انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
چیکار میکردید اگه چشم هاتون رو باز میکردید و این صفحه لودینگ روی همان مانیتورهای قدیمیتون می دیدید و متوجه میشدید همه اتفاق های بعد از این خواب بوده مادرتون دوباره مثل قبل جوان شده و با استکانی چایی میاد تو اتاقتون میگه چقدر بازی میکنی؟ قند داری؟ عزیزانی که از دست دادید دوباره توی پذیرایی نشستن و فرصت داری جور دیگه ای باهاشون رفتار کنی ...

MafiaMem.png

آخرین ویرایش:
چند وقت پیش به یاد قدیم رفتم یه xbox360. گرفتم و همه خاطرات اون دوران دوباره واسم زنده شد، چقدر بازی های اون موقع حال میدادن، لذت بخش بودن
جدیدا خیلی کم جذاب هستن، شاید مثلا تو کل نسل هشت ۱۰تا بازی خیلی خوب داشتیم، تو نسل ۹ هم ک هنوز بازی خیلی بزرگی نيومده، شایدم تاثیر زمونه باشه ک دیگه بازی ها اون لذت قبل رو نمیدن.

ولی خب تا وقتی ک بتونم به بازی کردن ادامه میدم
دقیقا، این نسل بازی عالی کم داره، من الان رو ps5 از بی بازی بودن رفتم سراغ onimusha warlords، خیلی خیلی حال میده و لذت بخش تر از بازی های این روزهاست

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

یادش بخیر، سال ۲۰۰۷ بود که شبکه فرانسوی Game One رو روی ماهواره می‌گرفتیم. نه اینترنت مثل الان سریع بود، نه یوتیوب اینقدر پُروپیمون بود. به جز مجله بازی رایانه که دی‌وی‌دی‌هاش با چند ماه تاخیر تریلرای بازی‌های جدید رو داشت، این کانال برامون منبع ویدیوهای بازی‌های روز بود. اون موقع هنوز تو خونمون کنسول نسل ۷ نداشتیم و برای من برنامه‌های این شبکه جای خالی PS3 و Xbox 360 و Wii رو پر میکرد. کلا زبانشم فرانسوی بود و هیچی نمیفهمیدیم، ولی اینکه گیم‌پلی بازی‌های روز رو میدیدیم برای من که غنیمت بود.

یکی از برنامه‌هاش پرفروش‌ترین بازی‌های هفته رو نشون میداد (لابد پرفروش‌ترین بازی‌های فرانسه).

یکی دیگه از برنامه‌هاش (فک کنم اسمش Game Clip بود) آهنگ‌های روز (هم انگلیسی و هم فرانسوی زبان) رو روی ویدیوهای گیم‌پلی بازی‌های جدید مونتاژ میکرد.

------------

------------

------------

------------

یه برنامه دیگه‌ش هم اسمش بود Retro Game One یه مجری داشت به اسم Marcus که بازی‌های قدیمی رو معرفی میکرد.

------------
الان یخورده ته و توی طرف رو در آوردم و دیدم که هنوزم تو شبکه کار میکنه. توییچ و یوتیوب هم داره با آیدی Marcuszeboulet.

وقتایی هم که شبکه برنامه گیم پخش نمیکرد، انیمه به فرانسوی نشون میداد. برای اولین بار من ناروتو رو اینجا یه دور کامل دیدم! (خارج از این بحث، الان دارم فکر میکنم میبینم چقدر ناروتو انیمه خوبی بود،‌ که حتی اگه به زبان فرانسوی هم میدیدیش و هیچی از دیالوگا رو نمیفهمیدی، بازم اینقدر جذاب بود)

شبکه تو فرانسه هنوزم هست، ولی نمیدونم تو ایران الآن قابل گرفتنه یا نه. یه زمانی شبکه رایگان بود،‌ ولی بعد پولی شد و فک کنم بعد یه مدتی فرکانسشم عوض شد.

