الان یه آمار گرفتم گویا سازنده اش نسخه ريمستر شده بازى رو با اسم Neighbours back From Hell پارسال منتشر كرده!!اتفاقا امروز بحثش بود با یکی از همکاران این یک شاهکار فراموش نشدنیه یه همسایه مردم ازار که یادمه زمان ریلیز بحث هایی از این جمله که می گفتن این بازی رو یه مریض روانی !!!!!ساخته که مردم ازاری رو ترویج می ده
ایول دمت گرم نمی دونستم حتما دان می کنمشالان یه آمار گرفتم گویا سازنده اش نسخه ريمستر شده بازى رو با اسم Neighbours back From Hell پارسال منتشر كرده!!
كيفيت به شدت خفنی داره
نمیدونم قرار دادن لینک ایراد داره یانه
ولی خب لينک دانلود نسخه كامل ريمستر شده اش اینه:
https://t.co/NR1IOWFmv4?amp=1
حدود 1.5 گیگ
این command and conquer هست.با game ranger هنوز کلی پلیر داره.یکی دو دست که میزنی معتادش میشی.عجب معجونی بودفقط کوماندوز ۲ و ۳
آها. کماندوز ۳ اول شخص شده بود ؟آره؟خیلی خوب بود.حالا اگر دوست داشتی امتحان کنی با این gameranger سرور lan شبیه سازی میکنن با نسخه کرکی آنلاین میزنن.میدونم داداشی
ولی کوماندوز بیشتر دوست داشتم
بخاطر همین گفتم فقط کوماندوز ۲ و ۳
زیاد میونه ای با بازیا آنلاین ندارم
این بازی رو پلی۲ پلی دادم بی نهایت برای من عالی بود پایه شدم دوباره بازیش کنمنه کوماندوز ۳ گانه دوربین مثل همین بازی command and conquer ه
سبک بازی رئال تایم تاکتیک هستش
خیلی خیلی معروف بود بازیش
و به شدت سخت
جدیدن هم ریمیک شده چند نسخه اش
الان چک کردم اون نسخه اول شخص Commandos: Strike Force بود.نسخه اول شخص اش هم خدایی خوب بود.نه کوماندوز ۳ گانه دوربین مثل همین بازی command and conquer ه
سبک بازی رئال تایم تاکتیک هستش
خیلی خیلی معروف بود بازیش
و به شدت سخت
جدیدن هم ریمیک شده چند نسخه اش
دانلودش می کنم برا پلی ۲آره واقعا بازی توپیه
حتما دوباره بازیش کن
بله من هنوزم باپسرم در ارتباطم و کابل کامپونت هم دارم و می خوام باهاش کماندو پلی بدم من هوای پسرمو دارم و به نوه نتیجه ندیده نمی فروشمش !!!!یه پسر برا پدرش همه چیزشهبرا ps2 و pc هست
هر دو تا میتونی دانلود کنی
من خودم بشخصه با ps2 راحترم
بخصوص کابل کامپونت هم داشته باشی
این چاقه بی فرهنگه دقیقا همسایه مائه
رفیق من کابل کامپونت دارم ولی تصویر رو بنفش یا قرمزنشون می ده راه حلی دارید ؟رو پلی استیشن ۲
رفیق من کابل کامپونت دارم ولی تصویر رو بنفش یا قرمزنشون می ده راه حلی دارید ؟رو پلی استیشن ۲