارم ) چقدر سرشو ، ریششو ، مامانشو
39.gif
قسم خورد که نمیزارم RE4 برای PS2 بیاد ، هنوز دو هفته نگذشته بود ملت PS2 دار ، زودتر از GC داراش بازی رو تموم کردن !!!
مثلا در مورد MGS 4 خود کوجیما هم شک داره به کار خودش !!! تو مصاحبه هاش وقتی ازش درباره X360 سوال میکنن هی زیر سبیلی رد میکنه یا یه جوری طرف رو میپیچونه !
این ماکروسافت ( خصوصا ماکروسافت منظورمه ! ) با پول هرکاری میکنه ! شرکتا هم بدشون نمیاد به پول و پله برسن ، حالا میخواد کارگردان بازی خودشو چاک چاک کنه ! همین Crysis دیگه وقتی بازی تو میدون EA بیفته ، آخر عاقبت اون بازی معلومه !!! فردا سر از Wii و DS درمیاره
45.gif

البته از پول استفاده کردن به نظر من کار بدی نیست. بیزینس روی پول بنا شده و شرکت ها از هر وسیله برای سود استفاده میکنن. نمونه واضحش هم سونی هست که با خریدن یک music label و استدیو از content به عنوان selling point برای فروش فرمت یا platform هاش استفاده میکنه. فقط انگشت روی مایکروسافت گزاشتن صحیح نیست چون اولا کار اشتباهی نمیکنه بعدا همه کمپانی ها از این حرکتا میکنن (استفاده از پول)
این پست من البته ربطی به اومدن روی نداره من اصلا نمیدونم میاد یا نه

این ماکروسافت با این پولی که داره ، صنعت بازی رو به گند میکشه !
از بازی های انحصاریش مثل Gears of War , Halo , Bioshock , Forza , PGR و... و همگیشون با امتیازهای فوق العاده بالا و شکستن انواع و اقسام رکورد ها و نزدیک شدن به امتیاز بزرگتری و بهترین بازی های تاریخ مشخصه که مایکروسافت واقعا داره گند میزنه به صنعت گیم :laughing:
مطمئنآ اگه این همه پول پای این بازی ها خرج نمیشد هیچ وقت اینچنین بازی های از آب در نمیومدند.

بعضی مواقع آدم بحث هایی تو این انجمن میبینه که واقعا مسخره و بچه گانست! این با پول همرو میخره هو فلانی از فلانی تقلید میکنه هو ... از این حرفا

خواهشآ اینقدر سطحی فکر نکنید!

از بازی های انحصاریش مثل Gears of War , Halo , Bioshock , Forza , PGR و... و همگیشون با امتیازهای فوق العاده بالا و شکستن انواع و اقسام رکورد ها و نزدیک شدن به امتیاز بزرگتری و بهترین بازی های تاریخ مشخصه که مایکروسافت واقعا داره گند میزنه به صنعت گیم
213.gif
منظور من این نبود ، اینکه اصالت بعضی بازیا بخاطر پول خرج کنی ها و عملا رشوه دادنای ماکروسافت زیر سوال رفته یعنی گندزدن به صنعت گیم وگرنه من اصلا GoW رو زیر سوال نمیبرم ! اینکه یه بازی که با PS و Sony گره خورده یهو میاد مولتی پلتفرم میشه ، یا سنگایی که زیر پای سونی بصورت اتفاقی میفته !!! کار کی میتونه باشه ؟
208.gif
یکم دیگه ماکروسافت سر کیسه رو شل کنه مثلا میبینی میگن UT3 اصلا برای PS3 کنسل شـــد !!
مطمئنآ اگه این همه پول پای این بازی ها خرج نمیشد هیچ وقت اینچنین بازی های از آب در نمیومدند.
پول پای بازی خرج بشه نه پای از بین بردن کنسول رقبا !
بعضی مواقع آدم بحث هایی تو این انجمن میبینه که واقعا مسخره و بچه گانست! این با پول همرو میخره هو فلانی از فلانی تقلید میکنه هو ... از این حرفا
بعضی تفکرات این اعضا واقعا بچه گانس که فقط ظاهر یه چیزایی رو میبین ! Game = Graphic یکی از این چیزاس ! مساله تقلید هم که کاملا واضحه ، الان همه بازیهای X360 شدن Sci/Fi Action که این اصلا و ابدا بخاطر موفقیت یه سری بازیهای خاص نیست
59.gif

خواهشآ اینقدر سطحی فکر نکنید!
جواب @##&$ **^@#@*^ !

اين حر فارو منم باشم ميزنم اخه با اين امار فروش ps3 خداييي مگه مغز خر خورده
كه بياد بازي ها ش رو بده بيرون
وقتي 2 زار سودم براش نداره

نميدونم چرا بعضي ها فكر مي كنن كه Sony ماله باباشونه ( فقط اينجا رو نميگم ) مثلآ اگه يه بازي انحصاري PS3 مولتي پلتفروم بشه بهشون ضرر ميخوره :laughing:

میبینم که خوب مشغولید و سرتون گرمه :biggrin1: .
مزاحم نمیشم شما دعوا کنید به قول خودتون خیلی وقت بود از این بحثها نبود بالاخره سرگرمیه نه ؟:laughing:
در اتاقو میبندم سوز نیاد:biggrin1:

سونی بابای من نیست ، اگه بود تا حالا PS3 داشتم ...
مساله اینه که بدون در نظر گرفتن امر شریف مال !!!! ( $ ) میام دو کنسول رو از لحاظ سخت افزاری و شرف گروه سازنده !!! بررسی میکنم ... مردم چشاشونو باز کنن خوبه ! اکثرا یا گرافیک پرستن ، یا Pooler ! بجای گیمر !
چون بازیاش دونه ای ده تومنه و زرت و زرت براش بازی میدن فکر کردین خبریه ؟ نه عزیز من ، بعد از یکی دو سال که قدرت PS3 نشون داده بشه ، معلومه کدوم کنسول خوبیه کدوم بد !
مثلآ اگه يه بازي انحصاري PS3 مولتي پلتفروم بشه بهشون ضرر ميخوره
اصالت گیم هم بود ، اصالت های قدیم ، گیمرم گیمرای قدیم ...
اين حر فارو منم باشم ميزنم اخه با اين امار فروش ps3 خداييي مگه مغز خر خورده
كه بياد بازي ها ش رو بده بيرون
وقتي 2 زار سودم براش نداره
به بخش بالا مراجعه بشه ...

پول پای بازی خرج بشه نه پای از بین بردن کنسول رقبا !

مطمئن باش اگه سونی میتونست خیلی زودتر از اینکه مایکروسافت بتونه کاری کنه اون رو خراب میکرد!
در ضمن من نمیدونم چرا شما به پول دادن واسه مولتی پلتفرم کردن بازی مشکل دارین;)

. خدا 1 دکتر خوب باسه این اهل توهمهای 360 پیدا کن که اونا رو به راه راست هداین کنه. متال4 نه تنها باسه 360 نمیاد بلکه 1 جایی ازش نوازش میکنه که بیخیال صنعت بازی شه. توهم بسه. شما تووو کشورایی مثل ایران بردید ببینم تو اروپا و اسیل هم میبرید یا نه. ایشالله 2011 معلوم میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or