انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
با توجه به تصویر پروفایلتون میگم رد دد هم بازی روزی دو ساعت نیست. حالا چه آنلاین چه استوری. ولی با وجود بچه همینم خوبه :)

من صبح ها که میخوام بیام سر کار میگم کاش میشد امروز مرخصی بودم تا عصر یه سره بازی میکردم و لول آپ میکردم :))
البته من این حس وابستگی ب گیم رو از زمان دبیرستان ب بعد از دست دادم ولی اخرین بار ک این حس برگشت بهم ، زمانی بود ک بلادبورن بازی میکردم
صبحا دقیقا همین حس شما رو داشتم و عصر ک میرسیدم خونه سریع ناهار میخوردم و مینشستم پای بازی تا ساعت 6 7 شب :D

من که ازدواج نکردم ولی یادمه اون روزی که ps4ام رسید با دوستم قرار بود بریم بیرون . اینقدر که ذوق و شوق داشتم قرارو کنسل کردم یادمه خیلی ناراحت شده بود . ولی چند روز بعد باهم GTA Vو Assassin's creed b black flag و tekken 7 بازی میکردیم :دی .
یکی دیگه از دوستامم بهم میگفت فقط روزی یه ساعت حق داری بازی کنی که خیلی برام سخت بود و عصبی شده بودم.
ول کلا کم پیش میاد خانوما با گیم مشکلی نداشته باشن

این گلایه ای که اکثرا دوستان می کنن ربطی به خود گیم بازی کردن نداره بلکه به زمان زیادی هست که پای بازی میذارین

شما مثلا ازدواج کن بعد کل هفته روزی 4 ساعت برو با دوستات فوتبال بازی کن، یا روزی 5 ساعت برو خارج از تایم کاریت کار کن، یا مثلا روزی 4 ساعت بشین فیلم دلخواهتو تکی ببین مطمین باش از فرداش خانومت نمیذاره هیچکدوم از این کارا رو انجام بدی:D:D
برعکسشم صادقه، خانوم خود شمام روزی 5 ساعت سریال ببینه یا حتی بشینه گیم بزنه اعصابت خورد میشه:D

خلاصه که وقتی با یه نفر دیگه اید کم بازی کنید ولی همیشه بازی کنید تا اونم یه گوشه تنها نمونه

.

آخی یادش بخیر زمانی که tlou روی ps3 اومد عاشق بودیم و تریپ ازدواج
بعد از تموم کردن تلو گفتم دیگه دارم متاهل میشم گیم رو میزارم کنار
رفتم کنسول رو فروختم و بعدش ی فرد خیلی پولدارتر از من با شاسی بلند سفید اومدو طرف رو برد(بخدا قسم که دقیقا همینطوری شد و خیر سرش اقوام هم بود)
منم رفتم باز کنسول خریدم و گیمر موندم تا الان:)) و فکر کنم دیگه مجردم بمونم:D
از من که گذشت ولی علایقتون و عادتهاتون رو بخاطر ی شخص کنار نذارید منظورم علایق و عادتهای سالم هست مثل همین گیم مثل ورزش کردن
البته با شرایط فعلی خیلی سخت هست,اکثر دوستان من از وقتی متاهل شدن زندگیشون فقط شده زن و بچشون و دیگه خودشون رو بیخیال شدن
در کل فکر ازدواج دارید شرایط خودتون رو بشینید دقیق بسنجید که ببینید میتونید از پس اداره ی زندگی در این کشور بر بیاین که خدایی نکرده بعدا پشیمون نشید

رفتم کنسول رو فروختم و بعدش ی فرد خیلی پولدارتر از من با شاسی بلند سفید اومدو طرف رو برد(بخدا قسم که دقیقا همینطوری شد و خیر سرش اقوام هم بود)
از من که گذشت ولی علایقتون و عادتهاتون رو بخاطر ی شخص کنار نذارید منظورم علایق و عادتهای سالم هست مثل همین گیم مثل ورزش کردن
البته با شرایط فعلی خیلی سخت هست,اکثر دوستان من از وقتی متاهل شدن زندگیشون فقط شده زن و بچشون و دیگه خودشون رو بیخیال شدن
در کل فکر ازدواج دارید شرایط خودتون رو بشینید دقیق بسنجید که ببینید میتونید از پس اداره ی زندگی در این کشور بر بیاین که خدایی نکرده بعدا پشیمون نشید
یادش بخیر خاطره ای ک از تلو دارم اومدن نتایج کنکور هستش :D قشنگ یادمه ماه رمضون بود و ساعت 3 صبح و شب های احیا، من نشسته بودم داشتم تلو میزدم و
همون مرحله بودم ک تازه تیرکمون بهمون میداد بازی ، خلاصه مامانم از مراسم احیا اومد گفت برو نتایج کنکور رو بیار ببینم چکار کردی، منم رفتم نتایج رو اوردم و دیدم ی عدد عجیب و سمی بود :D
دیگه مامانم ب حالت پوکر فیس گفت زحمت کشیدی و بلند شد رفت منم رفتم فیلم سویینی تاد رو دیدم :D

