اموزش هک برای کنسول PS5

سلام دوستان من از چند روز پیش که با kstuff هک میکنم تمام بازی هایی که روی هارد دستگاه اجرا نمیشد از جمله دیمن سولز اجرا شدن خواستیم اطلاع رسانی کنم برا کسانی که مشکل‌دارن
دیمون سولز داخلی اجرا نمیشه

• Like
Reactions: esi overlord
ممنون میشم کمک کنین
تنها روش برای شما استفاده از فایل بکاپ یوتیوب هست که کلیه اطلاعات کنسول شما پاک میشه و برنامه یوتیوب نصب میشه با هردفعه روشن کردن کنسول واجرای برنامه یوتیوب کنسول هک میشه

سلام به همگی، ۲ سوال
موقع نصب بازی astrobot نصب ارور داد،چه جوری میتونم از قسمت data.، داده ها را حذف کنم
روی کنسول هارد m2 دارم چه جوری موقع نصب میتونم هارد m2 را به جای هارد کنسول انتخاب کنم

سلام کسی رو هک ورژن ۱۲ که با دیسک کپی میشه ethen نصب کردم من از اینترنت ورژن 2.6b پیدا کردم نصب میکنم اجرا نمیشه فقط kstuff نصب میکنم اجرا میشه اما ethen اجرا نمیشه روش خاصی داره ؟
خودم چون 10.01 هستم با یوتیوب راحت تره تا دیسک اگر 12 هم بدون دیسک بود آپدیت میکردم

ولی برای شما دوستان هک کامل با اجرا بازی را سعی میکنم بزارم

درود
هک پایدار برای فریمور ۱۱.۶۰ و کنسول دیجیتالی و فاقد دیسک ایا منتشر شده یا خیر؟
آیا اصلا جیلبریکی برای کنسول های دیجیتالی منتشر شده یا فقط برای کنسول های دیسک خور موجوده؟اگه موجوده تا چه فریموری ساپورت میکنه؟

درود
هک پایدار برای فریمور ۱۱.۶۰ و کنسول دیجیتالی و فاقد دیسک ایا منتشر شده یا خیر؟
آیا اصلا جیلبریکی برای کنسول های دیجیتالی منتشر شده یا فقط برای کنسول های دیسک خور موجوده؟اگه موجوده تا چه فریموری ساپورت میکنه؟
منتشر شده ولی برای هربار اجرای هک باید 50 دقیقه صبر کنید
سلام کسی رو هک ورژن ۱۲ که با دیسک کپی میشه ethen نصب کردم من از اینترنت ورژن 2.6b پیدا کردم نصب میکنم اجرا نمیشه فقط kstuff نصب میکنم اجرا میشه اما ethen اجرا نمیشه روش خاصی داره ؟
بنظرم شما بدون ethen فقط با
shadowmount: https://github.com/drakmor/ShadowMoun..

برای اینکه بتونین بازی را اجرا کنید
بازی را در پوشه هایی که قبلا گفتم بریز پلاگین را اجرا کن بازی به صفحه اصلی کنسول اضافه میشه بدون نیاز به کار خاصی بعد روی آیکون بازی بزن و اجرا کن
تا اونجایی که دیدم و خوندم احتیاجی به ethen نداره

• Like
Reactions: punished-snake
کنسولم 7.20 کپی خور کردم و همه چیز اوکیه. اندازه 450 گیگ بازی ریختم توش ولی توی storage 600 گیگ پر نشون میده و عملا 60 گیگ بیشتر خالی ندارم.
لازمه که یهبار فکتوری ریست کنم کنسولو؟

سلام
دوستان الان روشی هست که بشه ورژن ۱۲.۲۰ رو هک کرد و بازی PS5 اجرا کرد؟
تا 12.7 هک شده

بین 12.4 تا 12.7 دیسک های خاص مثل استاروارز یا ژاپنی میخواد دردسترس ما نیست پس میشه گفت برای ما هک نشده

اگر بین 12.0 تا 12.4 هستین برای هربار اجرا صبر عیوب می خواهین 50 دقیقه باید منتظر موند تا هک اجرا بشه

اگر بین 10.01 تا 12.0 هستین برای بار اول 50 دقیقه انتظار برای دفعه های بعد با یک دیسک بلوری معمولی سریع هک میشه

زیر 10.01 هم که مثل قبل هست

تا 12.7 هک شده

بین 12.4 تا 12.7 دیسک های خاص مثل استاروارز یا ژاپنی میخواد دردسترس ما نیست پس میشه گفت برای ما هک نشده

اگر بین 12.0 تا 12.4 هستین برای هربار اجرا صبر عیوب می خواهین 50 دقیقه باید منتظر موند تا هک اجرا بشه

اگر بین 10.01 تا 12.0 هستین برای بار اول 50 دقیقه انتظار برای دفعه های بعد با یک دیسک بلوری معمولی سریع هک میشه

زیر 10.01 هم که مثل قبل هست
خوب الان بین 12.0 تا 12.4 که گفتید، با وجود صبر زیاد میشه ایتاهن لود کرد و بازی 5 اجرا کرد؟

خوب الان بین 12.0 تا 12.4 که گفتید، با وجود صبر زیاد میشه ایتاهن لود کرد و بازی 5 اجرا کرد؟
چون خودم تست نکردم قطعی نمیتونم بگم

ولی تا اونجایی دیدم احتیاجی به ایتاهن نیست شما یک بک آپ روی کنسولتون را restore میکنید
برنامه یوتیوب اجرا میکنید 50 دقیقه صبر میکنید کنسول هک میشه
بعد با برنامه payload manager: https://github.com/itsPLK/ps5-payload...
و کپی کردن پیلودها در root یک فلش با فرمت xfat پیلودهای
kstuff: https://github.com/EchoStretch/kstuff...
و
shadowmount: https://github.com/drakmor/ShadowMoun...

اجرا میکنید

اگر بازی هات در حافظه کنسول در پوشه• /data/homebrew یا • /data/etaHEN/games
در حافظه خارجی در پوشه
/mnt/usb0/homebrew through /mnt/usb7/homebrew

یا

• /mnt/usb0/etaHEN/games through /mnt/usb7/etaHEN/games

یا

• /mnt/ext0/homebrew & /mnt/ext0/etaHEN/games

خودبه خود به منوی اصلی اضافه میشه و اجرا میشن

برای درک بهتر کلیپ زیر را ببینید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