انجمن ESA ا: 63 درصد گیمرهای آمریکایی PC را انتخاب کرده اند/ کنسول ها در صدر

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
url

انجمن نرم افزار سرگرمی ( ESA ) بین داده های دریافتی خود، بررسی انجام داده که نشان میدهد آمریکایی ها کدام پلتفرم را برای بازی کردن انتخاب کرده اند.

کنسول های بازی ، PC ، smartphone ، سیستم های قابل حمل یا وسایل بیسیم.

بررسی انجام شده نتایج جالبی را به همراه داشته است و نشان می دهد: کنسول های بازی با قاطعیت و انتخاب 68 درصدی در صدر این نظرسنجی قرار گرفته اند و کامپیوترهای شخصی (PC) با اختلاف اندکی یعنی 63 درصد، فاصله نزدیکی به کنسولها دارند.
گوشی های هوشمند 43 درصد انتخاب ها را هدف گرفته اند و با اختلاف بالاتری نسبت به سیستم های قابل حمل که 37 درصد انتخاب ها را داشته اند، قرار دارند. وسایل بیسیم هم در انتهای این نمودار و 30 درصد انتخاب ها را شامل شده اند.

کامپیوترهای خانگی با اختلاف اندکی پشت سر کنسول ها قرار دارند و ممکن است با یک اتفاق غیر قابل پیش بینی به مقام کنسول ها برسند. نکته آخر اینکه بازیها و بازیبازهای PC هنوز سرحال و فعال هستند و ممکن است در آینده پیشرفتی سریع و طولانی مدت را بدست آورند. حراج تابستانه استیم هم بی تأثیر بر این قضیه نیست.

1
2

من نظر شخصیم رو گفتم و تو بگو حالا PC ارزون تر باشه بهتر باشه(که البته نیست) هر چی میخواد باشه به نظر شخصی من کنسول واسه بازی بهتر و مناسب تره! بازم تاکید میکنم هر چیزی رو بهر کاری ساختن.من اعصاب و حوصله ندارم بشینم یه ساعت بازی نصب کنم بعد کرکش کن و ... میرم بیرون دیسک بازی رو واسه کنسول عزیزم میخرم و دو سوت بازی:d

و اما در مورد دسته
خدمت شما عرض کنم که آیا شما اون دسته هایی که از روی دسته اصلی و اورجینال کنسول ها پورت میشند واسه کامپیوتر رو با دسته اصلی و اورجینال کنسولها یکی می دونید؟!!! همشون آشغالن! نگید این حرف رو .

موفق باشید.

کرک ربطی به PC Gaming نداره. بازی اوریج بخرید هیچ مشکلی نداره. سودآوری یک پلتفرم رو هم کسایی که بازی کپی می‎خرن مشخص نمی‎کنن. سودآوری یک پلتفرم رو کسایی مشخص می‎کنن که واسه خرید بازی پول می‌‎دن. اون کسی هم که واسه خرید بازی پول می‌ده، مشکل کرک نداره و این مسئله روی انتخاب پلتفرم مورد نظرش تاثیر گذار نیست. واسه همین هم گفتم که آینده پلتفرم رو مردم کشورهای درست و حسابی مشخص می‌کنن، نه من و شما که کپی بازی می‎‌کنیم.

اما در مورد دسته، جدی گفتی یا شوخی کردی؟ :d
دسته پورت کردن دیگه چه صیغه‎‌ای بود؟ :d
می‎گم خود دسته 360 رو ساپورت می‌‎کنه. شما الان دسته‌های 360ـه خودتو می‌تونی وصل کنی به PC!!! یه گیرنده مخصوص داره که خود مایکروسافت واسه PC وارد بازار کرد! من از گیم‎پدهای 360ـی که خریدم دارم روی PC استفاده می‎کنم.

کرک ربطی به PC Gaming نداره. بازی اوریج بخرید هیچ مشکلی نداره. سودآوری یک پلتفرم رو هم کسایی که بازی کپی می‎خرن مشخص نمی‎کنن. سودآوری یک پلتفرم رو کسایی مشخص می‎کنن که واسه خرید بازی پول می‌‎دن. اون کسی هم که واسه خرید بازی پول می‌ده، مشکل کرک نداره و این مسئله روی انتخاب پلتفرم مورد نظرش تاثیر گذار نیست. واسه همین هم گفتم که آینده پلتفرم رو مردم کشورهای درست و حسابی مشخص می‌کنن، نه من و شما که کپی بازی می‎‌کنیم.

