انجمن ESA ا: 63 درصد گیمرهای آمریکایی PC را انتخاب کرده اند/ کنسول ها در صدر

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
url

انجمن نرم افزار سرگرمی ( ESA ) بین داده های دریافتی خود، بررسی انجام داده که نشان میدهد آمریکایی ها کدام پلتفرم را برای بازی کردن انتخاب کرده اند.

کنسول های بازی ، PC ، smartphone ، سیستم های قابل حمل یا وسایل بیسیم.

بررسی انجام شده نتایج جالبی را به همراه داشته است و نشان می دهد: کنسول های بازی با قاطعیت و انتخاب 68 درصدی در صدر این نظرسنجی قرار گرفته اند و کامپیوترهای شخصی (PC) با اختلاف اندکی یعنی 63 درصد، فاصله نزدیکی به کنسولها دارند.
گوشی های هوشمند 43 درصد انتخاب ها را هدف گرفته اند و با اختلاف بالاتری نسبت به سیستم های قابل حمل که 37 درصد انتخاب ها را داشته اند، قرار دارند. وسایل بیسیم هم در انتهای این نمودار و 30 درصد انتخاب ها را شامل شده اند.

کامپیوترهای خانگی با اختلاف اندکی پشت سر کنسول ها قرار دارند و ممکن است با یک اتفاق غیر قابل پیش بینی به مقام کنسول ها برسند. نکته آخر اینکه بازیها و بازیبازهای PC هنوز سرحال و فعال هستند و ممکن است در آینده پیشرفتی سریع و طولانی مدت را بدست آورند. حراج تابستانه استیم هم بی تأثیر بر این قضیه نیست.

1
2

متاسفم که به دلیل تمسخر و لحن بد صحبتتان ، نیازی نمی بینم پاسخی بدم چون تعصب کامل شما رو احاطه کرده است.
موفق باشید

- - -ویرایش - - -

واسه این بیاد یکی دیگه طراحی کنه چون اون دسته مختص ایکس باکس هستش.ضمنا من فکر نکنم هزینه زیادی برای کمپانی بزرگی به مانند مایکروسافت باشه.شاید از نظر شما منطقی باشد اما من اینطور نمی بینم.به هر حال نوع نگاه ها به این موضوع فرق می کند و نظر شما هم قابل احترام است.راستی من PC هیتر نیستم وگرنه الان فکر میکنی دارم با چی کامنت میذارم؟:) من به کامپیوتر علاقه دارم اما معتقدم کنسول برای بازی تجربه بهتری به ما میدهد.موفق باشید.

شما بگو دیگه چیا میخوای برات طراحی کنن من به بیلی بگم خودش شخصا برات پیگیری کنه.
کنسول اگه بنظر شما تجربه بهتری میده خوب کنسول میخرین. لازم نیست برای ما هی توضیح بدین.

واسه این بیاد یکی دیگه طراحی کنه چون اون دسته مختص ایکس باکس هستش.ضمنا من فکر نکنم هزینه زیادی برای کمپانی بزرگی به مانند مایکروسافت باشه.شاید از نظر شما منطقی باشد اما من اینطور نمی بینم.به هر حال نوع نگاه ها به این موضوع فرق می کند و نظر شما هم قابل احترام است.راستی من PC هیتر نیستم وگرنه الان فکر میکنی دارم با چی کامنت میذارم؟:) من به کامپیوتر علاقه دارم اما معتقدم کنسول برای بازی تجربه بهتری به ما میدهد.موفق باشید.

