انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
والا من 25 سالمه و هنوز هم بازی میکنم ولی دیگه مثل قبل اعصابم نمیکشه بیشتر از 2 ساعت در روز پای یه بازی بشینم (اولا 8 ساعت بکوب بازی میکردم :d )
دیگه پیر شدم :((:d

سلام دليلش بير شدن نيست دليلش اينه كه مشغله كاري زياد شده قبلا جون تمام كاري كه در طول روز انجام ميداديم مدرسه رفتن و درس خوندن بود وقت بيشتري براي بازي كردن داشتيم مطمئن باش الان هم اكه بيكار باشيم از صبح تا شب بازي ميكرديم.

والا من 25 سالمه و هنوز هم بازی میکنم ولی دیگه مثل قبل اعصابم نمیکشه بیشتر از 2 ساعت در روز پای یه بازی بشینم (اولا 8 ساعت بکوب بازی میکردم :d )
دیگه پیر شدم :((:d
بابا کجا پیر شدی مرد! ؟ :d ما که تازه بهش ، انیمه دیدن هم اضافه کردیم :>

متولد تیر 68 هستم!
شما یادتون نمیاد ...
اون موقع ها یه چیزی بود به اسم "تی وی گیم" که اصلیش مال نینتندو و کپیش رو شرکت شهاب میزد...سیاه و سفید بود و فقط هم بازی پونگ من (Pong Man) روش بود ... دسته هم نداشت ... کنترلرش 2 تا پیچ بود مثل پیچ رادیو که باهاش دو نفره بازی میکردیم...! ( من اون موقع 3 سالم بود )
5 سالگی Atari 20600 و بازی River Ride و Mr. PostMan و دزد و پلیس .... پت پت پت پت پت پت ( صدای دویدن پلیسه )
8 سالگی Micro Genius IQ - 502 ... بازی Super Mario Bros. و خود Mario Bros و یه عالمه بازی های دیگه ( بیشترین خاطره رو از میکرو دارم)
9 سالگی Commodore 64 ... بازی ATF و Defender و ... ( بیشتر برنامه مینوشتم تا بازی کنم ... یه مودم BBS هم داشت که میشد به شبکه های BBS که الآن منسوخ شده و وجود نداره وصل بشی و تو روم هاش چت میکردی )
11 سالگی SEGA MEGA DRIVE... بازی Sonic و دو کلانتر و ...
13 سالگی Game Boy و بعدش GameBoy Advance ... بازی Mario و Blade و از همه مهم تر Poke'mon
14 سالگی Sony PSone ... بازی Crash Bandicoot و Tekken و Resident Evil...
17 سالگی Sony PS2 ... بازی Kingdom Hearts و Onimusha و...
19 سالگی Nintendo DS ... بازی New Super Mario Bros و ...
20 سالگی Sony PSP ... بازی Dexter , ..
21 سالگی Nintendo Wii ... بازی Mario Galaxy و Just Dance و ...
22 سالگی Nintendo 3DS ... بازی Street Fighter و...
و حالا هم در انتظار جور شدن مایه واسه Wii U...!
:d
من آدم نمیشم ... چون آدم نیستم!

برای ما 25 ساله ها دیگه دو یا 3 ساعت بازی کردن در روز کافیه چرا خب میگم چرا
دیگه وقتی 20 سال و یا بیشتر گیم بازی کنی دیگه گیم عددی نیست که بخواد برات مشکل ساز بشه و در مرحله ای از بازی کم بیاری برای همین سخت ترین مقدار سختی از بازی برای ما اسون ترین مقدار برای درجه سختی بازی خواهد بود یعنی تو 3 ساعت اندازه 10 ساعت بازی رو پیش میبریم همچنین در تمام سبک ها تجربه چندین ساله داریم یعنی وقتی یک بازی جدید رو یک ساعت بازی کنیم همه چیز بازی از اول تا اخرش برامون روشن میشه چه برسه به اینکه در جای از بازی بخواهیم کم بیاریم یا گیر کنیم. یعنی دیگه به جای رسیدیم که گیم وقتی مارو ببینه اشکش در میاد

