mojahed25
کاربر سایت
سلام به دوستان ، من ۵۳ سالمه از زمان کومودور و سگا و آتاری گیم بازی میکنم ، تقریبا ۸۰ درصد گیمهای بازار رو میگیرم ، الان رو کنسول ۴ پرو بازی میکنم ، پدر بزرگ اصلی انجمن احتمالا بنده هستم ، پیروز باشین ،،
منو باش خیال می کردم بعد از رد کردن 30، رو دستم نمیاد!سلام به دوستان ، من ۵۳ سالمه از زمان کومودور و سگا و آتاری گیم بازی میکنم ، تقریبا ۸۰ درصد گیمهای بازار رو میگیرم ، الان رو کنسول ۴ پرو بازی میکنم ، پدر بزرگ اصلی انجمن احتمالا بنده هستم ، پیروز باشین ،،
اون زمان که این تاپیک زده شد گیمر سن بالا نداشتیم حداقل خیلی کمتر از الان بود برا همین زده ۲۳ سال به بالا الانم که میبینید اعضا حدود ۳۰ سال به بالا هستن چون اینا همونایی هستن که موقع ایجاد تاپیک حدود ۲۳ سالشون بوده که به احتمال زیاد خود آرتاس که ایجاد کننده تاپیک بوده اون زمان ۲۳ سالش بودهبالای ۲۵ کمه ،، بالای ۴۰ منطقیه
عکس پروفایلتو عشقه بازی شینوبی یکی از بهترین بازیای عمرم بود بعد هم که تنچو اومد و نینجا گایدنسلام به دوستان ، من ۵۳ سالمه از زمان کومودور و سگا و آتاری گیم بازی میکنم ، تقریبا ۸۰ درصد گیمهای بازار رو میگیرم ، الان رو کنسول ۴ پرو بازی میکنم ، پدر بزرگ اصلی انجمن احتمالا بنده هستم ، پیروز باشین ،،
استفاده از خمیر دندون به عنوان اخرین راه حل بود من معمولا با یه چند تا تف کارم راه میفتاد.اقا شما هم با مایع ظرف شویی یا خمیر دندون سی دی های ps1 رو میشستین یا فقط ما این کارو میکردیم؟؟؟
از ایدی بن شده نگو که دلم خونهبخاطر ناظم ها دست بن کن زیاد داشت اینجا فله ای و بی دلیل بن میکردن اعضا
خیلی ها از این فروم رفتن
رفتن فروم ها دیگه
رفتن فیسبوک
و کم کم اینجا خالی شد
بعد تلگرام و اینستا شد و سلیقه ای کسی بلاک نمیکنه
تو همین فروم تو بخش کنسول wii یه ps fan اومد به من نوشت منظوری ندارم اما همتون مثل سگ هاررید
ما گزارش کردیم اما ناظما رفتن تو حالت کما چند ساعت . بعد شاکی شدیم تو همون تاپیک گفتیم بی احترامی نکنید
بعد دیدیم ما بن ۲ ماهه شدیم اما توهین کننده نه
بخاطر این بی عدالتی ها زیاد خیلی ها رفتن
مشکل اینجا بود هر بچه ۱۲ ساله ای ناظم میکردن
یکی از ناظم ها با من دشمن بود
یه ۴ تا ۵ سالی به همین منوال گذشت تا یه روز تو یه تاپیک نوشت تازه دیپلم گرفتم میخوام دفترچه پر کنم برم خدمت
هر بچه کم سنی مدیر و ناظم میکردن
من چنتا آیدی بن دائم شده دارم
تا آیدی بن دائم میشد بعدا آیدی جدید میساختم به یک هفته نرسیده دوباره بن دائم میشدم
چون تو تاپیک ها nintendo و xbox فعال بودم و بالا ۶۰ تا نقد و بررسی بازس نوشتم از این کنسول ها و تو فروم گذاشتم دوستان ناراحت میشدن ps fan نیستم و حسودی میکردن من فعالتر از اعضا تحریریه فرومم
( من از نویسنده ها مجله ها بازی کام . پردازش و ..... بودم )
آخرین آیدیم همین آیدیه . هنوز اولین پیام بهم تو پخ هست روزی که این آیدی ساختم
از دوستان مدیر پیام دادن و اخطار دادن
راست میگه. من یه بار برا اینکه پرسیده بودم نسخه فیت گرل fable آپدیت هست. بن شدم.بخاطر ناظم ها دست بن کن زیاد داشت اینجا فله ای و بی دلیل بن میکردن اعضا
خیلی ها از این فروم رفتن
رفتن فروم ها دیگه
رفتن فیسبوک
و کم کم اینجا خالی شد
تو همین فروم تو بخش کنسول wii یه ps fan اومد به من نوشت منظوری ندارم اما همتون مثل سگ هاررید
ما گزارش کردیم اما ناظما رفتن تو حالت کما چند ساعت . بعد شاکی شدیم تو همون تاپیک گفتیم بی احترامی نکنید
یه ۴ تا ۵ سالی به همین منوال گذشت تا یه روز تو یه تاپیک نوشت تازه دیپلم گرفتم میخوام دفترچه پر کنم برم خدمت
تا آیدی بن دائم میشد بعدا آیدی جدید میساختم به یک هفته نرسیده دوباره بن دائم میشدم