ببین دوست عزیز،
خرف شما درسته. ماکرو یه چیزی ساخته برا کنسول محبوب شما و اصولا نمیبایست اونو تو PC هم استفاده میکرد. ولی خوب حالا خودش صلاح دونسته.
ناراحتی نداره که. خیلی هم جای خوشحالی داره. چون دار و دسته PC فن ها یه عمره که میگن هیچی جای ماوس و کیبورد رو نمیده. خوب اینم جواب اونا. جالبه الان طرفدارشم شدن.
اصلا من نمیدونم با خودشون چند چندن ؟:lol:
شما اگه از این زاویه به قضیه نگاه کنی مثل من مشعوف میشی.:d
انقذه خوبه.;)

ببین دوست عزیز،
خرف شما درسته. ماکرو یه چیزی ساخته برا کنسول محبوب شما و اصولا نمیبایست اونو تو PC هم استفاده میکرد. ولی خوب حالا خودش صلاح دونسته.
ناراحتی نداره که. خیلی هم جای خوشحالی داره. چون دار و دسته PC فن ها یه عمره که میگن هیچی جای ماوس و کیبورد رو نمیده. خوب اینم جواب اونا. جالبه الان طرفدارشم شدن.
انقذه خوبه.;)
ادبیات شما..شخصیت شما رو نشون میده...
ادبتون رو خفظ کنید...:-$
به قول یه عزیزی توی همین سایت(DieDie)...ما با خودمون صفر صفریم...ولی انگار شما خودتون رو 3 هیچ بردید...جام رو هم بردید بالای سر...!!!!!!!!
توی بازی های fps هیچی جای موس رو نمیگیره...توی بازی های ریسینگ و فوتبال هیچی جای دسته رو نمیگیره..
رشد کن..رشد!!

آخرین ویرایش:
ادبیات شما..شخصیت شما رو نشون میده...
ادبتون رو خفظ کنید...:-$
به قول یه عزیزی توی همین سایت(DieDie)...ما با خودمون صفر صفریم...ولی انگار شما خودتون رو 3 هیچ بردید...جام رو هم بردید بالای سر...!!!!!!!!
توی بازی های fps هیچی جای موس رو نمیگیره...توی بازی های ریسینگ و فوتبال هیچی جای دسته رو نمیگیره..
رشد کن..رشد!!
xbox فورزا رو داره و ps گران توريزمو رو حالا يكي به من بگه معادل اين بازيا رو كامپيوتر چيه؟

xbox فورزا رو داره و ps گران توريزمو رو حالا يكي به من بگه معادل اين بازيا رو كامپيوتر چيه؟
بحث سر بازیا نبود...بحث سر مقایسه نبود گلم...بحث سر موس و دسته بود...
من قبلن هم گفتم...کسی که میخواد از گیم لذت ببره..در صورت داشتن شرایط مالی..نباید به خاطر فن بازی یه پلتفرم خاص رو از دست بده..
چه ps..چه xbox..چه pc..چه wii u

آخرین ویرایش:
من قبلن هم گفتم...کسی که میخواد از گیم لذت ببره..در صورت داشتن شرایط مالی..نباید به خاطر فن بازی یه پلتفرم خاص رو از دست بده..

درست اما واقعا الان مخصوصا با وضعيت اقتصادي مملكت و قيمت قطعات تو ايران pc gamer بودن خيلي سخته توي يكي از سايتا ميخوندم pc معادل ps4 يا Xbox one حدود 1500 دلار در مياد با توجه به اينكه به ps4 ماوس و كيبورد هم وصل ميشه ( ايكس باكس رو اطلاع ندارم) واقعا ديگه بازي رو pc نميصرفه لااقل من كه پولشو ندارم گرچه خيلي دوست دارم يه سيستم با اون قدرت بخرم

واقعا لذت میبرم گیمرهای خوشفکری مثل شما هنوز وجود دارن .متشکرم

درست اما واقعا الان مخصوصا با وضعيت اقتصادي مملكت و قيمت قطعات تو ايران pc gamer بودن خيلي سخته توي يكي از سايتا ميخوندم pc معادل ps4 يا Xbox one حدود 1500 دلار در مياد با توجه به اينكه به ps4 ماوس و كيبورد هم وصل ميشه ( ايكس باكس رو اطلاع ندارم) واقعا ديگه بازي رو pc نميصرفه لااقل من كه پولشو ندارم گرچه خيلي دوست دارم يه سيستم با اون قدرت بخرم
شما دادا همون PS4 برات کفایت میکنه
ما هم اگه خدا بخواد هر دو کنسول جدیدو میخریم
فقط زیاد دنبال معادل ها نگرد چون من خودم روانی بازی COH یا سری توتال وار و........... هستم معادلشم رو کنسول پیدا نکردم . شما پیدا کردی منو خبر کن .

