انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
به به جناب آرتاس عزیز دلمون برات تنگ شده بود دادا،اصلا اسمت رو به عنوان آخرین ارسال کننده دیدم برق از چشام پرید گفتم برم ببینم واقعیه یا نه :D

خوبی داش ؟ خوش میگذره؟

نبودی این تاپیک رو به بدبختی بالا میاوردیم با لئون فوکس :)

البته دیگه این اواخر بعد از اینکه هیمتن نسخه آخری رو تموم کردم میل به بازی رو از دست دادم و یهو تو خونه دوستان بازی Generals Zero Hour به چشمم خورد سریع کپی کردم تو هارد و رفتم خونه نصبیدم یه پچ ریبورن هم گرفتم و حالا هارد جمع نکنی کی جمع کنی :D

اینم تا یک ماه پیش بود الان مشغله کاری زیاد شده و با دارا بودن 21 سال سن هرچند که زیاد نیست اما خاطرات زیاده که اکثرش رو گفتم قبلا چند تا دیگه هم بزودی میاد رو مخم شیر میکنم همینجا تا شما هم یه بکاپی داشته باشید ازشون =))

آهان! اين الان شد يه چيزي! واي پرينس تو داس اون موقع لذتي وصف نشدني داشت
بهت ميخوره از اينا هستي كه يه خروار خاطره از دنياي گيم دارن، در هر صورت خاطره اي (خوب يا بد) چيزي داشتي تاپيك متعلق به خودته
در ضمن خوندن خاطرات بقيه تو صفحات قبلي خالي از لطف نيست

به به! خوش اوومدي... شرمنده شما بابابزرگي؟ بيخيال اينجا كسي اوومده كه 42 ساله خودشو معرفي كرده يا خودم كسي رو ميشناسم كه 47 سالشه و گيمره!
درباره Freeman همينو بدون كه بنا به سايت Europegamer محبوبترين كاركتر دنياي بازي هاست بعدشم ماريو و...
باو ما هم همينطوري بوديم... كيه كه وقتي ماشين بازي ميكرد اون موقع، سر پيچ خودشم با ماشين نپيچيده باشه؟! :d
اووووف... چه تحليلي كردي آقا... ايول... راستش موافقم با اين حرفات، درستي اين حرفات زماني به من ثابت شد كه قبل آموزشيم (همين يه سال پيش) به طرز شديدي گير داده بودم به Call Of Duty و نتيجه ش (البته شايد بعضيا بگن بي ربطه) اين شد كه بهترين تيرانداز گردانمون شدم. ببينم، حالا خودمونيم، چريكي پيريكي نيستي كه؟! :d

اگه اینجوره یه کمی امیدوار شدم. البته خارجی ها رو آمارشون دارم تا 52 ساله بازیکن دارند. بیشتر از این من نشنیدم. چریک به گروه های مردمی مسلح گفته میشه. یعنی مثل پارتیزان ها - کوموله های عراقی و گروه های نظامی کوچک . ولی به نظامیان آموزش دیده که دوره های خاصی مثل راپل، جنگ شهری، آرایشات نظامی و کلی مبحث تخصصی زیر نظر خود دولت میگذرونن اصولا تکاور یا کماندو گفته میشه . بله من هم یک تکاور بودم و مسئول آموزش نظامی و متخصص سلاح. بیشتر از این بخاطر مسائل شخصی نمی تونم توضیح بدم.
خلاصه ممنون بابت دلداری و همدردی و همه چیز داداش گلم.

آقا يه ميدان آزادي داريم بسمونه ديگه :d lol
ولي فكر نميكنم دليلش اين باشه... چون تو فروماي خارجي و... گيمرهاي حارجي هم همينطورن
فكر كنم دلييلش نامحدود بودن دنياي مجازي بازياست كه نشون ميده اين يكي دنيا با اينكه واقعيه ولي پوچه... چقدر فلسفي شد :d

چون زندگی واقعا پوچ و بی معناست!

