اموزش هک برای کنسول PS5

حل مشکل apr روی نسخه پی اس ۵ الدن رینگ
View attachment 406679
رفیق این بازی الدینگ رینگ هم اومد .... ز زدم میکه1 ت میگیرم تا کنسول رو برات هکش کنم و فلش هم نمیخاد مثل نسخه 5.05 هک پلی 4 هستش و هر بازی پلی 4 بخای دونه ی 100 ت و بازی پلی 5 بخای دونه 300 ت ...ردیفه...

Elden Ring - Download Game PSX PS2 PS3 PS4 PS5

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: esi overlord
رفیق این بازی الدینگ رینگ هم اومد .... ز زدم میکه1 ت میگیرم تا کنسول رو برات هکش کنم و فلش هم نمیخاد مثل نسخه 5.05 هک پلی 4 هستش و هر بازی پلی 4 بخای دونه ی 100 ت و بازی پلی 5 بخای دونه 300 ت ...ردیفه...

Elden Ring - Download Game PSX PS2 PS3 PS4 PS5
خب هک که فلش نمیخاد رو پی اس ۵
خودتم میتونی بازی بریزی کار سختی نیس

نرم افزار PS5 BACKPORT اومده من بازی استار وارز جدیده رو باهاش زدم بدون هیچ مشکلی بازی اجرا شد
البته اینم عین WUKONG فقط با صدای 3D صدا داره نمی دونم مشکل دقیقا از کجاست کسی هست سینمای خانگی داشته باشه بدون بکپورت روی 9 یا 10 اجراش کرده باشه ببینم مشکل از بک هست یا خود بازی
وگانگ اگر بازی کنیم ورزن هکی صداش با تی وی خونگی نمیاد ؟ 3 دی چطوریه دیکه ؟

• Like
وگانگ اگر بازی کنیم ورزن هکی صداش با تی وی خونگی نمیاد ؟ 3 دی چطوریه دیکه ؟
من سیستم سوراند دارم حتی زمانی که 2 کاناله می کنم بازی صدا نداره مگه 3D ش فعال کنم بذارم حالت هدفون با تلویزیون
استار وارز اوت لا هم همین طوریه
نمی دونم مشکل از بازیه یا هک

• Like
من سیستم سوراند دارم حتی زمانی که 2 کاناله می کنم بازی صدا نداره مگه 3D ش فعال کنم بذارم حالت هدفون با تلویزیون
استار وارز اوت لا هم همین طوریه
نمی دونم مشکل از بازیه یا هک
یعنی اگه الان بنده این بازی رو بریزم صدا نداره ؟ تی وی اچ دی هستش ....

• Like
الان wukong یا star wars outlaw با صدای چند کاناله بازی می کنید مشکلیم نیست؟ ورژن دستگاه چنده؟
ورژن ۹.۶ اولش تصویر خیلی روشن بود برق میزد تار بود یه بار خاموش روشن کردم درست شد star wars رو دانلود نکردم نصبش کردم خبرت میکنم

• Like
Reactions: satellitedvb
ورژن ۹.۶ اولش تصویر خیلی روشن بود برق میزد تار بود یه بار خاموش روشن کردم درست شد star wars رو دانلود نکردم نصبش کردم خبرت میکنم
با این حساب بکپورت بازی ها مشکل داره یکم روش کار می کنم ببینیم راه حلی داره اگه داشت می ذارم بقیه هم استفاده کنن
ضمنا چیت بازی INFAMOUS درست کردم می ذارم حالش ببرید

Attachments

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or