برای ما 25 ساله ها دیگه دو یا 3 ساعت بازی کردن در روز کافیه چرا خب میگم چرا
دیگه وقتی 20 سال و یا بیشتر گیم بازی کنی دیگه گیم عددی نیست که بخواد برات مشکل ساز بشه و در مرحله ای از بازی کم بیاری برای همین سخت ترین مقدار سختی از بازی برای ما اسون ترین مقدار برای درجه سختی بازی خواهد بود یعنی تو 3 ساعت اندازه 10 ساعت بازی رو پیش میبریم همچنین در تمام سبک ها تجربه چندین ساله داریم یعنی وقتی یک بازی جدید رو یک ساعت بازی کنیم همه چیز بازی از اول تا اخرش برامون روشن میشه چه برسه به اینکه در جای از بازی بخواهیم کم بیاریم یا گیر کنیم. یعنی دیگه به جای رسیدیم که گیم وقتی مارو ببینه اشکش در میاد
البته حرف شما درسته؛ ولی یه چیزی هست اینه که بعضی از ما بیست و اندی ساله‌ها (خودم رو عرض می‌کنم)، به دلایلی از جمله درگیری‌های شغلی و ذهنی، سرعت واکنش‌مون اون‌قدر که باید باشه نیست. البته این موضوع بیشتر توی سنین ۳۰ به بالا خودش رو نشون می‌ده، ولی گاهی احساس می‌کنم که توی بازی‌های شوتر اول‌شخص، واکنش‌ام نسبت به چند سال پیش‌تر بدجور پسرفت کرده.

این عید و مهمونی رفتن و مهمون اومدن، شده مصیبت برای آدم که میخواد یخورده بازی کنه!:| :d تا میای حس بگیری یکی میاد! اول هم سراغ تو رو میگیرن که نیستی. منم که معمولا اصلا نمبیبینم این چند شبه مهمونا کی میرنشون!
---
@Pkarash
آقا درگیری شغلی و ذهنی داری، اشکال نداره همه رو از همون اول بترکون و برو جلو.... آی خالی میشه آدم( شوخی بود هااا):d

ظاهرا دوستان فکر میکنن خیلی سن دارن من 33 سالمه هنوز دارم بازی می کنم ولی نه بازی کنسول و سینگل بلکه بعد از این مدت دیگه بزرگترها بیشتر جذب بازیهای online میشن مثل خودم
نه اصلا! :d که تازه وسط راه هستیم عزیز........... خودم هم تازه شروع کردم تجربه بازی با لارا کرافت! :|:d

آقا درگیری شغلی و ذهنی داری، اشکال نداره همه رو از همون اول بترکون و برو جلو.... آی خالی میشه آدم( شوخی بود هااا)
منم تا حدی موافقم با حرفای این دوستمون ....:dمن خودمم بعضی موقع ها که دارم انلاین بازی میکنم یه دفعه یادم میفته فردا چک دارم یا چیزای دیگه :d
کسایی هم که سنشون پایین تره چون فعلا فکرشون درگیر این داستانا نیست میزنن میترکوننت ...
ولی باز در کل عشق است گیم و سن بالاهای دنیای گیم ....:d

• Like
Reactions: Sega_genesis
منم از خدامه بتونم ادامه بدم
دوستان دعا کنید یه زن گیمر پیدا بشه برامون بلکه بتونیم بعد از متاهل شدن به بازیمون ادامه بدیم :d
یه اتفاق دیروز برام افتاد که در آینده یکی از شیرین ترین خاطرات میشه
با دوستان یه تولد زودتر از موعد گرفتیم (برای خودم) بعد کادویی که بهم دادن باعث شد یکی از شرین ترین خاطرات رقم بخوره اونم این بود که برام بازی God of War Ascension رو خریدن که بسیار بسیار دستشون درد نکنه:x

سلام به همه دوستای عزیزم
نمیدونم چه طور شد دوباره به اینجا بر خوردم و کامنت خودمو که دو سال پیش تو صفحه 9 همین تاپیک بود دیدم.....
نمیدونم چرا ولی یه جورایی احساس غریبی مثل غم بهم دست داد....
مهم نیست شاید به خاطر اینه که بعد از دو سال اینجارو باز سر زدم:|

• Like
Reactions: Sega_genesis

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or