در مورد قضیه ازدواج هم ک فدا سرت دادش بزرگترین شانس زندگیت رو اوردی و باید ازون بنده خدا تشکر کنی :D دور من هر کی این اتفاق براش افتاده همه الان دارن خداروشکر میکنن.
دوست من دقییییقا همین مورد شما براش پیش اومد و هر وقت صحبت میکنیم کلی دعا میکنه برا اون شخصی ک باعث شد ازدواج این بهم بخوره :D

قسمت اخر حرفت رو ک شدید قبول دارم ، اینکه ادم علایق و عادتهای سالم خودش رو بخاطر شخص دیگه نادیده بگیره ب مرور زمان باعث میشه ک نسبت ب اون فرد حس بدی پیدا کنید و بالاخره
ی روز حسابی از خجالتش در بیاین و هر چی تو دلتون بوده رو بهش بگین ک دیگه باعث دلخوری میشه پس بهتره همه چیز رو همون اول بار بگین و تکلیف رو مشخص کنید.

بحث ازدواج خیلی پیچیده هستش ، ازونجایی ک گیم ( و تمام سرگرمی های سالم) توی مملکت ما دیگه لاکچری شدن واقعا توی زندگی ادم رو تحت فشار میذارن، البته شاید بعضی ها هم
هزینه کردن ماهی 7 8 ملیون برای گیم و کنسول براشون مشکلی نباشه ولی خب حداقل اطراف من ازین خبرا نیست و هرکی ازدواج کرده دیگه سطح توقعات و رفاحیاتش چسبیده ب صفر :D

یا مثلا بحث بچه دار شدن هم هست ک دیگه واقعا برای من یچیز ترسناک حساب میشه و همیشه خودم رو جای بچه خودم میذارم و میگم این اگه توی ایران بدنیا بیاد و بزرگ بشه حتی اگه بیاد
بزنه توی گوشم و فحش هم بهم بده حق داره ، فک کنم تا اون زمان دیگه قرار باشه ادم کل سرمایه زندگیش رو بده و ی کنسول بخره براش :D کلا اعتقاد بنده این هست ک بچه دار شدن در ایران ی جنایت بزرگ
در حق یک انسان هست البته با احترام ب تمامی دوستان.

یادش بخیر خاطره ای ک از تلو دارم اومدن نتایج کنکور هستش :D قشنگ یادمه ماه رمضون بود و ساعت 3 صبح و شب های احیا، من نشسته بودم داشتم تلو میزدم و
همون مرحله بودم ک تازه تیرکمون بهمون میداد بازی ، خلاصه مامانم از مراسم احیا اومد گفت برو نتایج کنکور رو بیار ببینم چکار کردی، منم رفتم نتایج رو اوردم و دیدم ی عدد عجیب و سمی بود :D
دیگه مامانم ب حالت پوکر فیس گفت زحمت کشیدی و بلند شد رفت منم رفتم فیلم سویینی تاد رو دیدم :D

در مورد قضیه ازدواج هم ک فدا سرت دادش بزرگترین شانس زندگیت رو اوردی و باید ازون بنده خدا تشکر کنی :D دور من هر کی این اتفاق براش افتاده همه الان دارن خداروشکر میکنن.
دوست من دقییییقا همین مورد شما براش پیش اومد و هر وقت صحبت میکنیم کلی دعا میکنه برا اون شخصی ک باعث شد ازدواج این بهم بخوره :D

قسمت اخر حرفت رو ک شدید قبول دارم ، اینکه ادم علایق و عادتهای سالم خودش رو بخاطر شخص دیگه نادیده بگیره ب مرور زمان باعث میشه ک نسبت ب اون فرد حس بدی پیدا کنید و بالاخره
ی روز حسابی از خجالتش در بیاین و هر چی تو دلتون بوده رو بهش بگین ک دیگه باعث دلخوری میشه پس بهتره همه چیز رو همون اول بار بگین و تکلیف رو مشخص کنید.