حتی اگه به PS4 جدیدم موس کیبوردم اضافه کنم بازم نمیتونم سیستمو نازنینمو جم کنم چون فقط یه هارد SSD با سه ترابایت ارشیو فیلم های فول اچدی موزیکو یه کارت DVB چهارصد هزارتومنی رو سیستم نصبه لذت بازی کردن با تراشه های شرکت معظم انویدیا رم خوب لمس کردم
ازین گذشته امثال ما روزی یه بار سیستمو اورکلاک نکنیم خوابمون نمیبره ( البته نمیدونم میدونی اورکلاک چیه یا نه )

ببینید اقا احسان...یه معادله سادست...اگه یک نفر قصد خرید وسیله ای برای گیم داره...چشم و گوش بسته خرید نمیکنه....
اگه از بازی های xbox خوشش امد میخره xbox رو..
اگه از بازی های ps خوشش اومد هم همچنین..
اگر هم از سبک بازی های pc خوشش اومد که pc میگیره...
به همین سادگی..اینکه کسول بهتره یا pc...بحث قشنگی نیست...
پیروز باشید...

واقعا لذت میبرم گیمرهای خوشفکری مثل شما هنوز وجود دارن .متشکرم

شما دادا همون PS4 برات کفایت میکنه
ما هم اگه خدا بخواد هر دو کنسول جدیدو میخریم
فقط زیاد دنبال معادل ها نگرد چون من خودم روانی بازی COH یا سری توتال وار و........... هستم معادلشم رو کنسول پیدا نکردم . شما پیدا کردی منو خبر کن .

حتی اگه به PS4 جدیدم موس کیبوردم اضافه کنم بازم نمیتونم سیستمو نازنینمو جم کنم چون فقط یه هارد SSD با سه ترابایت ارشیو فیلم های فول اچدی موزیکو یه کارت DVB چهارصد هزارتومنی رو سیستم نصبه لذت بازی کردن با تراشه های شرکت معظم انویدیا رم خوب لمس کردم
ازین گذشته امثال ما روزی یه بار سیستمو اورکلاک نکنیم خوابمون نمیبره ( البته نمیدونم میدونی اورکلاک چیه یا نه )

احساس ميكنم لحن شما يكم توهين آميزه. من اطلاعات كمي در مورد اور كلاك دارم همونطور كه اطلاعات شما در مورد رعايت ادب و عدم تمسخر كسي كه داري باهاش صحبت ميكني ناچيزه

- - -ویرایش - - -

احساس ميكنم لحن شما يكم توهين آميزه. من اطلاعات كمي در مورد اور كلاك دارم همونطور كه اطلاعات شما در مورد رعايت ادب و عدم تمسخر كسي كه داري باهاش صحبت ميكني ناچيزه

- - -ویرایش - - -

من تمسخر نمیکنم شما بد حرف زدید. این حرف شما مشخصه چه هدفی دنبال میکنه .
در هر صورت سو تفاهم بوده

جهت اطلاع شما دوست عزیز بزرگوار در مورد اورکلاک قطعات سخت افزاری در PC باید عرض کنم که

مثلا شما وقتی دارید در PC بازی BF4 با نهایت جزئیات ممکنه بازی میکنی
اما وقتی میبینی تو برخی صحنه ها فریم مطلوب نمیتونی بدست بیاری میای عملی انجام میدی بنام اورکلاک

یعنی با یک نرم افزار خاص در ویندوز فرکانس کاری CPU و GPU سیستم اور میکنی اما تو کنسولها فرکانس کاری پردازنده قفله و نمیتونی فرکانسو ببری بالا تا قدرت کنسولت افزایش پیدا کنه و سونی این اجازه رو به شما نمیده