یادش بخیر، سال ۲۰۰۷ بود که شبکه فرانسوی Game One رو روی ماهواره می‌گرفتیم. نه اینترنت مثل الان سریع بود، نه یوتیوب اینقدر پُروپیمون بود. به جز مجله بازی رایانه که دی‌وی‌دی‌هاش با چند ماه تاخیر تریلرای بازی‌های جدید رو داشت، این کانال برامون منبع ویدیوهای بازی‌های روز بود. اون موقع هنوز تو خونمون کنسول نسل ۷ نداشتیم و برای من برنامه‌های این شبکه جای خالی PS3 و Xbox 360 و Wii رو پر میکرد. کلا زبانشم فرانسوی بود و هیچی نمیفهمیدیم، ولی اینکه گیم‌پلی بازی‌های روز رو میدیدیم برای من که غنیمت بود.

یکی از برنامه‌هاش پرفروش‌ترین بازی‌های هفته رو نشون میداد (لابد پرفروش‌ترین بازی‌های فرانسه).

یکی دیگه از برنامه‌هاش (فک کنم اسمش Game Clip بود) آهنگ‌های روز (هم انگلیسی و هم فرانسوی زبان) رو روی ویدیوهای گیم‌پلی بازی‌های جدید مونتاژ میکرد.

------------

------------

------------

------------

یه برنامه دیگه‌ش هم اسمش بود Retro Game One یه مجری داشت به اسم Marcus که بازی‌های قدیمی رو معرفی میکرد.

------------
الان یخورده ته و توی طرف رو در آوردم و دیدم که هنوزم تو شبکه کار میکنه. توییچ و یوتیوب هم داره با آیدی Marcuszeboulet.

وقتایی هم که شبکه برنامه گیم پخش نمیکرد، انیمه به فرانسوی نشون میداد. برای اولین بار من ناروتو رو اینجا یه دور کامل دیدم! (خارج از این بحث، الان دارم فکر میکنم میبینم چقدر ناروتو انیمه خوبی بود،‌ که حتی اگه به زبان فرانسوی هم میدیدیش و هیچی از دیالوگا رو نمیفهمیدی، بازم اینقدر جذاب بود)

شبکه تو فرانسه هنوزم هست، ولی نمیدونم تو ایران الآن قابل گرفتنه یا نه. یه زمانی شبکه رایگان بود،‌ ولی بعد پولی شد و فک کنم بعد یه مدتی فرکانسشم عوض شد.
نوستالژیک بود کامنتت

------------

------------

------------

------------

------------

من سال 2002 یا 3 یه کانال گیم بود که فکر کنم اسمش Game Network بود، خیلی می دیدم؛ اونم به عشق دیدن PS2 و گیم پلی Vice City و Enter the Matrix :D اصلاً روحم جلا داده می شد اول صبح اونا رو می دیدم، با اینکه اکثر کلیپ ها هم بود تکراری بود. بعدش که PS2 خریدم یادمه انقدر GTA بازی کردم شهر دوم رو باز کردم همون روز اول :D

واقعا یاد باد آن روزگاران. خیلی دلم تنگ اون روزا شده

برای خیلیامون شاید خیلی چیزا کم بود اما حال دلامون خوب بود و تو لحظه زندگی میکردیم و دغدغه ای نداشتیم.

دلم برای اون روزای نوجوونی تنگ شده. برو مغازه عکس بازی رو میدیدی یا اسم یه بازیو شنیده بودی ، میدیدی مغازه داره داره سیدی یا کارتریجش رو میگرفتی میومدی میذاشتی تو دستگاه و انگار فقط خودتی و اون دنیای اون بازی. حس میکردی تو همون دنیا واقعا حضور داری. هی میرفت جلوتر و با پیشرفت تکنولوژی و اومدن چیزای جدید برق از کلمون میپرید.