بحث ازدواج خیلی پیچیده هستش ، ازونجایی ک گیم ( و تمام سرگرمی های سالم) توی مملکت ما دیگه لاکچری شدن واقعا توی زندگی ادم رو تحت فشار میذارن، البته شاید بعضی ها هم
هزینه کردن ماهی 7 8 ملیون برای گیم و کنسول براشون مشکلی نباشه ولی خب حداقل اطراف من ازین خبرا نیست و هرکی ازدواج کرده دیگه سطح توقعات و رفاحیاتش چسبیده ب صفر :D

یا مثلا بحث بچه دار شدن هم هست ک دیگه واقعا برای من یچیز ترسناک حساب میشه و همیشه خودم رو جای بچه خودم میذارم و میگم این اگه توی ایران بدنیا بیاد و بزرگ بشه حتی اگه بیاد
بزنه توی گوشم و فحش هم بهم بده حق داره ، فک کنم تا اون زمان دیگه قرار باشه ادم کل سرمایه زندگیش رو بده و ی کنسول بخره براش :D کلا اعتقاد بنده این هست ک بچه دار شدن در ایران ی جنایت بزرگ
در حق یک انسان هست البته با احترام ب تمامی دوستان.
دقیقا شانش آوردم که نشد و خدا رو شکر میکنم از این بابت
نظرت درباره ی بچه دار شدن هم دقیقا با من یکی هست
بخاطر همین کلا قید ازدواج رو زدم

واقعا اگه ادم بخواد ازدواج کنه که بهش سخت بگذره همون بیخیال بشه بهتره
ولی تمام اینا به انتخاب درست ختم میشه
پسر خاله من تازه ازدواج کرده حرف خوبی میزنه
میگه ازدواج مثل یه کفش میمونه نه باید بزرگ باشه نه کوچیک باید اندازه باشه تا راحت باشی

این گلایه ای که اکثرا دوستان می کنن ربطی به خود گیم بازی کردن نداره بلکه به زمان زیادی هست که پای بازی میذارین

شما مثلا ازدواج کن بعد کل هفته روزی 4 ساعت برو با دوستات فوتبال بازی کن، یا روزی 5 ساعت برو خارج از تایم کاریت کار کن، یا مثلا روزی 4 ساعت بشین فیلم دلخواهتو تکی ببین مطمین باش از فرداش خانومت نمیذاره هیچکدوم از این کارا رو انجام بدی:D:D
برعکسشم صادقه، خانوم خود شمام روزی 5 ساعت سریال ببینه یا حتی بشینه گیم بزنه اعصابت خورد میشه:D

خلاصه که وقتی با یه نفر دیگه اید کم بازی کنید ولی همیشه بازی کنید تا اونم یه گوشه تنها نمونه

.
من خانمم روزی 5 ساعت بشینه سریال بزنه خب منم میشینم Apex بازی میکنم. از خدامم هست.

با توجه به تصویر پروفایلتون میگم رد دد هم بازی روزی دو ساعت نیست. حالا چه آنلاین چه استوری. ولی با وجود بچه همینم خوبه :)

من صبح ها که میخوام بیام سر کار میگم کاش میشد امروز مرخصی بودم تا عصر یه سره بازی میکردم و لول آپ میکردم :))
یکی از اتفاقات خوب برای من اینه که پسرم که 5 سالشه از 2 سالگی عاشق اینه بشینه بازی کردن من رو ببینه!البته یه وقتهایی دسته رو هم بهش میدم یه چرخی تو محیط میزنه.رد دد 2 و گاد آو وار رو هم با هم تموم کردیم!خانمم هم چون میبینه این میشینه و سرگرمه و آرومه غر نمیزنه.یه سری این بازیها رو روزی 5 6 ساعت بازی میکردم!الانم گیر داده به خانم الوی و هورایزون!

یادش بخیر سگا.نه یا ده سالم بود گیر دادم بابام آتاری خرید بعد که دیگه ترکید چند سال بعد رفتیم جمهوری سگا خریدیم.چه کیفی میکردیم با این سگا و بازیهاش.یادش بخیر
سالها گذشته و هنوز هم طعم بچگی و آتاری و سگا زیر زبونمه و بهترین دوران زندگیم همون دورانه

