mehran
کاربر سایت
دقیقا همین حس رو دارم . هر کی هم سنم رو متوجه میشه تعجب میکنهاگر لذت میبرید پس جزو جوانها حساب میشید !
دقیقا همین حس رو دارم . هر کی هم سنم رو متوجه میشه تعجب میکنهاگر لذت میبرید پس جزو جوانها حساب میشید !
انشالله به زودی PS5 هم می گیری آقا مهرانسلام به همگی . من که 46 سالم هست هنوز بازی میکنم و لذت میبرم . هم از بازیهای جدید هم بازیهای قدیمی و نوستالژی . یه سری بازیها رو با پسر 7 ساله ام کو اپ میریم . هر روز هم اخبار گیم رو چند بار چک میکنم . اصلا نمیتونم فکر کنم که روزی برسه و بازی نکنم . ولی متاسفانه به دلایل اقتصادی هنوز PS5 نگرفتم .
من هم نزدیک چهل هستم.انشالله به زودی PS5 هم می گیری آقا مهران
راستی هم سنیم
من یه اشتباه کردم بابام گیمربازنشسته بود با پپ سی من اشناش کردم الان دهن کنسولامو سرویس کرده عجیب از پپ سی من خوشش میاد دهن پلی۱ با پپسی من سرویس کرده همش هم می گه نسخه های بعدیش بیین کی میاداگر لذت میبرید پس جزو جوانها حساب میشید !
من برعکس کل خانوادم گیمر بودن به جز مادرم الانم باید جانشين برای خودم تعیین کنم بابام مال دوره قبل از گیمر یعنی سنگ کاغذ قیچیه همش به من می گه تاره دوران رسیده ۳۰سالمه ولی در مقابل بابام هیچم تو گیم پدرم پپ سی من قهاری بود رو پلی وانمن توی دوستان و فک و فامیلم تقریا هیچ کس گیمر نیست متاسفانه! فقط یه رفیقی داشتم بچه بودیم تا حدودی گیمر بود که دیگه وقتی رسید به 17 18 سالگی گذاشت کنار!! فقط من موندم
واقعا خیلی علاقه مندم این دوستانی که مثلا بالای 40 سالن و هنوزم گیم میزنن (حتی با بچه ـشون!) رو از نزدیک ببینم!
خیلی خوبه توی این سن هم کسی انقدر دلش جوون باشه، حالا توی کشورایی که سطح رفاه خوبی دارن این موارد طبیعیه، ولی توی ایران و مثلا بعد از ازدواج که هزار مشکل میریزه سر آدم، گیمر موندن خیلی قابل تقدیره
دمتون گرم!
اره واقعاشماها که خوبید من این سنم انیمه های این مدلی میبینم و عشق میکنم. گور بابای سن زندگیتون رو بکنید.
View attachment 220070
این جمله "آخه من چرا فلان کار رو باید انجام بدم چون فلان سالمه" دروازه ورود به افسردگیه که معمولا از 40 سالگی به بعد میاد سراغ آدم.اره واقعا
بعضی وقتا با خودم میگم اخه چرا باید با ۳۰سال سن بشینم رچت اند کلنک بازی کنم، از اون بدتر ،از بازی کردنش لذت ببرم
من ۹ سالم ازت بزرگترم. همین الان دارم این انیمه رو میبینم.اره واقعا
بعضی وقتا با خودم میگم اخه چرا باید با ۳۰سال سن بشینم رچت اند کلنک بازی کنم، از اون بدتر ،از بازی کردنش لذت ببرم