امایه PC GAMER میتونه مثل اب خوردن فرکانس چیپ گرافیکی خودشو از مثلا 700MHZ اور کنه به 950MHZ با این کار دیگه تو بازی میترکونی به فریم ریت FPS مطلوبت میرسی .. البته اینکه چقدر سیستم اور میشه و پایداری سیستمو موقع اجرای بازی بخوای بدست بیاری دیگه یه معقوله تخصصی یه که تا تجربه نکنی نمیتونی بهش برسی .

بعد اون موقع شما BF4 طوری با جزئیات بالا و فریم بالا در مونیتور 1080 خودتون اجرا کردید که هیچ کنسولی نمیتونه با همچین جزئیات سنگینی بازی نشون بده بعد یه احساس خیلی خاصی بهتون دست میده که بازی با همچین گرافیکی دارید تجربه میکنید و PC GAMER ها دقیقا برای رسیدن به این احساس حاضرن هزینه کنن.
بازیهای خودشم که به کنار.

البته اینم بگم شما بازی BF4 اگه رو هارد SSD نصب کنی اینقدر سرعت لود شدنهای بازی بالا میره که حتی تو بازی لودینگ های بین بازی رو هم نمیبینی
yahoo_4.gif

برای همین میگم همینجوری در مورد PC GAMER ها قضاوت نکنید :d

فقط شرمنده خیلی ساده توضیح دادم باز اگه تمایل داری تو گوگل سرج بزنی مطالب بسیار فراوانی در این مورد میتونی پیدا کنی
با نهایت احترام موفق باشید

ناراحت نشید شما فقط فکر میکنید چون انحصاری های کنسول رو PC نیست پس PC بدرد نمیخوره اما هر چیزی لذتهای خاص خودشو داره.

آخرین ویرایش:
من تمسخر نمیکنم شما بد حرف زدید. این حرف شما مشخصه چه هدفی دنبال میکنه .
در هر صورت سو تفاهم بوده

جهت اطلاع شما دوست عزیز بزرگوار در مورد اورکلاک قطعات سخت افزاری باید عرض کنم که

مثلا شما وقتی دارید در PC بازی BF4 با نهایت جزئیات ممکنه بازی میکنی
اما وقتی میبینی تو برخی صحنه ها فریم مطبوت نمیتونی بدست بیاری میای عملی انجام میدی بنام اورکلاک

یعنی با یک نرم افزار خاص در ویندوز فرکانس هسته کاری CPU یا CPU سیستم اور میکنی اما تو کنسولها فرکانس کاری پردازندش شما قفله و نمیتونی فرکانسو ببری بالا تا قدرت کنسولت افزایش پیدا کنه و سونی این اجازه رو به شما نمیده

امایه PC GAMER میتونه مثل اب خوردن فرکانس چیپ گرافیکی خودشو از مثلا 700MHZ اور کنه به 950MHZ با این کار دیگه تو بازی میترکونی به FPS مطلوبت میرسی .. البته اینکه چقدر سیستم اور میشه و پایداری سیستمو موقع اجرای بازی بخوای بدست بیاری دیگه یه معقوله تخصصی یه که تا تجربه نکنی نمیتونی بهش برسی .

فقط شرمنده خیلی ساده توضیح دادم باز اگه تمایل داری تو گوگل سرج بزنی مطالب بسیار فراوانی در این مورد میتونی پیدا کنی
با نهایت احترام موفق باشید
خيلي ممنون اما يادمه اونموقع كه من سيستم اور كلاك ميكردم فرنكانس كاريه gpu ها به زحمت به 75 MHz ميرسيد گويا يه 14 سالي گذشته