سلام دوستان
دم همتون گرم
هرچی دنبال اکانت قدیمم گشتم پیدا نکردم
فکر نمی کردم بر و بچز 30 ساله باشن که هنوز گیم بزنن
چی جوری توی سی سالگی گیم میزنین، من اومدم Assassins Creed Odyssey رو تموم کنم ، 8 ماه طول کشید، اونجا بود که فهمیدم دوران اتمام گیمینگمون سر رسیده =(( (البته نا گفته نماند PC جدید خواسته باشم بگیرم خیلی گرون شده )
2 روز دیگه میشم 31 :):) ، به خودم قول دادم دیگه بازی کردن رو ترک کنم ، توجیهم این بود که آدم سی ساله بازی نمی کنه، اومدم توی گوگل سرچ زدم گیمر های 30 ساله ، فکر نمیکردم چیزی پیدا بشه ، این تاپیک رو دیدم دوباره معتاد شدم :):):)
در کل توی این سن و سال دیگه وقت نمیشه بازی کرد ، ولی باز هم هفته ای 2 یا 3 ساعت بیکار بشم گیم میزنم

هر جا که هستین سالم و سر حال و پر انرژی باشین
سلام بر دوستان خوبم

آقا ما اومدیم اینجا یکم ارشاد شیم به خاطر ازدواج بازی رو بزاریم کنار ، الان با این چیزایی که شما نوشتین بد آموزی داشت کلا گیم غلبه کرد به ازدواج :)) :)) :)) :))
ولی خب در کل توی خواستگاری قید می کنم که گیمینگ جزو علایق هامه ، فعلا که هنوز کسی پیدا نشده بیاد مارو بگیره :):):)
ازدواج هم مثل بازی یک سن داره همونطور که بچه ها توی نظرسنجی گفتن بین 15 تا 20 برای گیمینگ، اگر سن ازدواج هم از یک حدی بگذره به نظرم خوب نیست فقط باید شانس بیارین زن خوب گیر بیارین مگر اینکه کلا نخواین ازدواج کنین

سلام بر دوستان خوبم

آقا ما اومدیم اینجا یکم ارشاد شیم به خاطر ازدواج بازی رو بزاریم کنار ، الان با این چیزایی که شما نوشتین بد آموزی داشت کلا گیم غلبه کرد به ازدواج :)) :)) :)) :))
ولی خب در کل توی خواستگاری قید می کنم که گیمینگ جزو علایق هامه ، فعلا که هنوز کسی پیدا نشده بیاد مارو بگیره :):):)
ازدواج هم مثل بازی یک سن داره همونطور که بچه ها توی نظرسنجی گفتن بین 15 تا 20 برای گیمینگ، اگر سن ازدواج هم از یک حدی بگذره به نظرم خوب نیست فقط باید شانس بیارین زن خوب گیر بیارین مگر اینکه کلا نخواین ازدواج کنین
زندگی این قدر تلخه گاهی که باید تا اخر عمر حسرت این رو بخوری که چرا چرا چرا .....اگه کسی پیدا کردی دوستش داشتی بهش پیشنهاد بده تا قبل از این که دیر بشه و بعدها افسوس بخوری .رفیق امیدوارم موفق باشی تو زندگی

games-dobleh_67mq.jpg
ایول چه ترکیب پرروییی به قول بهادر

سلام بر دوستان خوبم

اقا بازی کردن عین فیلم دیدن یا موزیک گوش دادن می مونه مگه اونا سن دارن؟ اینم فرقی نمی کنه سن نداره شما اوقات فراغتت می تونی با یکی از اینا پر کنی به نظرم این 3تا خیلی مفید تر از اینستا هستن

بعدشم چیزی که من از دخترهای ایرانی فهمیدم که همشون عین هم هستن:D
در جزئیات شاید فرق هایی داشته باشن اما در کلیات همونن:D

یعنی یکسری تصمیمات و حرف هاشون یا رفتارهاشون همه شبیه همه:D

از بچگی هم همیشه گفتن دخترها احساسی هستن و زود وابسته می شن که همش کشکه
یعنی همشون یک پا بازگیر حرفه ای هستن از همون ابتدا شما برای اینده انالیز می شید و دل کندن هم اداش در میارن که سخته براشون

در مجموع ازدواج هم نکردید چیزی رو از دست ندادید مگر شما هم با همین دید اینده نگری محض جلو برید
بچه دار شدن هم که با این شرایط سخت و توقع زیاد بچه ها کلا از زندگی می ندازتون یعنی همه چیز تعطیل فقط بچه اونم پیشنهاد نمی شه

حالا پس چی پیشنهاد می شه؟ تا اخر عمرتون فقط گیم بزنید و از زندگی لذت ببرید:D

البته مثکه برق قطعه💩

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or