عجب تاپیکی!بابا دمتون گرم!من28سالمه.خوب همه با آتاری شروع کردیم.هواپیمای آتاری بازییه که نقطه ی مشترک هممونه.من از آتاری بازی های زیادی یادمه.مثل قایم موشک!من اون موقع کلاس اول بودم(حالا بحث عکس و تیله و کارت و 7سنگ بماند!میشه گفت اینا بازی های آنالوگ ما بودن!)صابخونه ی ما برای دخترش آتاری خریده بود و من میرفتم باهاش قایم موشک آتاری بازی میکردم.چون بازی دونفره بود هرکی که قرار بود چشم بذاره باید از اتاق میرفت بیرون تا اون یکی آدمکشو ببره قایم کنه و...بعد دیگه زیر دریایی بود،قورباغه بود که باید مگس میخوردی!بوکسش هنوزم یادمه!با مشت میزدی دماغ حریفت میرفت تو!و خیلی بازی های دیگه.
ولی چیزی که کلا رو نسل ما تاثیر گذاشت به نظر من اینا نبود!فکر کنم همه یادشون رفته دیگه!ندیدم کسی حتی یه اشاره کنه بهش!الان میدونم چه حسی دارین!دوست دارین زودتر بگم چی بوده!:d
یه چیزی بوده که بگم ممکنه منفجر بشین!
باشه!باشه!فحشم ندین!
ژتونی!
به نظر من این چیزی بود که نسل مارو بدبخت کرد!من کوچیک بودم.اون موقع یه فروشگاه زنجیره ایی بود تو تهران که خیلی هم مشتری داشت.به نام فروشگاه قدس!زمان شاه کوروش بود!چون مادربزرگم(خدابیامرز)همیشه میگفت فروشگاه کوروش!
آره من هرموقع که میشد میدوییدم میرفتم اونجا و وایمیسادم پای دستگاه و بازی بقیه رو نگاه میکردم!یه بازی هواپیماش بود که خیلی مشتری داشت.تیرهای اجق وجغ میگرفتی براش.خیلی بازی خوبی بود.
یه بازی موتورش بود که من هنوزم که میبینمش یاد بعدازظهرهای سرد تاریک پاییز میفتم!
یه بازی هم بود که یه آدم بود حالت سوم شخص داشت و یه مسیری رو هی میرفتی جلو و آدم میکشتی.اون مثلا یه بازی مدرن بود!اون موقع میگفن این یارو آرنولده!!!به جز اینا من سرگرمی های دیگه هم داشتم و اون مجلات اون زمان بود.مثل کیهان بچه ها،دانستنی ها،سروش کودکان و بعدش نوجوان.
وگاهی وقتا هم مجله ی دانشمند.من عاشق جدول بودم و بابام برام همیشه مجله ی جدول میخرید و من جدول حل میکردم و پست میکردم!!!حتی دوم راهنمایی که بودم یه خودنویس هم جاییزه گرفتم از اون مجله.ما خیلی چیزا داشتیم که نسل الان نداره!نسل الان خیلی بسته شده...
گفتنی خیلی زیاده...بعد که سگا فراگیر شد تو جنوب تهران یواش یواش همه شروع کردن به کلوپ زدن.تو کلوپا اول هم میکرو بود هم سگا.
میکرو تا قبل سگا خیلی محبوب بود.قارچ خور،کاراته(بروسلی)،کنترا(رامبو)،یه بازی بود که با یه پنگوئنه باید طبقاتو رد میکردی میرفتی بالا!ملوان زبل و...
سگا که اومد اول با شورش در شهر ترکوند!چون بازی بود که شما با رفیقت با هم میتونستین بازی کنین!بعد کامبت اومد که این بازی هزاران اسم داشت و هر منطقه یه چیزی میگفتن!موتورش و ماشین پلسش که باید هی میکوبیدی به دزدا تا آتیش بگرین وایسن هم خیلی طرفدار داشتن.اون زمان من راهنمایی بودم که میرفتیم کلوپ و فوتبال بازی میکردیم.تنها فوتبالی که داورو میذاشتی سرکار همین سگا بود.داور میومد کارت بده نمیدونم چه دکمه ایی رو نگه میداشتیم میدوییدیم دور زمین و داور هم دنبال ما!!!
