Kaiki
کاربر سایت
منظورم به PLAYLIVEON بود چون میگن 26 سالمه واز دنیای بازی کنار نمیکشم منم اینو گفتم"واقعا نمی خواهید کنار بکشید؟"
یعنی چی الان؟
منظورم به PLAYLIVEON بود چون میگن 26 سالمه واز دنیای بازی کنار نمیکشم منم اینو گفتم"واقعا نمی خواهید کنار بکشید؟"
یعنی چی الان؟
والا من 25 سالمه و هنوز هم بازی میکنم ولی دیگه مثل قبل اعصابم نمیکشه بیشتر از 2 ساعت در روز پای یه بازی بشینم (اولا 8 ساعت بکوب بازی میکردم :d )
دیگه پیر شدم :d
بابا کجا پیر شدی مرد! ؟ :d ما که تازه بهش ، انیمه دیدن هم اضافه کردیموالا من 25 سالمه و هنوز هم بازی میکنم ولی دیگه مثل قبل اعصابم نمیکشه بیشتر از 2 ساعت در روز پای یه بازی بشینم (اولا 8 ساعت بکوب بازی میکردم :d )
دیگه پیر شدم :d
البته حرف شما درسته؛ ولی یه چیزی هست اینه که بعضی از ما بیست و اندی سالهها (خودم رو عرض میکنم)، به دلایلی از جمله درگیریهای شغلی و ذهنی، سرعت واکنشمون اونقدر که باید باشه نیست. البته این موضوع بیشتر توی سنین ۳۰ به بالا خودش رو نشون میده، ولی گاهی احساس میکنم که توی بازیهای شوتر اولشخص، واکنشام نسبت به چند سال پیشتر بدجور پسرفت کرده.برای ما 25 ساله ها دیگه دو یا 3 ساعت بازی کردن در روز کافیه چرا خب میگم چرا
دیگه وقتی 20 سال و یا بیشتر گیم بازی کنی دیگه گیم عددی نیست که بخواد برات مشکل ساز بشه و در مرحله ای از بازی کم بیاری برای همین سخت ترین مقدار سختی از بازی برای ما اسون ترین مقدار برای درجه سختی بازی خواهد بود یعنی تو 3 ساعت اندازه 10 ساعت بازی رو پیش میبریم همچنین در تمام سبک ها تجربه چندین ساله داریم یعنی وقتی یک بازی جدید رو یک ساعت بازی کنیم همه چیز بازی از اول تا اخرش برامون روشن میشه چه برسه به اینکه در جای از بازی بخواهیم کم بیاریم یا گیر کنیم. یعنی دیگه به جای رسیدیم که گیم وقتی مارو ببینه اشکش در میاد
نه اصلا! :d که تازه وسط راه هستیم عزیز........... خودم هم تازه شروع کردم تجربه بازی با لارا کرافت! :dظاهرا دوستان فکر میکنن خیلی سن دارن من 33 سالمه هنوز دارم بازی می کنم ولی نه بازی کنسول و سینگل بلکه بعد از این مدت دیگه بزرگترها بیشتر جذب بازیهای online میشن مثل خودم
منم تا حدی موافقم با حرفای این دوستمون ....:dمن خودمم بعضی موقع ها که دارم انلاین بازی میکنم یه دفعه یادم میفته فردا چک دارم یا چیزای دیگه :dآقا درگیری شغلی و ذهنی داری، اشکال نداره همه رو از همون اول بترکون و برو جلو.... آی خالی میشه آدم( شوخی بود هااا)