واقعا بازی بخشی از زندگیامون بود . تو این چند سالی ک اینجا بودم خیلی ها بودن و چقدر پر شور تو انجمن فعال بودن اما رفته رفته درگیر زندگی شدن و رفتن و اخرین لاگیناشونو میبینی برای سالها پیشه یا شاید یه سر یه هو بازی سنتر رو دیدن و یوزر پسشون یادشون بوده اومدن و باز رفتن. شاید خیلیاشون دیگه گیم هم نمیزنن.

یاد اون روزایی که با دایال آپ میومدیم بازی سنتر بخیر. دعواهای نسل هفتمی و تو سرو کله زدنای فن ها و بن شدنا و مقایسه های عجیب غریب بازیا برای کم کردن روی فن های طرف مقابل و ...

چقدر اون روزا پر شور بودن تاپیک ها و میومدی میدی چندین صفحه رفته جلو تاپیک و میشستی همه کامنتارو میخوندی.

یه اینترنت بود و چندتا انجمن و چندتا مجله. نه فیسبوک نه اینستا ، نه تلگرام، نه واتساپ، نه توییتر، هیچ کدوم اینا نبود. تهش یه یاهو بود که اگر کسی یاهو داشت و میومد چت دیگه عشق دنیارو میکردیم و حس متفاوت بودن بهمون دست میداد که ما مثلا چقدر بروزیم داریم از تکنولوژی نهایت بهره رو میبریم چیزی ک خیلیا نمیدونستن چی هست.
جوونا و نوجوونایی که عشق داشتن و میرفتن اطلاعات رو درمیاوردن و شیر میکردن با بقیه. یه هو میدی یه مطلبی شاید یه ماه پیش اومده کسی ندیده بوده و تازه مطلبشو میذاشتن و چقدر داغ هم میشد بحثش.

تکنولوژی ها به سرعت داشت پیشرفت میکردن و راههای ارتباطی ادما رو بهم نزدیک میکرد. بازی ها بزرگتر و فوق العاده تر میشدن دسترسی به اطلاعات خیلی سریع تر و بهتر میشد اما یه چیزی این وسط با وجود این پیشرفت سریع، داشت دور میشد.
نمیدونم شاید اون حسه خاصی ک هممون میدونیم چیه و تجربش کردیم بود (حسی که شاید نتونیم برای بچه هامون بیانش کنیم )، شاید اون احساس نزدیکی ادما بهم بود که اون موقع بهم داشتن، شاید ادما هنوز ماشینی نشده بودن و DNA روحیشون کاملا انسانی بود و 0 و 1 ها واردش نشده بودن، ... نمیدونم واقعا!؟

آخر حرفم فقط این مجله سال 80 رو ببینین و با ورق زدنش این سرعته پیشرفت این چندین ساله رو بهتر شاید به ذهنتون بیاد و اون خاطرات و حس هارو براتون بهتر تداعی کنه

130.85 MB file on MEGA

آخرین ویرایش:
من سال 2002 یا 3 یه کانال گیم بود که فکر کنم اسمش Game Network بود، خیلی می دیدم؛ اونم به عشق دیدن PS2 و گیم پلی Vice City و Enter the Matrix :D اصلاً روحم جلا داده می شد اول صبح اونا رو می دیدم، با اینکه اکثر کلیپ ها هم بود تکراری بود. بعدش که PS2 خریدم یادمه انقدر GTA بازی کردم شهر دوم رو باز کردم همون روز اول :D
وای شبکه Gamenetwok 🤩
واقعا یادش بخیر
دقیقا صبح ها نگاش میکردم

اون شبکه ای که میگی اگر اشتباه نکنم اسمش game one بود
دمو و تریلر ها بازی ها نشون میداد 🤩
اون زمان که میگی ps2 رو بورس بود بیشتر تریلر بازی ها ps2 نشون میداد 😍
و اون زمان شبکه مجانی بود