اما در مورد دسته، جدی گفتی یا شوخی کردی؟ :d
دسته پورت کردن دیگه چه صیغه‎‌ای بود؟ :d
می‎گم خود دسته 360 رو ساپورت می‌‎کنه. شما الان دسته‌های 360ـه خودتو می‌تونی وصل کنی به PC!!! یه گیرنده مخصوص داره که خود مایکروسافت واسه PC وارد بازار کرد! من از گیم‎پدهای 360ـی که خریدم دارم روی PC استفاده می‎کنم.

والا من تا حالا ندیدم! اگر مایکروسافت چنین کاری کرده پس جدا کار احمقانه ای کرده! امیدوارم حداقل واسه نسل بعد چنین کاری رو نکنه تا کنسولش فروش مناسب رو داشته باشه.

والا من تا حالا ندیدم! اگر مایکروسافت چنین کاری کرده پس جدا کار احمقانه ای کرده! امیدوارم حداقل واسه نسل بعد چنین کاری رو نکنه تا کنسولش فروش مناسب رو داشته باشه.

:d
این کارو کرده، نسل بعدم این کارو می‎کنه. کلی از فروش بازی روی ویندوز سود می‎بره. اگه تعداد گیمرهای ویندوز هم زیاد شه دلیلی نداره از PC حمایت نکنه:>

چی چه ربطی داره؟
خب دسته ایکس باکس باید انحصار ایکس باکس باشه نه اینکه جرینگی بیاد کاری کنه واسه PC هم استفاده بشه.

یعنی واقعاً فکر می‎کنید عده‎ی خیلی زیادی اگه گیم‎پد XBox روی PC جواب نده، بیخیال PC Gaming می‎شن؟!
عملاً هیچ تاثیری روی فروش XBox نداره.

چی چه ربطی داره؟
خب دسته ایکس باکس باید انحصار ایکس باکس باشه نه اینکه جرینگی بیاد کاری کنه واسه PC هم استفاده بشه.

من تا حالا ندیده بودم کسی برای دسته مشترک نظرش در مورد کنسول خریدن یا نخریدن عوض شه . حرفتون اصلا منطقی نیست :دی

یعنی واقعاً فکر می‎کنید عده‎ی خیلی زیادی اگه گیم‎پد XBox روی PC جواب نده، بیخیال PC Gaming می‎شن؟!
عملاً هیچ تاثیری روی فروش XBox نداره.

من تا حالا ندیده بودم کسی برای دسته مشترک نظرش در مورد کنسول خریدن یا نخریدن عوض شه . حرفتون اصلا منطقی نیست :biggrin1:

نه من حرفم اینه که اصلا چرا باید دسته ای که انحصار ایکس باکس هست به PC وصل بشه؟اگر دسته انحصاری نیست خب روش ننویسن XBOX !!!

نه من حرفم اینه که اصلا چرا باید دسته ای که انحصار ایکس باکس هست به PC وصل بشه؟اگر دسته انحصاری نیست خب روش ننویسن XBOX !!!

خب محصول خود مایکروسافته، دلش می‌خواد واسه ویندوزش هم قابل استفاده باشه. مایکروسافت که فقط کارش تولید XBox نیست! خدامیلیون دلار در سال از ویندوزش سود می‎بره، یه حمایتی هم از کاربرای ویندوزش بکنه مشکلی ایجاد نمی‎‌شه!
اسم اون گیرنده مخصوص هم اینه:

Microsoft XBox 360 Wireless Gaming Receiver For Windows :d
اسم 360 XBox هم روش هست که شما دلخور نشی :d

خب محصول خود مایکروسافته، دلش می‌خواد واسه ویندوزش هم قابل استفاده باشه. مایکروسافت که فقط کارش تولید XBox نیست! خدامیلیون دلار در سال از ویندوزش سود می‎بره، یه حمایتی هم از کاربرای ویندوزش بکنه مشکلی ایجاد نمی‎‌شه!
اسم اون گیرنده مخصوص هم اینه:

Microsoft XBox 360 Wireless Gaming Receiver For Windows :d
اسم 360 XBox هم روش هست که شما دلخور نشی :d

خب بازم دلیل نمیشه! نمی تونه یک دسته انحصارا برای ویندوز درست کنه؟این کارش منطقی نیست.

