یکی از سخت ترین بازیهای دوران کودکیمه
کابوسی بود برا خودش
یکی از سخت ترین بازیهای دوران کودکیمه
28 سال که سنی نیست تازه دوران اوج گیمریه ایشالا تا 120 سالگی ارو نگیگیگیریمهمچنان با 28 سال سن و دغدغه های زندگی ... دست از سر رول پلی جی تی آی و بازی های کنسولی بر نمیدارم و تا زمانی که نسل پلی استیشن تموم نشه آروم نمیگیگیرم
نظر سنجی رو زده بودم ۱۵-۲۰ الان ۲۷ سالمه اصلا یادم نمیاد این تاپیکو ?
ولی واقعا گیم جزو دو سه تا از بهترین لذت های زندگیم بوده تا الان، زندگیم خیلی اذیت کرده و خواسته این لذت رو ازم بگیره ولی خیلی مقاومت نشون دادم ? من ک دیگه از زندگی کردن به شکل دلخواه جامعه بیزار شدم، حال و حوصله ای نمونده واسم، خودمم نمیدونم واقعا دلزده شدم از همه چی یا مقطعیه این حس.
مگه هنوز gta بازی میکنی
من آخرین جی تی آی که بازی کردم وای سیتی بود ?
یه بازی بود در کنسول NES که شخصیت اصلی در هر مرحله باید تعدادی تابوتو خالی میکرد (روشون میپرید) تا از توشون کلید پیدا کنه. همیشه هم آخرین تابوت توش کلید بود! از بازیهای اولیهی NES بود.
یه بازی دیگهی NES هم بود که یه آدمی با اسلحه بود و سایداسکرول و نسبت به زمانش افکتهای انفجار بازی هم زیاد بودن و نکتهش این بود که خیلی افت فریم داشت! (احتمالا برای NES سنگین بوده) و تقریبا تصویر آهسته اجرا میشد! (افت فریمش در حد Contra Force بود)
من تقریبا همهی بازیهای دورههای مختلفو پیدا کردم جز این دو تا. اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه. البته میدونم توضیحاتم در مورد دومی خیلی گنگه.
اون اولیه Solomon's Key نبوده؟ البته خیلی هم به توضیحات نمیخوره ولی یه سرچی زدم، نزدیکترین چیزی بود که پیدا شد! یعنی هر مرحله یه کلید داشته که باید با رد شدن از روی بلوکها بهش میرسیدیم تا در باز بشه.یه بازی بود در کنسول NES که شخصیت اصلی در هر مرحله باید تعدادی تابوتو خالی میکرد (روشون میپرید) تا از توشون کلید پیدا کنه. همیشه هم آخرین تابوت توش کلید بود! از بازیهای اولیهی NES بود.
یه بازی دیگهی NES هم بود که یه آدمی با اسلحه بود و سایداسکرول و نسبت به زمانش افکتهای انفجار بازی هم زیاد بودن و نکتهش این بود که خیلی افت فریم داشت! (احتمالا برای NES سنگین بوده) و تقریبا تصویر آهسته اجرا میشد! (افت فریمش در حد Contra Force بود)
من تقریبا همهی بازیهای دورههای مختلفو پیدا کردم جز این دو تا. اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه. البته میدونم توضیحاتم در مورد دومی خیلی گنگه.
منم همینطورم . فقط هم با کنسول یا پی سی آروم میشم . بازیهای گوشی اصلا روم جواب نمیده .اینجا ۳۰ سال به بالاها کسی بجز احساس علاقه به گیم به چشم اعتیاد به گیم نگاه میکنه؟ جدا احساس میکنم سال هاس به صورت اعتیاد وار دارم گیم انجام میدم و ضررهایی هم برام داشته و این که خیلی بیش از حد براش وقت میزارم اونم تو ۳۰ سالگی.
خوب پس تنها نیستم.دقیقا چیزی جز بازی و pc ارضام نمیکنه.چه جالب.منم با گوشی هم خیلی سعی کردم کنار بیام ولی از سادگی بیش از حد بازی هاش ارضام نمیکنه.فقط دوست دارم از هر جایی که هستم پاشم برم سراغ بازی و pc.منم همینطورم . فقط هم با کنسول یا پی سی آروم میشم . بازیهای گوشی اصلا روم جواب نمیده .