انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
اقا یه سوال از افراد متاهل دارم
شما ها به طرفتون گفتید که به بازی کامپیوتری علاقه دارید ؟

اگه اره چه واکنشی طرفتون نشون داده
خلاصه بگم با پنبه سر میبرن چنان سرتون رو شلوغ میکنن که خود بخود نتونی بازی کنی.
پ.ن: طبق یک قاعده کلی هرچیزی که خانم ها رقیب خودشون بدونن. در افق دور دست محو میشه حالا بازی باشه یا درس یا کار تفاوت چندانی ندارند.

سوال جالبی هست، یادم میاد حدودا ده سال پیش موقع آشناییمون به خانمم گفتم که گیم یه بخش جدایی ناپذیر از زندگی منه و اگه سعی کنی منو ازش جدا کنی قطعا تاثیر منفی در زندگیمون خواهد داشت، خدا رو شکر همون توضیحات کافی بود، البته قطعا نمی‌تونید همون تایمی که قبلا روی گیم میذاشتید رو بعد از ازدواج هم بذارید و اگر همسرتون با گیم آشنا هم نباشه هیچوقت نظر چندان مناسبی نسبت به کنسول شما نخواهد داشت، اما به شخصه معتقدم دو طرف باید به علایق همدیگه احترام بذارند و تا جایی که باعث مشکلات در زندگی نشه با این علایق کنار بیاند، ولی نهایتا تو این مورد بخصوص باید یکم خوش شانس هم باشید!

آخرین ویرایش:
منم همسرم از همون اوایل آشناییمون می دونست من گیمرم و کلاً گاردی نداشت نسبت بهش و خیلی زود هم فهمید بیشترین چیزی که باعث خوشحالیم میشه و براش خرج می کنم گیمه، ولی بعضاً مواقعی بوده که انصافاً به هیچ موجود زنده ای توجه نمی کردم ساعت های زیادی که اینجا خداییش حق اعتراض داشت که البته این موضوع بستگی به بازی ای داشت که پلی میدادم :D در کل ولی به نظرم حتی بعد از ازدواج هم چه مرد چه زن باید تایم رسیدگی به علایق شخصی خودشون رو داشته باشن

من قبل از ازدواج گفته بودم به همسرم که گیمر هستم اما شدتشو نگفته بودم. که همون کار دستم داد. اولاش یکم بحث میکرد سر اینکه چرا اینقد بازی میکنی و به قول دوستمون احساس میکرد رقیب براش اومده اما خب من خودم کمتر کردم تایم بازی رو و خانمم هم کنار اومد تا جایی که برای تولدم TLOU PART2 رو خرید و یه مدت هم Overcooked میزدیم و طوری شده بود که خانمم به شدت علاقمند شده بود به این بازی و میگفت باید همه مراحل 3 ستاره بشه.:D الان هم که پسرم به دنیا اومده کمتر شده وقتم اما باز هم خانمم خودش گاهی اوقات میگه ما(خانمم و پسرم) میریم خونه مامانم، تو بشین یه دوساعتی بازی کن دلت باز بشه.

من متاهل نیستم ولی تو هر رابطه ای بودم بازی میکردم و طرف های مقابلم هم اکثرا نظر مساعدی در مورد بازی نداشتن ولی من کار خودمو میکردم :دی
دوستان متاهل بعد از ازدواج با گیمر بودن مشکلی ندارین؟؟؟ آقا ما مجبوریم بدون اطلاع قبلی و بدور از دید هر کسی یک ساعت بازی کنیم خیلی شرایط سختی شده
بنظر من ادم باید همون اول کار تکلیف رو یسره کنه و بگه میخواد بازی کنه،این پنهون کاریا منو یاد دوران تینیجری میندازه ک یسری کار ها رو پنهونی ادم میکنه ک طرف ناراحت نشه
تازه کار هایی ک اصلا هیچ ایرادی نداره مث بازی کردن یا بیرون رفتن با رفقا :دی
در کل ازدواج نکنید این نصیحت من ب تمام شما عزیزان دل :دی

من متاهل نیستم ولی تو هر رابطه ای بودم بازی میکردم و طرف های مقابلم هم اکثرا نظر مساعدی در مورد بازی نداشتن ولی من کار خودمو میکردم :D

بنظر من ادم باید همون اول کار تکلیف رو یسره کنه و بگه میخواد بازی کنه،این پنهون کاریا منو یاد دوران تینیجری میندازه ک یسری کار ها رو پنهونی ادم میکنه ک طرف ناراحت نشه
تازه کار هایی ک اصلا هیچ ایرادی نداره مث بازی کردن یا بیرون رفتن با رفقا :D
در کل ازدواج نکنید این نصیحت من ب تمام شما عزیزان دل :D
متاسفانه در ۹۹% مواقع فقط کافیه اسم بازی کامپیوتری بیاری تا بشی بچه حالا اون ور اب اسمشو میزارن تفریح سالم
من هنوز درک درستی از این جمله که ازدواج نکنید پیدا نکردم
یعنی تا اخر عمرت تنها بمونی
خدایش فکرشم ترسناکه
هرچند ادمای رو دیدم که اشتباه انتخاب کردن پشیمونن
یه بنده خدای به من میگفت طرفت اگه دنیاش مثل تو باشه دیگه غمی نداری

