انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
ef634af58568f5ce15c800a5f222c4ed.jpg

همچنان با 28 سال سن و دغدغه های زندگی ... دست از سر رول پلی جی تی آی و بازی های کنسولی بر نمیدارم و تا زمانی که نسل پلی استیشن تموم نشه آروم نمیگیگیرم :)
28 سال که سنی نیست تازه دوران اوج گیمریه ایشالا تا 120 سالگی ارو نگیگیگیریم

نظر سنجی رو زده بودم ۱۵-۲۰ الان ۲۷ سالمه اصلا یادم نمیاد این تاپیکو ?
ولی واقعا گیم جزو دو سه تا از بهترین لذت های زندگیم بوده تا الان، زندگیم خیلی اذیت کرده و خواسته این لذت رو ازم بگیره ولی خیلی مقاومت نشون دادم ? من ک دیگه از زندگی کردن به شکل دلخواه جامعه بیزار شدم، حال و حوصله ای نمونده واسم، خودمم نمیدونم واقعا دلزده شدم از همه چی یا مقطعیه این حس.

نظر سنجی رو زده بودم ۱۵-۲۰ الان ۲۷ سالمه اصلا یادم نمیاد این تاپیکو ?
ولی واقعا گیم جزو دو سه تا از بهترین لذت های زندگیم بوده تا الان، زندگیم خیلی اذیت کرده و خواسته این لذت رو ازم بگیره ولی خیلی مقاومت نشون دادم ? من ک دیگه از زندگی کردن به شکل دلخواه جامعه بیزار شدم، حال و حوصله ای نمونده واسم، خودمم نمیدونم واقعا دلزده شدم از همه چی یا مقطعیه این حس.

هروقت ناامید شدی این عکس ببین
که چه دورانی داشتیم یهو سریع متحول میشی شادو شنگول میشی ???

151571-1.jpg

یه بازی بود در کنسول NES که شخصیت اصلی در هر مرحله باید تعدادی تابوتو خالی می‌کرد (روشون می‌پرید) تا از توشون کلید پیدا کنه. همیشه هم آخرین تابوت توش کلید بود! از بازیهای اولیه‌ی NES بود.
یه بازی دیگه‌ی NES هم بود که یه آدمی با اسلحه بود و سایداسکرول و نسبت به زمانش افکت‌های انفجار بازی هم زیاد بودن و نکته‌ش این بود که خیلی افت فریم داشت! (احتمالا برای NES سنگین بوده) و تقریبا تصویر آهسته اجرا میشد! (افت فریمش در حد Contra Force بود)

من تقریبا همه‌ی بازی‌های دوره‌های مختلفو پیدا کردم جز این دو تا. اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه. البته می‌دونم توضیحاتم در مورد دومی خیلی گنگه.

هنوز نتونستم اینارو پیدا کنم. اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.
(امتحان کردن بازی‌ها از لیست کلیشون هم صبر ایوب و عمر نوح میخواد و البته آدم بیکار. صد تاشونو امتحان کردم، این دوتا نبودن و بیخیال شدم.)

• Like
Reactions: Android_game
داشتم پیام های تاپیک رو میخوندم چشمم خورد به رای گیری دیدم به گزینه ی 15 تا 20 سالگی رای دادم.
الان 25 سالم هست و چند سالی میشه که گیم رو گذاشتم کنار. البته تقریبا هر روز به بازیسنتر سر میزنم و سالی یکی دو تا بازی کوتاه و بیشتر داستان محور رو تموم میکنم.
اولین باری که به گیم علاقه مند شدم زمانی بود که داییم داشت Metal Gear Solid 1 بازی می کرد و جالب اینجاست آخرین بازی که با هیجان به دنبال اخبارش بودم و تمومش کردم MGS V بود.
هیچوقت زمان زیادی رو برای بازی کردن اختصاص نمی دادم اما گیم تنها سرگرمی بود که موقع انجامش کامل از این دنیا جدا می شدم و حس می کردم در دنیای بازی هستم ولی شرایط تغییر کرد. امیدوارم در سال های آینده بتونم دوباره برگردم.

یه بازی بود در کنسول NES که شخصیت اصلی در هر مرحله باید تعدادی تابوتو خالی می‌کرد (روشون می‌پرید) تا از توشون کلید پیدا کنه. همیشه هم آخرین تابوت توش کلید بود! از بازیهای اولیه‌ی NES بود.
یه بازی دیگه‌ی NES هم بود که یه آدمی با اسلحه بود و سایداسکرول و نسبت به زمانش افکت‌های انفجار بازی هم زیاد بودن و نکته‌ش این بود که خیلی افت فریم داشت! (احتمالا برای NES سنگین بوده) و تقریبا تصویر آهسته اجرا میشد! (افت فریمش در حد Contra Force بود)

من تقریبا همه‌ی بازی‌های دوره‌های مختلفو پیدا کردم جز این دو تا. اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه. البته می‌دونم توضیحاتم در مورد دومی خیلی گنگه.
اون اولیه Solomon's Key نبوده؟ :D البته خیلی هم به توضیحات نمی‌خوره ولی یه سرچی زدم، نزدیک‌ترین چیزی بود که پیدا شد! :D یعنی هر مرحله یه کلید داشته که باید با رد شدن از روی بلوک‌ها بهش می‌رسیدیم تا در باز بشه.

jm1p_sdsadxc.jpg

• Like
Reactions: Sega_genesis
اینجا ۳۰ سال به بالاها کسی بجز احساس علاقه به گیم به چشم اعتیاد به گیم نگاه میکنه؟ جدا احساس میکنم سال هاس به صورت اعتیاد وار دارم گیم انجام میدم و ضررهایی هم برام داشته و این که خیلی بیش از حد براش وقت میزارم اونم تو ۳۰ سالگی.

اینجا ۳۰ سال به بالاها کسی بجز احساس علاقه به گیم به چشم اعتیاد به گیم نگاه میکنه؟ جدا احساس میکنم سال هاس به صورت اعتیاد وار دارم گیم انجام میدم و ضررهایی هم برام داشته و این که خیلی بیش از حد براش وقت میزارم اونم تو ۳۰ سالگی.
منم همینطورم . فقط هم با کنسول یا پی سی آروم میشم . بازیهای گوشی اصلا روم جواب نمیده .

منم همینطورم . فقط هم با کنسول یا پی سی آروم میشم . بازیهای گوشی اصلا روم جواب نمیده .
خوب پس تنها نیستم.دقیقا چیزی جز بازی و pc ارضام نمیکنه.چه جالب.منم با گوشی هم خیلی سعی کردم کنار بیام ولی از سادگی بیش از حد بازی هاش ارضام نمیکنه.فقط دوست دارم از هر جایی که هستم پاشم برم سراغ بازی و pc.

• Like
Reactions: Little John

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or