• Like
Reactions: Sega_genesis
Code:
آهان! اين الان شد يه چيزي! واي پرينس تو داس اون موقع لذتي وصف نشدني داشت
بهت ميخوره از اينا هستي كه يه خروار خاطره از دنياي گيم دارن، در هر صورت خاطره اي (خوب يا بد) چيزي داشتي تاپيك متعلق به خودته
در ضمن خوندن خاطرات بقيه تو صفحات قبلي خالي از لطف نيست
بله خوب دوستان خاطرات زیادی دارند که باید خونده بشه.من هم در حد فارست کامپ خاطرات دارم.بله من حتی توی زمان بمباران عراق اواخر جنگ هم با آتاری خاطره دارم.میدونید واسه چی میگم برای اینکه اون سالها دیگه بر نمیگرده.خاطرات دسته گوشکوبی و خاطرات دسته تخم مرغی و....بازی pong یا بازی بوکس توی آتاری و یا doom توی کامپیوتر.آمیگا.کمودور64 و هزاران خاطره ای که ازون دوران به یادگار دارم.شاید بشه یه کتاب نوشت!!!!

• Like
می خوام ببینم این پیر پاتالهای ناامید از زندگی و خسته و رنج دیده و اینا PoP دوبعدی رو یادشونه یا نه ؟ :دی
3254.gif

این چطور؟

220px-Contra_%28NES_version_screenshot%29.png

این بالایی رو دو نفره اون روزا با بابام بازی می کردم :دی

Soccer_Cover.jpg

بقیشون رو اسماشون رو یادم نیست فقط یه تصویر تیره و تاری توی ذهنم هست که متأسفانه هر چی می گردم نمی تونم پیداشون کنم
مثلا یه کنترا نسخه ی دو هم بود بازی می کردیم
دیگه اینا تجاریبه 18 سال سابقه گیمریمونه :دی هی جوونی جوونی کجایی ؟ :دی

• Like
Reactions: alisantori
می خوام ببینم این پیر پاتالهای ناامید از زندگی و خسته و رنج دیده و اینا PoP دوبعدی رو یادشونه یا نه ؟ :دی
3254.gif
من اینو خوب یادمه .. اون سالهای دور که نظام قدیم بود و طرح کاد... ما هم رفتیم دوره کامیپیوتر ببینیم خیر سرمون :d دیگه روز اول که استارت زدیم هیچ ولی از فرداش دست به بازی پی سی شدیم با همین بازی!:d (خوش به حال موشه ;)) اون گیوتین هاش خیلی باحال بود ...
----
دیگه اینا تجاریبه 18 سال سابقه گیمریمونه :biggrin1: هی جوونی جوونی کجایی ؟ :biggrin1:
یعنی ما شدیم فسیل دیگه؟! ... گرچه تجربه تعداد گیم زدنمون به اندازه شما و زیاد نیست! :)

بابا دمتون گرم من فکر میکردم دارم فسیل میشم تو گیم با 26 سال سنم:d ...ماشالا بالای 40 هم داشتیم ....
خاطرات زیاد داشتم از دوران بازی کردن تو بچگی ولی انقدر مشغله زندگی زیاد شده که هیچکدوم یادم نی :d
الانم با این که خیلی تایمم کمه برای بازی کردن ولی به هر طریقی که شده بازی میکنم باز.....

بقیشون رو اسماشون رو یادم نیست فقط یه تصویر تیره و تاری توی ذهنم هست که متأسفانه هر چی می گردم نمی تونم پیداشون کنم
مثلا یه کنترا نسخه ی دو هم بود بازی می کردیم
دیگه اینا تجاریبه 18 سال سابقه گیمریمونه :دی هی جوونی جوونی کجایی ؟ :دی

آف کورس یادمونه داداش. مخصوصا پرنس که اولین بازی بود که دیدم :)