یه پست درباره PC VS Console می دم، سعی می کنم هر وقت بحثی در این مورد رخ داد، به همین پستم مراجعه کنم. هر چند خودم اعتقاد داره که این دو در مقابل هم دیگه نیستن. حتی اعتقاد دارم که کنسول X هم در مقابل کنسول Y نیست و الی آخر.
به نظرم انتخاب اینکه هر کسی با چه وسیله ای بخواد بازی کنه بر می گرده به سلیقه اون فرد و شرایط مالی ـش.
یه نفر میاد پی سی را به عنوان وسیله بازی کردن انتخاب می کنه و دلیل انتخابش می تونه این موارد باشه : کنترل با موس و کی برد را ترجیح می ده، دوست داره بازی ها را با 60 فریم انجام بده (البته تو نسل جدید کنسول ها خیلی صحبت از این شده که بازیها قرار هست رو 60 فریم اجرا بشن) و تنظیمات گرافیکی بهتر، به بازی های استراتژی هم علاقه داره که اغلب بر روی کنسول ها منتشر نمی شن. در مقابل این موارد یک سری از انحصاری های کنسول ها را از دست می ده که واقعا بعضی از اون بازی ها عالی هستند (تو پروفایلم با یکی از دوستام صحبت می کردم و بهش گفتم که خیلی دوست داشتم بازیهای X,Y,Z را تجربه کنم ). موس و کی برد برای برخی از بازی ها مناسب نیستند که با خرید یک گیم پد می تونن این مشکل را حل کنند (که این گیم پد هم لزوما نباید کنترلر 360 باشه! که تو این تاپیک درباره اش صحبت میکردیم، Razor و Logitech هم گیم پدهای مناسبی دارن)
یه نفر دیگه میاد کنسولها و یا یک کنسول خاص را برای بازی انتخاب می کنه و دلایل انتخابش می تونه علاقه به بازی های انحصاری که روی اون کنسول(ها) منتشر میشه باشه. هزینه کمتر نسبت به پی سی. و این که با کنترلر راحت تر هستند و نمی خوان تو فاصله 50 60 سانتی از مانیتور قرار بگیرن و می خوان رو مبل لم بدن و بازی کنند. (البته پی سی باز ها هم می تونن با یک کابل و یک کنترلر همچین تجربه ای داشته باشن) . همچنین تجربه آنلاین بهتر با توجه به Live و PSN خواهند داشت. از وسایل جانبی ای مثل کینکت و موو و ... بهره مند می شن. و در مقابل این موارد یه کم شاید سطح گرافیک بازی ای که تجربه می کنند پایین تر باشه و از یه سری Mod هایی که روی پی سی میاد محروم می شن و یه سری از بازی های استراتژیک را از دست می دن.
جدا از بحث سلیقه کسی که توانایی مالیش را داشته باشه، می تونه هم کنسول ها و هم پی سی مناسب تهیه کنه و یه تجربه بی نقص داشته باشه. ولی کسی که شرایط مالیش پاسخگو نباشه می تونه کنسولها و یا حتی یه کنسول را تهیه کنه که مناسب سلیقه اش باشه. در کل اینکه چه وسیله ای را برای بازی کردن انتخاب کنیم ترکیبی از شرایط مالی و سلیقه ماست و فکر نکنم که برای این انتخاب کسی به کس دیگری پاسخ بده و یا فردی به سلیقه دیگری توهین کنه.
وسلام.

ببین دوست عزیز،
انقذه خوبه.;)

این که آزادی عمل بیشتری داشته باشی اصلاً بد نیست. هیچ کس هم نگفته موس و کیبورد واسه بازی‎ای مثل فوتبال خوبه! همیشه بحث بازی‎های شوتر هست که می‎گن موس و کیبور بهتره. گیم‎پدها در حال حاضر خیلی بهتر شدن و بازی‎های شوتر رو هم می‌‎شه باهاشون انجام داد، ولی از نظر من و خیلی‌های دیگه، هرگز مثل موس و کیبورد نمی‌شن.
به هر حال PC همه جور گیم‌پدی ساپورت می‌کنه، موس و کیبورد رو هم داره :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or