انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
کله کلید های دسته رو باید با سرعت میزدی تا ضربه بزنن سختش کرده بودن اخر بازی رو
ولی عکس هاش خدا بود اونم اون زمان

خودم واسه کلید ضبدر VIP یه کلک زده بودم . وقتی حمله میکردن پشت در زور میزدن .یه پنکه زمینی داشتیم وقتی روشنش میکردیم...بدنه پنکه میلرزید ..ضبدر دسته رو زیر محافظ پروانه پنکه میزاشتم ..سریع درجه رو پر میکرد..:D دسته میشد توربو..

خودم واسه کلید ضبدر یه کلک زده بودم ..یه پنکه زمینی داشتیم وقتی روشنش میکردیم...بدنه پنکه میلرزید ..ضبدر دسته رو زیر محافظ پروانه پنکه میزاشتم ..سریع درجه رو پر میکرد..:D دسته میشد توربو..
یا خدا چه حرکتا میزدی
توی متال گیر 1 هم موقع شکنجه همین طور بود یا توی کمبت شائولین هم قسمتی هایی این طوری داشت که باید با سرعت دکمه ها رو بزنی
توی متال گیر خیلی سخت بود

• Like
Reactions: che-jaleb
یا خدا چه حرکتا میزدی
توی متال گیر 1 هم موقع شکنجه همین طور بود یا توی کمبت شائولین هم قسمتی هایی این طوری داشت که باید با سرعت دکمه ها رو بزنی
توی متال گیر خیلی سخت بود

این فقط یه دگمه بود راحت رد میشد دیگه انگشتاد خسته نمیشد..

درود

بحث سر دفترچه رمز بازی ها هست پیش خودم گفتم منم یه خاطره ای بگم

یادش بخیر حدود 15 سال پیش " 2005-2006 " که Crash Team Racing تو اوج بود " هنوزم هست برا بروبچ قدیمی باز " --- تو کلوب نشسته بودیم تو شهرستان و یکی از بچه ها که تازه یه سر رفته بود شهر و تو کلوب هاش گشته بود اومد و از حفظ یه کد زد تو کرش و یه سری چیزمیز فعال کرد " نیاز به توضیح نداره دیگه که چیا بود " . خلاصه کلی پز داد پیش همه و یمدت به همین منوال گذشت و این کد ها رو هیچ کس نمیدونست ... منم تو کف کد ها بودم بدجور . اون موقع دستی به سرچ هم داشتم و شروع کردم به گشتن در مورد این قضیه .. همه کد ها رو پیدا کردم و رفتم پرینت گرفتم زدم تو کلوب محل
ای حال داد - همه کد جَد " همون که میگفت هولولو " رو میزدن و بازی میشد بر اساس مهارت در رانندگی و دونستن جاده های مخفی

یادش بخیر . عین برق گذشت و من در نزدیکی 3O هنوزم از این دنیای زیبا لذت میبرم و بهش پناه میبرم .

دم همگی گرم . خوش باشید

به به چقدر لذت داره این مرور خاطرت8->
اقا کراش ماشینی کیا شرطی میزدن؟
این قدر که کیک و نوشابه سره کراش ماشینی رد و بدل میشد جای ما توی خوده بقالی ها نمیشد:D
سره تام و جری هم خیلی کل کل بود همون که توی ps1 همدیگر رو با مایتابه و چوب میزدن خیلی خوب بود لامصب:))

1k1q_trollavang-101~2.jpg
چه درد سرا سره این بازی کردن ماها کشیدیم
مدرسه شروع شده بود زمان سگا
صبح بلند شدیم مامانمون بهمون گفت سگا رو دزد برده
حالا ما هم هنوز سنی نداشتیم به اطراف نگاه میکردم میگفتم چرا بقیه چیزا رو نبرده فقط سگا رو برده :)):)):)):)):))
باز چند ماه که میگذشت بهانه دستگاه میگرفتیم یه دفعه میدیدم سگا باز توی میز تلویزیونه مامانمون میگفت دزد رو گرفتن سگا پیدا شده:)):)):)):)):))
ولی خداروشکر بابای پایه ای داشتیم چه اون زمان چه همین الانش