کمودور64 هم که نوار کاست میخورد و موقع لود بازی خیلی جیغ جیغ میکرد.و اصلا نمیشد قایمکی بازی کرد!کنسولی که یه کیبورد و یه کاست پلیر بود!نمیدونم کی اینو اختراع کرده بود!!!
بازی هواپیمای آتاری رو داشت که یه کم شکیل تر و جذاب ترش کرده بودن.
تازه باهاش میشد یه سری برنامه نویسی های ساده هم کرد!
اون کنسول آمیگا هم فکر کنم اومگا بود اسمش!که من فقط عکسشو دیده بودم!و همیشه آرزو میکردم که اونو داشته باشم چون از کمودور سرتر بود و من فکر میکردم الان دیگه چه بازی هایی داره!!!
یه کنسول بود به نام میکرو جینیوس که شکل و شمایلش با میکرو های معمولی فرق داشت.
راستی نینتدو رو یادم نره.یه فوتبال داشت که خیلی محبوب بود.حتی PES2012 نمیتونه مثل اون محبوب بشه!اسمشو یادم نیست ولی یه مدل خاصی داشت و اون موقع چون پولی به فوتبالیستا نمیدادن اسم فوتبالیستا یه چیز دیگه بود ولی قیافشون همون بود.مثلا رود گولیت عین خودش بود و ما میگفتیم چقدر طبیعی!!!
تو این فوتبال توپو میدادی به مهاجمت و میدوییدی میرفی از دم کرنل شوت میکردی توپ خیلی خطرناک میومد روگل حالا یا گل میشد یا با کمک تیرک و دروازه بان ریباند مشد.وچون اولین فوتبالی بود که گزارشگر داشت(آها!یادم اومد بهش میگفتن فوتبال گزارشگر!)خیلی طرفدار داشت!
دیگه چی بگم؟!!!کارتون فوتبالیستا که از تلویزیون پخش شد،بازی فوتبالیستا هم محبوب شد!نسخه ی عربیش اسمش ماجدعبداله بود!
تا اینکه سونی اومد!
دیگه دور دور تیکن بود!بعدش موتورش بود که باید با زنجیر و باطوم موتورای دیگه رو میزدی و اون دموهای معروفش!!!:d
بعدش هم که اویل اومد و دنیارو تکون داد!من این بازی اویل1و دیدم کلا مجنون شدم!شاید اونایی که سنشون کمه الان نتونن درک کنن ولی جدا خیلی تاثیر گذاشت.اولین بازی بود که شما تو همه ی فضای بازی میتونستی حرکت کنی.کاراکترها با هم حرف میزدن.بازی دیالوگ داشت.
موسیقیش که هنوزم من میگم تکه.به وسیله ی موسیقی برای بازیکن فضاسازی کردن..تو این بازی به نورپردازی هم توجه شده بود.کلا از همه ی فاکتورها استفاده کردن برای این بازی.حالا اینا به کنار،اولین بازی بود که معما داشت.این خیلی مهم بود.
یه کنسول هم یه مدت اومد ولی همه گیر نشد و اون نینتندو64 بود اسمش اگه اشتباه نکنم.که یه بازی داشت به نام ماریو(همون قارچ خور)که دقیقا عین کراش بود.البته این بازی قبل کراش اومد.و خیلی حال میداد بازیش.این نینتندو با اون نینتندو معروفه که فلاپی میخورد فرق داره ها!!!
یه بازی من دیده بودم که ویدئو گیم بود.یعنی انیمیشن نبود.فیلم بود.نمیدونم برای چه کنسولی بود ولی تو ذهنم مونده.
خیلی طولانی شد!بقیش باشه برای بعدا اگه پاداد