والا تو نظر سنجی گزینه 5 سالگی هست که خیلی جالبه والا ما که 5 سالگیمون یادمون نمیاد چه برسه بهترین دوران گیم زدنمون باشه کلا چیزی که بارها دیدم همین گفتن ادعا کردن و افتخار گیمری تو پایین ترین سن ها هست حالا چه افتخاری داره نمیدونم والا با چند نفری بحث داشتیم 3 سالگی گیم میزدن شنیدیم ایشالا امید هست یکی پیدا بشه بگه از زمان جنینی
اما من خودم به شخصه بخوام بگم بازی تو فاز بازی رفتن تو سن 7 سالگی با این وسیله ها بود که دوتا دکمه فشار میدادی به وسیله فشار اب اون حلقه ها رو بندازی تو اب شروع کردم
بعدش هم که رسیدم به این اتاری دستی ها که الان هم تولید میشه بعدش میکرو اون بازی پرنده شکار کردن و اون سگه بعدشم سگا و بازی نیجا سگی و اون هلکوپتره و شورش در شهر و زدن خودم به مریضی و مدرسه نرفتن برای اینکه بشینم مورتال کمبت برم
بعدشم رسیدیم به پلی 1 صب که چشمون باز میکردیم صبونه نخورده دست رو نشسته روشن میکردیم تارزان میزدیم هرکول میزدیم شورش در شهر متال اسلوگ { با همون سرباز کوچولو یا اسم دیگش سرباز عربی } فوتبال 99 و اند تا بازی دیگه خلاصه که جز بهترین دوران بود البته نه برای من بلکه برای هر کسی پلی 1 جز بهترین دوران هاش بوده .
یه روزی از روزها ما رفتیم خونه پسر خالم اینا اقا پی سی روشن کرد فوتبال گذاشت برامون فوتبال چی بود ؟ فیفا 2003 اینو که دیدم به قول امروزی ها پشم کرکی برام نموند رسما { البته که تو اون سن چیزی وجود نداشت
} خلاصه بعد از برگشت از خونشون هنوز هنگ بودم با اون کیفیت گرافیک دیگه به قولی گیر 3 پیچ دادم من پی سی میخوام که برادر محترمم لطف کرد بعد چند وقت دیگه اولین پی سی عمرمو برام گرفت اون روز وقتی از مدرسه برگشتم بهترین سورپرایز عمرمو رقم زد وقتی پی سی تو اتاقم دیدم کلا رو زمین خودمو حس نکردم اصن یه چی میگم یه چی میشنوید چه خاطره ها داشتم با پی سی که فرداش امتحان داشتم اما پای بازی و فوتبال بودم حتی یادمه امتحان نهایی داشتم بازم پای بازی بودم یادمه که یه شب من هانت نصب کردم خواستم بازی کنم دیدم صب بیاد برم مدرسه خدا خدا کردم اونشب برف بیاد وضعیت هوا بوی برف میداد چنان برفی امد که 1 هفته مدرسه ها تعطیل شد
خلاصه بگم سرتون درنیاد در کنار پی سی پلی 2 و 3 و الان هم 4 فقط برای عنحصاری هاش اما خو به شخصه با اون سورپرایزی که اون زمان سر پی سی شدم که اصن واقعا با کلام قابل وصف نیستن عاشق پی سی هستم خدا رو شکر که فعلا 29 سال سنمه زنی ندارم تا منو از عشقم جدا کنه { البته کور خونده
} ولی خطرناک ترین تهدید جهانی برای یه گیمر همین زن هست
امیدوارم تا ابد پای عشقتون بمونید یا اگه مجبور شدید دیگه نهایت زن بگیرید همون صحبت های اولیه خواستگاری گربه دم حجله بکشید که تو اگه تو زندگی من بیای عشق اول منی نیستی بلکه عشق سوم من هستی