• Like
امروز اوومدن بهم ميگن: " تو چرا انقدر بيداري؟... ديشب تا 5 صبح بيدار بودي!"
ميگم:" خب چون امروز تعطيل بود"
ميگن: " نه روزاي ديگه هم تا 2-3 بيداري"
ميگم: "خب عوضش صبح اولين نفري هستم كه از خونه ميره بيرون"
ميگن: "نه!... اينطوري نميشه... نبايد تا كله سحر بيدار بموني بازي كني؟"
ميگم: "من كه تنها سرگرميم همين بازيه، روزا تا عصر كه تو يگان خدمتم بعد از ظهر به بعدهم سرمو با اين گرم ميكنم ديگه!"
ميگن: " نه ما اذيت ميشيم اينطوري... پسرمون تا كله سحر بيدار بمونه!"
ميگم: "مگه بازي من كاري به شماها داره؟ خودتون هم بعضي وقتا تا صبح پاي تلويزيون هستين!"
ميگن: "نه... بايد كم كني ساعت بازيتو!"
ميگم: " به پير! به پيغمبر! من 26 سالمه!!! اينم شناسنامه م... تنها سرگرميم همين بازيه لعنتيه، كه باز شماها ميخواين محدودش كنين؟!... تو اين سن واسه من ميخواين محدوده تعيين كنين؟!... بيخيال، بابام وقتي هم سن من بود يه پسر يه ساله (كه خودم باشم) داشت... اون وقت شما..."
================================
خلاصه اينكه هنوز جنگ و جدل ما با خونواده سر اين گيم ادامه داره... كسي راه حلي داشت استقبال ميكنيم

مساله این هست که ماها از همون ابتدا تفریحی جز بازی نداشتیم الان هم همینطوره.یه سری با خانواده تفریح میکنن.یکی با ماشینش یکی هم با مسافرت یکی با کار یکی با پولش و...هیچ مهم نیست وقتی همه چیزو ازت بگیرن مهم نیست که چی میشه برای منم مهم نیست آخرش چی میشه شاید با بازیهام بمیرم یا توی بازی بمیرم.ولی پوز همه اونهایی که از اول محدودمون کردن رو به خاک میمالم چون میدونم بچه های گیمر حداقل شعورشون از یه لشگر عقب مونده فکری بیشتره.البته این هم بگم افراطی هم نیستم جوری که صبح تا شب بازی کنم.بهر حال ماها نیمی از عمرمون گذشته.دیگه بقیه اش مهم نیست.خلاص nothing else matter

دروووود
نمیدونستم با 26 سال سن جزو پیرها حساب میشم
من که خیل خیلی خیلی احساس جووووونی دارم فعلا هم قصد کنار گیری نداااااررررررم
به قول یک دوست که میگفت
مگه میشه ادم عمری بازی کنه و بعد اصلا بتونه از این دنیا (منظور دنیای گیم ) کنار بکشه ی جورای ادمو وابسته میکنه
شده نون نخوری ولی بازی میکنی

دروووود
نمیدونستم با 26 سال سن جزو پیرها حساب میشم
من که خیل خیلی خیلی احساس جووووونی دارم فعلا هم قصد کنار گیری نداااااررررررم
به قول یک دوست که میگفت
مگه میشه ادم عمری بازی کنه و بعد اصلا بتونه از این دنیا (منظور دنیای گیم ) کنار بکشه ی جورای ادمو وابسته میکنه
شده نون نخوری ولی بازی میکنی

این جمله برام خیلی اشناست منظورم
(مگه میشه ادم عمری بازی کنه و بعد اصلا بتونه از این دنیا (منظور دنیای گیم ) کنار بکشه)فکر کنم یه دوست خیلی خیلی دانا اینو گفته و یادم میاد دوست دیگه ی باهاش موخالف بودحلا اینو بیخیال واقعا نمی خواهید کنار بکشید؟
جل الخالق
:(

آخرین ویرایش:
این جمله برام خیلی اشناست منظورم
(مگه میشه ادم عمری بازی کنه و بعد اصلا بتونه از این دنیا (منظور دنیای گیم ) کنار بکشه)فکر کنم یه دوست خیلی خیلی دانا ایو گفته و یادم میاد دوست دیگه ی باهاش موخالف بودحلا اینو بیخیال واقعا نمی خواهید کنار بکشید؟
جل الخالق

:(
"واقعا نمی خواهید کنار بکشید؟"
یعنی چی الان؟
:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or