چون تو تاپیک ها nintendo و xbox فعال بودم و بالا ۶۰ تا نقد و بررسی بازس نوشتم از این کنسول ها و تو فروم گذاشتم دوستان ناراحت میشدن ps fan نیستم و حسودی میکردن من فعالتر از اعضا تحریریه فرومم
پدر اونو خدا بیامرزه تو پ.خ بود(راستی قصدم دفاع نبود ،اشتباه نگیری.منظورم پشت پرده گفتنش بود.)طرف بهم تو پخ پیام داد فحش ناموس میداد و کلی توهین . یک کلمه هم جواب ندادم
دقیقا ۳ روز گزارش کردم حداقل ۲۰ بار گزارش کردم . هیچی به هیچی
توکبخش شکایات مطرح کردم جواب ندادن
روز ۴ ام ( طرف تو اون چند روز ادامه میداد ) دیگه اسکرین شات گرفتم
گذاشتم تو بخش شکایات و نوشتم این طرف ۴ روزه به ناموسم توهین میکنه منم همش دارم شکایت میکنم کسی جوابگو نیست
خداوکیلی به ۲۰ ثانیه نکشیده بن شدم دلیل زده بود انتشار عکس از پیام خصوصی
تو تم قدیم سایت . وقتی بن میشدی تو پروفایلت دلیل بن شدنت بود
مال من چندبار اصلا ننوشته بود دلیل بن ... اصلا ننوشته بود بن شدم
من خودمم مدت ها بود اصلا فعال نبودم با این آیدیم تازگیا فعال شدم وگرنه با این شرایط و گذشته بعد واقعا خودم با خودم فکر میکنم چرا واقعا تو این فروم دارم پیام میدم با این همه بدی هایی که در حقم کردن
باور کن فرشید جان، تو همین فروم مورد داشتم که بهم گفت "من 3 سالگیم بیشتر از هر دورانی از گیم لذت بردم" برای همین آوردمش تو نظرسنجی و همونطور هم که میبینی 21 نفر بهش رای دادنیه چیزی توی نظر سنجی گزینه زیر ۵ سال دیگه واقعا خنده داره
تا ۲ سالگی که بچه داره شیر میخوره بعد تا بیاد متوجه بشه دست و پا داره و سنش از ۵ سال رد کرده
اونوقت حدود ۳ سال وقت میکنه بازی کنه اونم با کنسولی که شاید اسمش رو به زور میتونسته بگه بعدم مثلا الان یادش باشه ۳ سالگی چی بازی کرده و اون دوران بهترین دورانش باشه.
یادمه اون موقع ها (زمان سگا) با استفاده از همین فن، روزه میگرفتم، اونم بدون سحری؛ ملت تشتکشون میپریدمن وقتی پا بازیم گشنگی یادم میره مثلا ۸ ساعت بازی میکنم هیچی نمیخورم بعد تا میگم گشنمه خانواده میگه چیشده بازیت تموم شد؟
شما هم همینطوری هستین؟
سلام به دوستان ، من ۵۳ سالمه از زمان کومودور و سگا و آتاری گیم بازی میکنم ، تقریبا ۸۰ درصد گیمهای بازار رو میگیرم ، الان رو کنسول ۴ پرو بازی میکنم ، پدر بزرگ اصلی انجمن احتمالا بنده هستم ، پیروز باشین ،،
درود! آقا دم شما گرم! یه کم بیشتر از خودتون بگین، از سبک و گیم های مورد علاقتون؛ پس ما هم این مسیر گیمری رو ادامه بدیم؟بالای ۲۵ کمه ،، بالای ۴۰ منطقیه
دقیقا همینطوره.اون زمان که این تاپیک زده شد گیمر سن بالا نداشتیم حداقل خیلی کمتر از الان بود برا همین زده ۲۳ سال به بالا الانم که میبینید اعضا حدود ۳۰ سال به بالا هستن چون اینا همونایی هستن که موقع ایجاد تاپیک حدود ۲۳ سالشون بوده که به احتمال زیاد خود آرتاس که ایجاد کننده تاپیک بوده اون زمان ۲۳ سالش بوده
یادش بخیر اون زمان این انجمن خیلی فعال بود ولی الان دیگه تقریبا غیر فعال شده
یکی از دلایلی که bazicenter هرگز وارد منجلاب نشد، همین بن کردن ها بود! من یکی از کاربرهای قدیمی اینجا هستم و شاهد درگیری ها بودم! اگر جلوگیری نمی شد، سطح این سایت خیلی تنزل پیدا می کرد.بخاطر ناظم ها دست بن کن زیاد داشت اینجا فله ای و بی دلیل بن میکردن اعضا
خیلی ها از این فروم رفتن
رفتن فروم ها دیگه
رفتن فیسبوک
و کم کم اینجا خالی شد
قربان شما ، شما هم همینطور به نظرم این خود آدمه که برای خودش محدودیت ایجاد میکنه البته تایه جاهایی بخوای بپر بپر کنی شاید بدنت باهات همراه نشه ولی گرفتن دسته کنسول و کیبورد کامپیوتر رو احتمالا تا 80 سالگی میشه انجام داد فقط باید بتونی ازش لذت ببریآقا، سن بازنشستگی و معیار پیری دنیای گیم تغییر کرده هـــا!!!!
