انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
درود
امروز میخوام بازی بگم از زمان دبیرستان خودم. بازی که به نظرم از خیلی لحاظ لز چند نسل خودش جلوتر بود. بازی Ecstatica.
Ecstatica_Coverart.png

این بازی واقعا مهجور موند و بهش توجه نشد ولی از نظر من از خیلی بازی‌های هم نسل خودش بالاتر بود و خیلی بازی‌ها الان از استانداردهای این بازی استفاده میکنند. مثلا یه هیولایی تو بازی هست که مثل نمسیس تو اویل ۳ تا آخر بازی کشته نمیشه و همیشه دنبال تو میاد.
3816-ecstatica-dos-screenshot-a-villager-and-a-dragon-fight-while.gif
معماها و نقشه های بازی عالی هستند و مدام داستان کامل تر میشه. متاسفانه خیلی بازی‌ها با اینکه فوق العاده بودند و تو ناشناسی موندند و مردند.
e-statica_4.gif

4107610_1533846156_354.jpg

16623994398695943037461995653142.jpg این جز اخرین یادگاری های دوران نوجوانیم هسته بقیه نیست نابود شدن سلطان ریسینگ خودت بودی خارج از اینا این دیسک همونه که بود اما این ادما هستن که مثل این دیسک نمی مونن و پیر ودر نهایت خاطره می شیم یه خاطره خوب یا بد نسل های بعد و بعد و بعد تر قطعا این به این زمان ما شاید بخندن و شاید این متن رو بخونند از فروم بازیسنتر راستی سلام به شما زمانی که یه اتاری بود و یه عالمه صفا نه فن بویی و نه تعصب فقط دوران خوشی بچگی قدر همو بدونیم

من در حال حاضر در بهترین دوران سال های گیمری خودم هستم

علتش هم مستقل بودن از نظر مالی هست

هر چند قبل از اون هم لذت میبردیم

کلا تا پایان عمر گیمر باقی خواهم ماند

اگر اشتباه نکنم و درست یادم باشه برای اجاره کردن بازی هزار تومان می گرفتند
برای اون زمان خیلی پول بوده ها

trol6.jpeg

images
قیمت ها رو یادم نیست ولی یادمه زدیم آداپتور سگا رو سوزوندیم. من و پسر دایی هام بودیم کلی صحبت و خرج و اینا حل شد. کاش میشد حتی تو رویا هم برگردم به اون دوران. به قول بانو دلکش: شور و حال کودکی برنگردد دریغا

• Like
Reactions: Sega_genesis
همون ماشین بازی دزد و پلیس عالی بود و هست یه پاترول بود یه فراری و یه تریلی میرفتی میکوبیدی به دزدها آتیش میگرفتن.
دوتا پایان هم داشت تو مرحله آخر یکی یارو رییس دزدها سوار هواپیما میشد فرار میکرد یکی دسگیرش میکردی.
من هنوزم بازی میکنم گاهی. :D

می‌دونم اون اصلا پلیسه و کامیون داره
این یکی دیگه اس
تو ایران چون اکثرا این بازی رو دهه شصتی ها و دهه ۵۰ ی ها بازی کردن
عکس اینو گذاشتم

همین sega خیلی حال نداشتن میرفتن کلوپ سگا بازی میکردن چون کم پولی نبود زمان خودش
فکر کن زمانی که حقوق ها به فرض محال ۳ هزار تا ۵ تومان بود در ماه
سگا ها کلون بالا ۳۰ نزار تومان بوده
سگا اصل که خیلی گرون تر بوده

از همون اول کنسول ها تو ایران گرون بود از تی وی گیم ها تا آتاری تا الان

همون آتاری زمانی ۱۰ هزار تومان به بالا بود بسته به مدلش
حقوق ماهی زیر ۱۰۰۰ تومان بود

1593161514_3913183.jpg

%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-4.jpg
اون وقتها خو خیلی از امکانات فعلی نبود. یه کنسول آتاری که شب کرایه میکردیم کلی عشق و حال بود. قیمت کنسولها همیشه قصه ای بود.
فقط فرق اون موقع این بود که خورد و خوراک ارزونتر بود و کلا زندگی ساده و ابتدایی بود.

آره خیلی از امکانات نبود اما بلاخره کنسول بود و تلویزیون هم بود ❤️
ما خودمون تلویزیون داشتیم مارکش خارجی بود دقیق یادم نیست ولی حاشیه اونطوری که تو ذهنم مونده قرمز بود یا نارنجی
بعدش تلویزیون شهاب خریدیم و هر بار ارتقا پیدا کرد

کسایی دیگه ندار بودن هم حداقل یه تلویزیون ۱۴ اینچی دیگه داشتن 😁
این تلویزیون ۴ و ۸ اینچی ها که با پول جیبی میشد خرید 😁

کنسول فقط و فقط و فقط زمان دوران خاتمی ، زمان گفتگو تمدن ها بود که ارزون شد
همون زمان بود اکثر مردم تونستن بخرن و اکثر کلوپ ها جمع شدن
پلی ۱ ها اسلیم همون ps one و ps2 slim خیلی ارزون شدن
همین الان هم بیشترین کنسول تو بازار ps2 ه تو ایران

خورد و خوراک ارزونتر بود صددرصد ولی بازم ساده نبود حالا شاید برای شما ساده بود ، برای ما که تهران بودیم بچه بودم پیتزا می‌خوردیم و .... 😁
آره دقیقا
البته از همون اول تلویزیون بودش حتی قبل تولد خودم. یه سیستم استریو ژاپنی اصل هم خونه داشتیم خدایی یادش بخیر
ولی یادمه پدرم صندوق صندوق میوه می‌آورد. روغن و اقلام دیگه تا دلت بخواد. به قول قدیمی ها تو این چیزا فراوونی بود.
کنسولها از یه زمانی خریدشون ساده تر شد. دیگه می تونستیم کنسول بخریم ولی در کل امکانات کم بود.
یادش بخیر مدارات الکترونیکی، از همون موقع عشقم بود.
خاطرات .....

چند وقت پیش به یاد قدیم رفتم یه xbox360. گرفتم و همه خاطرات اون دوران دوباره واسم زنده شد، چقدر بازی های اون موقع حال میدادن، لذت بخش بودن
جدیدا خیلی کم جذاب هستن، شاید مثلا تو کل نسل هشت ۱۰تا بازی خیلی خوب داشتیم، تو نسل ۹ هم ک هنوز بازی خیلی بزرگی نيومده، شایدم تاثیر زمونه باشه ک دیگه بازی ها اون لذت قبل رو نمیدن.

ولی خب تا وقتی ک بتونم به بازی کردن ادامه میدم😅

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or