یاد تریلر ها بازی ها killzone و .... افتادم 🥰

518r+W5GqvL._AC_.jpg

اینم تاپیک همین game one تو بازی سنتر

آیا شبکه GAME ONE رو نگاه میکنید؟
نه شبکه Gamenetwork یه شبکه غیر کارتی بود و واقعا عالی
Gameone فرانسوی بود

نه شبکه Gamenetwork یه شبکه غیر کارتی بود و واقعا عالی
Gameone فرانسوی بود
واقعا یادشون بخیر . دوستان الان باز هم از این شبکه ها اگر هستن و فعال هستن معرفی کنید . یه شبکه بودش جدیدا به اسم Wayking که اونم تعطیل شد .:(

واقعا یاد باد آن روزگاران. خیلی دلم تنگ اون روزا شده

برای خیلیامون شاید خیلی چیزا کم بود اما حال دلامون خوب بود و تو لحظه زندگی میکردیم و دغدغه ای نداشتیم.

دلم برای اون روزای نوجوونی تنگ شده. برو مغازه عکس بازی رو میدیدی یا اسم یه بازیو شنیده بودی ، میدیدی مغازه داره داره سیدی یا کارتریجش رو میگرفتی میومدی میذاشتی تو دستگاه و انگار فقط خودتی و اون دنیای اون بازی. حس میکردی تو همون دنیا واقعا حضور داری. هی میرفت جلوتر و با پیشرفت تکنولوژی و اومدن چیزای جدید برق از کلمون میپرید.

واقعا بازی بخشی از زندگیامون بود . تو این چند سالی ک اینجا بودم خیلی ها بودن و چقدر پر شور تو انجمن فعال بودن اما رفته رفته درگیر زندگی شدن و رفتن و اخرین لاگیناشونو میبینی برای سالها پیشه یا شاید یه سر یه هو بازی سنتر رو دیدن و یوزر پسشون یادشون بوده اومدن و باز رفتن. شاید خیلیاشون دیگه گیم هم نمیزنن.

یاد اون روزایی که با دایال آپ میومدیم بازی سنتر بخیر. دعواهای نسل هفتمی و تو سرو کله زدنای فن ها و بن شدنا و مقایسه های عجیب غریب بازیا برای کم کردن روی فن های طرف مقابل و ...

چقدر اون روزا پر شور بودن تاپیک ها و میومدی میدی چندین صفحه رفته جلو تاپیک و میشستی همه کامنتارو میخوندی.

یه اینترنت بود و چندتا انجمن و چندتا مجله. نه فیسبوک نه اینستا ، نه تلگرام، نه واتساپ، نه توییتر، هیچ کدوم اینا نبود. تهش یه یاهو بود که اگر کسی یاهو داشت و میومد چت دیگه عشق دنیارو میکردیم و حس متفاوت بودن بهمون دست میداد که ما مثلا چقدر بروزیم داریم از تکنولوژی نهایت بهره رو میبریم چیزی ک خیلیا نمیدونستن چی هست.
جوونا و نوجوونایی که عشق داشتن و میرفتن اطلاعات رو درمیاوردن و شیر میکردن با بقیه. یه هو میدی یه مطلبی شاید یه ماه پیش اومده کسی ندیده بوده و تازه مطلبشو میذاشتن و چقدر داغ هم میشد بحثش.

