انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
عجب دورانی داشتیم مخصوصا دوران مگا درایو و ps1_2 و دوران امپراتوری ویدیو کلوپ ها🥺
اون بازی اتاری که تفنگ رو‌ میگرفتیم جلو تی وی و پرنده ها رو شکار میکردیم و یه سگی جنازشون رو برامون می‌آورد خفن ترین و عجیب ترین لحظاتی بود که تجربه می‌کردیم
اما اون بازی ماشین جنگیش که یه جیپ جنگی بود بهترین بازی من از اون دوره بود
یادمه وقتی مگادرایو داشتیم که اونم تو سایزای مختلفی بود ملاک کلکلمون تعداد آی سی ها بود
من یادمه کنسولم هشت یا هفت تا ای سی داشت و برا دوستم که از اون سگاهای مستطیلی بود ۱۶ تا و همیشه پزش رو میداد و اصلا هم نمیدونستیم ای سی چه تاثیری داره 😁
یه فوتبالی داشت بهش می‌گفتیم فوتبال ۹۴ وقتی خطا میکردی از دست داور میتونستی فرار کنی ولی آخرش گیرت مینداخت و‌ کارتشو میداد 😂
هر کدوم از بازی هاش خاطرس
ملاک کارتریج بازی شاخ داشتن هم تعدادلبه ها بود
یادمه یه کارتریج بازی۴۴ لبه داشتم که خفن ترین داراییم بود ولی کلا ۵_۶ تا بازی بود و بقیش تکرار همونا😁😁
دوران کلوپ و فوتبال نود و نه و تورنومنت های روز جمعه و کراش ماشینی و رزیدنت و داینو‌ کرایسیس و.... هم از اون دورانی هست که اگه پیر بشم خاطراتش طوریه که انگار همین دیروز بود
بغض کردم یه لحظه🥺😁

یخورده یادی کنیم از کلون‌های مختلف NES!

اول از همه خود فامیکام، که کلون که نبود هیچی، در واقع ورژن اصلی NES تو ژاپن بود:
1669139909550.png

میکرو جنیوس، که اسم میکرو توی ایران از اینجا میومد!
1669140574067.png 1669141493370.png 1669141132724.png

فامیلی گیم: توی شهر ما کلا به میکرو میگفتن فامیلی گیم!
1669140816511.png

کنسولی که ما تو خونمون داشتیم اسمش بود Dendy که در دهه ۹۰ میلادی تو روسیه تولید میشد:
1669141843879.png 1669141918712.png

----------------
یه سری از این کارتریج‌ها هم خیلی چیزای عجیبی بود. مثلا بعضی‌ها ده تا بازی توش داشتن، بعد میدیدی هر ده تا ماریو هستن، فقط هر کدومشون از یه مرحله شروع میشه. یا مثلا فقط رنگ‌بندیشون با هم فرق داره.

یه کارتریجی که خیلی خوب تو ذهنمه، یکی بود که توش ورژن bootleg شده مرتال کامبت رو داشت. بازیش افتضــــــــاح بود و حتی اسم شخصیتاش هم غلط بود. Skang Tsung!!!

1669142366285.png 1669142413558.png

1669142473885.png

نمیدونم چرا بچه که بودم عکس Liu Kang رو تو این بازی میدیدم یاد ارژنگ امیرفضلی میفتادم:
1669142572629.png

اول از همه خود فامیکام، که کلون که نبود هیچی، در واقع ورژن اصلی NES تو ژاپن بود:
View attachment 277197

View attachment 277198 View attachment 277202 View attachment 277201

View attachment 277199

کنسولی که ما تو خونمون داشتیم اسمش بود Dendy که در دهه ۹۰ میلادی تو روسیه تولید میشد:
View attachment 277203 View attachment 277204

----------------
یه سری از این کارتریج‌ها هم خیلی چیزای عجیبی بود. مثلا بعضی‌ها ده تا بازی توش داشتن، بعد میدیدی هر ده تا ماریو هستن، فقط هر کدومشون از یه مرحله شروع میشه. یا مثلا فقط رنگ‌بندیشون با هم فرق داره.

یه کارتریجی که خیلی خوب تو ذهنمه، یکی بود که توش ورژن bootleg شده مرتال کامبت رو داشت. بازیش افتضــــــــاح بود و حتی اسم شخصیتاش هم غلط بود. Skang Tsung!!!

