esi overlord
کاربر سایت
انتقال بدم به فایل ps5 autoloader?
انتقال بدم به فایل ps5 autoloader?
رفیق این بازی الدینگ رینگ هم اومد .... ز زدم میکه1 ت میگیرم تا کنسول رو برات هکش کنم و فلش هم نمیخاد مثل نسخه 5.05 هک پلی 4 هستش و هر بازی پلی 4 بخای دونه ی 100 ت و بازی پلی 5 بخای دونه 300 ت ...ردیفه...حل مشکل apr روی نسخه پی اس ۵ الدن رینگ
View attachment 406679
خب هک که فلش نمیخاد رو پی اس ۵رفیق این بازی الدینگ رینگ هم اومد .... ز زدم میکه1 ت میگیرم تا کنسول رو برات هکش کنم و فلش هم نمیخاد مثل نسخه 5.05 هک پلی 4 هستش و هر بازی پلی 4 بخای دونه ی 100 ت و بازی پلی 5 بخای دونه 300 ت ...ردیفه...
Elden Ring - Download Game PSX PS2 PS3 PS4 PS5
خیر پلاگینه الف ها داخل فولدر پلاگین اتاهن باید بریزیدانتقال بدم به فایل ps5 autoloader?
یعنی ورژن 12 راحت هک میشه ؟ کارایی ؟View attachment 406858هیچ چیز تضمین شده نیست، اما به نظر میرسد که
ممکن است راه حلی برای کار کردن luacore توسط نت کنترل وجود داشته باشد
باید ببینیم چی میشه در ایندهیعنی ورژن 12 راحت هک میشه ؟ کارایی ؟
وگانگ اگر بازی کنیم ورزن هکی صداش با تی وی خونگی نمیاد ؟ 3 دی چطوریه دیکه ؟نرم افزار PS5 BACKPORT اومده من بازی استار وارز جدیده رو باهاش زدم بدون هیچ مشکلی بازی اجرا شد
البته اینم عین WUKONG فقط با صدای 3D صدا داره نمی دونم مشکل دقیقا از کجاست کسی هست سینمای خانگی داشته باشه بدون بکپورت روی 9 یا 10 اجراش کرده باشه ببینم مشکل از بک هست یا خود بازی
من سیستم سوراند دارم حتی زمانی که 2 کاناله می کنم بازی صدا نداره مگه 3D ش فعال کنم بذارم حالت هدفون با تلویزیونوگانگ اگر بازی کنیم ورزن هکی صداش با تی وی خونگی نمیاد ؟ 3 دی چطوریه دیکه ؟
یعنی اگه الان بنده این بازی رو بریزم صدا نداره ؟ تی وی اچ دی هستش ....من سیستم سوراند دارم حتی زمانی که 2 کاناله می کنم بازی صدا نداره مگه 3D ش فعال کنم بذارم حالت هدفون با تلویزیون
استار وارز اوت لا هم همین طوریه
نمی دونم مشکل از بازیه یا هک
من نصب کردم مشکل نداشتمن سیستم سوراند دارم حتی زمانی که 2 کاناله می کنم بازی صدا نداره مگه 3D ش فعال کنم بذارم حالت هدفون با تلویزیون
استار وارز اوت لا هم همین طوریه
نمی دونم مشکل از بازیه یا هک
الان wukong یا star wars outlaw با صدای چند کاناله بازی می کنید مشکلیم نیست؟ ورژن دستگاه چنده؟من نصب کردم مشکل نداشت
ورژن ۹.۶ اولش تصویر خیلی روشن بود برق میزد تار بود یه بار خاموش روشن کردم درست شد star wars رو دانلود نکردم نصبش کردم خبرت میکنمالان wukong یا star wars outlaw با صدای چند کاناله بازی می کنید مشکلیم نیست؟ ورژن دستگاه چنده؟
با این حساب بکپورت بازی ها مشکل داره یکم روش کار می کنم ببینیم راه حلی داره اگه داشت می ذارم بقیه هم استفاده کننورژن ۹.۶ اولش تصویر خیلی روشن بود برق میزد تار بود یه بار خاموش روشن کردم درست شد star wars رو دانلود نکردم نصبش کردم خبرت میکنم
داداش اینم استار وارز همه چیش okالان wukong یا star wars outlaw با صدای چند کاناله بازی می کنید مشکلیم نیست؟ ورژن دستگاه چنده؟