انحصاری بودن Mgs4 و Ff Xiii برای Ps3 تضمين شده نيست!

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام
سايت آلمانی Gamefront.de خبری رو به شرح زير منتشر کرده که ترجمه شده از سايت ژاپنی روزنامهMaichini :

http://mainichi.jp/

Enterbrain-Präsident: 'Keine Garantie für Final Fantasy XIII- und MGS4-Exklusivität'

13.10.07 - Für die bislang nur für PS3 angekündigten Spiele Final Fantasy XIII (Square Enix) und Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (Konami) gibt es keine Garantie, dass sie wirklich nur exklusiv für die PS3 erscheinen werden.

Diese Ansicht vertritt Hirokazu Hamamura, der Präsident des Enterbrain Verlags (Famitsu), laut der Mainichi Newspapers während seiner Rede vor Journalisten in Tokyo
.
خوب اين خبر داره به نقل از رييس Famitsu اعلام ميشه
ايشون يعنی آقای Hirokazu Hamamura رييس Enterbrain امروز 13 اکتبر به خبرنگار روزنامه Mainichi Newspaper در Tokyo اينهارو اعلام ميکنه
و ميگه که بازيهای Final Fintasy XIII از Square Enix و Metal Gear Solid 4 از Konami به هيچ وجه اختصاصی بودنشون برای کنسول PS3 تضمين شده نيست
و ما نميتونيم با اطمينان بگيم که بازی واقعاً انحصار ی خواهد بود!! (يعنی همه چيز واقعيات در هاله اي از ابهام قرار داره)

PS: اين خبر چون متنش آلمانی بود و ما هم از ترجمش بر ميومديم کاربر ehsan_srk از طريق پيام خصوصی لينکش رو برای من ارسال کرد و من فقط ترجمه کردم , تو TeamXbox Forum و Forum GameFaQs هم نقل شده بودش البته که همش از منبع اصلی يعنی همونجايی که اوّل نوشتم بود , در مورد خبر هم البته ميتونه يه نظر شخصی باشه امّا کلاً اين آقا کسی نيست که زير سؤال ببره خودش رو , شايد هم يه چيزايی بدونه ..

ولشون کن بابا بزار خوش باشن. اینا توو زدن assassin's creed رو 1 دی وی دی 9 موندن حالا مخوان متال گیر 60 گیگی رو رو دی وی دی بزنن. تا وقتی پیتر مورچه بفهمه چنتا دی وی دی میشه جنگ کنسولا تموم میشه.:laughing:

ولشون کن بابا بزار خوش باشن. اینا توو زدن assassin's creed رو 1 دی وی دی 9 موندن حالا مخوان متال گیر 60 گیگی رو رو دی وی دی بزنن. تا وقتی پیتر مورچه بفهمه چنتا دی وی دی میشه جنگ کنسولا تموم میشه.:laughing:
اون دیگه از بی عرضگی سازنده هاشه مگه نه از اون کلفترش روی 1 دیسک اومد:laughing:
راستی بلوری چند گیگ هست که متال گیر میخواد 60 گیگ باشه؟!

اولا پیتر مور رفته.
دوم اگه بخوان میتونن رو دی وی دی 9 بزنن!

اون دیگه از بی عرضگی سازنده هاشه مگه نه از اون کلفترش روی 1 دیسک اومد:laughing:
راستی بلوری چند گیگ هست که متال گیر میخواد 60 گیگ باشه؟!
تو نمیتونی بیخودی به سازنده ها توهین کنی یه بازی تمام حجم دی وی دی را میگیره
تمام حجم دی وی دی 9 را هم میگیره.فرقش لودینگ کمتر در نسخه ی دی وی دی 9.

البته در گیجی مسئولین ماکروسافت که شکی نیست ! یه بابایی توهم زده بود با فامیتسو مصاحبه کرده بود ، فکر کرده بود RE5 برای اولین باره که آنونس میشه !
55.gif
کلی با یارو خبرنگاره چونه زده بود از آخرم گفته بود باید برم مطمئن شم که تو TGS 2k5 هم بوده ! بابت حجمش هم که مساله ای نیست ! فوقش رو دو تا DVD میزنن ( عین کنسولای Boogh Generation !! ) بحث ما سر اینه که بعضی بازیا با مولتی پلتفرم شدن اصالتشون زیر سوال میره. مثل MGS ! از طرفی بعضی شرکتا برای پول هرکاری میکنن ، حتی آبروی خودشونو حاضرن ببرن. و از طرفی سونی هم اهل پول خرج کردن برای خریدن بازی نیست !
نتیجه میشه JunkBox 360 فنهای عزیز اینجوری ذوق میکنن ! بعد از یه جای چنان میخورن که از اون موقع به بعد کنار آرم Xbox یه روبان مشکی میزنن !