View attachment 277205 View attachment 277206

View attachment 277207

نمیدونم چرا بچه که بودم عکس Liu Kang رو تو این بازی میدیدم یاد ارژنگ امیرفضلی میفتادم:
View attachment 277208
یک دونه میکرو 502 در حد آک با کارتن توی خونه دارم

واقعا چه دورانی بود دوستان نوشتند و منو بردند به اون دوران ... بگذریم که حس و حال من به بازی ها چندان تفاوتی نکرده و کماکان با 34 سال سن روزی 3 ساعت بازی می کنم (اگرچه مثل اون اوایل قطعا نیست اما بعضی از بازی ها مثل زنوبلید 3 دقیقا همون حسی رو به من داد که بچگی تجربه کردم)

یادم هست منم اولین بازی هایی که کردم با کنسول نینتندو یا شاید آتاری بود (حالا دقیق یادم نیست ولی یحتملا این ها بوده)

wildgunman344.jpg 25448923-2253-b__6512.jpg download.png

بعد که وارد دنیای سگا شدم به شدت عاشق شورش در شهر 2 به ویژه عزیز دل مکس شدم مگه میشد از این بازی دل کند

ee2e2.jpg

کم کم با دریم کست آشنا شدم و عاشق دنیای شنمو (اون زمان نمی دونستم چیه فقط خوشم اومده بود تا اینکه بالاخره 4 سال پیش دانلود کردم و با شبیه ساز رفتم)

تو همین اوضاع بود که ps1 گرفتم و واقعا با این بازی زندگی کردم (هم به شدت می ترسیدم هم بازی می کردم)

42rrwe.jpg

دنیای ps2 برای من این دو بازی از همه دیوانه کننده تر بود

download (5).jpg download (6).jpg

دوران ps3 هیچی این بازی ها نشد

download (8).jpg download (7).jpg download (9).jpg download (10).jpg

دورران کامپیوتر خاطره انگیزترین بازی برای من سایلنت هیل 4 بود که خب گرافیکم نمی کشید باید حداقل 128 می بود که با هر بدبختی بود خریدم و واقعا خاطره شد

silent-hill-4-screenshot-2.jpg

دوران 360 هم که سری گیرز و tov واقعا محشر بود

download (11).jpg download (12).jpg

دوران ps4 هم ایضا عالی بود ... الان هم که با pc مشغول هستم و واقعا با این همه بازی محشر که امسال و پارسال اومد کلی حال کردم مثل ff r و toa و fe و re 8 و....

اسم خیلی از بازی ها جا موند که واقعا دم سازنده هاش گرم همه و همه کلی حس و احساس ناب بودند که اگر بخوام بنویسم فکر کنم 2000 بازی ناب رو رد کنه... در اخر دوباره هم دم ایشون گرم که برام همون دوران کودکی رو تداعی کرد

download (13).jpg

Attachments

• wildgunman344.jpg
    wildgunman344.jpg
    31.4 KB · مشاهده: 5

View attachment 277197

View attachment 277199

----------------

View attachment 277207

View attachment 277208
https://sakhtafzarmag.com/کنسول-میکرو-چه-فرقی-با-فامیکام-داشت؟/

فامیکام (مخفف عبارت Family Computer)

واقعا چه دورانی بود دوستان نوشتند و منو بردند به اون دوران ... بگذریم که حس و حال من به بازی ها چندان تفاوتی نکرده و کماکان با 34 سال سن روزی 3 ساعت بازی می کنم (اگرچه مثل اون اوایل قطعا نیست اما بعضی از بازی ها مثل زنوبلید 3 دقیقا همون حسی رو به من داد که بچگی تجربه کردم)

یادم هست منم اولین بازی هایی که کردم با کنسول نینتندو یا شاید آتاری بود (حالا دقیق یادم نیست ولی یحتملا این ها بوده)

View attachment 277210View attachment 277211View attachment 277212

بعد که وارد دنیای سگا شدم به شدت عاشق شورش در شهر 2 به ویژه عزیز دل مکس شدم مگه میشد از این بازی دل کند

View attachment 277214

کم کم با دریم کست آشنا شدم و عاشق دنیای شنمو (اون زمان نمی دونستم چیه فقط خوشم اومده بود تا اینکه بالاخره 4 سال پیش دانلود کردم و با شبیه ساز رفتم)

تو همین اوضاع بود که ps1 گرفتم و واقعا با این بازی زندگی کردم (هم به شدت می ترسیدم هم بازی می کردم)

View attachment 277215

دنیای ps2 برای من این دو بازی از همه دیوانه کننده تر بود

View attachment 277216View attachment 277218

دوران ps3 هیچی این بازی ها نشد

View attachment 277219View attachment 277220View attachment 277221View attachment 277222

دورران کامپیوتر خاطره انگیزترین بازی برای من سایلنت هیل 4 بود که خب گرافیکم نمی کشید باید حداقل 128 می بود که با هر بدبختی بود خریدم و واقعا خاطره شد

View attachment 277223

دوران 360 هم که سری گیرز و tov واقعا محشر بود

View attachment 277224View attachment 277225

دوران ps4 هم ایضا عالی بود ... الان هم که با pc مشغول هستم و واقعا با این همه بازی محشر که امسال و پارسال اومد کلی حال کردم مثل ff r و toa و fe و re 8 و....

