انجمن ESA ا: 63 درصد گیمرهای آمریکایی PC را انتخاب کرده اند/ کنسول ها در صدر

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
url

انجمن نرم افزار سرگرمی ( ESA ) بین داده های دریافتی خود، بررسی انجام داده که نشان میدهد آمریکایی ها کدام پلتفرم را برای بازی کردن انتخاب کرده اند.

کنسول های بازی ، PC ، smartphone ، سیستم های قابل حمل یا وسایل بیسیم.

بررسی انجام شده نتایج جالبی را به همراه داشته است و نشان می دهد: کنسول های بازی با قاطعیت و انتخاب 68 درصدی در صدر این نظرسنجی قرار گرفته اند و کامپیوترهای شخصی (PC) با اختلاف اندکی یعنی 63 درصد، فاصله نزدیکی به کنسولها دارند.
گوشی های هوشمند 43 درصد انتخاب ها را هدف گرفته اند و با اختلاف بالاتری نسبت به سیستم های قابل حمل که 37 درصد انتخاب ها را داشته اند، قرار دارند. وسایل بیسیم هم در انتهای این نمودار و 30 درصد انتخاب ها را شامل شده اند.

کامپیوترهای خانگی با اختلاف اندکی پشت سر کنسول ها قرار دارند و ممکن است با یک اتفاق غیر قابل پیش بینی به مقام کنسول ها برسند. نکته آخر اینکه بازیها و بازیبازهای PC هنوز سرحال و فعال هستند و ممکن است در آینده پیشرفتی سریع و طولانی مدت را بدست آورند. حراج تابستانه استیم هم بی تأثیر بر این قضیه نیست.

1
2

شرمنده اما پست بالارو تکمیل تر کردم:d

75 MHz ؟؟؟ احتمالا چیپ انبرد بوده
نه آنبرد نبود. اونموقع ته كارت گرافيك s3 savage بود كه 8 مگ رم داشت ديگه خيلي مايه دار بودي ميتونستي Voodoo بگيري با 16 mg رم اما نرم كامپيوترا اونموقع كارتاي trident 9750 بود كه 4 مگ رم داشت فركانس كاريش مطمئن نيستم ولي فكر كنم حدود 18 Mhz يا يه همچين چيزي بود پنتيوم 3 بود اما انقدر گرون بود كه از ما بهترون داشتن من خودم يه پنتيوم MMx 233 داشتم كه همونجور كه از اسمش معلومه 233 MHz بود با 16 مگ رم يه كارت گرافيك 4 مگ. cpu رو اوركلاك كرده بودم كلي داغ ميكرد فنشو عوض كرده بودم nfs2 تازه اومده بچه محلا ميومدن خونه ي ما بازي:d روزگاري بود يادش بخير :((

ادبیات شما..شخصیت شما رو نشون میده...
ادبتون رو خفظ کنید...:-$
به قول یه عزیزی توی همین سایت(DieDie)...ما با خودمون صفر صفریم...ولی انگار شما خودتون رو 3 هیچ بردید...جام رو هم بردید بالای سر...!!!!!!!!
توی بازی های fps هیچی جای موس رو نمیگیره...توی بازی های ریسینگ و فوتبال هیچی جای دسته رو نمیگیره..
رشد کن..رشد!!

با سلام.
یکی دیگه از دوستان هم تذکر دادن بهم.
به ایشون هم گفتم تمامی پست های من تو تاپیک های PC یجور طنز تلخ داره، دوستان اون طنزش رو نمیبینن و فقط میگن چرا حرف نیش دار میزنم.
من عذر میخوام اگه نوشته های من به کسی بر خورده یا توهین تلقی شده.
در مورد این تیکه هم که بولد کردین ، من خودم رو جزو دار و دسته سونی فن میدونم. و اینو هم توهین نمیدونم. اگه به شما توهین شده عذر میخوام.
باز اگه جای دیگه سوتفاهمی وجود داشت بهم بگین.
وقت بخیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or