Version 7
کاربر سایت
بخاطر شما ورداشتم تمام بازی های داخل اون پک کامل بازی های NES که لینکشو قبلا در همین تاپیک بهتون داده بودم رو چک کردم اما هیچ اثری از اون مورد اول که در توضحیحش اینو نوشته بودید نبود:
"شخصیت اصلی در هر مرحله باید تعدادی تابوتو خالی میکرد (روشون میپرید) تا از توشون کلید پیدا کنه. همیشه هم آخرین تابوت توش کلید بود!"
شاید اون بازی در SNES یا کنسول دیگه ای بوده باشه. بهرحال داخل مجموعه ای که بهتون دادم حتی بازی های چینی و کره ای هم بجز ژاپنی بودند ولی بازی مورد نظرتون پیدا نشد.
در مورد بازی دوم هم فقط Super Contra یا همون Super C به بازی Contra Force شباهت زیادی داره. بازی دیگه ای با اون مقدار انفجار در NES ندیدم.
آقا ممنونم از وقتی که گذاشتی. نه مطمئنم که بازی برای NES بود. از بازیهای اولیه این کنسول هم بودو کلیت بازی خیلی ابتدایی بود.
در مورد بازی دوم، بازی شباهتی به سری کنترا نداشت، فقط برای افت فریم زیادش کنترا فُرس رو مثال زدم و نسبت به کنترا کاملا بازی رئالی بود، فقط حجم افکتهای اسلحهش انقدر زیاد بود که کلی افت فریم داشت و از نظر زاویه دوربین هم سایداسکرول و شبیه به سوپر کنترا بود تا کنترا فُرس.
اقا این بازی هلی کوپتریِ روو یادتونه؟!!!
اسمش گمانم یه چیز تو مایه های نبرد خلیج یا همچین چیزی بود
یادم نیست رو میکرو میزدیمش یا سگا ولی واقعا عالی بود
View attachment 197397
View attachment 197398
همونطور که دوستان گفتن این Desert Strike بود و اولین بازی این سریه. یادمه کمی بعد از جنگ خلیج فارس اومد (موضوعشم مرتبطه و دنبالهی اسمشم Return to the Gulf به این موضوع اشاره داره، هر چند داستانش در کشوری خیالی که شبیه به عراقه میگذره) و اولشم یه افسری رو نشون میده که خیلیا میگفتن صدامه ولی فقط شبیه به یه افسر عراقی بود. جالبه که "امی هنینگ" یکی از عوامل این بازیه.
این اولین بازی این سری بود و بعدش Jungle Strike و Urban Strike هم اومدن که تو دومی و سومی امکان تعویض هلیکوپترم وجود داشت و آخری (Urban Strike) از همه بهتر بود. هر چند من با Jungle Strike از همه بیشتر خاطره دارم و بیشتر بازیش کردم اما Desert Strike تو ایران از بقیه معروفتره.
بعد از سهگانهی سگا جنسیس هم دو نسخهی Soviet Strike و Nuclear Strike برای پلیاستیشن و پیسی و کنسولهای دیگهی اونزمان اومدن که من بازی نکردم.
Jungle Strike
Urban Strike
آخرین ویرایش: