انجمن ESA ا: 63 درصد گیمرهای آمریکایی PC را انتخاب کرده اند/ کنسول ها در صدر

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
url

انجمن نرم افزار سرگرمی ( ESA ) بین داده های دریافتی خود، بررسی انجام داده که نشان میدهد آمریکایی ها کدام پلتفرم را برای بازی کردن انتخاب کرده اند.

کنسول های بازی ، PC ، smartphone ، سیستم های قابل حمل یا وسایل بیسیم.

بررسی انجام شده نتایج جالبی را به همراه داشته است و نشان می دهد: کنسول های بازی با قاطعیت و انتخاب 68 درصدی در صدر این نظرسنجی قرار گرفته اند و کامپیوترهای شخصی (PC) با اختلاف اندکی یعنی 63 درصد، فاصله نزدیکی به کنسولها دارند.
گوشی های هوشمند 43 درصد انتخاب ها را هدف گرفته اند و با اختلاف بالاتری نسبت به سیستم های قابل حمل که 37 درصد انتخاب ها را داشته اند، قرار دارند. وسایل بیسیم هم در انتهای این نمودار و 30 درصد انتخاب ها را شامل شده اند.

کامپیوترهای خانگی با اختلاف اندکی پشت سر کنسول ها قرار دارند و ممکن است با یک اتفاق غیر قابل پیش بینی به مقام کنسول ها برسند. نکته آخر اینکه بازیها و بازیبازهای PC هنوز سرحال و فعال هستند و ممکن است در آینده پیشرفتی سریع و طولانی مدت را بدست آورند. حراج تابستانه استیم هم بی تأثیر بر این قضیه نیست.

1
2

بعد اینجا میان میگن pc به درد بازی نمی خوره!

اینجارو زیاد جدی نگیر :d

ببین تو ایران اکثرا طبیعیه وضع مالی مردم نا مساعده و چون نمیتونن یه سیستم دندون گیر جم کنن خیلی زود از pc فاصله میگیرن .. و بیشتر براشون میصرفه با توجه به هزینه کم طرف کنسول انتخاب کنه و طبیعیه با توجه به کپی خور بودن کنسولهای x360.ps4 همه این دو گزینه خیلی ارزون انتخاب میکنن و بیشتر فن کنسول هستن.

شما الان در نظر بگیر اگه دو کنسول جدید XONE/PS4 هک نشن تو ایران فقط 10% این دو کنسول تهیه میکنن

ولی PC GAMER ها با وجود اینکه اکثرشون کنسول هم دارن اکثرا خودشونو طرفدار کنسول نمیدونن و با توجه به اینکه از ارشیو موسیقی / فیلم / بازی شون بگیر تا تمام زندگی شخصیشون تو PC شون هست 24 ساعت پشت سیستم میشینن یا بازی میکنن یا با کارت DVB ماهواره میبینن هزارتا مورد دیگه ........... تعصب خاصی رو سیستمشون دارن .

البته چیزی که خیلی در این نظر سنجی مهمه

طرفداران کنسول که ( ماکرو سافت و سونی ) که دو جبهه مختلف هستن با هم در امار جم زده شدن
مقابل طرفداران PC قرار دادن و این نشون میده بین این سه گزینه طرفداران PC در جهان به مراتب بیشترن .

آخرین ویرایش:
اینجارو زیاد جدی نگیر دادا :d

ببین تو ایران اکثرا طبیعیه وضع مالی مردم نا مساعده و چون نمیتونن یه سیستم دندون گیر جم کنن خیلی زود از pc فاصله میگیرن .. و بیشتر براشون میصرفه با توجه به هزینه کم طرف کنسول انتخاب کنه و طبیعیه با توجه به کپی خور بودن کنسولهای x360.ps4 همه این دو گزینه خیلی ارزون انتخاب میکنن و بیشتر فن کنسول هستن.

شما الان در نظر بگیر تا دو کنسول جدید XONE/PS4 هک نشن تو ایران فقط 10% این دو کنسول تهیه میکنن .

ولی PC GAMER ها با وجود اینکه اکثرشون کنسول هم دارن اکثرا خودشونو طرفدار کنسول نمیدونن و با توجه به اینکه از ارشیو موسیقی / فیلم / بازی شون بگیر تا تمام زندگی شخصیشون تو PC شون هست 24 ساعت پشت سیستم میشینن یا بازی میکنن یا با کارت DVB ماهواره میبینن هزارتا مورد دیگه ........... تعصب خاصی رو سیستمشون دارن .

البته چیزی که خیلی در این نظر سنجی مهمه

طرفداران کنسول که ( ماکرو سافت و سونی ) که دو جبهه مختلف هستن با هم در امار جم زده شدن
مقابل طرفدارن PC قرار دادن و این نشون میده بین این سه گزینه طرفداران PC در جهان به مراتب بیشترن .

کاملا مخالفم!
PC من همیشه قوی بوده و از همون ابتدا که خریدمش همیشه آبدیتش کردم.اما هیچوقت لذتی که با بازی با کنسول بردم با PC نبردم! ضمنا سیستم بازی آنلاین PC خیلی مزخرفه و 50 درصد لایو ایکس باکس هم نمیشه.عشق و حالی هم که بازی کردن با دسته کنسول میده هیچوقت موس و کیبورد نداره.

بابا خب شاید یه عده بودن جفتش رو دارن ! اینا با هم اشتراک داره واقعا نمی دونم منطق ریاضی بچه های سایت تا چه حد ضعیفه ! :دی
یعنی مثلا میشه بگی برای مثال علی 20% حسین 60% تقی 40 % ؟!:-/
اون وقت میشه 120% !
بعد میگیم علی 20% از 120% ؟:-/
من الان باید برم یه دوره اول راهنمایی یعنی ؟:-/

کاملا مخالفم!
PC من همیشه قوی بوده و از همون ابتدا که خریدمش همیشه آبدیتش کردم.اما هیچوقت لذتی که با بازی با کنسول بردم با PC نبردم! ضمنا سیستم بازی آنلاین PC خیلی مزخرفه و 50 درصد لایو ایکس باکس هم نمیشه.عشق و حالی هم که بازی کردن با دسته کنسول میده هیچوقت موس و کیبورد نداره.

خوب این نظر شماست و قابل احترامه

از نظر منم بازی کردن بازیهای شوتر اول شخص COD-BF و..... با دسته کنسول برای من مثل اب خوردن با چنگال میمونه اصلا نمیتونم بازی کنم
انلاین پی سی برا شما بد بوده چون همیشه کرک استفاده میکنی و بازی نمیخری

انحصاری های کنسول هم برای من فقط همون 11 ساعتی ارزش دارن که بازی میکنم و عقیده دارم بازی باید هفته ها گیمر سرگرم کنه نه اینکه بعد 11 ساعت خدا حافظ تا سری بعد .. برعکس اکثر بازیهای انحصاری PC ..

اما چیزی که امار داره نشون میده
طرفداران PC نسبت به طرفدارن XBOX 360 بیشترن
طرفداران PC نسبت به طرفدارن PS3 بیشترن
طرفدارن PC نسبت به طرفداران XBOX360 + PS3 کمترن

63 درصد گیمرهای آمریکایی PC را انتخاب کرده اند

خوب امریکایی ها چون همشون دنبال قدرت طلبی هستن PC HIGH END انتخاب میکنن تا بیشتر احساس قدرت کنن

پادشاهان جهان در امریکا حضور دارن = INTEL/AMD/NVIDIA :x:x:x

آخرین ویرایش:
نظر من به نظر فرهود نزدیک تر است! :d
مشکلی نداره آمار که! من درک نمیکنم این مورد رو! :d اون مثال علی و حسین و تقی که اصلا با این 100% متفاوته! :d
در مورد نمودار دایره ای هم،هر چیزی رو که نمیشه رو هر نموداری کشید! :d البته میشه نمودار دایره ای کشید ولی %ـها به کل فرق میکنه اصلا آمار یه چیز دیگه میشه! :d
ولی این درسته و مشکلی نداره! :d از جامعه ی آماری ـشون 69% کنسول دارن، از همین ملت، 63%ـشون PC دارن و ... یه سری ممکنه مشترک باشن،یه سری نباشن! :d کلا من مشکلی توش نمیبینم! :d (شما این نمودار رو فرض کن 4تا چیز رو جدا % گرفتن، 4تاش رو گذاشتن کنار هم! یعنی کلا هم همینطوره! :d )

مثال این میشه 10 نفر شناگر و 10 نفر فوتبالیست وجود دارن ، ولی جمعشون 15 نفره . چند نفر هم فوتبالیستن هم شناگر ؟ دقیقا همونه . واقعا یعنی انقد ؟ :دی

به این نوع نظرسنجی میگن سیستم پرسمانی یا پرسشنامه ای ، مثه مهره برداشتن نمی مونه که بگی یه مهره می تونه یا تو ظرف B باشه یا A .

آخرین ویرایش:
در مورد نمودار دایره ای هم،هر چیزی رو که نمیشه رو هر نموداری کشید!
:d
البته میشه نمودار دایره ای کشید ولی %ـها به کل فرق میکنه اصلا آمار یه چیز دیگه میشه!
:d

هر آماری(صحیح) که بصورت درصد بیان میشه رو میشه بصورت دایره ای کشید! اصلا" نمودار دایره ای همون درصده که سقفش شده 360:d

مثال این میشه 10 نفر شناگر و 10 نفر فوتبالیست وجود دارن ، ولی جمعشون 15 نفره . چند نفر هم فوتبالیستن هم شناگر ؟ دقیقا همونه . واقعا یعنی انقد ؟
:biggrin1:
:|
1373918004491.png

به این نوعغ نظرسنجی میگن سیستم پرسمانی یا پرسشنامه ای
پرسشنامه(چه شفاهی چه کتبی) ممکنه انتخاب تک گزینه باشه یا چند گزینه که در مورد چندگزینه ای مرسوم نیست که % داده بشه
________
الان این آمار چی رو نشون میده؟فرضا یه نفر bioshock را روی کدوم پلتفرم بازی میکنه؟

آخرین ویرایش:
مثال این میشه 10 نفر شناگر و 10 نفر فوتبالیست وجود دارن ، ولی جمعشون 15 نفره . چند نفر هم فوتبالیستن هم شناگر ؟ دقیقا همونه . واقعا یعنی انقد ؟ :دی

به این نوع نظرسنجی میگن سیستم پرسمانی یا پرسشنامه ای ، مثه مهره برداشتن نمی مونه که بگی یه مهره می تونه یا تو ظرف B باشه یا A .
من نمیگم که مشکل داره این میگن چرا درصدی ـه :دی
میتونست بگه همین جوری که تو گفتی مثلا 600 نفر مثلا از 800 نفر هر دور رو دارن ولی درصد ـی بشه یعنی یه کلی وجود داره که اینا از اون کل حساب شده :دی
آمار احتماله مگه ؟:دی

کاملا مخالفم!
این یک نظر شخصی هست!
من کنسول ندارم ولی کلا با بازی کردن با دسته اصلا حال نمیکنم! متنفرم! همین بازی هایی که معمولا همه روی PC هم از کنترلر استفاده میکنن هم من با همین کیبورد بازی میکنم! بازی هایی مثل فوتبال و فایتینگ!
توی بازی های شوتر هم موس و کیبورد خیلی محبوبیت بیشتری داره چون کار باهاش راحت تره!
نمیدونم شما از چه نظر میگی سیستم آنلاین PC بدرد نخور هست! در مورد بازی های آنلاین PC هم اینقدر MMO RPG پرطرفدار داره که قابل شمارش نیست:دی

من نمیگم که مشکل داره این میگن چرا درصدی ـه :دی
میتونست بگه همین جوری که تو گفتی مثلا 600 نفر مثلا از 800 نفر هر دور رو دارن ولی درصد ـی بشه یعنی یه کلی وجود داره که اینا از اون کل حساب شده :دی
آمار احتماله مگه ؟:دی

هیچ مشکلی تو درصدی بودنش نمی بینم و نمی دونم دارید اصا به چی گیر می دید ! قابل گیر دادن نیست . علیرضا تو هم بیخیال شو :دی

این یک نظر شخصی هست!
من کنسول ندارم ولی کلا با بازی کردن با دسته اصلا حال نمیکنم! متنفرم! همین بازی هایی که معمولا همه روی PC هم از کنترلر استفاده میکنن هم من با همین کیبورد بازی میکنم! بازی هایی مثل فوتبال و فایتینگ!
توی بازی های شوتر هم موس و کیبورد خیلی محبوبیت بیشتری داره چون کار باهاش راحت تره!
نمیدونم شما از چه نظر میگی سیستم آنلاین PC بدرد نخور هست! در مورد بازی های آنلاین PC هم اینقدر MMO RPG پرطرفدار داره که قابل شمارش نیست:دی

آره خب دقیقا منم نظر شخصیم رو گفتم.
سیستم آنلاین PC از این نظر که اولا جذابیت نداره چون رقابتی به اون صورت توش نیست،دوما برای یک سری بازیهای استراتزیک فقط خوبه و مثلا برای بازیهای مثل Fifa راکت راکته! من جفتشو تجربه کردم ولی آنلاین کنسولی خیلی مفرح تر ،جذاب تر ، پرهیجان تر،دوستانه تر و از همه مهمتر رقابتی تر هستش.اینو مطمئنم دوستانی که با کنسول آنلاین بازی میکنند حرفم رو قبول دارند چون تجربه کردند.

به هر حال سلیقه ها با هم فرق دارد اما من شخصا با PC برای بازی زیاد حال نمیکنم.از نظر من هر چیزی رو بهر کاری ساختن و کنسول تخصصی واسه بازی ساخته شده و طبیعتا جذاب تر خواهد بود.

یعنی مثلا میشه بگی برای مثال علی 20% حسین 60% تقی 40 % ؟!:-/
اون وقت میشه 120% !
بعد میگیم علی 20% از 120% ؟:-/
من الان باید برم یه دوره اول راهنمایی یعنی ؟:-/

واقعاً تا این حد؟ :d
از کل جامعه گیمرها 63% با PC هم بازی می‌کنن.
از کل جامعه گیمرها 67% با کنسول هم بازی می‌کنن.
این که چند درصد انحصاراً با کنسول بازی می‌کنن و چند درصد انحصاراً با PC، مشخص نشده. کاملاً واضحه آمار! :d

کاملا مخالفم!

احیاناً شما می‌دونی که دسته XBox One ساپورتِ Native داره روی PC؟! هم بی‌سیم و هم با سیمش! وقتی هم وصل می‌کنی به PC و می‌ری توی بازی، تمام منوها و اینترفیس بازی مثل XBox می‌شه! فقط با گرافیک بالاتر :d
گیم‌پد PS3 هم به راحتی وصل می‌شه به PC! خرجش یه گیرنده بلوتوث هست!
PC هر مشکلی داشته باشه در زمینه کنترلر مشکلی نداره، چون با هر گیم‌پدی که دلتون بخواد می‌تونید بازی کنید، از عذاب بازی کردن بازی‌های FPS با گیم‌پد هم رهایی پیدا می‌کنید:d
در مورد تجربه آنلاین هم، همش به بزرگتر شدن کامیونیتی بستگی داره. 3 سال پیش هیچ کامیونیتی اهل بازی‌های فایتینگ روی PC نبود. اما با عرضه SF و جدیداً هم MK عده زیادی که علاقه به این سبک دارن، PC رو مانعی در جلوی خودشون نمی‌بینن. وقتی عنواین بیشتر منتشر بشه، گیمر بیشتری به سمت اون پلتفرم میان و بزرگ شدن جامعه آماری، شرکت ارائه دهنده خدمات آنلاین رو ترغیب می‌کنه که سیستم آنلاین بهتری راه اندازی کنه و همین پروسه در انتها باعث بوجود اومدن یه سیستمی مثل لایو می‎شه. در حال حاضر Steam داره روز به روز بزرگتر و بزرگتر می‎شه. توی کشورای درست و حسابی که اکثر گیمرها بازی‌ها رو می‎خرن، وقتی می‎بینن یه بازی با کیفیت به مراتب بهتر از کنسول روی PC اجرا می‌شه، کلی ماد عالی واسه بازی میاد، با هر کنترلری که دلشون بخواد بازی می‎کنن و از همه مهمتر قیمت بازی ارزون‎تر هست و لازم نیست پولی بابت خدمات آنلاین بدن، PC رو انتخاب می‎کنن. شما کافیه یه سری به فروم‌ها و سایت‎های خارجی بزنید تا ببینید که چقدر از منتشر شدن بازی برای PC خوشحال می‎شن، علتش نداشتن کنسول نیست، علتش اینه که تجربه PC رو ناب‌تر می‌دونن(البته نه در همه موارد). شما در حال حاضر نمی‌تونی Steam رو حتی با 2 سال پیش مقایسه کنی. هر روز بهتر و بهتر می‎شه، تخفیفایی که هر سال ارائه می‌ده صدها هزار گیمر رو به خودش جذب می‎‌کنه. واسه کسایی که به پشت سیستم نشستن گیر می‌دادن، یه اینترفیس مخصوص درست کرده که تصویر روی تلویزیون به گونه‌ای تنظیم می‎شه که لازم نیست نزدیک بشید به TV و با کنترلرتون خیلی راحت Steam رو کنترل می‎کنید (درست مثل کنسول). خلاصه این که PC Gaming توی چند سال گذشته خیلی خیلی فعال‎تر و بهتر شده، چشم‎انداز هم به گونه‎ای هست که نسل بعد اوضاع خیلی بهتر از نسل فعلی خواهد بود. من اصراری ندارم که شما با PC Gaming حال کنید، چون هیچ سودی به حال بنده نداره، ولی بدونید که توی خیلی موارد PC Gaming تجربه بهتری ارائه می‎ده، حتی با هزینه کمتر. حالا این که ما توی ایران هستیم و اکثراً بازی‎‌ها رو کپی‎ بازی می‎کنیم و واسه یه تعویض کارت گرافیک باید کلی هزینه کنیم، معنیش این نیست که ماهیت PC Gaming اینه. طرف کارتشو می‎فروشه، 50 دلار می‎ذاره روش، سیستمش تا 2 سال به روز می‎مونه (شما این 50 دلار رو از خرید دو تا بازی که On Sale باشن پس انداز می‌کنید:d). تازه این 50 دلار رو هم خرج نکنید، معنیش این نیست که نمی‎تونید بازی کنید، بلکه با این هزینه تجربه ناب‌تری رو خواهید داشت. توی یه تاپیک دیگه هم گفتم، من با یه سیستم معمولی که سه سال پیش بستم، با یه کارت 460 و یه CPUـه Quad Coreـه قدیمی، توی کل سه سال، همه‌ی بازی‎های مالتی‎پلتفرم رو با کیفیت خیلی بهتر از کنسول تجربه کردم (هم از نظر گرافیکی، هم از نظر قابلیت مادپذیری بازی‌ها).
به هر حال شما هستی، ما هم هستیم، نسل بعد اوضاع خیلی بهتر می‌شه واس PC Gaming. دیگه خیلی کم پیش میاد که یه شرکتی غیر از شرکت‌های First Partyـه Sony/MS بازیشون رو واسه PC منتشر نکنن. وقتی که جامعه آماری گیمرها بزرگ بشه و یک پلتفرم سودآوریش رو تضمین کنه، دلیلی نداره بازیشونو منتشر نکنن.
Peace.