اسم خیلی از بازی ها جا موند که واقعا دم سازنده هاش گرم همه و همه کلی حس و احساس ناب بودند که اگر بخوام بنویسم فکر کنم 2000 بازی ناب رو رد کنه... در اخر دوباره هم دم ایشون گرم که برام همون دوران کودکی رو تداعی کرد

View attachment 277226
نمیدونم همین تاپیک بود قبلا گفتم یا جای دیگه. به طور قاطع میتونم بگم که تاثیر گذار ترین بازی عمرم ولی رزیدنت ایول ۳ بود. اصلا یه عکس ازش میبینم تمام حال و هواش باز میاد جلو چشم. ریمیکش هم برام لذت بخش بود ولی نه به اندازه ارجینالش البته. گرافیک خوبی هم داشت ولی با خودم از همون ریمیک ۲ همش فکر میکردم اگه بازم با سبک تصاویر از پیش رندر شده که توی ریمیک ۱ هم حتی همینطور بود، ریمیک میکردن ۲ و۳ رو، چه گرافیکی میتونستیم ببینیم. از اون کف خون قاطی کنایی میشد که از نهایت هنر دولوپر و قدرت سخت افزار برای یه گرافیک فوتو ریلستیک استفاده میکرد.

آخرین ویرایش:

View attachment 277197

View attachment 277199

----------------

View attachment 277207

View attachment 277208

😭😭😭😭😢
وای که چه دورانی بود
من اونو به دوران طلایی عمام تشبیه میکنم که واقعا همه چی گُل و بلبل بود:)) کارتریج های رنگارنگ که حتی میشد کرایه شون کرد
دفترچه رمز کومبات که تقریبا تو جیب همه مون یکیش پیدا میشد و هرکی بوریتالیتی رو اجرا میکرد خدای تمرکز و کومبات بود اونم وقتی از حفظ میزد !

کنسولی که کمتر دیدم تو این تاپیک بهش پرداخته بشه سوپر نینتندو 64 بود ! که در آن واحد 4 تا دسته بهش وصل میشد و گرافیک بالایی هم داشت !!!
شکل کنسول هم خیلی عجیب غریب بود با دسته های نوک تیز و فضایی مانند دنیایی بود عاقا !!!!
وقتی تمام اون سالها و خاطرات رو مرور میکنم حس میکنم 1000 سال عمر کردم :)):D

چه عالی
واقعا زمان و سبک زندگی اینقدر درگیرمون کرد که دیگه نمیشه مثل سابق مشغول بازی بود.
الان باید صبحانه رو بخورم برم سر کار و تا ۱۰ شب مشغول!
در هفته نهایتا شاید جمعه چند ساعتی رو برسم یه بازی امتحان کنم اونم بعضی هفته ها اصلا😔
ولی
گیمر بمانید😁💯
دم همه دوستان گرم

تو مجله ps1 یک مقاله کامل داشت در مورد بازی harvest moon
یک سری خزعبلات در مورد رفتن به شهر توش بود که به راحتی ۲-۳ سال از زندگی شخص من رو به هدر داد
چقدر رو این بازی وقت گذاشتم الکی

اینترنت هم نبود اون موقع که بفهمیم این رفتن به شهر زاده قوه تخیل نویسنده بوده و همچین چیزی تو بازی نداریم

یه سی‌دی واسه پلی‌استیشن ۱ بود که یه بنده خدایی کلی از بازی‌های NES رو توش ریخته بود. بعد توی ایران کاور Mario Party 4 رو روش گذاشته بودن، کلا دیگه همه بهش میگفتن ماریو پارتی ۴
----------
یه ورژن هک شده هم از Tekken 3 بود که همه شخصیتا از اول توش آزاد بودن به اسم Tekken Golden Leon یا همچین چیزی. تو ایران این رو میفروختن به اسم Tekken 4.
----------
سه‌لبه شورش (پلی‌استیشن) رو هم که همه خاطر حضورشون هست. سه تا بازی با هم توی یه دیسک بودن:

اولین بازی که Fighting Force بود اسمش و سه بعدی بود. بهش شورش در خیابان میگفتیم. (البته شورش در خیابان اصلی که Streets of Rage بود.)

1669217521235.png 1669217686721.png 1669217737372.png

دومین بازی Crisis Beat بود که اونم سه بعدی بود و بهش شورش در کشتی میگفتیم.
1669217942026.png 1669218211664.png 1669218895069.png

توی دیسکی که ما داشتیم، عجیب‌تر از همه بازی سوم بود که اصلا سنخیتی با دوتای اول نداشت. بازی Warriors of Fate بود که درباره افسانه سه برادر بود.
1669220242800.png 1669220279980.png 1669220379643.png

الان داشتم سرچی میکردم و دیدم انگار توی ورژن دیگه‌ای از این سه لبه، به جای افسانه سه برادر بازی سوم دیگه‌ای وجود داشت به نام Tai Fu:
1669220562863.png 1669220611261.png

دوست نداشتم جو منفی بدم به تاپیک ولی کابوس بدیه فکر کنم دیگه حس و حال گیم داره در من گیم اور میشه. کیا حس منو دارن؟ کلا سرگرمی هایی که یه زمانی هیجان انگیزترین چیز بودن دیگه موقع رفتن سراغشون در کوتاهترین زمان تکراری میشن و حتی قبل از تموم کردنشون نصفه رها میشن. شایدم خیلی دیگه همه چی تجاری شده کیفیت گذشته رو ندارن. قبلا فیلم ها سریال ها بازی ها حتی اهنگ ها غنی بودن. مفهوم داشتن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or