سلام
من خانمم و 36 سالمه متاهلم روزی 9 ساعت سر کاریم بعد که میایم خونه یه شام فوری و بعدم هدفن و رد دد انلاین تا سه صبح :)))
همسرم بازیمو تماشا میکنه ببشتر موقع ها اون میخوابه من دارم با دوستام بازی میکنم
فعلا که صداش در نیومده زیاد. یکم غر میزنه اما زیاد نیست :)))
گاهی هم لوکیشن کالکت کردن ها رو برام پیدا میکنه تو نقشه که من سریع جمع کنم
فعلا که خوبیم با هم
حالا ببینیم چی میشه :D
ینی همسرتون اهل بازی نیست؟

هردوتون قبل ازدواج و تو دوران آشنایی علاقیتون، میزان و شدت علاقه و وقتی که براش میذارین رو به همدیگه بگین تا نفر مقابلتون درکش کنه و بعد ازدواج براتون مشکل پیش نیاد.
من خودم قبل ازدواج کامل توضیح دادم و خانومم هم خودش گیمر کژوال بود و مشکلی نداشت(الانم گاهی با من کرش ریسینگ و اینا بازی میکنه)
برعسکشم هست که خانوما گاهی دوس دارن با دوستاشون وقت بگذرونن یا مهمونی بگیرن یا پای سریال باشن که اگر قبل ازدواج بهتون اطلاع نده بعد ازدواج گاها مشکل ساز میشه

خلاصه که قبل ازدواج کامل با هم صحبت کنید چون : " اهمیت وقت گذروندن برای تفریحات و علایق شخصی خخخخخیلی زیاده و بعد ازدواج که فشار زندگی طبیعتا بیشتر هم میشه اهمیت خودشو بیشترم نشون میده "

.

متاسفانه در ۹۹% مواقع فقط کافیه اسم بازی کامپیوتری بیاری تا بشی بچه حالا اون ور اب اسمشو میزارن تفریح سالم
من هنوز درک درستی از این جمله که ازدواج نکنید پیدا نکردم
یعنی تا اخر عمرت تنها بمونی
خدایش فکرشم ترسناکه
هرچند ادمای رو دیدم که اشتباه انتخاب کردن پشیمونن
یه بنده خدای به من میگفت طرفت اگه دنیاش مثل تو باشه دیگه غمی نداری
دقیقا مشکل همینه ، همشون فک میکنن بازی کردن کار بچه ها هستش و اصلا تخصصی توی این زمینه ندارن :دی

اون قسمت اخر رو کلا ب شوخی گفتم، شرایط هر کسی فرق داره از هر نظر، من فقط نظر خودم رو گفتم :دی

ینی همسرتون اهل بازی نیست؟
اصلا PS4 مون مال همسرم بود . من قبلش اکس باکس داشتم. ولی یه ساعت بازی میکنه مثل من گیر نمیده الانم دلش میخواد Days Gone رو بازی کنه ولی تا نیم ساعت بازی میکنه میگم دسته رو بده دوستام آنلاین شدن. میده بهم :دی

من اولین نامزدیم که به هم خورد رفتم PS2 خریدم :))
کلا تاهل و گیم کنار هم خیلی سخته ... دخترا خیلی کم پیش میاد درک کنن بحث گیم رو !
اکثرشون تو این فازن که گیم مال بچه هاس ! اونوقت اون همه تفریحات مسخرۀ خودشون مال بزرگاس !
لذت اونا لذته، لذت ما عنه ! :))

من متاهلم و دو تا بچه هم دارم.اول ازدواجمون با بخشی از پول وارم ازدواج یه ps3 خریدیم و با هم بازیهای دو نفره بازی میکردیم بچه ی اول که بدنیا اومد خانمم دیگه بازی نکرد
و من روزی 2 تا 3 ساعت بازی میکنم.اگه بیشتر بشه تایمش اعتراض میکنه ولی در کل چون توضیح دادم با بازی کردن به آرامش میرسم تا حدودی درکم میکنه.ولی خب نمیشه چسبید
به یه بازی و روزی 6 7 ساعت بازی کرد!

من مجردم و همیشه اول رابطه میگم گیم تو زندگیم از اولویت‌ها و قطعا بخش جدایی ناپذیره. اکثرا هم اوایل اوکین ولی یکم که میگذره و مثلا میبینن بیست تومن پول میخوای بدی پای کنسول بازی بحث و دعوا شروع میشه و دیگه وا ویلا:دی
در اینجور مواقع بهترین راه حل اینه که گوشی رو خاموش کنی بری بلادبورن بزنی به آرامش و ارضای روحی برسی:دی

من متاهلم و دو تا بچه هم دارم.اول ازدواجمون با بخشی از پول وارم ازدواج یه ps3 خریدیم و با هم بازیهای دو نفره بازی میکردیم بچه ی اول که بدنیا اومد خانمم دیگه بازی نکرد
و من روزی 2 تا 3 ساعت بازی میکنم.اگه بیشتر بشه تایمش اعتراض میکنه ولی در کل چون توضیح دادم با بازی کردن به آرامش میرسم تا حدودی درکم میکنه.ولی خب نمیشه چسبید
به یه بازی و روزی 6 7 ساعت بازی کرد!
با توجه به تصویر پروفایلتون میگم رد دد هم بازی روزی دو ساعت نیست. حالا چه آنلاین چه استوری. ولی با وجود بچه همینم خوبه :)

من صبح ها که میخوام بیام سر کار میگم کاش میشد امروز مرخصی بودم تا عصر یه سره بازی میکردم و لول آپ میکردم :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or