ببخشید ولی جدای از بحث برتری کنسول یا PC برای بازی کردن

انگار طبق این آمار تلفن های هوشمند از کنسول های دستی پیشی گرفتند

کنسول های دستی مثلا Vita هنوز هم فروش چندان جالبی و عالی نداره و معلوم نیست که اصلا بهتر میشه و یا نه

اما باز 3DS که حداقل چند برابر Vita داره میفروشه فکر کنم (اگرچه زودتر از vita اومده)

Vita چند برابر 3DS قدرت داره ولی چرا فروشش بییشتر نیست ؟

خوب یکی اینکه اولا دیرتر اومده به بازار

دوما فکر کنم به خاطر بازیهاش هست

سوما به نظرم قیمتش هم بی تقصیر نیست

به هر حال این نظر من هست

احیاناً شما می‌دونی که دسته XBox One ساپورتِ Native داره روی PC؟! هم بی‌سیم و هم با سیمش! وقتی هم وصل می‌کنی......
Peace.

من نظر شخصیم رو گفتم و تو بگو حالا PC ارزون تر باشه بهتر باشه(که البته نیست) هر چی میخواد باشه به نظر شخصی من کنسول واسه بازی بهتر و مناسب تره! بازم تاکید میکنم هر چیزی رو بهر کاری ساختن.من اعصاب و حوصله ندارم بشینم یه ساعت بازی نصب کنم بعد کرکش کن و ... میرم بیرون دیسک بازی رو واسه کنسول عزیزم میخرم و دو سوت بازی
yahoo_4.gif

و اما در مورد دسته
خدمت شما عرض کنم که آیا شما اون دسته هایی که واسه کامپیوتر از روی دسته اصلی و اورجینال کنسول ها پورت میشند رو با دسته اصلی و اورجینال کنسولها یکی می دونید؟!!! همشون آشغالن! نگید این حرف رو .

موفق باشید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or