انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
سلام به همه. به به
چقدر خوشحالم که میبینم گیمرهای بالای سی سال زیادن

از نظر شخصی خودم گیم به سن و سال نیست.
دنیا پر شده از کلیشه ی "کتاب خوندن"! اما شخصا حالم از کتاب خوندن بهم میخوره ولی عوضش اندازه ی هزارتا کتاب که مردم نخونده تو قفسه های خاک خورده خونشون میزارن من از گیم درس زندگی یاد گرفتم

از لست عاو عاس یاد گرفتم که دنیا یک درامه غم انگیزه و ممکنه بهترینها رو از دست بدی و همیشه باید خودتو جای بقیه بزاری و بعد تصمیم بگیری
با بازیهای quantic dream یاد گرفتم کوچکترین تصمیماتم میتونه تو زندگیه بی ربط ترین ادمها به من، تاثیر بزرگ بزاره
با gta عصبانیتمو گاهی خالی کردم
با بلادبورن و سولز گیم فقط "لذت" بردم به خصوص بخش coop که وقتی کم میاوردم یارم میومد وبهم heal میداد و اونجا انسانیت رو هم یاد گرفتم (شاید اغرار باشه اما برای من تاثیر داشته)

من از گیم پلی کردن، درس زندگی یاد گرفتم از تک تک بازیاش از تک تک ثانیه هاش لذت بردم. هیچ دوستی مثل کنسول و گیم ندارم. به یاد ندارم با گیم، زمانم دیر گذشته باشه.
با فیلم دیدن و کتاب خوندنم شاید بشه لذت برد اما خسته کننده میشه اما گیم... گیم لعنتی...

منو از دنیا و گرونی و شرایط سخت زندگی خارج میکنه و وارد دنیایی میکنه که همیشه ارزومه بعد مرگم وارد دنیای گیم بشم...

حرفای منو بچه هی این تاپیک بهتر میفهمن.

خلاصه که مخلص همه ی گیمرهای بالای سی سال...

سلام،
من سالها بود به این سایت سر نزده بودم، امروز که اومدم و این انجمن دیدم کلی ذوق کردم، ۴۱ سالمه، از زمان تی وی گیم و بعدش کومودور ۶۴ و ۱۲۸ و امگا و ... تا الان که پی اس ۵ دارم همیشه گیم بازی کردم، هیچ وقت هم ادعای گیمر حرفه ای بودن نداشتم مخصوصاً وقتی آنلاین بازی میکنی یه بچه ۱۲-۱۳ ساله نمیزاره نفس بکشی اونجا متوجه میشی خیلی با حرفه ای بودن فاصله داری )) . در هر صورت خواستم عرض سلامی کرده باشم و به قول دوستمون تو نوشته قبلی، گیم میتونه درس زندگی باشه و واقعاً کنسول یا هر وسیله بازی دیگه یکی از بهترین دوستهای آدمه در طول زندگی.
موفق باشید دمتون گرم

زیبایی و ابهت و خلاقیت هنوز آدم محو خودش می‌کنه

cwelch_190813_3600_0001.0_2__pf45.jpg

هیچ وقت نتونستم شخصا تجربش کنم مگه تو کلوپ، قیمت کارتریجاش واقعا بالا بود اون زمان و خریدش غیر ممکن برای من، یادمه یکی از دوستانم که سگا داشت رو همراهی میکردم برای خرید بازی‌هاش، میخرید و دو هفته بعدش میورد همونجا به نصف یا کمتر به همون فروشنده میفروخت و همون موقع یکی دیگه میگرفت، همیشه سوال بود برام چطور میتونه اینقدر هزینه کنه برای گیم با اینکه شغل پدرش هم مثل شغل پدر من معلم بود، خلاصه که تو بازار شابدالعظیم یه راسته هست که هنوز هم بوی بچگیم رو میده با اینکه دیگه خبری از اون کارتریج های زیبا نیست.

