اموزش هک برای کنسول PS5

سلام دوستان من از چند روز پیش که با kstuff هک میکنم تمام بازی هایی که روی هارد دستگاه اجرا نمیشد از جمله دیمن سولز اجرا شدن خواستیم اطلاع رسانی کنم برا کسانی که مشکل‌دارن
دیمون سولز داخلی اجرا نمیشه

• Like
Reactions: esi overlord
ممنون میشم کمک کنین
تنها روش برای شما استفاده از فایل بکاپ یوتیوب هست که کلیه اطلاعات کنسول شما پاک میشه و برنامه یوتیوب نصب میشه با هردفعه روشن کردن کنسول واجرای برنامه یوتیوب کنسول هک میشه

سلام کسی تا حالا رو ورژن ۱۲ که جدید هک شده بازی ریخته چون من انجام دادم هک شد با دیسک اما مثل ورژن ۱۰ نیست چون itemzflow ریختم اجرا نمیشه که بازی نصب کنم کسی راهنمای می‌تونه بکنه ممنون میشم

سلام کسی تا حالا رو ورژن ۱۲ که جدید هک شده بازی ریخته چون من انجام دادم هک شد با دیسک اما مثل ورژن ۱۰ نیست چون itemzflow ریختم اجرا نمیشه که بازی نصب کنم کسی راهنمای می‌تونه بکنه ممنون میشم

العان kstuf تا 12.7 کار میکنه میتونی بازی های ps4 را نصب کنی

ایتاهن بتا اومده فکرنکنم پلاگین shadowmountplus کار کنه ولی تست بکن
کمی صبر کن همه پلاگین ها آپدیت بدن اونوقت میشه بازی های ps5 را اجرا کرد

• Like
Reactions: punished-snake
لینک یا چیزی داری آموزش کامل داشته باشه چون من با فایل بک آپ ریستور کردم ps5 بعد با یوتیوب مراحل هک انجام دادم 50 دقیقه طول کشید هک شد بعد دیسک autoloader v1.2گذاشتم هک شد بعد payload manager میاد بالا دیگه نمی‌دونم چیکار کنم debug setting هم اومده فکر کردم مثل ورژن 10 با itemzflow میشه بازی نصب کردم اما برنامه با پکیج نصب میشه اما اجرا نمیشه

لینک یا چیزی داری آموزش کامل داشته باشه چون من با فایل بک آپ ریستور کردم ps5 بعد با یوتیوب مراحل هک انجام دادم 50 دقیقه طول کشید هک شد بعد دیسک autoloader v1.2گذاشتم هک شد بعد payload manager میاد بالا دیگه نمی‌دونم چیکار کنم debug setting هم اومده فکر کردم مثل ورژن 10 با itemzflow میشه بازی نصب کردم اما برنامه با پکیج نصب میشه اما اجرا نمیشه
تا العان صبر کردی چند روز دیگه هم صبر کن shadowmountplus آپدیت بده راحت بدون itemzflow بازی را از روی صفحه اصل اجرا کن

درود دوستان از ۱۲.۰۲ چه‌ خبر؟
اینم هک شدنش همون یکی دو ساعته؟
توی پست بالاتر توضیح دادم
12 تا 12.4 باید 50 دقیقه صبر کنی تا اجرا به فعلا kstuff اومده بقیه پلاگین ها باید آپدیت بدن
اگر صبر کنی یک webkit اومده شماره فرمیور دقیق نمیدونم حدودا روی 13 پج شده اگر webkit بیاد ممکنه صبر عیوب کمتر باشه سریعتر هک بشه

مثل اینکه پلاگین ها آپدیت شده بودن با این وضع نت ندیده بودم
خودم تست نکردم
العان etahen 2.6b اومده بتا هست بگرد توی نت دانلود کن

shadowmountplus از لینک زیر دانلود کن
Releases · drakmor/ShadowMountPlus

kstuff هم از لینک زیر
Releases · EchoStretch/kstuff-lite

دانلودی ها را در root فلش با فرمت xfat بریز

بعد از هک از طریق دیسک یک صفحه ای میاد این ها را از روی حافظه نصب میکنه

اگر بازی هات در حافظه کنسول در پوشه• /data/homebrew یا • /data/etaHEN/games
در حافظه خارجی در پوشه
/mnt/usb0/homebrew through /mnt/usb7/homebrew

یا

• /mnt/usb0/etaHEN/games through /mnt/usb7/etaHEN/games

یا

• /mnt/ext0/homebrew & /mnt/ext0/etaHEN/games

خودبه خود به منوی اصلی اضافه میشه و اجراشون کنید

سلام به همه انشاا.. حالتون خوب باشه

خیلی خبرها توی هک اتفاق افتاده

ps5 تا 12.7 کپی خور شده

تا 12.4 بدون دیسک های خاص ژاپنی یا استاروارز و از طریق youtube برای هربار اجرای هک 50 دقیقه طول میکشه تا اجرا بشه (تاحالا 2 ساعت بوده پیشرفت کرده به 50 دقیق رسیده)

تا 12.0 برای دفعه اول بعد از 50 دقیقه بصورت اتوماتیک دیسک بلوری کنسول را پج کنه برای دفعه های بعد بصورت سریع و عادی با دیسک بلوری که روی آن یک دیتایی را ذخیره کردیم هک میشه

بصوررت خلاصه برای ما که دیسک های بازی های خاص در دسترسمون نیست
اگر بین 12.0 تا 12.4 هستین برای هربار اجرا صبر عیوب می خواهین 50 دقیقه باید منتظر موند تا هک اجرا بشه
اگر بین 10.01 تا 12.0 هستین برای بار اول 50 دقیقه انتظار برای دفعه های بعد با یک دیسک بلوری معمولی سریع هک میشه
درود . خیلی خوشحالم که باز با شما دوستان گل و دلسوز پیغام میدم .... همتون عشقید !!!!!! 💙 💙 💙
بنده دادم کنسولمو تا ورزن 10 کپیخور کرد ... خاموشی خیلی کم دارد .
حالا باید صبر کنیم تا ورزن 12 هم درست مثل ورژن 10 کپیخور بشه درسته ؟ یعنی ورژن 12 حدود 50 دقیقه طول میکشه تا نرم افزارش هک رو اجرا کنه ؟

• Like
Reactions: Abolfazlll
سلام
در مورد ارور ce-108262-9 کسی اطلاعاتی داره؟
چطور میشه حلش کرد؟
قبلا خیلی کم اتفاق میافتاد ولی الان خیلی زیاد شده...
سلام اگه منظورت اون پیام عذاب اور که هی باید دکمه بزنی تا رد بشه و بعد از چند ثانیه میاد منم این مشکلو داشتم تو گوست اف یوتی از وقتی با یوتیوب kstuff هکو انجام میدم دیگه اون پیامو نمیده الان ۹ ساعت بازی کردم مشکل حل شده

• Like
Reactions: medium
سلام به همگی، ۲ سوال
موقع نصب بازی astrobot نصب ارور داد،چه جوری میتونم از قسمت data.، داده ها را حذف کنم
روی کنسول هارد m2 دارم چه جوری موقع نصب میتونم هارد m2 را به جای هارد کنسول انتخاب کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or