تو نمیتونی بیخودی به سازنده ها توهین کنی یه بازی تمام حجم دی وی دی را میگیره
تمام حجم دی وی دی 9 را هم میگیره.فرقش لودینگ کمتر در نسخه ی دی وی دی 9.
خودتم فهمیدی چی گفتی؟!
ن میگم اگه بخوان میتونن و اگه نتونن از بی عرضگی خودشونه! چون بازیهایی مثل HALO 3 , GEARS OF WAR ,...روی همین DVD9 اومدن بدون کوچیک ترین مشکلی!

منظور من این نبود ، اینکه اصالت بعضی بازیا بخاطر پول خرج کنی ها و عملا رشوه دادنای ماکروسافت زیر سوال رفته یعنی گندزدن به صنعت گیم وگرنه من اصلا GoW رو زیر سوال نمیبرم ! اینکه یه بازی که با PS و Sony گره خورده یهو میاد مولتی پلتفرم میشه ، یا سنگایی که زیر پای سونی بصورت اتفاقی میفته !!! کار کی میتونه باشه ؟ یکم دیگه ماکروسافت سر کیسه رو شل کنه مثلا میبینی میگن UT3 اصلا برای PS3 کنسل شـــد !!
یعنی چی اصالت؟؟ چون مایکروسافت بقول خودت با پول و رشوه (البته منظورت از رشوه همون ساپورت دیگه؟) میخواد بازی های خوب رو برای کنسولش جذب کنه، این یعنی به زیر سوال بردن اصالت بازی و گند زدن به صنعت گیم؟ یعنی سونی اصلآ از این کارا نمیکنه؟ یا نکرده؟ مگه MGS ماله سونیه یا بازیهای UT3 و Haze که Time Exclusive برای PS3 شدن، همیجوری شدن و epic , Free Radical همین جوری عشقی و بخاطر چشمو ابروی سونی اینکارو کردن؟ نه عزیز من همه این کارا با پول و مدیریت درست و قوی انجام میشه که کار بسیار خوبیه و این به نفع مشتری!
پول پای بازی خرج بشه نه پای از بین بردن کنسول رقبا !
شما اول بفهم بیزینس یعنی چی!

نقل قول یکی از پست های شما : (در همین راستا)
امیدوارم خبر بازسازی یکی از نسخه های RE که چند وقته شایعه شده رو تایید کنه ، بعد از یه مدت هم اگه مولتی پلتفرمش نکنه من میدونم و کپکام
167.gif

آخرین ویرایش:
شما اول بفهم بیزینس یعنی چی!
همینه دیگه تو هم همه ی عقایدت مثل مایکروسافته تو هم به بازی مثل بیزینس نگاه میکنی
تو از این بازیها همون لذت بازیهای 5 سال پیش رو می بری ؟ تا همین 3 سال پیش هر کنسولی بازیهای خودشو داشت بالاخره هر کنسولی با دیگری باید فرق داشته باشه نه ؟ کنسول باید با PC فرق داشته باشه نه ؟
الان دیگه مرزی بین اینا نیست
خلاصه بحث رو زیاد کش ندم این مایکروسافت گند زده به چیزایی که یه زمان من به شخصه خیلی با هاشون حال می کردم
مایکروسافت = بیزینس
فقط پول برای مایکروسافت مهمه نه لذتی رو که gamer ها از بازیها میبرن

اصالت یعنی اینکه وقتی اسم بازی شوتر میومد ، همه میگفتن پی سی ... حالا همه میگن Junk Box !
یعنی وقتی میگن MGS همه میگن Sony !
من والا بدم نمیاد بازیهای انحصاری همه مولتی پلتفرم بشم چون تنها نفعی که به من میرسه ، بازی کردن منه ، ولی تو این گیر و دار ، مرزهای بین بازیا شکسته که چه عرض کنم ... &@#% میشه !