الان ما که بالای سی سال سن داریم، باس بریم یه تاپیک جدید بزنیم!
منو باش خیال می کردم بعد از رد کردن 30، رو دستم نمیاد!
جناب خیلی مخلصیم!
رُشد بذر دنیای گیم رو با چشم های خودتون دیدید ماشالله. صد و پنجاه و سه ساله بشید!
صد در صد ادامه بدین چون به نظر من مغز انسان فعال و پویا باقی میمونه سرعت انتقال آدم هم خوب همینطور خود هیدئوکوجیما فکر کنم از من یه یکی دوسالی بزرگتر باشه !! از نظر سال نمیدونم کومودور داشتم چه سالی بود فکر کنم 16-17 سالم بود بعد که جدی تر شد گیمهای شینوبی و شورش در شهر 1 و 2 و 3 !! بعد رو پی سی استالکر و هیتمن و دووم بازی میکردم ولفن اشتاین برگشت به قلعه ولفن اشتاین بهترین بود برام ، دیگه چند سال میشه رو خود دوستان حساب کنن ! سبک گیم من کلا بغیر از گیمهایی که بدو بدو و بکش بکش داشته باشه مثل کال آو و بتل و مدال و بغیر از گیمهای ریسینگ و ورزشی مثل فیفا اکثر گیمها رودوست دارم و معمولا میگیرم بیشتر ژانر مثل مترو و لست آو آس دوست دارم ، متالگیر 4 رو باهاش زندگی کردم ولی بیشتر فضاهایی مثل دستینی و اتنم و خوشم میاد یادمه رو پلی 3 بصورت هکی دستینی 1 رو آنلاین بازی میکردم ! بیشتر سبک ترس و بقا زیر زمین یا تو فضامخلص جمع!
باور کن فرشید جان، تو همین فروم مورد داشتم که بهم گفت "من 3 سالگیم بیشتر از هر دورانی از گیم لذت بردم" برای همین آوردمش تو نظرسنجی و همونطور هم که میبینی 21 نفر بهش رای دادن
یادمه اون موقع ها (زمان سگا) با استفاده از همین فن، روزه میگرفتم، اونم بدون سحری؛ ملت تشتکشون میپرید
درود! آقا دم شما گرم! یه کم بیشتر از خودتون بگین، از سبک و گیم های مورد علاقتون؛ پس ما هم این مسیر گیمری رو ادامه بدیم؟
درباره اون مورد دوم هم، بله، حق با شماست، منتها من اون موقع که این تاپیک رو زدم، حساب کردم دیدم با 23 سال سن تقریبا 15سال هست که گیمرم، برای همین احساس کردم که پیر اینکاریم دیگه کلا بنظرم کسی که یه کاری رو بیشتر از 20 سال مشغولش باشه، واقعا باید بهش گفت پیر اونکار
خیلی علاقه مندم یک گیمر با تجربه مثل شما رو از نزدیک زیارت کنم! جدی! من خودم از آتاری شروع کردم، ولی خاطرات شما شنیدنی تر و جذاب تره مسلما! حقیقتا ذوق کردم!قربان شما ، شما هم همینطور به نظرم این خود آدمه که برای خودش محدودیت ایجاد میکنه البته تایه جاهایی بخوای بپر بپر کنی شاید بدنت باهات همراه نشه ولی گرفتن دسته کنسول و کیبورد کامپیوتر رو احتمالا تا 80 سالگی میشه انجام داد فقط باید بتونی ازش لذت ببری