تکنولوژی ها به سرعت داشت پیشرفت میکردن و راههای ارتباطی ادما رو بهم نزدیک میکرد. بازی ها بزرگتر و فوق العاده تر میشدن دسترسی به اطلاعات خیلی سریع تر و بهتر میشد اما یه چیزی این وسط با وجود این پیشرفت سریع، داشت دور میشد.
نمیدونم شاید اون حسه خاصی ک هممون میدونیم چیه و تجربش کردیم بود (حسی که شاید نتونیم برای بچه هامون بیانش کنیم )، شاید اون احساس نزدیکی ادما بهم بود که اون موقع بهم داشتن، شاید ادما هنوز ماشینی نشده بودن و DNA روحیشون کاملا انسانی بود و 0 و 1 ها واردش نشده بودن، ... نمیدونم واقعا!؟

آخر حرفم فقط این مجله سال 80 رو ببینین و با ورق زدنش این سرعته پیشرفت این چندین ساله رو بهتر شاید به ذهنتون بیاد و اون خاطرات و حس هارو براتون بهتر تداعی کنه

130.85 MB file on MEGA
واقعا یادش بخیر.
حدس میزدم شما هم مثل من دیر اومدی تو بازی سنتر.چون سال 89 که شما عضو شدی دیگه اینترنت ADSL وارد خیلی خونه ها شده بود تو شهرهای بزرگ و در نوشته شما بیشتر حال و هوای اواخر دهه هفتاد و نیمه اول هشتاد رو حس میکنم.زمانی که هنوز اینترنت گسترش نداشت و در دسترس عموم نبود،بیشترین اطلاعات و راهنماها رو برای گیم یا از جمع بچه ها تو کلوپ میگرفتیم یا راهنماهای ترجمه شده به فارسی که اولین بنیانگذارش محمد آقای معروف بود و به صورت کتاب فروخته میشد.دفتر ایشون رفته بودم و اولین بار دریم کست و PS2 رو اونجا دیدم.یادمه سر یه کد چهار رقمی بازی Gothic(PS1) کلی آدم معطل مونده بودن و هیج جا پیدا نمیشد این کد.یکی از بچه ها چند روز وقت گذاشت و تمام احتمالات رو وارد کرد و کد رو به دست آورد.ببین پشت کار تا چه حد.
یا بازی عجیب و سخت Countdown Vampires که روی PS1 تجربه جالبی بود.
یادمه رزیدنت یک که نسخه ژاپنیش اول اومده بود هم پیدا کردن کد تابلو داستانی داشت واسه خودش.
البته من که چهل و خورده ای سالمه بیشتر آتاری و سگا واسم اون حسی رو داره که شما گفتی.Aladdin,Golden Axe,Streets of Rage,Shinobi,Jurassic و بعضی ها مثل سگ نینجا که اسم اصلیش یادم نیست.
از فیلم های وی اچ اس و بتا مکس و قایم کردنش زیر پیرهن و اینا که نگم :D
ولی شخصا به دهه هشتادی ها و شجاعت و شعور و آگاهیشون افتخار میکنم.به عنوان مثال،سارینای شانزده ساله،حرف هاش تکونم داد و متعجب بودم از شخصیت قوی و عمیق و ذکاوت و شرف این خواهر هموطن.

سلام دوستان، مرتضی هستم
فکر کنم جزو اولین عضوهای سایتم. کلا من PC باز بودم ولی توانایی خرید سیستم بروز نبود متاسفانه. اولین بازی ای که کردم یه بازی هواپیمایی بود. اول باید میرفتی تو داس بعد NC رو اجرا میکردی و بعد از NC بازی رو ران میکردی. (الان سرچ کردم اسمش River Raidبود البته اون موقع نمیدونستم). 32 سالمه. اولین بازی جدی که بازی کردم کوماندوز بود. جالبه بدونید که مرحله اولشو بدون سیو رد کردم چون نمیدونستم سیو چیه (همون کوماندوزی که از تو قایق شروع میشه).انواع اقسام بازی ها میکردم دیگه. یه دوره ای یه سی دی هایی بود توشون 500 تا بازی ارکیدی بود اونارو خیلی بازی میکردم چون سیستم قدیمی شده بود تواناییش در همون حد بود. اولیش سیستمی که داشتم یه کارت گرافیک داشت 4 مگابایت (Trident) که هنوزم دارمش. 64 مگابایت رم SDRam داشت. یه مدت طولانی در نوجوانی بخاطر نداشتن پول فقط کانتر بازی میکردم. دوران دانشگاه فقط PES تا PS4 که تا اومد خریدمش ولی 1 سال بیشتر نداشتمش. الانم بعد از مدت ها یه کیس جمع کردم با گرافیک 3080 تی آی ولی فقط بازی های قدیمی دارم بازی میکنم تا برسم به جدیدیا. یه کارگاه تعمیرات سخت افزار تقریبا حرفه ای و میتونم بگم بزرگ دارم که زندگیمو معمولا اونجا میگذرونم