به نظر من این نظر سنجی یه ایرادی داره.
فقط اشاره میکنه به تعداد گیمرها. هیچ اشاره ای به نوع، سن و جنس اونا نمیکنه. پس یه چیز خیلی عمومی هستش که تازه اونم محدود میشه به جامغه آماری ای که این رو ازش نتیجه گرفتن.
بطور مثال :
توی کنسولها همه رو با هم قاطی کرده. خوب الان اینجا نینتندو هم هست با بازی های فانتزیش که از رنج +3 سال شروع میشه تا 60-70 سال. و همه هم میدونیم که آمار فروش اسباب بازی های نینتندو کم هم نیست.
یا مثلا، توی PC: توی PC هم عناوینی هستن مثل قارچ خور، پوینت اند کلیک ها تا عناوین طراز اول از همه لحاظ.
یا مثلا توی اسمارت فون ها، همه جور بازی ای پیدا میشه. از خوب هاش بگیر تا کلی بازی چرت بی محتوا.
در آخر من به این پرسش میرسم که اصولا تعریف عوامل این نظر سنجی از گیمر چی هستش؟
گیمر رو یه فرد حرفه ای میدونن که از روی علاقه مشغول انجام بازی دلخواهش هست ( سن و جنس مهم نیست و حتی مهم هم نیست که بازی با ارزش هست یا نه چون یه چیز سلیقه ای هستش )
یا گیمر رو یه فرد عادی میدونن که از روی بیکاری و فقط برای گذراندن وقت یه ورزشی هم به انگشتان دستش میده.

خب بازم دلیل نمیشه! نمی تونه یک دسته انحصارا برای ویندوز درست کنه؟این کارش منطقی نیست.
چیش منطقی نیست؟؟؟
وقتی یه دسته مناسب طراحی کردن، واسه چی بیاد یکی دیگه طراحی کنه؟
که یه هزینه واسه طراحی جدید بکنه؟ :-/ که شاید بهتر از قبلی باشه و شاید هم بدتر!!
که چی بشه؟ یه دسته انحصاری واسه ویندوزباشه؟؟ خط تولیدش متفاوت باشه(باز هم هزینه)؟؟
از روی فن بازی و پی سی هیتر بودن یه حرفهایی می زنید که آدم می خواد سر بزاره به بیابون8-|

منطق ؟ Alan Wake یکی از بهترین بازیهای انحصاری ماکروسافت عشقش کشید برا ویندوزش منتشر کرد برو شکایت کن

دوست عزیز و گرامی ؟ :d دسته برا کنسول نباید بیاد برا pc یعنی چی مگه جنگ جهانیه ؟

اوکی طبق دستور شما منبعد
دسته بازی کنسولها برای PC عرضه نخواهد شد هیچ بازی مولتی یا انحصاری هم توسط PC برا کنسول ساخته نمیشه .. چطوره اینجوری ؟
یجور حرف میزنی انگار بازی انحصاری رو هوا ساخته میشه .

شما با PC حال نمیکنی به من چه ربطی داره ؟:))

البته برخی از گیمر های ایرانی از معدود ادمهایی در دنیا هستند که فکر میکنن انحصاری های کنسولها بدون کمک PC رو هوا طراحی میشن

درکل اگر خورشیدو در دست راست ما و ماهو در سمت چپ ما قرار بدید ما از پشت سیستممون تکون نمیخوریم .. خودتو اینقدر سخته نکن .

پیشنهاد میکنم اگه شکایت داری مبنی بر اینکه نباید دسته کنسول برای PC عرضه بشه... در اولین فرصت شکایت نامتو بنویس حتما ترتیب اثر داده خواهد شد.
انشاالله

آخرین ویرایش:
دوست عزیز و مهربانم ؟ شما چی داری میگی ؟ دسته برا کنسول.....

شما با PC حال به من چه ربطی داره ؟:))

البته گیمر های ایرانی از معدود ادمهایی در دنیا هستند.....

انشاالله

متاسفم که به دلیل تمسخر و لحن بد صحبتتان ، نیازی نمی بینم پاسخی بدم چون تعصب کامل شما رو احاطه کرده است.
موفق باشید

- - -ویرایش - - -

چیش منطقی نیست؟؟؟
وقتی یه دسته مناسب طراحی کردن، واسه چی بیاد یکی دیگه طراحی کنه؟
که یه هزینه واسه طراحی جدید بکنه؟ :-/ که شاید بهتر از قبلی باشه و شاید هم بدتر!!
که چی بشه؟ یه دسته انحصاری واسه ویندوزباشه؟؟ خط تولیدش متفاوت باشه(باز هم هزینه)؟؟
از روی فن بازی و پی سی هیتر بودن یه حرفهایی می زنید که آدم می خواد سر بزاره به بیابون8-|

واسه این بیاد یکی دیگه طراحی کنه چون اون دسته مختص ایکس باکس هستش.ضمنا من فکر نکنم هزینه زیادی برای کمپانی بزرگی به مانند مایکروسافت باشه.شاید از نظر شما منطقی باشد اما من اینطور نمی بینم.به هر حال نوع نگاه ها به این موضوع فرق می کند و نظر شما هم قابل احترام است.راستی من PC هیتر نیستم وگرنه الان فکر میکنی دارم با چی کامنت میذارم؟:) من به کامپیوتر علاقه دارم اما معتقدم کنسول برای بازی تجربه بهتری به ما میدهد.موفق باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or