اون یه مورد فرق داره ! آخه اگه من نتونم RE بازی کنم
39.gif
52.gif

ما حرف همو نمیفهمیم ، الکی داریم دیتابیس سایت رو پر میکنیم ! ولش کنید بحثو تموم شه بره ...
36.gif

همینه دیگه تو هم همه ی عقایدت مثل مایکروسافته تو هم به بازی مثل بیزینس نگاه میکنی
تو از این بازیها همون لذت بازیهای 5 سال پیش رو می بری ؟ تا همین 3 سال پیش هر کنسولی بازیهای خودشو داشت بالاخره هر کنسولی با دیگری باید فرق داشته باشه نه ؟ کنسول باید با PC فرق داشته باشه نه ؟
الان دیگه مرزی بین اینا نیست
خلاصه بحث رو زیاد کش ندم این مایکروسافت گند زده به چیزایی که یه زمان من به شخصه خیلی با هاشون حال می کردم
مایکروسافت = بیزینس
فقط پول برای مایکروسافت مهمه نه لذتی رو که gamer ها از بازیها میبرن

وقتی اخر هر سال میشه هر شکتی میاد و به سهام داراش مقدار سود و زیانی که کردنو میده. بر اساس این اطلاعات هم ارزش یک شرکت بالا میره. چیزی که توی این جلسه ها مهمه پول و سود و زیان هست نه جوانمردی و اخلاق. کسی تره هم برای این حرف ها خورد نمیکنه.
همونطور که خودت گفتی بیزینس = پول
مایکروسافت هم کار درست رو میکنه و shareholder ها رو راضی نگه میداره و پول سازی میکنه. من اگه سهام دار شرکتی باشم ترجیه پول بیشتری بسازن تا اینکه بخوان اخلاق داشته باشن.
خیلی خنده داره فکر کنی مایکروسافت ادم بده هست ولی سونی قلبش تاپ تاپ میزنه برای گیمر ها و به هیچ عنوان پول براش مهم نیست. سونی سابقه زیادی توی Anti-consumer بودن داره کلا!
البته من سونی رو blame نمیکنم برای aggressive بودن. اونهام تلاش میکنن برای پول بیشتر همونطور که هر شرکت موفقی باید بکنه! ولی درست نیست این وسط همه بدی هارو بدی به مایکروسافت ولی بخوای سونی (یا هر شرکت دیگه ایی ) رو با اخلاق توضیح بدی.

آخرین ویرایش:
اصالت یعنی اینکه وقتی اسم بازی شوتر میومد ، همه میگفتن پی سی ... حالا همه میگن Junk Box !
یعنی وقتی میگن MGS همه میگن Sony !
من والا بدم نمیاد بازیهای انحصاری همه مولتی پلتفرم بشم چون تنها نفعی که به من میرسه ، بازی کردن منه ، ولی تو این گیر و دار ، مرزهای بین بازیا شکسته که چه عرض کنم ... &@#% میشه !
این دیگه برمیگرده به سلیقه هر کس که چه بازی رو تو چه پلتفرمی بازی کنه! فکر نکن تمام گیمر های دنیا مثل تو و PSfan ها فکر میکننو هر بازی که تو دوست داری دوست دارن! خیلی FPS با PC دوست داری، برو یه PC خوب بخرو بازی کن! ماشالا همه FPS های درجه یک پلتفرم اصلیشون PCه و از این نظر مشکلی توش نیست.

خیلی راحت میشه به این مسئله فکر کرد ...

ببینید کنسول Sony تا اینجای کار مشکلات زیادی داشته از نظر بازی ، این دو تا بازی در حال حاظر تنها دلگرمی Sony هستن .
حالا شما تصور کنید که Sony چطوری میتونه با این قضیه کنار بیاد ؟! چون لحظه ای که این اتفاق بیفته مرگ آنی برای Sony و PS3 اتفاق میفته ...

به نظر من Sony به هر قیمتی که شده این بازیها رو نگه میداره ، چون غیر از این چاره ای نداره !!! موضوع فقط پول هستش ، چون برای هیچ کدوم از کمپانی های این دو تا بازی فرقی نمیکنه که بازی رو به چه کنسولی بدن .
اونا فقط میخوان هر چه بیشتر به پول برسن و Sony به هر قیمتی که شده خودکشی نمیکنه ...

دقت کن

من خودم طرفدار سونی هستم . اولا یذره دقت کن بعد انتقاد کن بلوری 60 گیگی نداریم :mad:
اولا کوجیما گفته ما بازی را باید از دیسکهای (50 گیگ)نه 60 گیگ
میزنیم . دوما این دو بازی به هیچ عنوان برای 360 نخواهد آمد . کوجیما تو مصاحبش درباره اینکه پرسیدند برنامه ای برای عرضه متالگیر روی 360 دارین . نگفت فعلا نه ( فعلا برنامه ای برای 360 ندارم ) . منظورش کلی بوده که خبرهایی هم میشنوید که کوجیما یه عنوان جدید برای 360 میخواد درست کنه .;) این فاینال هم که مطمئنا برای 360 نمیاد . دلیلشو بعد میگم .
ویرایش : بلوری 100 گیگ میدونم داریم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or