آخرین ویرایش:
بعد از 153 صفحه من تازه این تایپیک و پیدا کردم دمتون گرم
زندگی من پر از خاطرات گیمه چون یکی یدونه خل دیونه بودم اکثر لحظات زندگیم تو تنهایی و با ویدئو گیم گذشته
از کنسول آتاری شروع کردم روی کنسول کلی بازی بود تارزان و خیلی دیگه اما آتاری هیچوقت برام زیاد لذتبخش نبود
یادمه روزی که میخواستم میکرو جنیوس بگیرم نمیدونستم گرافیک چیه و سعی میکردم از فروشنده کیفیت بازیهای میکرو نسبت به آتاری بپرسم مرتب سوال میکردم بازیهاش مثل آتاری مربع مربعه؟!(پیکسل)d: فروشنده بنده خدا هم هنگ کرده بود نمیدونست چی جواب بده تست هم نداشت کنسول و گرفتم با یه 4 لبه معروف رمبو-جیپ-جت فضائی-چاقو زن که بهترین خاطرات زندگیمو رقم زد
اما برای من بهترین روزها سگا جنسیس و چهار لبه مورد علاقه من شینوبی-ایزوات-کمیسر-کلانتر بود
و بعد یک دوره بین سالهای 2000 تا 2008 بازیهای کامپیوتر خاطره انگیزترین روزها بود خصوصا کاماندوز مکس پین هیتمن و دسپرادوس
یه چیزیم که هیچوقت متوجه نشدم روی کارتریجهای آتاری یک یا دوتا کلید بود که میگفتن بازیها را عوض میکنه اما هیچ تاثیری نداشت

38 رو هم تموم کردم به سرعت برق و باد
این قافله عمر عجب میگذرد
پیر پاتالها بگن مجردن یا خدای نکرده استغفرللهx_x
رفیق هم سن من الان دخترش 15 سالشه
از منکه گذشته ولی تو جوونی هم جرات مزدوج شدن رو نداشتم
کلا سمت اونور نرفتم (دوستام همه اینوری هستن)
کل تفریحم هم فیلم و گیم و موسیقی هست
هم خوشحالم هم ناراحت
خوشحال از این بابت که تنهام و مسئولیت کسی دیگه با من نیست. همه خودم مال خودمه
ناراحتم از این بابت که اگه افتادم مردم هیشکی واسم گریه نمیکنه اصلا کسی نیست که منو یادش بیاد

38 رو هم تموم کردم به سرعت برق و باد
این قافله عمر عجب میگذرد
پیر پاتالها بگن مجردن یا خدای نکرده استغفرللهx_x
رفیق هم سن من الان دخترش 15 سالشه
از منکه گذشته ولی تو جوونی هم جرات مزدوج شدن رو نداشتم
کلا سمت اونور نرفتم (دوستام همه اینوری هستن)
کل تفریحم هم فیلم و گیم و موسیقی هست
هم خوشحالم هم ناراحت
خوشحال از این بابت که تنهام و مسئولیت کسی دیگه با من نیست. همه خودم مال خودمه
ناراحتم از این بابت که اگه افتادم مردم هیشکی واسم گریه نمیکنه اصلا کسی نیست که منو یادش بیاد
خدا به شما سلامتی بده انشاالله ۱۲۰ سال زنده باشی
بعد از مرگ دیگه چه اهمیتی داره که کسی برای ادم گریه کنه یا نه
الان حدودا ۱.۵ میلیون نفر تو بهشت زهرا خاک شدن به غیر از خانواده هاشون چی بشه کسی ازشون یادی کنه.
از بازی کردن لذت ببرید

خدا به شما سلامتی بده انشاالله ۱۲۰ سال زنده باشی
بعد از مرگ دیگه چه اهمیتی داره که کسی برای ادم گریه کنه یا نه
الان حدودا ۱.۵ میلیون نفر تو بهشت زهرا خاک شدن به غیر از خانواده هاشون چی بشه کسی ازشون یادی کنه.
از بازی کردن لذت ببرید
لطف داری
فدای شما:*