داداش منم اوایل راه ، دقیقا مسیری مشابه شما رو داشتم یادش بخیر . یه جوری نوشتی انگار من نوشتم :D واقعا یاد باد آن روزگاران را یاد باد . به جز wii تقریبا با بقیه کنسول ها بازی میکردم . خودم از اتاری 2600 استارت رو زدم و دیگه کونسولی از خودم نداشتم ولی به لطف دوستان و فامیل بقیه رو تجربه کردم ( حتی هنوز یه کنسول 360 رفیقم پیشم مونده ) تا نسل 8 که خودم تهیه کردم ولی دوران PC کاملا تجربه مشابه با شما رو داشتم یادش بخیر چه قدر منم Midtown madness ( هی آقا مواظب باش ) بازی کردم. الان هم من یدونه ps4 هک شده دارم اما دیگه اون شور هیجان قدیم و همین طور وقت زیادی واسه بازی کردن نیست . حتی خواستم PS5 بخرم که پشیمون شدم فعلا ولی باز هم احساس میکنم تنها سرگرمی خوبی که میتونم داشته باشم همین گیم هستش و خاطرات خوبش .

منم به سبک هایی که گفتی علاقه زیادی داشتم اما این Red Dead Redemption 1 بد جوری منو گرفتار 360 کرد و چیزی که بود ، این بازی واسه PC هم موجود نبود و ما رو وادار به بازی با کنسول میکرد . با PSP هم دوران خیلی خوبی داشتم و کنسولی بود که به دلم نشست و حتی تو فکر ویتا هم بودن که اون هم به دلایلی منصرف شدم ولی ویتا رو هم دوست داشتم تجربه کنم که نشد .

واقعا اون تاخیر در تهیه کنسول های روز و حتی بازی های روز واسه امثال من و حتی افراد زیادی مثل من وجود داشت و گاها یکی دو نسل قبل تر رو تجربه میکردیم ( البته افرادی چشمگیر هم وجود داشتند که به روز بودند و به هر حال کنسول ها و بازی های روز رو در زمان خودشون تجربه میکردن ).

به هر حال امیدوارم شما و تمامی دوستان همیشه سالم و تندرست باشید و با هر سرگرمی ای که خوب سرگرمتون میکنه سرگرم باشید و لذت ببرید و به امید روزی که حال هممون خوب باشه .

سلام دوستای عزیز. منم از یه کنسول گیم که یه کیبورد داشت شروع کردم فک کنم ۵ یا ۶ سال داشتم مطمئن نیستم، که یه بازی یادمه داشت یه شیر بود تو جایی مثل سیرک از تو حلقه آتیش میپریدیم. بعدش دیگه چند سالی دستگاهی نداشتم. چند وقت بعدش یادمه خونه عمه ام پسر عمم میکرو خودش رو آورد وصل کرد و سوپر ماریو رو گذاشت و قرار بود عروسی هم بریم. ولی طوری جذب بازی‌ و حال و هوای تازه ای که برام داشت شدم که من نرفتم عروسی و با برادرم کل شب رو بازی کردیم تا آخر شب بقیه برگشتن. یادش بخیر اون غول آخر مرحله آتیش میزد برام اون موقع حس هارور رو داشت...
اون موقع نظرم در مورد آینده چی بود، الان به چه جایی رسیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or