انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
اون اولیه Solomon's Key نبوده؟ :D البته خیلی هم به توضیحات نمی‌خوره ولی یه سرچی زدم، نزدیک‌ترین چیزی بود که پیدا شد! :D یعنی هر مرحله یه کلید داشته که باید با رد شدن از روی بلوک‌ها بهش می‌رسیدیم تا در باز بشه.

jm1p_sdsadxc.jpg

نه این نیست، اون مراحلش یک زمین ثابت نبود و میشد توش حرکت کرد و کلید در تابوت بود. حدس میزنم از این بازیهای مخصوص ژاپن بوده که با سرچ کردن چیزی ازش پیدا نمیشه.

آخی یادش بخیر با چه بازی های که توی این تاپیک اسم برده شد و باهاشون خاطره داشتیم و خیلی هاشون هم خاطره نداریم ( چون تجربه اشون نکردیم ) . آخ آخ یادشون بخیر. بچه ها قدر سلامتی خودتون رو بدونید و تا جایی که میتونید از زندگیتون لذت ببرید و دوستان خودتون رو در این شادی و لذت شریک کنید . شعار همیشگی من " یه گیمر همیشه و تا زندس یه گیمر میمونه "

آخرین ویرایش:
من حقیقتش با۳۰ سال سن با اخبار تریلر بازی ها بیشتر حال میکنم دیگه خود بازی بهم حال نمیده اگه هم حال بده یه تایم کوتاهیه نمیدونم خوبه بده ولی ای کاش با گیم اشنا نمیشدم واقعا من از زندگی قشنگ یه سر گردن جا انداخت الان داخل یه شرکت کار میکنم مطمعنم اگه گیم نبود الان برای خودم مدیر میشدم صد حیف
دلم میخواد کتاب بخونم
اساتید چندتا کتاب خوب معرفی میکنید

کاش می شد تو همون بچگی موند یه اتاری ۲۶۰۰ و دغدغه این بودبودکه می تونم بازی رو تمومش کنم یا می شه رنگ لباس کارکتر یه رنگ دیگه باشه یا دستگام نسوزه یه پدر و یه مادر یه هندونه تو تابستون یه بوی عجیب و تکرار نشدنی بود خدا هم که نگم بد جور نزدیک بود بچه بودیم دل پاک ای کجایی دوران بی دغدغه که تکرار نمی شه ای زوزگار حتی ps5 هم بدن دیگه به اون دوران نمی بره

آخرین ویرایش:
اقا این‌ بازی هلی کوپتریِ روو یادتونه؟!!! :D
اسمش گمانم یه چیز تو مایه های نبرد خلیج یا همچین چیزی بود
یادم نیست رو میکرو میزدیمش یا سگا ولی واقعا عالی بود:D

View attachment 197397
View attachment 197398
اوه من فقط یادمه 8 یا 9 سال داشتم این رو بازی میکردم.سگا داشتم.یادمه خیلی تو ذهنم اون زمان خفن بود. :x

• Like
Reactions: voldmort

View attachment 197397
View attachment 197398
واقعا شاهکار بود علی جان
اسمش desert strike بود و دو نسخه ازش بازی کردم من و هردو رو بارها و بارها تموم کردم
کنترل هلی کوپتر رو واقعا سخت و عالی طراحی کرده بودن که هیچوقت از یادها پاک نمیشه

سگا بود حاجی
اسمش Desert Strike بود.
من آخر اینو ردش نکردم.
========
کامنتت که دیدم فقط زدم رو ریپلای، دیگه ندیدم چند نفر دیگه جواب دادن زودتر :))

View attachment 197397
View attachment 197398
یه نسخه دیگه ازش رو PSone هم بود Nuclear strike كه خیلی خفن بود همین الانم رو پی اس تریم نصبه :D یادمه Urban Strike هم رو سگا داشتم :D عاشقشون بودم :D

برگ پسوردش كه آخر هر مرحله به جای سیو میداد هم هنوز دارم :D (یاد این سیستم سیو پسوردی رو سگا و میكرو بخیر :D)

نه این نیست، اون مراحلش یک زمین ثابت نبود و میشد توش حرکت کرد و کلید در تابوت بود. حدس میزنم از این بازیهای مخصوص ژاپن بوده که با سرچ کردن چیزی ازش پیدا نمیشه.

بخاطر شما ورداشتم تمام بازی های داخل اون پک کامل بازی های NES که لینکشو قبلا در همین تاپیک بهتون داده بودم رو چک کردم اما هیچ اثری از اون مورد اول که در توضحیحش اینو نوشته بودید نبود:
"شخصیت اصلی در هر مرحله باید تعدادی تابوتو خالی می‌کرد (روشون می‌پرید) تا از توشون کلید پیدا کنه. همیشه هم آخرین تابوت توش کلید بود!"

شاید اون بازی در SNES یا کنسول دیگه ای بوده باشه. بهرحال داخل مجموعه ای که بهتون دادم حتی بازی های چینی و کره ای هم بجز ژاپنی بودند ولی بازی مورد نظرتون پیدا نشد.

در مورد بازی دوم هم فقط Super Contra یا همون Super C به بازی Contra Force شباهت زیادی داره. بازی دیگه ای با اون مقدار انفجار در NES ندیدم.

View attachment 197397

میدونم که بقیه زودتر این پست رو دیدن و جوابتونو بدرستی دادند اما نکته مهم اینه که اسم خود فایل عکسی که آپلود کردید میتونسته جواب سوالتونو براحتی بده :D

عنوان عکسی که آپلود کردید اینه: Desert Strike was so good

ایشونو کی یادشه :D

View attachment 197434

بله. لطفا روی عکس کلیک کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or