چه درد سرا سره این بازی کردن ماها کشیدیم
مدرسه شروع شده بود زمان سگا
صبح بلند شدیم مامانمون بهمون گفت سگا رو دزد برده
حالا ما هم هنوز سنی نداشتیم به اطراف نگاه میکردم میگفتم چرا بقیه چیزا رو نبرده فقط سگا رو برده :)):)):)):)):))
باز چند ماه که میگذشت بهانه دستگاه میگرفتیم یه دفعه میدیدم سگا باز توی میز تلویزیونه مامانمون میگفت دزد رو گرفتن سگا پیدا شده:)):)):)):)):))
ولی خداروشکر بابای پایه ای داشتیم چه اون زمان چه همین الانش

مال ما آداپتور و کابل برق ، کنسول و pc یهو ناپدید میشد :Biggrin:
منم رفته بودم خریده بودم یدکی ، یه گوشه قایم کرده بودم
اونا ناپدید میشد من رو میکردم :Cheesygrin:

مال من فقط سر خرید ps1 پایه بود یهو ناپایدار شد 8->

صحبت از دزدی فیک کردی =)) یاد کارنامه افتادم
بابا بزرگ دوستم میرفت کارنامه نوه اشو بگیره مال منم میگرفت $-)
میداد بهم من میبردم قایم میکردم
بعد میدادم یه خدمات کامپیوتری کمی تصحیحش کنه ;))

مال ما آداپتور و کابل برق ، کنسول و pc یهو ناپدید میشد :Biggrin:
منم رفته بودم خریده بودم یدکی ، یه گوشه قایم کرده بودم
اونا ناپدید میشد من رو میکردم :Cheesygrin:

مال من فقط سر خرید ps1 پایه بود یهو ناپایدار شد 8->

صحبت از دزدی فیک کردی =)) یاد کارنامه افتادم
بابا بزرگ دوستم میرفت کارنامه نوه اشو بگیره مال منم میگرفت $-)
میداد بهم من میبردم قایم میکردم
بعد میدادم یه خدمات کامپیوتری کمی تصحیحش کنه ;))
:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))
من هیچوقت جرات نکردم کارنامه عوض کنم
هر دفعه به سرم میزد ببرم بدم کافی نتی ها عوضش کنن یه ترسی وجودمو میگرفت:D:)):))
خلاصه هیچوقت با اینکه هر بار بهش فکر میکردم ولی قسمت نشد کارنامه رو جعل کنم
بدبختی سره اونایی بود که میگفتن برگه امتحان بدین والدین امضا کنن چه مصیبت ها کشیدیم:D تا صبحی که میخواستم برم مدرسه قایمش میکردم همون راسی که دیگه از در خونه میخواستم رد بشم رو میکردمش که امضا کنه مامانم سریع در برم

• Like
درود عزیزان
27 ساله هستم و تقریبا از 8 سالگی دارم گیم میزنم از آتاری دستی و میکرو شروع کردم و تقریبا بیشتر کنسولا رو تجربه کردم ولی هیچکدوم لذت پلی استیشن 2 رو نداشه واسم
الانم که داریم با قدرت با PC کبیر میریم جلو تا نفس هست عشق به گیم هست.
شما رو نمیدونم دوستان ولی به نظر من بهترین دوران گیم زمان سگا و پلیستیشن 1 و اینا بود,بعدش دیگه یواش یواش دنیای گیم از سرگرمی تبدیل شد به صنعت.
اهل فن بوی بازی و اینا هم نیستم و از صمیم قلبم میخوام که هممون هر گیمی که دوست داریم رو با لذت تجربه کنیم
امیدوارم همیشه دلتون شاد و تنتون سالم باشه.

درود. من امروز این ترد رو دیدم و از زندگی نا امید شدم. من 34 سالمه. پس من فسیلم نه پیرمرد.
غمت نباشه اینجا همه پیر گیمن
همه از میکرو و سگا شروع کردن
البته شما یه چند سالی از من بزرگ ترین
بابای خود من 58 سالشه بتلفیلد V میزنه =))=))

• Like
دم همتون گرم پیرمردا! بابا ایول! دست مریضا! بعد چند سال اومدم بازی سنتر، میبینم که تاپیک هنوز بالاست که :D

این حس نوستالوژیک چیز عجیب و جالبیه. برای نسل پدر و مادرای ما بقول معروف زمان شاه حس نوستالوژیک داره که مربوط به 30 سال پیشه، برای ماها همین 5 سال پیش هم حس نوستالوژیک داره، که البته چیز خوبی نیست به عقیده خودم.

انگار نه انگار که بیشتر از 8 سال پیش این تاپیک رو زدم و کماکان گیم میزنم. گیم گیم گیم! اون موقع ها (منظورم همون زمانیه که این تاپیک رو زده بودم) فکر میکردم که اگه یه روز (معذرت میخوام، جسارت به کسی نباشه، خودمو میگم) بخوام مثه آدم زندگی کنم باید این گیم رو بزارم کنار، ولی الان با گذشت این 8 سال، هم زندگیم رو دارم هم گیم. حتی شدیدتر از گذشته...
پارسال تو محل کارم، سیستما شبکه بودن، با بچه های شرکت میشستیم Rainbow Six و Dirt لن میکردیم پلی میدادیم. دختر و پسر، از 23 ساله تا 55 ساله، از منشی تا مدیر، و لذت میبردیم.
یجورایی دیگه گیم پلی دادن (در حد فان نه هاردکور) بخشی از یه زندگی عادی شده. که بنظرم این خوبه.
دمتون گرم! تا میتونید سعی کنید لذت ببرید از گیم. "لذت" ;)
هنوز هستی رفیق قدیمی؟
چقدر با هم بحث میکردیم سر بازیا
یادش بخیر چه زود گذشت
خودت نوستالژی هستی برا من
یکی از شلوغ ترین تاپیکا این تاپیک بود و تاپیک سایلنت هیل عجب دورانی بود
من که هنوز پای ثابت بازی هستم ازدواج کردم ولی زنمم گیمره بچمم چند ماه دیگه انشاالله به دنیا میاد اونم گیمر آیندس

به نظر من که از زمان آتاری بازی میکنم تا الان نسل ۷ خیلی بهتر از نسل ۸ بود هم بازیاش هم جو اون زمان تو گیم نتا و کلوپ ها خیلی بازیای قشنگی بود داستان خوب و گرافیک خود در دوران خودش ولی این نسل کلا رفت به سمت آنلاین مهور شدن که داستان فراموش شد و گیم پلی داغون شد بازیا فقط تبدیل شدن به بازیای آنلاینی که ۲ تا تیم وحشی به کشتن همدیگه بپردازن و هیچ چیز دیگه ای ندارن دیگه شرکتای بازی سازی زیادی نیستن که به فکر گیمر باشن همشون فقط به فکر پول هستن دیگه مثل قبل بازیایی با ایده های جدید ساخته نمیشه البته به جز چندتا بازی خاص که هنوزم به داستان و گیم پلی اهمیت میدن.
تو نسل قبل بازیای قشنگ زیاد بود مثلdead ,space,portal,silent hill,dark sector,ninja gaiden,tenchuو خیلی بازیای دیگه ولی تو این نسل فقط نسخه های جدید بازیای قدیمی رو ساختن ولی بازی جدیدی که به دل بشینه نیومد
یادمه اون زمان تازه psp گرفته بودم بعد خبری از تبلت و گوشیایی که بتونن بازیای با اون گرافیک رو اجرا کنن نبود چه غروری داشتم وقتی تو خیابون میگرفتم تو دستم همه تعجب میکردن که دیگه این چیه اون زمان قیمت xbox 360 حدود ۲۵۰ تومن بود psp هم حدود ۱۹۰
یادش بخیر چه زود گذشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or