آریا ام و 31-32 سالمه خیلی اهمیت نمیدم که دقیقشو بدونم :))
گیمر بودم و هنوزم گیمر ام و گیمر خواهم مرد احتمالا. شاید خیلیا منو تو تبلیغ تلاونگ دیده باشین :))
کار خاصی انجام نمیدم به صورت روزانه،
هفته ای 2روز میرم با یه کمپانی آنباکس میکنم و ویدیو ضبط میکنیم،
گاهی هم تبلیغ تلویزیون و سوشال مدیا میکنم،
بقیه وقت زندگیم با بازی کردن میگذره و گاهی PS4 ، ولی اکثر مواقع رو PC بازی می کنم،
اولین کنسولی که باهاش گیم زدم فک کنم آتاری بود و فامیلی گیم و سگا :)) یادش بخیر
به زودی هم میخوام استریم رو شروع کنم و سر پیری معرکه بگیرم :))
بازی کردن برام همیشه درس زندگی بوده، حتی نقش بازیکردن و بازیگری هم از بازی یاد گرفتم
یه زمانی ( 3 سال ) ادمین گارنا ایران بودم که تو امضام آیدیم هست و اون زمان خیلی دیگه پرایم گیم زدنم بود.
عاشق RPG و MOBA هستم،
کلی از دوست دخترام باهام بخاطر گیم زدن و توجه کم به اونا باهام کات کردن که خوب گلایه ای ندارم :))
همیشه یه دو راهی سخت بوده، عشق به بازی یا عشق به پارتنر، که خوب انتخاب من حداقل تا الان همیشه گیم بوده :))

آخرین ویرایش:
آریا ام و 31-32 سالمه خیلی اهمیت نمیدم که دقیقشو بدونم :)) گیمر بودم و هنوزم گیمر ام و گیمر خواهم مرد احتمالا. شاید خیلیا منو تو تبلیغ تلاونگ دیده باشین :))
کار خاصی انجام نمیدم به صورت روزانه، هفته ای 2روز میرم با یه کمپانی آنباکس میکنم و ویدیو ضبط میکنیم، گاهی هم تبلیغ تلویزیون و سوشال مدیا میکنم، بقیه وقت زندگیم با بازی کردن میگذره و گاهی PS4 ، ولی اکثر مواقع رو PC بازی می کنم، اولین کنسولی که باهاش گیم زدم فک کنم آتاری بود و فامیلی گیم و سگا :)) یادش بخیر
به زودی هم میخوام استریم رو شروع کنم و سر پیری معرکه بگیرم :)) بازی کردن برام همیشه درس زندگی بوده، حتی نقش بازیکردن و بازیگری هم از بازی یاد گرفتم :))
یه زمانی ( 3 سال ) ادمین گارنا ایران بودم که تو امضام آیدیم هست و اون زمان خیلی دیگه پرایم گیم زدنم بود.
عاشق RPG و MOBA هستم، کلی از دوست دخترام باهام بخاطر گیم زدن و توجه کم به اونا باهام کات کردن که خوب گلایه ای ندارم :)) همیشه یه دو راهی سخت بوده، عشق به بازی یا عشق به پارتنر، که خوب انتخاب من حداقل تا الان همیشه گیم بوده :))
درود بر تو :Dیاد گارنا بخیر :D

نوید هستم الان ۳۰ سالمه تقریبا نصفش رو توی این سایت بودم :D دیگه فکر کنم الان جزو پیر ها باشم :D . چند ساله بهم میگن تو هنوز هم بازی میکنی میگم من پیر مرد هم بشم باز هم بازی میکنم اینطوری دیگه خفه میشن :D . هرچند اون لذت مثلا ۱۰ سال پیش رو واسم نداره ولی هنوز هم بزرگترین سرگرمیمه و مطمئن اگه گیم نبود زندگی واسه ماها خیلی سخت تر بود
خوشحالم که این تاپیک رو پیدا کردم :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or